You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.928
- Πόντοι
- 7.046
ΝΔ - κόμμα Ανθελλήνων.Φέρε κι άλλους να φαμε και να πιουνε, τζάμπα σπίτι, περιθαλψη, φως νερό τηλέφωνο
Πληρώνει ο ραγιας, 41%
Κ.Μητσοτάκης σε Ε.Μακρόν: Θα στείλουμε ακτοπλοϊκά μέσα για να φέρουν τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες στην Ελλάδα
Τι συζήτησε ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον Γάλλο πρόεδροwww.pronews.gr
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.749
- Πόντοι
- 12.056
τωρα που το ειπες εγω την εχω πηδηξει πανω στο τραπεζιΠριν λιγο καιρο πηρα μια μανταμ με ανοιχτο κωλο αλλα να μην την χαραμισουμε για ενα τραπεζι. Ειναι χρησιμη να την πηδαμε
Αν δεν την πηδαγες θα μου εκανε εντυπωσητωρα που το ειπες εγω την εχω πηδηξει πανω στο τραπεζι
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.504
- Πόντοι
- 3.656
Άκουσα ότι ο Άδωνης ξεπέρασε τον σιχαμερό εαυτό του και φώναζε ότι δεν απασχολεί τον Έλληνα η εξεταστική επιτροπή για τα τέμπη άλλα είναι που τον απασχολούν και ότι δε θα ασχολούμαστε τώρα με αηδίες
Λυπάμαι τα παιδιά του για το ρεζιλίκι που τους έκανε ειλικρινά....
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.928
- Πόντοι
- 7.046
Τέτοια ΤΡΙΣΛΑΘΛΙΑ πράγματα δεν περίμενα να τε ακούσω ποτέ από άνθρωπο σε κυβέρνηση! Ο Μήτσος ο Τάκης άκουσε ή τον ενδιαφέρει ΜΟΝΟ να γεμίσει την Ελλάδα με Λαθρο Ισλαμίες;Άκουσα ότι ο Άδωνης ξεπέρασε τον σιχαμερό εαυτό του και φώναζε ότι δεν απασχολεί τον Έλληνα η εξεταστική επιτροπή για τα τέμπη άλλα είναι που τον απασχολούν και ότι δε θα ασχολούμαστε τώρα με αηδίες
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.749
- Πόντοι
- 12.056
δυστυχως μας κυβερνουν ανθελληνες απατριδοιΤέτοια ΤΡΙΣΛΑΘΛΙΑ πράγματα δεν περίμενα να τε ακούσω ποτέ από άνθρωπο σε κυβέρνηση! Ο Μήτσος ο Τάκης άκουσε ή τον ενδιαφέρει ΜΟΝΟ να γεμίσει την Ελλάδα με Λαθρο Ισλαμίες;
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.504
- Πόντοι
- 3.656
Ο απερίγραπτος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι δεν ενδιαφέρεται ο κόσμος για τις 60 οικογένειες που έθαψαν ένα δόντι από το παιδί τους......ε τέτοιος σάπιος είναι τέτοια σαπίλα νομίζει ότι επικρατεί παντού.Τέτοια ΤΡΙΣΛΑΘΛΙΑ πράγματα δεν περίμενα να τε ακούσω ποτέ από άνθρωπο σε κυβέρνηση! Ο Μήτσος ο Τάκης άκουσε ή τον ενδιαφέρει ΜΟΝΟ να γεμίσει την Ελλάδα με Λαθρο Ισλαμίες;
Αλλά έτσι έκανε καριέρα αυτός λέγοντας αυτά που ντρέπονται οι άλλοι.
