Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Στα χανιά είχα παρκάρει μπροστά στο σπίτι ένος τύπου , που είχε πάγκο στην αυλή και έκανε βάρη . Μόνος του.
Όχι κάτι φοβερό . 3 20κιλους δίσκους είχε σε κάθε πλευρά της μπάρας .
Κοιτάω το αμάξι αν είχε κλειστά τα παράθυρα, με βλέπει και μου λέει ...

-Φίλε όσο είμαι εγώ εδώ, δεν το κλέβουν , μη φοβάσαι .

Υποψιάζομαι ότι δεν πρέπει να ήταν πολύ αριστερός. Ήταν και κουρεμένος με μηχανή και δεν είχε λαιμό .

Λες να μην ήταν πολύ δημοκράτης ;

Που να ήξερε οτι ψηφίζεις συριζα θα γυρναγες να το βρεις χωρις ζαντολάστιχα :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Σε λίγο θα μας ζητάνε να πληρώνουμε και αποζημίωση στις ασφαλιστικές αν μας κλέψουν το αυτοκίνητο, γιατί θα μας καταλογίζουν δόλο, αφού το αφησαμε "αφύλακτο".
Τα εξτρά ασφάλιστρα για την κλοπή, που για τέτοια αξία δεν θα είναι λίγα .... στα δίνουν πίσω ;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Ναι, γιατί το αναλύει διεξοδικά η απόφαση. Την έχει το άρθρο. Η οποία δε δίνει καμία βαρύτητα στην απουσία συναγερμού. Μία από τις πολλές προϋποθέσεις είναι.
Δε λήφθηκε καν υπόψη ότι το αυτοκίνητο ηταν σταθμευμένο στην επιχείρησή του. Ακόμα και αυτό αμέλεια το θεώρησαν λόγω μεγάλης απόστασης από οικισμό.
Το ότι ο τύπος μαλλον λοβιτουρα πήγε να κάνει, του το τονίζουν κιόλας οι δικαστές με το προηγούμενο κλοπής, δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι τόσο πολλές οι προϋποθέσεις που το παραμικρό που δεν εκανες, θα συνιστά βαρειά αμέλεια.
Και όπως μου είχε πει κάποτε ενας νομικός, η βαρειά αμέλεια στην ουσία υποκρύπτει δόλο.
Σε λίγο θα μας ζητάνε να πληρώνουμε και αποζημίωση στις ασφαλιστικές αν μας κλέψουν το αυτοκίνητο, γιατί θα μας καταλογίζουν δόλο, αφού το αφησαμε "αφύλακτο".
Όχι, απλά οι απατεώνες θα παίρνουν τα @@ τους. Όταν είχα ένα σχετικά ακριβό αυτοκίνητο το οποίο ήταν και μαγνήτης για κάθε λογής βλέμμα δε διανυκτέρευσε ΠΟΤΕ αφύλακτο. Έστω κι αν έτυχε κάποιες φορές εκτός γκαράζ. Φυσικά και είχε αντίστοιχης αξίας συναγερμό πριν καλά καλά κυκλοφορήσει και βέβαια ποτέ δεν το παράτησα σε καμιά χωματερή.

Είχα να φοβηθώ κάτι απέναντι στην ασφαλιστική (που ευτυχώς ποτέ δεν χρειάστηκε); Προφανώς όχι.

Εν τω μεταξύ, κι αυτό στο νήμα του Μητσοτάκη τυχαία συζητιέται.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Στα χανιά είχα παρκάρει μπροστά στο σπίτι ένος τύπου , που είχε πάγκο στην αυλή και έκανε βάρη . Μόνος του.

Υποψιάζομαι ότι δεν πρέπει να ήταν πολύ αριστερός. Ήταν και κουρεμένος με μηχανή και δεν είχε λαιμό .

Το πρώτο λεόν ή το δεύτερο με το λιζινγκ το ντίζελ;;; Γιατί σίγουρα ο ασβερκος δεν είχε και πολύ μυαλό για να καταλάβει πως το σεατ λεον δεν κινδυνεύει ΠΟΥΘΕΝΑ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Όχι, απλά οι απατεώνες θα παίρνουν τα @@ τους. Όταν είχα ένα σχετικά ακριβό αυτοκίνητο το οποίο ήταν και μαγνήτης για κάθε λογής βλέμμα δε διανυκτέρευσε ΠΟΤΕ αφύλακτο. Έστω κι αν έτυχε κάποιες φορές εκτός γκαράζ. Φυσικά και είχε αντίστοιχης αξίας συναγερμό πριν καλά καλά κυκλοφορήσει και βέβαια ποτέ δεν το παράτησα σε καμιά χωματερή.

Είχα να φοβηθώ κάτι απέναντι στην ασφαλιστική (που ευτυχώς ποτέ δεν χρειάστηκε); Προφανώς όχι.

Ότι αμάξι και να έχεις όπου και να το έχεις....αν δεν είσαι μεγαλοπαράγοντας που αν στο φάνε θα τους φάει το μαύρο χώμα....

τα αλάνια που τα ανοίγουν θα στο πάρουν μαζί με το συναγερμό.......βάλτο και σε υπογειο γκαράζ με 7 πόρτες ασφαλείας...αν θέλουν να στο φάνε θα στο φάνε. Ο συναγερμός δεν τους αποτρέπει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606

οχι κατι φοβερο...ωραιος 60+60+20μπαρα =140 κιλα παγκο στην αυλη χαχαχαχαχχαχαχαχαχα λογικα οταν ειχε καβλες θα βαζε αλλα τοσα για το γιολο.....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Ότι αμάξι και να έχεις όπου και να το έχεις....αν δεν είσαι μεγαλοπαράγοντας που αν στο φάνε θα τους φάει το μαύρο χώμα....

τα αλάνια που τα ανοίγουν θα στο πάρουν μαζί με το συναγερμό.......βάλτο και σε υπογειο γκαράζ με 7 πόρτες ασφαλείας...αν θέλουν να στο φάνε θα στο φάνε. Ο συναγερμός δεν τους αποτρέπει.

Δεν έγραψα πουθενά κάτι τέτοιο. Βασικά ο συναγερμός ΜΠΟΡΕΙ να αποτρέψει τους ερασιτέχνες, όχι αυτούς που περιγράφεις και κυρίως να γυρίσει κανένα κεφάλι από το σούσουρο.

Άλλη είναι η συζήτηση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οχι κατι φοβερο...ωραιος 60+60+20μπαρα =140 κιλα παγκο στην αυλη χαχαχαχαχχαχαχαχαχα λογικα οταν ειχε καβλες θα βαζε αλλα τοσα για το γιολο.....
Ο τραλαλάκης τα 140 κιλά τα έχει για τρικέφαλους, τέτοιο ντούκι είναι :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606

μεσα εμενες ρε κοπροσκυλο ....ειχες παρει αμαξαρα και δεν ειχες μετα ουτε για γκαρσονιερα δηλαδη σε ορεινο χωριο της ροδου?? ρε τι μαλακας εισαι εσυ,εχεις σπασει τα κοντερ!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Δεν έγραψα πουθενά κάτι τέτοιο. Βασικά ο συναγερμός ΜΠΟΡΕΙ να αποτρέψει τους ερασιτέχνες, όχι αυτούς που περιγράφεις και κυρίως να γυρίσει κανένα κεφάλι από το σούσουρο.

Άλλη είναι η συζήτηση.
Ε η νομική συζήτησ είναι ξεκάθαρη....αν υπάρχει δικαστικό προηγούμενο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε ένα δικαστήριο.

Αν μένω σε κωλοπεριοχή και έχω γκαράζ πηλωτής χωρις ηλεκτρική πορτα και μου το φάνε τι θα σου πουν? Αφού ξέρεις ότι μένεις στο κωλοχανίο τι το ήθελες το ακριβό αμάξι? :confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
Ε η νομική συζήτησ είναι ξεκάθαρη....αν υπάρχει δικαστικό προηγούμενο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε ένα δικαστήριο.

