Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Δηλαδή εσύ δικαιούσαι να σχολιάζεις αμερόληπτα αυτό που πόσταρε ο ρεσπ με τα επιχειρήματα σου

αλλά εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω αμερόληπτα επειδή δε γουστάρω τον μητσοτάκη?

Να στο αντιστρέψω και να σου πω οτι το σχολιασες επειδη στον γουστάρεις? Σαρέσει? :confused:
Ρε τύπε, εσύ έβγαλες μελλοντική θεωρητική δικαστική απόφαση και αιτιολόγησες κιόλας, το πήρες χαμπάρι;

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.730
Πόντοι
506

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Ρε τύπε, εσύ έβγαλες μελλοντική θεωρητική δικαστική απόφαση και αιτιολόγησες κιόλας, το πήρες χαμπάρι;
Είπα ότι δημιουργείται δικαστικό προηγούμενο.

Αν θες ψάξε να δεις πως επηρεάζει αυτό την ζωή σου.

Σε γενικές γραμμές όμως μπορώ να σχολιάζω ότι θέλω όπως μπορείς και εσύ δεν καταλαβαίνω την διαφωνία σου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν νομίζω...υπάρχουν και συναγωνιστές με επίπεδο εδώ μέσα .
Ποιος σου είπε ότι στο επαλ της γρκάβας δεν έχουν επίπεδο?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.782
Πόντοι
2.356
Ωραία, να σου θυμίσω ότι ο Άρειος Πάγος είναι ανεξάρτητη αρχή. Αλλά συνεχίστε, εγώ ότι είχα να πω το είπα, όποιος καταλαβαίνει καλώς, όποιος όχι μη παραξενευτεί όταν ανέβει κι άλλο το 41%.
Έλα να σου πω μια τελευταία κουβέντα.
Οταν με ρώτησε ο φίλος σου ο δικηγόρος τι βλέπω για τις εκλογές, του απαντησα άνετη επικράτηση Μητσοτάκη και ανάλογα με το μέγεθος της ήττας δύο σενάρια για Τσίπρα. Επαληθεύτηκε το δεύτερο, το δυσμενεστερο.
Οταν με ρώτησε πρόσφατα κι ενώ είχε πνιγεί ο τοπος, τι βλέπω για τον κυβερνητικό Περιφερειαρχη στα πνιγμένα, του απάντησα ότι δε θα μου κάνει εντύπωση αν επανεκλεγεί.
Ζω στον κόσμο και έχω επαφή με την πραγματικότητα. Σε αντίθεση με σας που είστε κομματικά ενταγμένοι.
Και αυτή την καραμέλα του 41% τη θεωρώ λιωμένη και κωμική την αναφορα της μετά από αυτές τις πρώτες 100 μέρες που ζήσαμε.
Ας δώσει ο κόσμος στο Μητσοτάκη και 51% αν αυτό επιλέξει.
Αυτό δε σημαίνει ότι θα τον έχουμε στο απυρόβλητο. Αυτός κυβερνάει κι αυτόν θα κρίνουμε.
Αν εκλεγεί άλλος θα πάμε τραίνο τον επόμενο.
Μόνο που κανείς δε θα μπορει να μας κατηγορήσει για υποκρισία. Σε σχέση με πολλούς κομματικούς εδώ μέσα.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.859
Πόντοι
216

Άρειος Πάγος: Δεν αποζημιώνεται η κλοπή Ι.Χ. αν γίνει σε σημείο χωρίς ασφάλεια​

Απόφαση-σταθμός του ανώτατου δικαστηρίου που απέδωσε σε ιδιοκτήτη οχήματος βαριά αμέλεια, καθώς στάθμευσε το αυτοκίνητο σε μη περιφραγμένο χώρο, χωρίς να φυλάσσεται, χωρίς φωτισμό, χωρίς κάμερες ασφαλείας​

Από το άρθρο και μόνο, και χωρίς να έχουμε το ακριβές σκεπτικό της απόφασης, δύσκολα βγάζουμε συμπέρασμα. Ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες.
Ας πάρουμε για παράδειγμα ότι το ίδιο το άρθρο λέει ότι η αναίρεση απορρίφθηκε ως απαράδεκτη. Αυτό σημαίνει ότι ο Αρειος Πάγος ΔΕΝ έφτασε στο σημείο να κρίνει την απόφαση του Εφετείου, αλλά απέρριψε την αναίρεση γαι τυπικό λόγο πχ ήταν εκπρόθεσμη. Οπότε αν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι, θα είναι για αυτά που είπε το Εφετείο και όχι ο Αρειος Πάγος.

Και μια διακινδυνευμένη υπόθεση, γιατί δεν έχουμε το πλήρες κείμενο της απόφασης: Μυρίζει σκηνοθετημένη κλοπή που δεν αποδείχθηκε και το Εφετείο άρχισε τις νομικές πιρουέτες για να αποδώσει αυτό που θεωρούσε δίκαιο.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.782
Πόντοι
2.356
Από το άρθρο και μόνο, και χωρίς να έχουμε το ακριβές σκεπτικό της απόφασης, δύσκολα βγάζουμε συμπέρασμα. Ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες.
Ας πάρουμε για παράδειγμα ότι το ίδιο το άρθρο λέει ότι η αναίρεση απορρίφθηκε ως απαράδεκτη. Αυτό σημαίνει ότι ο Αρειος Πάγος ΔΕΝ έφτασε στο σημείο να κρίνει την απόφαση του Εφετείου, αλλά απέρριψε την αναίρεση γαι τυπικό λόγο πχ ήταν εκπρόθεσμη. Οπότε αν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι, θα είναι για αυτά που είπε το Εφετείο και όχι ο Αρειος Πάγος.

Και μια διακινδυνευμένη υπόθεση, γιατί δεν έχουμε το πλήρες κείμενο της απόφασης: Μυρίζει σκηνοθετημένη κλοπή που δεν αποδείχθηκε και το Εφετείο άρχισε τις νομικές πιρουέτες για να αποδώσει αυτό που θεωρούσε δίκαιο.
Ναι, το έγραψα αυτό κι εγώ. Λοβιτουρα μου μυρίζεται.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.859
Πόντοι
216
Ωραία, να σου θυμίσω ότι ο Άρειος Πάγος είναι ανεξάρτητη αρχή. Αλλά συνεχίστε, εγώ ότι είχα να πω το είπα, όποιος καταλαβαίνει καλώς, όποιος όχι μη παραξενευτεί όταν ανέβει κι άλλο το 41%.
Ο Άρειος Πάγος είναι δικαστήριο, όχι ανεξάρτητη αρχή. Πιθανόν να θες να υπογραμμίσεις την ανεξαρτησία του, αλλά λέγοντας "ανεξάρτητη αρχή" είναι σαν να εννοείς το ΕΣΡ για παράδειγμα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.959
Πόντοι
1.406
dimoskopisi-prorata-01.jpg

paraskevas-methana.gif

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Όχι, απλά οι απατεώνες θα παίρνουν τα @@ τους. Όταν είχα ένα σχετικά ακριβό αυτοκίνητο το οποίο ήταν και μαγνήτης για κάθε λογής βλέμμα δε διανυκτέρευσε ΠΟΤΕ αφύλακτο. Έστω κι αν έτυχε κάποιες φορές εκτός γκαράζ. Φυσικά και είχε αντίστοιχης αξίας συναγερμό πριν καλά καλά κυκλοφορήσει και βέβαια ποτέ δεν το παράτησα σε καμιά χωματερή.

Είχα να φοβηθώ κάτι απέναντι στην ασφαλιστική (που ευτυχώς ποτέ δεν χρειάστηκε); Προφανώς όχι.

Εν τω μεταξύ, κι αυτό στο νήμα του Μητσοτάκη τυχαία συζητιέται.
Το ακριβο αμαξι του πισωγλεντοκ....

1696358120549.png

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εν ολίγοις, ο τύπος είχε BMW M3 ασφαλισμένο για 90 χιλιάρικα και αφού ήδη είχε αποζημιωθεί μια φορά για διάρρηξη και την καταστροφή εγκεφάλων του αυτοκινήτου, παράτησε το αυτοκίνητο σε σημείο άνω του ενός χιλιομέτρου από τα πλησιέστερα σπίτια, σε μέρος χωρίς φωτισμό και την παραμικρή κίνηση και ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ και του το εξαφάνισαν. Αυτό εννοήθηκε "βαριά αμέλεια".
Προφανής βαρια αμελεια.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.484
Πόντοι
3.656
Στα χανιά είχα παρκάρει μπροστά στο σπίτι ένος τύπου , που είχε πάγκο στην αυλή και έκανε βάρη . Μόνος του.
Όχι κάτι φοβερό . 3 20κιλους δίσκους είχε σε κάθε πλευρά της μπάρας .
Κοιτάω το αμάξι αν είχε κλειστά τα παράθυρα, με βλέπει και μου λέει ...

-Φίλε όσο είμαι εγώ εδώ, δεν το κλέβουν , μη φοβάσαι .

Υποψιάζομαι ότι δεν πρέπει να ήταν πολύ αριστερός. Ήταν και κουρεμένος με μηχανή και δεν είχε λαιμό .

Λες να μην ήταν πολύ δημοκράτης ;
Τα χανια ρε λακαρε ειναι τιγκα στην αναβολα...
Στο πουλι του του ασβερκου αν θα σου κλεβανε το σεατακι...καμμενο το εχουνε απο τις ντρογκες που βαρανε για να κανουν σιξπακ..
Οσο για τη δημοκρατια του ασβερκου...Μην εχεις αποριες...Συνοδοιποροι ειστε στη σκεψη...

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι σαν εσενα, που γνωριζουν τι ισχυει και αποκαθιστάς με ενα ποσταρισμα την αναμπουμπουλα που προκαλούν οσοι δεν γνωριζουν νομικα. Δυστυχως καποιοι νομιζουν οτι μπορουν να γνωριζουν νομικα χωρις να τα εχουν σπουδασει και να σχολιαζουν και αποφασεις σε υψηλο επιπεδο

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.859
Πόντοι
216
Ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι σαν εσενα, που γνωριζουν τι ισχυει και αποκαθιστάς με ενα ποσταρισμα την αναμπουμπουλα που προκαλούν οσοι δεν γνωριζουν νομικα. Δυστυχως καποιοι νομιζουν οτι μπορουν να γνωριζουν νομικα χωρις να τα εχουν σπουδασει και να σχολιαζουν και αποφασεις σε υψηλο επιπεδο
Για να λειάνω τις γωνίες, δεν είμαστε και Πρωτο Θέμα εδώ στο μπου.
Υπάρχουν και πιο νοήμονες και κυρίως πιο ψύχραιμοι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Είπα ότι δημιουργείται δικαστικό προηγούμενο.

Αν θες ψάξε να δεις πως επηρεάζει αυτό την ζωή σου.

Σε γενικές γραμμές όμως μπορώ να σχολιάζω ότι θέλω όπως μπορείς και εσύ δεν καταλαβαίνω την διαφωνία σου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιος σου είπε ότι στο επαλ της γρκάβας δεν έχουν επίπεδο?
Ρε τύπε, δεν έγραψες αυτό;

Ε η νομική συζήτησ είναι ξεκάθαρη....αν υπάρχει δικαστικό προηγούμενο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε ένα δικαστήριο.

Αν μένω σε κωλοπεριοχή και έχω γκαράζ πηλωτής χωρις ηλεκτρική πορτα και μου το φάνε τι θα σου πουν? Αφού ξέρεις ότι μένεις στο κωλοχανίο τι το ήθελες το ακριβό αμάξι? :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Έλα να σου πω μια τελευταία κουβέντα.
Οταν με ρώτησε ο φίλος σου ο δικηγόρος τι βλέπω για τις εκλογές, του απαντησα άνετη επικράτηση Μητσοτάκη και ανάλογα με το μέγεθος της ήττας δύο σενάρια για Τσίπρα. Επαληθεύτηκε το δεύτερο, το δυσμενεστερο.
Οταν με ρώτησε πρόσφατα κι ενώ είχε πνιγεί ο τοπος, τι βλέπω για τον κυβερνητικό Περιφερειαρχη στα πνιγμένα, του απάντησα ότι δε θα μου κάνει εντύπωση αν επανεκλεγεί.
Ζω στον κόσμο και έχω επαφή με την πραγματικότητα. Σε αντίθεση με σας που είστε κομματικά ενταγμένοι.
Και αυτή την καραμέλα του 41% τη θεωρώ λιωμένη και κωμική την αναφορα της μετά από αυτές τις πρώτες 100 μέρες που ζήσαμε.
Ας δώσει ο κόσμος στο Μητσοτάκη και 51% αν αυτό επιλέξει.
Αυτό δε σημαίνει ότι θα τον έχουμε στο απυρόβλητο. Αυτός κυβερνάει κι αυτόν θα κρίνουμε.
Αν εκλεγεί άλλος θα πάμε τραίνο τον επόμενο.
Μόνο που κανείς δε θα μπορει να μας κατηγορήσει για υποκρισία. Σε σχέση με πολλούς κομματικούς εδώ μέσα.
Ωραία, άρα αφού εσύ τουλάχιστον ζεις στον πραγματικό κόσμο καταλαβαίνεις ποσό γελοίο είναι και κυρίως ανούσιο αυτό στην πολιτική έτσι; Και ότι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ κόσμος ασχολείται και επιλέγει με πιο σοβαρά ζητήματα και όχι με τις πίπες που σκαρφίζεται εδώ ο κάθε πικραμένος. Και κυρίως επιλέγει σε ότι ελπίζει και όχι σε ότι φαντασιώνεται πλέον.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Ο Άρειος Πάγος είναι δικαστήριο, όχι ανεξάρτητη αρχή. Πιθανόν να θες να υπογραμμίσεις την ανεξαρτησία του, αλλά λέγοντας "ανεξάρτητη αρχή" είναι σαν να εννοείς το ΕΣΡ για παράδειγμα.
Έχεις δίκιο, λάθος μου και αυτό ήταν που είχα στο μυαλό μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom