Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.433
Πόντοι
12.756
Γι αυτο σου δινουν pass
Για την συγκράτηση των τιμων. Η σου έδιναν τελος παντων
μωρε εγω το ξέρω
αλλά αφου ουτε αυτο δεν συγκράτησε τις τιμες , με τις αυξησεις μισθων θα γίνει γλεντι :rockon::rockon::rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.755
Πόντοι
26.141
Για όλα υπαρχει μια απάντηση ... και όσο πιο μαλακία ειναι τόσο πιο εύκολα την καταπινουν τα πρόβατα

VORIDHS-1.png

Εγινε και επισημο αυτο που ελεγε τοσο καιρο ο κόσμος .. Απο τυχη ζουμε :rockon::rockon:
Σοβαρά το είπε αυτό ή είναι φωτομοντάζ;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.493
Πόντοι
3.936

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Τωρα φτάνει μόνο να φτασατε οσοι περισσότεροι μπορειτε ζωντανοι στην κάλπη :rockon::rockon:

Μολις κοπουν οι επιδοτησεις ρευματος και θα πηδάνε απο τα μπαλκόνια θύμισέ μου να σου ξαναζητησω παλι στοιχεια ..
Για την ώρα απάντησε στα υπάρχοντα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.433
Πόντοι
12.756
Για την ώρα απάντησε στα υπάρχοντα
σε τι να απαντησω ;;
εγω σε ρωτησα την γνωμη σου για καποια θεματα που σου εγραψα και εσυ μου εβαλες πίνακες..
Στ αρχιδια μου οι πίνακες και οι δημοσκοπησεις , τις εβλεπα και εγω , δεν περιμενα να μου τις βαλεις εσυ

Βγαλε τα μπλε γυαλια για να διαβάζεις καλυτερα τα μηνυματα

ΥΓ για να μην πουμε οτι δεν εχεις ουτε μια ερωτηση στο μηνυμα σου .. δεν βλεπω ερωτηματικό σε καμία προταση , εκτος απο την πρωτη , που δεν ειναι καν ερωτηση

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.747
Πόντοι
8.346
σε τι να απαντησω ;;
εγω σε ρωτησα την γνωμη σου για καποια θεματα που σου εγραψα και εσυ μου εβαλες πίνακες..
Στ αρχιδια μου οι πίνακες και οι δημοσκοπησεις , τις εβλεπα και εγω , δεν περιμενα να μου τις βαλεις εσυ

Πολλά ζητάς

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
Μητσοτάκη άρχοντα πάρτους τα υπάρχοντα
εσυ come to δωθε μια βολτουλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η ωρα ειναι 4:08

ΑΠΑΝΤΑ ΠΟΥΣΤΗ ΤΩΡΑ

:rockon::rockon::rockon::rockon:
δεν μπορει μπηκαν τα παιδια στο σκαιπ να μιλησουν για τα τσοντοσινεμα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
σε τι να απαντησω ;;

ΥΓ για να μην πουμε οτι δεν εχεις ουτε μια ερωτηση στο μηνυμα σου .. δεν βλεπω ερωτηματικό σε καμία προταση , εκτος απο την πρωτη , που δεν ειναι καν ερωτηση
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ είμαι διστακτικός μήπως και υπερτιμουν πάλι το ΣΥΡΙΖΑ

Όλοι βλέπουμε πολλά
Το περίεργο είναι ότι η πλειοψηφία γράφει εδώ μόνο τα αρνητικά εναντίον της κυβέρνησης με τα ροζ γυαλιά της

Έχω ξαναγράψει ότι δεν γράφω συχνα πια εδώ
Γιατί η μεγάλη πλειοψηφία θέλει να συζητάει και να παίρνει απαντήσεις μόνο για τα αρνητικά της κυβέρνησης

Παραδείγματος χάρη πο σο συζητήθηκε η επενδυτική βαθμίδα;

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ είμαι διστακτικός μήπως και υπερτιμουν πάλι το ΣΥΡΙΖΑ

Όλοι βλέπουμε πολλά
Το περίεργο είναι ότι η πλειοψηφία γράφει εδώ μόνο τα αρνητικά εναντίον της κυβέρνησης με τα ροζ γυαλιά της

Έχω ξαναγράψει ότι δεν γράφω να πια εδώ
Γιατί η μεγάλη πλειοψηφία θέλει να συζητάει και να παίρνει απαντήσεις μόνο για τα αρνητικά της κυβέρνησης

Παραδείγματος χάρη σε πο σου συζητήθηκε η επενδυτική βαθμίδα;
για τα αρνητικα δεν γραφεις πλεον εδω ή επειδη τελειωσε η προεκλογικη περιοδος;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.685
Πόντοι
3.656

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.433
Πόντοι
12.756

Όλοι βλέπουμε πολλά

Έχω ξαναγράψει ότι δεν γράφω συχνα πια εδώ

Παραδείγματος χάρη πο σο συζητήθηκε η επενδυτική βαθμίδα;
Εχεις δικιο , σορρυ που πνιγηκε ολη η Θεσσαλια , ειναι γεματη ψοφίμια και λασπη , γαμηθηκαν τα παντα στο καμπο, θα εκτιναχθουν οι τιμες σε όλα , και δεν προλαβαμε να πουμε για την επενδυτικη βαθμιδα ..
Που για πες μου μια που το ανεφερες .. που θα οφελήσει πρακτικα ; Πέρα απο ακόμα μεγαλυτερο δανεισμο , απλα με λιγοτερο επιτόκιο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.685
Πόντοι
3.656
τι ειχε πει και το εχασα ρε πουστη μου;
"πρέπει να ομολογήσω ότι η κυβέρνηση δεν τα έχει πάει καλά με τις πυρκαγιές''

και καιγόταν όλη η Ελλάδα η αττικη ειχε γινει μαυρη έβρεχε κάπνα

μιλάμε για ελευθερο σκοπευτη πως τους γαμησε ετσι τα σκαμπω μου και ταρχίδια μου :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom