barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.038
- Πόντοι
- 5.506
Μλκ, τελικά μήπως είσαι χαζός και τζάμπα κάθομαι και σου απαντώ; Το του κλάδου καθησες και διάβασες και όχι το 4 (ΤΕΣΣΕΡΙΣ) ενώ έλεγες πως ήταν ΤΡΕΙΣ; Ή το ότι βάφτισες φωτογραφικό το διαγωνισμό και έλεγες ότι το έδωσαν απευθείας στο Γρήγορη ενώ υπήρχαν ΑΚΟΜΑ 3 επιχειρήσεις που τηρούσαν τις προϋποθέσεις αλλά προφανώς είτε αποσύρθηκαν ή έδωσαν χαμηλότερες προσφορές.Δεν έχω inside info αυτά που γράφει η ανακοίνωση που έβαλες σχολιάζω.
Εσύ δηλαδή ποιος περίμενες να πάει στο διαγωνισμό εταιρείες άλλου κλάδου? Αλλά για να πάρεις μια μυρωδιά έστω...αν ο διαγωνισμός ζητάει πιστοποιητικά και προσόντα που μόνο τέτοιες τεράστιες εταιρείες θα μπορούσαν να έχουν ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΥΣΙΔΕΣ...όπως για παράδειγμα υγειονομικού ενδιαφέροντος πιστοποιήσεις ή επάρκεια για την προμήθεια ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ...ή επειδή το έργο ήταν μεγάλο μια εγγυητική μισό εκατομύριο ή οικονομικά στοιχεία 3 τελευταίων ετών που ο γρηγόρης παίζει να κάνει τζίρο 400 εκατομύρια και ο καντινιέρης της ακρόπολης 3 εκατομύρια
αυτά είναι κάποιοι από τους λόγους πουθ δεν πήγε ο καντινιέρης της ακρόπολης.
Τα γκούντις και όποιος άλλος πήγε δεν ήθελαν τη δουλειά? Γιατί δεν την πήραν? δεν είχαν ότι είχε και ο γρηγόρης???
Ποιος μίλησα για κτίρια του Δήμου????? Το υπουργείο είναι κεντρική κυβέρνηση....και για να το λειτουργήσεις αυτό πρέπει να παίρνεις φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Μάθε!
Σου απάντησα κυρίως για αυτά που επισήμανες αλλά δεν το πήρες χαμπάρι καν γιατί επισήμανες αυτά που δεν καταλαβαίνεις.
Και τώρα μετά απ όλα αυτά έρχεσαι να μου γράψεις ότι ο Κυρ Τάκης ο καντινιέρης της Ακρόπολης δεν είχε το κεφαλαίο για ΟΛΟ το έργο και το πουλάς για γνώση και εξυπνάδα; ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ. Τι γράφω δυο ώρες, προφανώς μόνο τα θηρία του κλάδου μπορούσαν να χτυπήσουν ΚΑΙ ΤΑ 95 ΚΥΛΙΚΕΙΑ. Τι είμαι εγώ, νιπλης ή το άλλο το αυτιστικό ο δυ;
Και προφανώς στόχος του διαγωνισμού ήταν να λειτουργήσουν ΚΑΙ ΤΑ 95 ΚΥΛΙΚΕΙΑ και όχι μόνο τα φιλέτα και τα αλλά ναπαναγαμηθουνοιεπισκεπτες. Και φυσικά να πληρώνονται και στην ώρα τους τα ενοίκια και οι υποχρεώσεις.
Το παίζεις ότι είσαι και της αγοράς πανάθεμά σε και ξέρεις. Και το πρόβλημα σου είναι γιατί να τα πάρει ο Γρηγόρης τα κυλικεία και όχι ο Κυρ Τάκης. Και δεν καταλαβαίνεις γιατί τελικά τα παίρνει ο Γρηγόρης και τσαντίζεσαι κι από πάνω. Εκτός αν είσαι ο κυρ Τάκης, τότε πάσο.