Αν μένω σε κωλοπεριοχή και έχω γκαράζ πηλωτής χωρις ηλεκτρική πορτα και μου το φάνε τι θα σου πουν? Αφού ξέρεις ότι μένεις στο κωλοχανίο τι το ήθελες το ακριβό αμάξι? :confused:
μαλακα... με τετοια ορθογραφια κανονικα οχι αμαξι...ουτε διπλωμα!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.782
Πόντοι
2.356

Τα περί γαματου συναγερμου είναι κουβέντα να γίνεται. Είναι γνωστό σε όποιον δε ζει σε γυάλινο πύργο, ότι ο συναγερμός δεν προσφέρει καμία προστασία. Και συναγερμό είχαμε και φύλακα και gps στον εξοπλισμό και ασφάλιση. Το βρήκαμε στα Λιόσια. Η αστυνομία δεν ασχολήθηκε κι εμείς δώσαμε το κάτι τις να τον πάρουμε πισω.
Οτιδήποτε αφορά συνέπειες στη ζωή μας από αποφάσεις Ανωτάτων Δικαστηρίων που θα τα συζητησουμε, εκτός από το νήμα του ΠΘ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
μεσα εμενες ρε κοπροσκυλο ....ειχες παρει αμαξαρα και δεν ειχες μετα ουτε για γκαρσονιερα δηλαδη σε ορεινο χωριο της ροδου?? ρε τι μαλακας εισαι εσυ,εχεις σπασει τα κοντερ!
Έτσι μπράβο μπετόβλακα, άρχισε και 'σύ να μασάς ότι πίπα πετάει ο τραλαλάκης, δεν είσαι λιγότερο μαλάκας, μη νομίζεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
βαλτο ξανα γιατι θα μεινουμε αοματοι!
το έβαλα ρε μουνιά αλλά τώρα μου γαμάει με τους τόνους και τις λέξεις πας να γράψεις κάτι και γράφει άλλο γαμημένα μακμπουκ τα σκαμπω μου και τα αρχίδια μου :tickedoff:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506

Όλα αυτά επειδή δε γουστάρεις Μητσοτάκη τύπε;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
το έβαλα ρε μουνιά αλλά τώρα μου γαμάει με τους τόνους και τις λέξεις πας να γράψεις κάτι και γράφει άλλο γαμημένα μακμπουκ τα σκαμπω μου και τα αρχίδια μου :tickedoff:
εχεις προσωπικη ευθυνη ρε μουνι....που δεν εμαθες γραμματα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Όλα αυτά επειδή δε γουστάρεις Μητσοτάκη τύπε;
Δηλαδή εσύ δικαιούσαι να σχολιάζεις αμερόληπτα αυτό που πόσταρε ο ρεσπ με τα επιχειρήματα σου

αλλά εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω αμερόληπτα επειδή δε γουστάρω τον μητσοτάκη?

Να στο αντιστρέψω και να σου πω οτι το σχολιασες επειδη στον γουστάρεις? Σαρέσει? :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Τα περί γαματου συναγερμου είναι κουβέντα να γίνεται. Είναι γνωστό σε όποιον δε ζει σε γυάλινο πύργο, ότι ο συναγερμός δεν προσφέρει καμία προστασία. Και συναγερμό είχαμε και φύλακα και gps στον εξοπλισμό και ασφάλιση. Το βρήκαμε στα Λιόσια. Η αστυνομία δεν ασχολήθηκε κι εμείς δώσαμε το κάτι τις να τον πάρουμε πισω.
Οτιδήποτε αφορά συνέπειες στη ζωή μας από αποφάσεις Ανωτάτων Δικαστηρίων που θα τα συζητησουμε, εκτός από το νήμα του ΠΘ;
Ωραία, να σου θυμίσω ότι ο Άρειος Πάγος είναι ανεξάρτητη αρχή. Αλλά συνεχίστε, εγώ ότι είχα να πω το είπα, όποιος καταλαβαίνει καλώς, όποιος όχι μη παραξενευτεί όταν ανέβει κι άλλο το 41%.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom