Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.681
- Πόντοι
- 3.656
ε αν είναι ρε φίλε να βγάζει ο εργάτης 200 ευρώ τη μέρα...γιατί να μπουν στον κόπο να κάνουν παραγωγή οι επιχειρηματίες και να σκάει το κεφάλι τους? Για κάνα 100ρικο παραπάνω? Εκτός αν νομίζεις ότι ο κάθε παραγωγός το βράδυ βγαίνει έξω με rolls royce και bentley.Και δεν πάει να μαζέψει τις ντομάτες μόνος του με τα ξαδέρφια του από το να δώσει 200 ευρώ σε σένα?
Και δεν πάει να μαζέψει τις ντομάτες μόνος του με τα ξαδέρφια του από το να δώσει 200 ευρώ σε σένα?
αυτό είναι όλο το ζουμί, η ταμπακιέρα, η μπριζόλα , επιτέλους ομολόγησες
μλκες είναι οι ντοματάδες ? θα κάνουν τη δουλειά οι μαο μαο τσάμπα αφού ξυπνήσουν οι μπάγκλα ,όπως ξύπνησαν αλβανοί βούλγαροι κτλπ
και ΟΧΙ για το κέρδος των αφεντικών
Πρέπει να είσαι πολύ φραγκάτος εσύ γιατί τα λεφτά τα έχεις να βγαίνουν πολύ εύκολα. Άραγε μάρκετ πας πήρες?
Ας γίνουν όλοι εργάτες...βέβαια χωρίς το ρίσκο και την επένδυση του άλλου δεν θα έχεις εσύ που να πας να δουλέψεις για 200 ευρώ......εκτός αν είναι όλα κρατικά και δουλεύουμε όλοι για το κράτος και δε θα χρειαστεί να σε νοιάζει ούτε για αυτό.
με λίγα λόγια εσύ και άλλος ένας εδώ είστε οι πρώτοι ακροδεξιοί κουμουνσιτές που έχω συναντήσει ποτέ.