Μυρίζει σκατίλα από χιλιόμετρα όπως και όλη η γαλάζια μαφία
Λυπαμαι που θα το πω αλλα εχει δικιο το σιχαμα.Άκουσα ότι ο Άδωνης ξεπέρασε τον σιχαμερό εαυτό του και φώναζε ότι δεν απασχολεί τον Έλληνα η εξεταστική επιτροπή για τα τέμπη άλλα είναι που τον απασχολούν και ότι δε θα ασχολούμαστε τώρα με αηδίες
2 μηνες μετα τις διαδηλωσεις και τις χιλιαδες κοσμου που μαζ ευονταν, ο Κουλης πηρε 41% και ο 2ος με κοπο πηγε στο 17%, ο 3ος στο 12%. Οποτε εχει δικιο ο Αδωνις
μπίζνες το λένε , στα @@ τους η χώρα, οι πολίτες, οι λάθροι, το σύμπαν όλο , μαφιόζοι....ΝΔ - κόμμα Ανθελλήνων
Ο κώλος τους και το χρήμα που ρέει στους προσωπικούς λογαριασμούς τους είναι τα ενδιαφέροντα τους
Είμαστε στην ίδια κατηγορία με τον σκονέμπορα Ράμα,
έκανε ντηλ με τη πούστρα Μελόνι να του στείλει τους αφρικάνους επενδυτές
Προβλέπεται να το σκάνε από αλβανία ή να τους προωθεί ο ίδιος ο Ράμα στην ελλάδα ,
άλλη αξία να πληρώνεται η σκόνη σε ευρώ
Απ΄το κακό στο χειρότερο με τους κουλοκαρνάβαλους
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.504
- Πόντοι
- 3.656
Πήρε 41% του 40% του συνόλου του εκλογικού σώματος.Λυπαμαι που θα το πω αλλα εχει δικιο το σιχαμα.
2 μηνες μετα τις διαδηλωσεις και τις χιλιαδες κοσμου που μαζ ευονταν, ο Κουλης πηρε 41% και ο 2ος με κοπο πηγε στο 17%, ο 3ος στο 12%. Οποτε εχει δικιο ο Αδωνις
Αν ψήφιζαν όλοι θα έπαιρνε 100% τα αρχίδια του.
Αλλά το αντιπαρέρχομαι.....τι σχέση έχει η ψήφος με αυτό τύπε μου? Όποιος ψήφισε νδ συντάσσεται 100% με αυτά που λένε οι πολιτικοί?
Μήπως να το πάρεις αλλιώς? Δηλαδή 41% του εκλογικού σώματος είναι σύμφωνο με τα σκάνδαλα και με τις συγκαλύψεις ανώμαλων?
Κάνε λίγο κράτη....
Αν δεν συμφωνουσαν θα εριχναν μαυρο. Οταν ψηφιζεις συντασσεσαι γιατι τετοια θεματα ειναι ουσιώδη.Πήρε 41% του 40% του συνόλου του εκλογικού σώματος.
Αν ψήφιζαν όλοι θα έπαιρνε 100% τα αρχίδια του.
Αλλά το αντιπαρέρχομαι.....τι σχέση έχει η ψήφος με αυτό τύπε μου? Όποιος ψήφισε νδ συντάσσεται 100% με αυτά που λένε οι πολιτικοί?
Μήπως να το πάρεις αλλιώς? Δηλαδή 41% του εκλογικού σώματος είναι σύμφωνο με τα σκάνδαλα και με τις συγκαλύψεις ανώμαλων?
Κάνε λίγο κράτη....
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.504
- Πόντοι
- 3.656
Όχι έτσι θέλει να περάσει στους μπούφους αυτή η κυβέρνηση για να παίρνει άφεση αμαρτιών για ότι αηδιαστικό κάνει.Αν δεν συμφωνουσαν θα εριχναν μαυρο. Οταν ψηφιζεις συντασσεσαι γιατι τετοια θεματα ειναι ουσιώδη.
Το ότι ψήφισες ένα κόμμα δε σημαίνει ότι του δίνεις λευκή επιταγή να κάνει ότι βλαπτικό συμφέρει αυτή την εβδομάδα.
Αυτά είναι μπακαλίστικα. Και όπως σου είπα πήρε το 40% του 40%...άρα ποιος ταυτίζεται? Ούτε οι μισοί Έλληνες.
Συνεπώς ας μιλήσει ο γεωργιάδης για το σιχαμερό συνάφι του δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν την ίδια άποψη.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.664
- Πόντοι
- 6.515
Και για να λεμε την πασα αληθεια.
30% ζουν άνετα και πλουσιοπάροχα στη χώρα και γι αυτο καλά κάνουν και τους ψηφιζουν. Οι υπολοιποι
Οι υπόλοιποι δεν πανε να ψηφίσουν γιατί δεν έχουν επιλογές, τα ορφανα του Στάλιν η τους άλλους τους γελοίους..
Οι δημοκρατιες λειτουργουν με αυτους που ψηφιζουν. Ας ψηφιζαν και οι αλλοι.Όχι έτσι θέλει να περάσει στους μπούφους αυτή η κυβέρνηση για να παίρνει άφεση αμαρτιών για ότι αηδιαστικό κάνει.
Το ότι ψήφισες ένα κόμμα δε σημαίνει ότι του δίνεις λευκή επιταγή να κάνει ότι βλαπτικό συμφέρει αυτή την εβδομάδα.
Αυτά είναι μπακαλίστικα. Και όπως σου είπα πήρε το 40% του 40%...άρα ποιος ταυτίζεται? Ούτε οι μισοί Έλληνες.
Συνεπώς ας μιλήσει ο γεωργιάδης για το σιχαμερό συνάφι του δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν την ίδια άποψη.
Οταν ψηφιζεις και κανουν τα αισχη και ξαναψηφιζεις και μετα τις δημοτικες-περιφερειακες ψηφιζεις οτι προτεινει η κυβερνηση, ειδικα στον α γυρο, παει πολυ να λεμε οτι δεν δυμφωνουν μαζι τους.
Αδωνη συνεχισε να ξερνας στα μουτρα όσων σας ψηφιζουν!!!!
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.504
- Πόντοι
- 3.656
Ναι και όπως φαίνεται λειτουργούν και με τις έδρες άλλων κομμάτων από ψήφους πολιτών που δεν τους ψήφισανΟι δημοκρατιες λειτουργουν με αυτους που ψηφιζουν. Ας ψηφιζαν και οι αλλοι.
Οταν ψηφιζεις και κανουν τα αισχη και ξαναψηφιζεις και μετα τις δημοτικες-περιφερειακες ψηφιζεις οτι προτεινει η κυβερνηση, ειδικα στον α γυρο, παει πολυ να λεμε οτι δεν δυμφωνουν μαζι τους.
Αδωνη συνεχισε να ξερναε στα μουτρα όσων σας ψηφιζουν!!!!
Το ότι ψηφίζει κάποιος ένα κόμμα δεν σημαίνει ότι ανέχεται ή ταυτίζεται με κάθε μαλακία. Ναι ειδικά στις περιφερειακές και δημοτικές είδες όλοι έτρεξαν να ψηφίσουν αγοραστό και μπακογιάννη.....θρίαμβος......
Δεν έχεις επιχείρημα με λογική αυτό που λες είναι δική σου άποψη αλλά δεν την τεκμηριώνεις. Εγώ ξέρω πάρα πολλούς που ψήφισαν νδ και διαφωνούν με τα μισά από όσα γίνονται.
Το σανό του 41% έχει παλιώσει νομίζω
Να σου θυμισω ότι ο Αγοραστος κι ο Μπακογιαννης πηραν 42% στο πρωτο γυρο.Ναι και όπως φαίνεται λειτουργούν και με τις έδρες άλλων κομμάτων από ψήφους πολιτών που δεν τους ψήφισαν
Το ότι ψηφίζει κάποιος ένα κόμμα δεν σημαίνει ότι ανέχεται ή ταυτίζεται με κάθε μαλακία. Ναι ειδικά στις περιφερειακές και δημοτικές είδες όλοι έτρεξαν να ψηφίσουν αγοραστό και μπακογιάννη.....θρίαμβος......
Δεν έχεις επιχείρημα με λογική αυτό που λες είναι δική σου άποψη αλλά δεν την τεκμηριώνεις. Εγώ ξέρω πάρα πολλούς που ψήφισαν νδ και διαφωνούν με τα μισά από όσα γίνονται.
Το σανό του 41% έχει παλιώσει νομίζω
Ο λαος φίλε αυτους θελει. Ας τους λουστει και ας κατσει να τον γαμανε, ειναι επιλογη του
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.749
- Πόντοι
- 12.056
απο την αλλη σε λιγουν μηνες εχουμε εκλογες για να δουμε θα αλλαξει ο κοσμος?? αλλα σε ποιον να στηριχτειΝα σου θυμισω ότι ο Αγοραστος κι ο Μπακογιαννης πηραν 42% στο πρωτο γυρο.
Ο λαος φίλε αυτους θελει. Ας τους λουστει και ας κατσει να τον γαμανε, ειναι επιλογη του
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.504
- Πόντοι
- 3.656
Βγήκαν τελικά?Να σου θυμισω ότι ο Αγοραστος κι ο Μπακογιαννης πηραν 42% στο πρωτο γυρο.
Οι δημοκρατίες δεν λειτουργούν και με τον δεύτερο γύρο δηλαδή?
Στις εθνικες εκλογες εχει 2ο γυρο; Μηπως ο πρωτος κυβερναει;Βγήκαν τελικά?
Οι δημοκρατίες δεν λειτουργούν και με τον δεύτερο γύρο δηλαδή?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις