barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.293
- Πόντοι
- 5.506
Έγραψες μαλακία εάν μου επιτρέπεις.Ναι και?
Τι με αυτό? Πιο είναι το πρόβλημα?
Έγραψες μαλακία εάν μου επιτρέπεις.Ναι και?
Τι με αυτό? Πιο είναι το πρόβλημα?
Εσυ λογικα εισαι στο 41% που ολα πανε καλα
Σου επιτρέπω να εξηγήσεις γιατίΈγραψες μαλακία εάν μου επιτρέπεις.
Το 41% δεν είπε ποτέ ότι ΟΛΑ πάνε καλά. Απλά πάνε καλύτερα από το απευκταίο σενάριο με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ στο τιμόνι.Εσυ λογικα εισαι στο 41% που ολα πανε καλα
Γιατί έγραψες ότι "αν μπλα μπλα μπλα.....θα μπλα μπλα μπλα". Έγινες δικαστής σε ένα χαζό σενάριο.Σου επιτρέπω να εξηγήσεις γιατί
Το 41% προτιμησε την μονη ρεαλιστικη πολιτικη προταση για διακυβερνηση της χωρας. Μην εθελοτυφλείς. Το να λεμε οτι "σε αυτους πανε καλα τα πραγματα γι' αυτο τους ψηφισαν" δεν ειναι πολιτικη σκεψη.Εσυ λογικα εισαι στο 41% που ολα πανε καλα
Εσυ λογικα εισαι στο 41% που ολα πανε καλα
Επιλέγει για πολλούς λόγους. Εγώ δε θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ λόγω Κατρουγκαλου. Αυτό δε σημαίνει ότι η ΝΔ μου φαινεται καλή επιλογή.Ωραία, άρα αφού εσύ τουλάχιστον ζεις στον πραγματικό κόσμο καταλαβαίνεις ποσό γελοίο είναι και κυρίως ανούσιο αυτό στην πολιτική έτσι; Και ότι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ κόσμος ασχολείται και επιλέγει με πιο σοβαρά ζητήματα και όχι με τις πίπες που σκαρφίζεται εδώ ο κάθε πικραμένος. Και κυρίως επιλέγει σε ότι ελπίζει και όχι σε ότι φαντασιώνεται πλέον.
Να μου επιτρέψεις να σου πω και εγώ ότι αν κάποιος σχολίασε τις νομικές περιπτώσεις και έδωσε εξηγήσεις είσαι εσύ.Το 41% δεν είπε ποτέ ότι ΟΛΑ πάνε καλά. Απλά πάνε καλύτερα από το απευκταίο σενάριο με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ στο τιμόνι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί έγραψες ότι "αν μπλα μπλα μπλα.....θα μπλα μπλα μπλα". Έγινες δικαστής σε ένα χαζό σενάριο.
Ισχύουν και αυτά που γράφεις. Ο κόσμος ψηφίζει με βάση τα δικά του κριτήρια/ανάγκες/θέλω και όχι με τα Μητσοτάκη γαμιεσαι, ανεμογεννήτριες και παπαριές καμαρωτές. Και φυσικά με τη γενική εικόνα του συνόλου μιας κυβέρνησης. Απλά ο Κατρούγκαλος ήταν η κορυφή στο παγόβουνο.Επιλέγει για πολλούς λόγους. Εγώ δε θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ λόγω Κατρουγκαλου. Αυτό δε σημαίνει ότι η ΝΔ μου φαινεται καλή επιλογή.
Άλλος δε θα ψήφιζε το ένα από τα δύο κόμματα, για χίλιους δυο διαφορετικούς λόγους. Γνώμη μου, ο Μητσοτάκης έπεισε πως δε θα κάνει τις εγκληματικές μαλακίες που έκανε πχ ο Κατρουγκαλος.
Μεγάλο μέρος του 41% είναι αντιΣΥΡΙΖΑ ψηφος και οχι υπερ ΝΔ. Αλλά στην πολιτική παίζει πολύ συχνά αυτό. Τιμωρούν αυτόν που φεύγει και δεν επιβραβεύουν αυτον που έρχεται.
Επειδή λοιπόν ζω στον κόσμο βλέπω θυμό και δυσαρέσκεια και τρομερό άγχος επιβιωσης.. Το επιβεβαιωνουν και οι 4 δημοσκοπήσεις της εβδομαδας. Οι αρνητικές γνώμες για την κυβέρνηση παίζουν από 50-70%..
Οπότε, ασχέτως του τι μαλακίες μπορεί να λέμε εμείς εδώ μέσα, η χώρα έχει πάρει λάθος κατεύθυνση.
Το αν και πως θα εκφραστεί αυτό εκλογικά και το αν παραμείνει ως μέγεθος στις μετρήσεις και το αν η κυβέρνηση μπορεί να το αλλάξει με χειρισμούς της, έχουμε χρόνο να το δούμε.
Τράβα γαμησου ρε πουστοπαιδο εχεις αποψη κ για την Θεσσαλονίκη κ το flyover που είναι μια μπούρδα κ μιση κ η οποία δεν θα λύσει ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ.Μλκ, έπρεπε να σας είχαν αφήσει ακόμα με τα φανάρια, ακούς εκεί να κόψουν το μισό Σεξ Σου για να σας φτιάξουν κόμβους.
Εάν κατά λάθος το κλέψουν θα του το γυρίσουν πίσω είτε γιατί θα καταλάβουν ότι είναι χρεπι είτε γιατί θα έχει υπόλοιπο 10χλμνα ενημερωθεί άμεσα ο άλεξ για το παραπανω αφου το σαξό δεν έχει συναγερμό
Δλδ τώρα εσύ μας λες ότι δεν είναι παραθυράκι στις ασφαλιστικές...Δηλαδή τώρα εσείς είστε 100% σίγουροι ότι δεν βρωμάει κάποια προσπάθεια λαμογιάς από τον ιδιοκτήτη....
΄Έχετέ δίκιο...Είναι γνωστό άλλωστε ότι όλοι μας αφήνουμε στην μέση του πουθενά σε ένα ερημικό και σκοτεινό σημείο ένα πανάκριβο αυτοκίνητο και δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να το εφοδιάσουμε με έναν στοιχειώδη συναγερμό ούτε κάποιο σύστημα gps tracking... Πάλι καλά δηλαδή που δεν άφησε τα κλειδιά πάνω και την μηχανή αναμμένη...
Μπουγάτσα και 'σύ μωρή κουράδα; Ψωμιάδης δαγκωτό;Τράβα γαμησου ρε πουστοπαιδο εχεις αποψη κ για την Θεσσαλονίκη κ το flyover που είναι μια μπούρδα κ μιση κ η οποία δεν θα λύσει ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ.
ΣΙΧΑΜΑ Α ΣΙΧΑΜΑ
Πόσα να δώσουν κ αυτές οι ασφαλιστικές. Εδώ θα πρέπει να αποζημιώνουν κ τους πνιγμένους της Θεσσαλίας από του χρόνου , τους καμμενους απο του παραχρονου κ ο.κ.Δλδ τώρα εσύ μας λες ότι δεν είναι παραθυράκι στις ασφαλιστικές...
ΣΤΟ ΠΆΤΟ ΣΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΤΡΑΒΑ ΓΛΕΙΨΕ ΚΑΝΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΜπουγάτσα και 'σύ μωρή κουράδα; Ψωμιάδης δαγκωτό;
Σιγά μη σπάσεις κανένα πλήκτρο από τα νεύρα και σου έρθει και περίοδος μωρή μπουγάτσα.ΣΤΟ ΠΆΤΟ ΣΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΤΡΑΒΑ ΓΛΕΙΨΕ ΚΑΝΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ
Καλά μη νομίζεις ότι θα δώσουν και πολλά. Οι ιδιες ανακοίνωσαν ότι από τα περίπου 1700 αυτοκινητα που χάθηκαν, μόνο το 10% ηταν ασφαλισμένοι για φυσικές καταστροφές.Πόσα να δώσουν κ αυτές οι ασφαλιστικές. Εδώ θα πρέπει να αποζημιώνουν κ τους πνιγμένους της Θεσσαλίας από του χρόνου , τους καμμενους απο του παραχρονου κ ο.κ.
εγώ νομίζω ότι θα την βρει τελικά κάπου παρατημένη με τα κλειδιά πάνω και γεμάτο ρεζερβουάρΤην πατησε ο αλλος με την Μ3 και καλα να παθει ..
Να γραφοταν μέλος στο φορουμ να του γραφαμε ετοιμη λυση τσεκαρισμένη που εχει λειτουργησει για χρόνια χωρις κανενα πρόβλημα
Αυτα παθαινουν οι επισκεπτες