Άκουσε τον Σκρεκα στην Τιβι, που έλεγε πως έβαλαν πρόστιμο σε πολυεθνική και μείωσε τις τιμές της 25% και τώρα ψάχνει τις τιμές του 2021 να κάνει τη σύγκριση. Να βρει και ποια πολυεθνική είναι αυτή και να υπολογίσει και τη μείωση. Μη τον πιάσει κορόιδο ο Υπουργός κι είναι μικρότερη η μείωση.Που είναι ρε το μουνο πανό ο ντολμάς να μας βάλει λίστα με τα φθηνά βενζινάδικα...?
Εχει γεμίσει η Ελλάδα νοθευμένα καύσιμα - NewsAuto.gr
Η αύξηση των τιμών των καυσίμων λειτουργεί ως μαγνήτης για τους επιτήδιους που αυξάνονται διαρκώς…www.newsauto.gr
Εξαιρείται του Άλεξ στην Γαλατσίου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Θα το τσεκαρω ξανα22% είναι μακάρι να ήταν 15.....+5% φόρος αν μοιράσεις μερίσματα και 80% προκαταβολή φόρου.
900 ή 990 δε θυμάμαι καλά.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.608
- Πόντοι
- 506
Aμα προσθέσουμε τις αυξησεις μισθών και συνταξιούχων που αναφερει ο Αυτιας καθε ΣΚ θα πρεπει να πανε στις 3.000€ το μηνα
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.039
- Πόντοι
- 456
ο αυτιας δεν βλεπεται ουτε απο εμας τους μητσοτακικουςAμα προσθέσουμε τις αυξησεις μισθών και συνταξιούχων που αναφερει ο Αυτιας καθε ΣΚ θα πρεπει να πανε στις 3.000€ το μηνα
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.608
- Πόντοι
- 506
Kαι καθε τοσο το σενάριο οτι θα κατέβει υποψηφιος με τη ΝΔο αυτιας δεν βλεπεται ουτε απο εμας τους μητσοτακικους
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.039
- Πόντοι
- 456
Πρεπει να σταματησει αυτο το αστειο με τη χειροτερη φαρα τους γλοιωδεις δημοσιογραφους να γινονται βουλευτες, μονο το κιναλ δεν πρεπει να χει, ειδικα το συριζα το ξεφτυλισε, οι περισσοτεροι εκει μεσα ειναι δημοσιοκαφροι, γι αυτο και ειμαι αντισυριζαKαι καθε τοσο το σενάριο οτι θα κατέβει υποψηφιος με τη ΝΔ
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.968
- Πόντοι
- 6.256
Οταν ολα πανε ρολοι τοτε την κυβερνηση την ονομαζουμε rolex
Κύμα αγανάκτησης – Αυτοσχέδιοι καταυλισμοί στο κέντρο της Ρόδου
Μιλούν στην «Κ» κάτοικοι, εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης και ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.
www.kathimerini.gr
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Στις ειδησεις χθες ειχε για τεραστια μειωση καταναλωσης .
Κιτρινα τυρια , πχ κασερι, -77%.
Φετα -73%.
αν τα αποτυπωσα καλα ετσι γρηγορα που τα ειπε.
Οπως επισης ειπε για μεγαλη μειωση καταναλωσης σε μοσχαρι.
Σιγουρα παντως ειπε για κατακρημνιση της καταναλωσης σε αυτα τα ειδη, πολυτελειας πλεον.
Αντιθετα καταγραφεται μεγαλη αυξηση καταναλωσης σε οσπρια.
Εκανε γενικες εξετασεις ο αδερφος μου, βγηκαν χαλια.
Του λεω, εγω θα φαω μια φορα την εβδομαδα μοσχαρι, μακαροναδα, ετοιμες τυροπιτες σπανακοπιτες ΑΛΦΑ του σουπερ μαρκετ , θα φαω φακες, φασολαδα, αρακα, φασολακια μπαρμπασταθης. Διαφορα τη βδομαδα. Εσυ τι τρως και βγηκαν χαλια οι εξετασεις σου;
Μου λεει τρωει ολο γυρους και σουβλακια.
Ε, τι θα βγουν οι εξετασεις; Τρωγε και κανα οσπριο.
Γι αυτο αγαπουν τοσο πολυ τον Μητσοτακη.
Εκανε τους Ελληνες να την βγαζουν μονο με οσπρια. Υγιεινα.
Φετα -73%.
Σιγουρα παντως ειπε για κατακρημνιση της καταναλωσης σε αυτα τα ειδη, πολυτελειας πλεον.
Του λεω, εγω θα φαω μια φορα την εβδομαδα μοσχαρι, μακαροναδα, ετοιμες τυροπιτες σπανακοπιτες ΑΛΦΑ του σουπερ μαρκετ , θα φαω φακες, φασολαδα, αρακα, φασολακια μπαρμπασταθης. Διαφορα τη βδομαδα. Εσυ τι τρως και βγηκαν χαλια οι εξετασεις σου;
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Ναι, αλλα ετσι παραγεται περισσοτερο μεθανιο και επιταχυνεται η κλιματικη αλλαγη, οποτε η πρασινη αναπτυξη θα γινει πιο σκουραδοχρωμη.Στις ειδησεις χθες ειχε για τεραστια μειωση καταναλωσης .
Φετα -73%.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.608
- Πόντοι
- 506
Δεν είναι μονο οτι εχουν αποκτησει τις συνήθειες των ζαιων αλλα τωρα αποκτησανε και look τους
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Παλι Κινα;;;;;Την προηγουμενη φορα Νοεμβριο του 2019 μετα απο 2 εβδομαδες ειχαμε τον κορονοιο. Τι μας περιμενει αραγε τωρα;;;Δεν είναι μονο οτι εχουν αποκτησει τις συνήθειες των ζαιων αλλα τωρα αποκτησανε και look τους
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.629
- Πόντοι
- 456
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!! ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΚΑΡΥΣΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΗΝΑ – ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]
Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκονται τα χωρία Αμυγδαλιά και Πρινιά της Εύβοιας λόγω της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι και πλέον καίει ανεξέλεγκτη λόγω και των ισχυρών ανέμων. Ο αντιπερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης υπογράμμισε πως η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. «Η κατάσταση...
www.makeleio.gr
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Μιλάμε οι τύποι είναι για κρεμάλα.
Οκτώβριος και σου λένε πως ότι ήξερες δεν ισχύει για τα εισοδήματα 23.
Που είσαι ρε μουνο πανό Άλεξ να μας πεις τα παραμύθια σου
Ο Καιριδης είναι το γνωστό νούμερο που δήλωσε ότι οι Έλληνες είναι τεχνητό έθνος, όντας πολιτευομενος με τη ΝΔ.
Τέτοιο νούμερο να υπουργοποιηθει σε κυβέρνηση ΝΔ, μόνον επι κυρίου Κυριάκου θα μπορούσε να γίνει.
Αν και ο Χαρβαλιας είναι ακραίος συνήθως, σε αυτό το άρθρο είναι 1000% σωστός. Με τα νούμερα που μας κυβερνάνε, σε μία από τις πλέον αναθεωρητικές στιγμές του σύγχρονου κόσμου, θα είμαστε πολύ τυχεροί αν τη βγάλουμε χωρίς απώλειες.
Τέτοιο νούμερο να υπουργοποιηθει σε κυβέρνηση ΝΔ, μόνον επι κυρίου Κυριάκου θα μπορούσε να γίνει.
Αν και ο Χαρβαλιας είναι ακραίος συνήθως, σε αυτό το άρθρο είναι 1000% σωστός. Με τα νούμερα που μας κυβερνάνε, σε μία από τις πλέον αναθεωρητικές στιγμές του σύγχρονου κόσμου, θα είμαστε πολύ τυχεροί αν τη βγάλουμε χωρίς απώλειες.
Στη φωλιά του λύκου δεν στέλνεις το …πρόβατο: Ποιος πρέπει να εκπροσωπεί την Ελλάδα σε ευαίσθητες διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους;
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΒΑΛΙΑ*, Αθήνα Στον Δημήτρη Καιρίδη προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν
hellasjournal.com
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.937
- Πόντοι
- 3.656
Μιλάμε οι τύποι είναι για κρεμάλα.
Οκτώβριος και σου λένε πως ότι ήξερες δεν ισχύει για τα εισοδήματα 23.
Που είσαι ρε μουνο πανό Άλεξ να μας πεις τα παραμύθια σου
Δεν ξέρω αν τα λέει καλά το άρθρο εμένα το γραφείο μου είπε ότι αυτά θα ισχύουν για το 24 και όχι για το 23
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.968
- Πόντοι
- 6.256
Η πουτάνα η Χαμάς μας τα χάλασε ολα. Και πηγαιναν ολα τοσο καλα. Το κρίμα
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.968
- Πόντοι
- 6.256
Καζάν καζάν φιλεΟ Καιριδης είναι το γνωστό νούμερο που δήλωσε ότι οι Έλληνες είναι τεχνητό έθνος, όντας πολιτευομενος με τη ΝΔ.
Στη φωλιά του λύκου δεν στέλνεις το …πρόβατο: Ποιος πρέπει να εκπροσωπεί την Ελλάδα σε ευαίσθητες διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους;
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΒΑΛΙΑ*, Αθήνα Στον Δημήτρη Καιρίδη προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουνhellasjournal.com
Και δεν εχω και τον αλεξ να με ρωτησει τι ψήφισα
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Ελπίζω να έχεις δίκιο και το άρθρο άδικο. Αλλά σε όσα διάβασα λέει για εισοδήματα του 23.Δεν ξέρω αν τα λέει καλά το άρθρο εμένα το γραφείο μου είπε ότι αυτά θα ισχύουν για το 24 και όχι για το 23
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις