Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.685
Πόντοι
3.656
ελα εδω να σε βοηθησω δινω και δανεικα...:coffee::coffee:
τι δανεικά ρε τύπε εδώ σου λέω σε λίγο θα μας κατασχέσουν ακόμα και τα ρουχα ουτε τσεπες να βαλουμε τα δανεικα δε θαχουμε

μη μπλεξεις καλυτερα και ρισκαρεις τα λεφτα σου

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
σου βαλαμε 10 λαικ και το ευχαριστώ ειναι να μας φας και την δουλεια ρε γαμημενε
φιλαρακι εγω ποτε αλλα και τα παιδια πεινανε χτες με το ποταμι που κατεβαινε κανενας δεν ανοιγε παραθυρο στα φαναρια. βεβαια η αθηνα εχει για ολους δουλεια εχει πραμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τι δανεικά ρε τύπε εδώ σου λέω σε λίγο θα μας κατασχέσουν ακόμα και τα ρουχα ουτε τσεπες να βαλουμε τα δανεικα δε θαχουμε

μη μπλεξεις καλυτερα και ρισκαρεις τα λεφτα σου
επειδη εισαι εσυ θα ειναι δανεικα και αγυριστα αλλα αμα σε χρειαστω για τπτ δουλιτσες θα βοηθησεις....:coffee::coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.433
Πόντοι
12.756
φιλαρακι εγω ποτε αλλα και τα παιδια πεινανε χτες με το ποταμι που κατεβαινε κανενας δεν ανοιγε παραθυρο στα φαναρια. βεβαια η αθηνα εχει για ολους δουλεια εχει πραμα
ναι αλλα πρεπει να γαμηθηκες στους υαλοκαθαριστήρες :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.685
Πόντοι
3.656
θα παω να ζητήσω δανεικά απο τη νδ που στα αρχίδια τους γιατί έτσι και αλλιώς και αυτοί αγυριστα τα παίρνουν

εκτός αν κάποιος τίμιος νεοδημοκράτης έχει να μας επισυνάψει καμιά ρυθμισούλα :coffee:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
ναι αλλα πρεπει να γαμηθηκες στους υαλοκαθαριστήρες :coffee:
αρχιδια δεν ειχα εμπορευμα γτ δεν βγηκαν για σουπερ και για ψωνια οι αλλοι να πανε και τα παιδια να ψωνίσουν

θα παω να ζητήσω δανεικά απο τη νδ που στα αρχίδια τους γιατί έτσι και αλλιώς και αυτοί αγυριστα τα παίρνουν

εκτός αν κάποιος τίμιος νεοδημοκράτης έχει να μας επισυνάψει καμιά ρυθμισούλα :coffee:
ρυθμισουλα θελει το φιλαρακι;;; ρυθμισουλα θα του εχουμε... @Νίπλης μπορεις να εξυπηρετησεις εδω το φιλαρακι;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.685
Πόντοι
3.656
δε λεω γιατη δικη μου ρυθμιση δεν εχει μαζευτει μεγαλο ποσο ακομα

για την γαλαζια ρυμθιση μιλαω εγω

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.488
Πόντοι
1.056
Για όλα υπαρχει μια απάντηση ... και όσο πιο μαλακία ειναι τόσο πιο εύκολα την καταπινουν τα πρόβατα

VORIDHS-1.png

Εγινε και επισημο αυτο που ελεγε τοσο καιρο ο κόσμος .. Απο τυχη ζουμε :rockon::rockon:
Εξαιρετικο ενδιαφερον εχει το βιντεο.Ο τροπος εκφρασης του.Με ενα μυδιασμα,μια αποστροφη και μετα μια παυση σκεπτικισμου για να ξεστομισει το ανεπαναληπτο:εξαιρετικα ατυχος ο βολος.

Το ακουτε τυχεροι πλεμπαιοι;Απο τυχη ζειτε διοτι κρατος δεν υπαρχει.Υπαρχει μονο για να τα σκαμε να κανουν ζωαρα και να ταιζουν σανο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.433
Πόντοι
12.756
αρχιδια δεν ειχα εμπορευμα γτ δεν βγηκαν για σουπερ και για ψωνια οι αλλοι να πανε και τα παιδια να ψωνίσουν

ρυθμισουλα θελει το φιλαρακι;;; ρυθμισουλα θα του εχουμε... @Νίπλης μπορεις να εξυπηρετησεις εδω το φιλαρακι;
Γιατι δεν κανονιζεις καμιά εισαγωγη απο Κολομβια , τζαμπα πρεπει να ειναι εκει οι υαλοκαθαριστηρες :coffee:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.497
Πόντοι
3.936
Γιατί η μεγάλη πλειοψηφία θέλει να συζητάει και να παίρνει απαντήσεις μόνο για τα αρνητικά της κυβέρνησης
Πες μας τα θετικά που καταργούν τα αρνητικά της κυβερνήσης

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
Γιατι δεν κανονιζεις καμιά εισαγωγη απο Κολομβια , τζαμπα πρεπει να ειναι εκει οι υαλοκαθαριστηρες :coffee:
εχω σοβαρο προμηθευτη απο δω ντοπιο τζαμπα του τους παιρνω...:confused::confused:

Πες μας τα θετικά που καταργούν τα αρνητικά της κυβερνήσης
η επενδυτικη βαθμιδα παμε παρακατω το αναλυσαμε αυτο...:confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.685
Πόντοι
3.656
στη γέφυρα ροσινιόλ είναι η πηγή :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.685
Πόντοι
3.656
μαζεψουυυυ χαλας την πιατσα...:ak::ak::knuppel::knuppel:
πεθανεμενες δουλειες ειναι αυτα

σας εχουν μαθει ολοι και σταματανε 2 μετρα πιο πισω και κλεινουν και τα παραθυρα

και μολις πλησιασει το μαυρακι στο 1μισι μετρο αρχιζουν να κουνανε τους γιαλοκαθαριστήρες και να μαρσάρουν

οχι 50 λεπτα απο πανω τους περνανε :confused:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
πεθανεμενες δουλειες ειναι αυτα

σας εχουν μαθει ολοι και σταματανε 2 μετρα πιο πισω και κλεινουν και τα παραθυρα

και μολις πλησιασει το μαυρακι στο 1μισι μετρο αρχιζουν να κουνανε τους γιαλοκαθαριστήρες και να μαρσάρουν

οχι 50 λεπτα απο πανω τους περνανε :confused:
μια χαρα δουλειες ειναι δεν ξερεις εσυ... κανουμε και σεμιναρια πως να κοβουν τον υαλοκαθαριστηρα με φαλτσερα σαν ταχυδακτυλουργος και μετα ελα πες μου αν θα πας πουθενα με βροχη...

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Το κακο φιλε ειναι οτι λεω αληθεια
Και καθε μερα μουτζωνω τον εαυτο μου που δισταζω και δεν τα κανω ολα πουτανα να την κοπανησω
Μην το κάνεις.Ποτε ετσι στα τύφλα σε τέτοια πράγματα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.688
Πόντοι
6.256
Το αποτέλεσμα μετράει η πρόθεση ψήφου
Και η εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος
Η δυσαρέσκεια είναι δεδομένη
Όπως και δεδομένη όμως είναι και απόρριψη των εναλλακτικών ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Στη σύγκριση λοιπόν τα κόμματα της αντιπολίτευσης άτυχουν
Τι καλο ειχε ο σκουπιδοτενεκες των Λιντλ σημερα φιλε Ντολμα;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.685
Πόντοι
3.656
μια χαρα δουλειες ειναι δεν ξερεις εσυ... κανουμε και σεμιναρια πως να κοβουν τον υαλοκαθαριστηρα με φαλτσερα σαν ταχυδακτυλουργος και μετα ελα πες μου αν θα πας πουθενα με βροχη...
εγώ όταν βάζω τον υαλοκαθιστήρα στο γρήγορο και ο γιουρι γκελες να βαλει το χερι του θα του το παρει παραμαζωμα

και αντι για παραφλού έχω βάλει να πετάει χλωρίνη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom