Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.681
Πόντοι
3.656
Και δεν πάει να μαζέψει τις ντομάτες μόνος του με τα ξαδέρφια του από το να δώσει 200 ευρώ σε σένα?

Και δεν πάει να μαζέψει τις ντομάτες μόνος του με τα ξαδέρφια του από το να δώσει 200 ευρώ σε σένα?:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

αυτό είναι όλο το ζουμί, η ταμπακιέρα, η μπριζόλα , επιτέλους ομολόγησες :rockon:
μλκες είναι οι ντοματάδες ? θα κάνουν τη δουλειά οι μαο μαο τσάμπα αφού ξυπνήσουν οι μπάγκλα ,όπως ξύπνησαν αλβανοί βούλγαροι κτλπ

είμαι αγνός ελευθεριακός κομμουνιστής αρκεί να μοιράζω εγώ τα κουπόνια στην μεταπαναστατική εποχή,
μέχρι τότε δόξα τω μαμωνά βγάζω μεροκαματάκι από λαθροΜΚΟ καπιταλιστών
ή σαν αφελής παίζω αμισθί το παιχνίδι τους νομίζοντας ότι οι μετακινήσεις εκατομμυρίων αφροασιατών οργανώνονται χάριν φιλανθρωπίας
και ΟΧΙ για το κέρδος των αφεντικών:confused:
ε αν είναι ρε φίλε να βγάζει ο εργάτης 200 ευρώ τη μέρα...γιατί να μπουν στον κόπο να κάνουν παραγωγή οι επιχειρηματίες και να σκάει το κεφάλι τους? Για κάνα 100ρικο παραπάνω? Εκτός αν νομίζεις ότι ο κάθε παραγωγός το βράδυ βγαίνει έξω με rolls royce και bentley.

Πρέπει να είσαι πολύ φραγκάτος εσύ γιατί τα λεφτά τα έχεις να βγαίνουν πολύ εύκολα. Άραγε μάρκετ πας πήρες?

Ας γίνουν όλοι εργάτες...βέβαια χωρίς το ρίσκο και την επένδυση του άλλου δεν θα έχεις εσύ που να πας να δουλέψεις για 200 ευρώ......εκτός αν είναι όλα κρατικά και δουλεύουμε όλοι για το κράτος και δε θα χρειαστεί να σε νοιάζει ούτε για αυτό.

με λίγα λόγια εσύ και άλλος ένας εδώ είστε οι πρώτοι ακροδεξιοί κουμουνσιτές που έχω συναντήσει ποτέ.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.520
Πόντοι
6.056
ε αν είναι ρε φίλε να βγάζει ο εργάτης 200 ευρώ τη μέρα...γιατί να μπουν στον κόπο να κάνουν παραγωγή οι επιχειρηματίες και να σκάει το κεφάλι τους? Για κάνα 100ρικο παραπάνω? Εκτός αν νομίζεις ότι ο κάθε παραγωγός το βράδυ βγαίνει έξω με rolls royce και bentley.

Πρέπει να είσαι πολύ φραγκάτος εσύ γιατί τα λεφτά τα έχεις να βγαίνουν πολύ εύκολα. Άραγε μάρκετ πας πήρες?

Ας γίνουν όλοι εργάτες...βέβαια χωρίς το ρίσκο και την επένδυση του άλλου δεν θα έχεις εσύ που να πας να δουλέψεις για 200 ευρώ......εκτός αν είναι όλα κρατικά και δουλεύουμε όλοι για το κράτος και δε θα χρειαστεί να σε νοιάζει ούτε για αυτό.

με λίγα λόγια εσύ και άλλος ένας εδώ είστε οι πρώτοι ακροδεξιοί κουμουνσιτές που έχω συναντήσει ποτέ.
τι παράξενο περισσότερο από όσα λες ? τι σου κάνει εντύπωση ?
εδώ εσύ κοτζάμ "τρότσκυ" και τον ξεπέρασες τον Άδωνη :rockon:

μάρκετ πας όχι δεν πήρα , με κλέβουν φορολογούν και με τα λεφτά μου αγοράζουνε σανό και μοιράζουνε :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.681
Πόντοι
3.656
τι παράξενο περισσότερο από όσα λες ? τι σου κάνει εντύπωση ?
εδώ εσύ κοτζάμ "τρότσκυ" και τον ξεπέρασες τον Άδωνη :rockon:

μάρκετ πας όχι δεν πήρα , με κλέβουν φορολογούν και με τα λεφτά μου αγοράζουνε σανό και μοιράζουνε :confused:
σα να λέμε δε ξέρεις τι να απαντήσεις.

