troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.197
- Πόντοι
- 5.506
εσενα παππουλη μου με ολο το σεβας,και σε τοιχογραφια σε σπληλια να σε εβλεπα να γαμας δεν θα μου εκανε εντυπωση....Δεν ειναι βιδεο, ασπρομαυρη ταινια ειναι![]()
εσενα παππουλη μου με ολο το σεβας,και σε τοιχογραφια σε σπληλια να σε εβλεπα να γαμας δεν θα μου εκανε εντυπωση....Δεν ειναι βιδεο, ασπρομαυρη ταινια ειναι![]()
Και αναρωτιέσαι γιατί τη βίλα στη Σαντορίνη δεν πρόκειται να τη δεις ούτε σε καρτ ποστάλ.εσενα παππουλη μου με ολο το σεβας,και σε τοιχογραφια σε σπληλια να σε εβλεπα να γαμας δεν θα μου εκανε εντυπωση....
ΜΗΝ ΓΑΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!!Και αναρωτιέσαι γιατί τη βίλα στη Σαντορίνη δεν πρόκειται να τη δεις ούτε σε καρτ ποστάλ.![]()
εσενα παππουλη μου με ολο το σεβας,και σε τοιχογραφια σε σπληλια να σε εβλεπα να γαμας δεν θα μου εκανε εντυπωση....
Δεν υπάρχει κουβέντα (κατά το δεν υπάρχει μανάρι)ΜΗΝ ΓΑΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!!
ε ναι....Δεν υπάρχει κουβέντα (κατά το δεν υπάρχει μανάρι)![]()
Καλα να παθεις και εσυ μαλακα....ειπαμε σε κατι ναυαγια σαν και αυτον μονο αντε γαμησου και πολυ του ειναι αλλα εκει εσεις να συνομιλησετε με τον μεγαλυτερο μαλακα που εχει αναδειξει αυτο το σαιτ.Αφού μόνος σου ρωτάς, μόνος σου απαντάς, ευχαριστείς και τον εαυτό σου στο τέλος για την απάντηση που σου δίνεις, μήπως να ζηταγες τη βοήθεια κάποιου ειδικού; Συνηθίζεται ξέρεις.
Είπα μήπως και μας διαφωτιζες εσύ, που εισαι και εξαιρετικός στην πατριδογνωσία, αλλά άστο καλύτερο. Μην αρχίσεις πάλι τα ευχαριστώ στον εαυτό σου και επιδεινωθεί η κατάσταση.
Χθες ήσουν λαλιστατος υπερ του πατέρα, όσο νόμιζες ότι πήγε στο Κας. Πουλούσες κσι ειρωνεία. Σήμερα θα ρωτήσουμε τον πατέρα να μας διαφωτίσει; Ωραίος είσαι του λόγου σου....Τόσο πολύ δυσκολεύεσαι να συμφωνήσεις; Φοβάσαι μη σου την πέσει ο φύλαρχος;;
Σου ξαναλέω τύπε, ρώτα τον πατέρα της μικρής να σε διαφωτίσει γιατί προτίμησε την Αττάλεια, δεν το έκανα εγώ, με συγχωρείς έτσι;
Χονδρο.....Καλα να παθεις και εσυ μαλακα....ειπαμε σε κατι ναυαγια σαν και αυτον μονο αντε γαμησου και πολυ του ειναι αλλα εκει εσεις να συνομιλησετε με τον μεγαλυτερο μαλακα που εχει αναδειξει αυτο το σαιτ.
Eισαι λαθος.Έχω μέρες να μπω εδώ αλλά φαντάζομαι ότι δεν έχει αλλάξει κάτι: ο ζαβοαλήθωρος τα κάνει όλα σωστά και δεν υπάρχει κανένας καλύτερος ή έστω ισάξιος.
Προλαβα και τις εσβησα πριν τις δει ο εισαγγελεαςεσενα παππουλη μου με ολο το σεβας,και σε τοιχογραφια σε σπληλια να σε εβλεπα να γαμας δεν θα μου εκανε εντυπωση....
Φυσικα βλακακο παραμενω υπερ του πατερα. Αν καταφερεις καποια στιγμη να γινεις και συ θα καταλαβεις. Και συνεχιζω να λεω οτι αυτος εκανε οτι καλυτερο πιστευε και στα παπαρια του τι λεμε εμεις. (Και μακαρι το παιδακι να ειναι καλα και να μην εχει καποιο προβλημα).Χθες ήσουν λαλιστατος υπερ του πατέρα, όσο νόμιζες ότι πήγε στο Κας. Πουλούσες κσι ειρωνεία. Σήμερα θα ρωτήσουμε τον πατέρα να μας διαφωτίσει; Ωραίος είσαι του λόγου σου....
Εσύ τι έγινε; Πήρες εντολή από το φύλαρχο να τον αντικαταστήσεις τώρα που το παίζει κομψευάμενος σε άλλα νήματα;
Αυτό είναι αλήθεια..είναι πολλοί και δε σου πάει καν το ματιΘα εκπλαγείς άμα μάθεις πόσοι απλοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας που δεν πάει καν το μυαλό σου κατέχουν εξαψήφιους λογαριασμούς.
Χαχαχαχαχαα γαμησες μαν, εκλαψαΤο 41% προτιμησε την μονη ρεαλιστικη πολιτικη προταση για διακυβερνηση της χωρας. Μην εθελοτυφλείς. Το να λεμε οτι "σε αυτους πανε καλα τα πραγματα γι' αυτο τους ψηφισαν" δεν ειναι πολιτικη σκεψη.
Το βλεπω το 41%, ηδη αρχισε την κλαψα, και που σαι ακομα. Δεν τρεχει, εγω θα τους παρακολουθω και θα τους θυμιζω τψρμΤο 41% δεν είπε ποτέ ότι ΟΛΑ πάνε καλά. Απλά πάνε καλύτερα από το απευκταίο σενάριο με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ στο τιμόνι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γήπεδο Καυταντζόγλειο δεν υπάρχει. Παρατημένο από το Θεό. Αλλά όταν ήθελε ο ΠΑΟΚ να το χρησιμοποιήσει για έδρα κ να το σουλουπωσει ολοι λέγαν οχι. Τώρα να το βάλουν στο πάτο τους.Ένα ένα τα βγάζουν....
![]()
Μετά το OAKA, προβλήματα και στο Καυτατζόγλειο - Χωρίς πυροπροστασία το στάδιο
Μετά το OAKA και το στέγαστρο Καλατράβα, ανοχύρωτο αποκαλύπτεται ότι, είναι και το Καυτατζόγλειο Στάδιο στη συμπρωτεύουσα, καθώς δεν έχει πιστοποιητικό πυροπροστασίας! Το είπε ο ίδιος ο Αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, σε ανακοίνωση του στην οποία αναφέρει: «Διαθέτουμε άμεσα 1...www.kontranews.gr