poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.464
- Πόντοι
- 216
για ψαξου για ψαξουδεν νομιζω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ποσα εχεις κονομήσει αρχοντα της τριπολης;;Μου τα στελνει στο WISE.
για ψαξου για ψαξουδεν νομιζω
ποσα εχεις κονομήσει αρχοντα της τριπολης;;Μου τα στελνει στο WISE.
Καλα που μου το θυμησες. Πρεπει να στειλω και εγω το ΙΒΑΝ μου στο ΔΝΤ να μου βαλουν τα 2.000.000 δολαρια επιστροφη φορου που εχωναι το ενα γτ το αλλο το εχει δωσει στον νιγηριανο πριγκιπα
Δεν τα χαλαω, ειναι ο κουμπαρας μαςποσα εχεις κονομήσει αρχοντα της τριπολης;;
δολλαρια αφησε τα , μην τα γυρισεις ευρω ακόμα ..Καλα που μου το θυμησες. Πρεπει να στειλω και εγω το ΙΒΑΝ μου στο ΔΝΤ να μου βαλουν τα 2.000.000 δολαρια επιστροφη φορου που εχω
δεν σου ειπα που τα χαλας ποσα πεσος εχεις;Δεν τα χαλαω, ειναι ο κουμπαρας μας
Εγω τα καταθετω υπερ του συλλογου απορων κορασσιδων.Και οι δικες σου οι Ταυλανδες ετσι δεν κάνουν ;
Που ζητανε λεφτα για την "οικογενεια" τους
Γινονται ευρω και τα κραταμε ετσι. Καπου δυο χιλιαρικα ως τωραδεν σου ειπα που τα χαλας ποσα πεσος εχεις;
αρα κάποια πανε και τρίποληΕγω τα καταθετω υπερ του συλλογου απορων κορασσιδων.
και ποσα εχεις σπρωξει;Γινονται ευρω και τα κραταμε ετσι. Καπου δυο χιλιαρικα ως τωρα
αντι να χωθεις στην ευκαιρία με τα ανταλακτικα για το uber , ρωτας ΄ότι να ναιδεν σου ειπα που τα χαλας ποσα πεσος εχεις;
ελα ρε μαλεα ασε να το παω απεξω απεξω αμεσως εσυ... θελει λεπτους χειρισμους ο συγκεκριμενος γτ αποφευγει και καποιες περιοχες της αθηνας πρεπει να γινει διαφορετικααντι να χωθεις στην ευκαιρία με τα ανταλακτικα για το uber , ρωτας ΄ότι να ναι
Φτανουν τοσες πληροφοριες για μια ημερακαι ποσα εχεις σπρωξει;
@Νίπλης λειπει και αυτος ο @RETRO και δεν ξερω αν σου εχει δωσει αναφορα που ειναι ναΦτανουν τοσες πληροφοριες για μια ημερα
Για να κοπούν τα γέλια του Σκοτ και μάλλον και εσένα και όλων των δημοκρατικών Δυναμεων;;;;;;που σαι αρχοντα
Πες μας γνωμη σου , θελουμε τοποθετηση σου , οπως βγαινει ο Βερυκιος στην Τσιμτσιλη το πρωι
Εχουμε :
-Εισαγωγη μεταναστων
-Ατυχία Βόλου , ( οχι της ομαδας )
-Πληθωρισμο
-Κασσελακης στρατό
-Τιμη ελαιολαδου
-Προσφορα εργασιας απο το μπου 70 ευρω την μερα συν σπιτι για μαζεμα ελιες , και δεν παει κανεις
Γι αυτο σου δινουν passΟι αυξησεις μισθων το μονο που θα κανουν ειναι να αυξησουν και άλλο τον πληθωρισμο..
Δημιουργει ενα σπιραλ που το ενα τραβαει το άλλο ..
Θελει πολυ μεγαλη προσοχη και ελεγχους ..
Αυτοι εδω ομως δεν μπορουν να κανουν τα πιο απλα , αν μπουν σε αυτο το τριπακι ..
θα φτασουμε σε αυτο το σημειο
Θα γελάσουμε ακομα περισσοτερο
Ακόμα κ ο ήλιος μπορεί να ανατείλει από την δύση. Εσύ όμως θα παραμείνεις μπούφος.Για να κοπούν τα γέλια του Σκοτ και μάλλον και εσένα και όλων των δημοκρατικών Δυναμεων;;;;;;
Στη δημοσκόπηση της οπινιον για το action 24
Στην πρόθεση ψήφου της 31,7 Νέα Δημοκρατία 14 ΣΥΡΙΖΑ
Στην εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος 39 Νέα Δημοκρατία 17 ΣΥΡΙΖΑ
Και αυτά παρότι ότι στις απάντηση στις ποιοτικές ερωτήσεις η Νέα Δημοκρατία είναι πολύ πίσω
Να δούμε και τις σημερινές δημοσκοπήσεις στο ΣΚΑΪ στο mega
Το αποτέλεσμα μετράει η πρόθεση ψήφουΑκόμα κ ο ήλιος μπορεί να ανατείλει από την δύση. Εσύ όμως θα παραμείνεις μπούφος.
Έχεις πρόβλημα ανάγνωσης και κατανόησης του κειμένου που έκανες παράθεση??
market pass πήρες?Το αποτέλεσμα μετράει η πρόθεση ψήφου
Και η εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος
Η δυσαρέσκεια είναι δεδομένη
Όπως και δεδομένη όμως είναι και απόρριψη των εναλλακτικών ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ
Στη σύγκριση λοιπόν τα κόμματα της αντιπολίτευσης άτυχουν
Για να κοπούν τα γέλια του Σκοτ και μάλλον και εσένα και όλων των δημοκρατικών Δυναμεων;;;;;;
Στη δημοσκόπηση της οπινιον για το action 24
Στην πρόθεση ψήφου της 31,7 Νέα Δημοκρατία 14 ΣΥΡΙΖΑ
Στην εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος 39 Νέα Δημοκρατία 17 ΣΥΡΙΖΑ
Και αυτά παρότι ότι στις απάντηση στις ποιοτικές ερωτήσεις η Νέα Δημοκρατία είναι πολύ πίσω
Το γνωστό θέμα
Ο κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος από την νδ αλλά όταν σκέφτεσαι σαν εναλλακτική το ΣΥΡΙΖΑ παίρνει δρόμο
Να δούμε και τις σημερινές δημοσκοπήσεις στο ΣΚΑΪ στο mega