άντε καλούς αγώνες τύπε

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.788
Πόντοι
3.936

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.788
Πόντοι
3.936
Εδώ ρε 'σύ, πλέον βρίσκεις Έλληνα εργολάβο οικοδομής με το ζόρι, θα βρεις εργάτη;;
Ναι θα παρει εσενα τον κοπρο με 10e να σηκωνεις τενεκε, ρε Τενεκε. -6 πμ. με 6μμ. Και μαυρα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.049
Πόντοι
5.506
Ναι θα παρει εσενα τον κοπρο με 10e να σηκωνεις τενεκε, ρε Τενεκε. -6 πμ. με 6μμ. Και μαυρα
Εσένα επειδή σε έχουν βρει βλακάκο μπορεί να σου δίνουν 10ρικο, μπορεί να τη βγάζουν και με μια πίπα αφού ψοφάς για ψωλόχυμα, τα Αλβανά πληρώνονται πολύ καλύτερα, ξύπναααααααα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.393
Πόντοι
6.056
:confused::confused::confused::coffee:
garfield-watching.gif

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.788
Πόντοι
3.936

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.746
Πόντοι
8.346
φιλε μου εσενα βαλέ να σου δωσω στα χερια δεν κοβεις με τιποτα... να σαι καλα
Η ξερή ειναι για αρχοντους οχι για λινατσες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πότε περασαν ρε πουστη 16.000 χρόνια

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
Η ξερή ειναι για αρχοντους οχι για λινατσες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πότε περασαν ρε πουστη 16.000 χρόνια
περναν δεν περναν αναλογα σε πιο συμπαν εισαι...:confused::confused::confused:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
Μην χολοσκας
Και λεφτα να μην εχω για τα εισιτηρια, θα μου τα στειλει εκεινη
Ηδη μου εχει πει να παρατησω τη δουλεια μου, να παω εκει και να με τρεφει
αφου εσυ λες οτι σπρωχνεις χρημα προς τα εκει πως θα σε θρεφει; με την αποταμιευση που κανει για σενα;

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.365
Πόντοι
1.106
Σταλινικες πρακτικες εφαρμόζει η ΝΔ, αφου έκοψε τα μακαρόνια στους ελεύθερους επαγγελματίες τωρα αυξάνει τη φορολογία τους. Ευτυχώς που δε ψήφισαν τους κουμμουνιστες να τους πάρουν τα σπιτία.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.049
Πόντοι
5.506
Π.ε ειμαι, σε γραφειο ψωλ@ρω και σε τρολλαρω. Κοψομεσακια των 3+60. Τζανετακο της ζωη και της φαπας με το συνδρομο της Στοκχολμης
Περιορισμενης Ευθυνης εισαι, ειναι πασιγνωστο.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.486
Πόντοι
1.056
Σταλινικες πρακτικες εφαρμόζει η ΝΔ, αφου έκοψε τα μακαρόνια στους ελεύθερους επαγγελματίες τωρα αυξάνει τη φορολογία τους. Ευτυχώς που δε ψήφισαν τους κουμμουνιστες να τους πάρουν τα σπιτία.
Κατσε,θα σου βγουνε σε λιγακι τα Κουλοσκυλα να σουψτα πουνε ενα χερακι.

Που βριζετε τον κυριο Κυριακο.Αυτοι παλλουν το πετσακι τους για παρτη του και σεις τον κατηγορειται

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.615
Πόντοι
6.056
Π.ε ειμαι, σε γραφειο ψωλ@ρω και σε τρολλαρω. Κοψομεσακια των 3+60. Τζανετακο της ζωη και της φαπας με το συνδρομο της Στοκχολμης

Ποιός είναι σε γραφείο ρε ;
Στη λάτζα της πεθεράς είναι ..........

Μην τον ματιάσεις και μετά τον κυμά που τον έστειλε να αγοράσει , τον στείλει και για μακαρόνια .........

και να πλύνει μετά ταψιά και κατσαρόλες ........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom