Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.656
όχι έχω στείλει βιογραφικό στα χωράφια και θερμοκήπια γιατί είμαι πατριώτηςλογικό , δουλεύεις στο μπου από το ξημέρωμα
όχι έχω στείλει βιογραφικό στα χωράφια και θερμοκήπια γιατί είμαι πατριώτηςλογικό , δουλεύεις στο μπου από το ξημέρωμα
ΗΠΑ και Ελβετια...Να σου φτιάξουν ένα στο φώτοσοπ σε 3 λεπτά .......
Αν δεν θες να πάς Κολομβία .... πηγαίντε ΗΠΑ ή Ελβετία ............
Λεφτά .... δεν υπάρχουν !
γιατί δεν ζητάνε συμβουλή από την ελληνική κυβέρνηση να τους δώσει τη λύση?ΗΠΑ και Ελβετια...
Ισα ισα διαλεξες τις δυο αγαπημενες χώρες της...
Και οι πιο δυσκολες για εναν κολομβιανο πολιτη να μπει σε αυτες
Εν τω μεταξυ λεει στην υπεροχη Κολομβια εδω και ενα μηνα δεν εκδιδονται νεα διαβατηρια, επειδη η ιδιωτικη εταιρεια που ειχε αναλαβει την εκδοση τους χρεωκοπησε και εκλεισε. Και το κρατος αδυνατει να τα εκδωσει μονο του
αλίμονο να είσαι ντουβάρι για θερμοκήπια και χαμαλίκια , δεν θα σου μίλαγαόχι έχω στείλει βιογραφικό στα χωράφια και θερμοκήπια γιατί είμαι πατριώτης
Ειμαστε λεει πολυ τυχερη χωρα αφου δεν κυβερνουν κομμουνιστεςγιατί δεν ζητάνε συμβουλή από την ελληνική κυβέρνηση να τους δώσει τη λύση?
Και τα πελατακια με τις σακούλες....τι θα απογινουν μοναχά τους?Μην χολοσκας
Και λεφτα να μην εχω για τα εισιτηρια, θα μου τα στειλει εκεινη
Ηδη μου εχει πει να παρατησω τη δουλεια μου, να παω εκει και να με τρεφει
Δεν καταλαβαινω ακριβως τι εννοεις, αλλά ναι, ετσι ειναι ακριβωςΔηλαδή 2 χρονια ψηνεις μια γκομενα απο την Κολομβια μεσω skype, και αυτη δε σε εχει γραψει στο μουνι της τοσο καιρο για να παει με τον 1ο Κολομβιανο ψωλαρά αλλα περιμενει την αφεντιά σου.
Να σου πω, τη Ντέμι Μουρ τι την έχεις;
Ας βρουνε αλλονΚαι τα πελατακια με τις σακούλες....τι θα απογινουν μοναχά τους?
Ντουβάρια είναι τα εκατομυρια Έλληνες που περιμένουν στην ουρά για μια δουλειά στα θερμοκήπια αλλά δεν μπορούν για τους τις τρώνε οι αλλοδαποί?αλίμονο να είσαι ντουβάρι για θερμοκήπια και χαμαλίκια , δεν θα σου μίλαγα
Ζηλεύουν μπατζανακηΔεν καταλαβαινω ακριβως τι εννοεις, αλλά ναι, ετσι ειναι ακριβως
Προφανως ειναι ερωτευμενη στο φουλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ας βρουνε αλλον
Γιατί δεν της στέλνεις μια φωτό του λιλά να χώνει κώνους της τροχαίας στον πάτο του... μπορεί αν δει τι μερακλήδες έχει εδώ να έρθει αμέσως....Τι γιατι δεν παω ρε τύπε?
Μπας και νομιζεις οτι ειναι ευκολο να ζεις στην Κολομβια?
Μπας και νομιζεις οτι ειναι σαν την Ελλαδα, που ολα σας φαινονται διαλυμένα και δυσκολα?
Την ψηνω να ερθει εδω, αλλά θελει πρωτα να δει σε φωτογραφια το διαζευκτηριο
2-3 παςς ακόμα και τη σηκώνουμε την κόκκινη σημαίαΕιμαστε λεει πολυ τυχερη χωρα αφου δεν κυβερνουν κομμουνιστες
Eσυ καπου το παςς τωρα2-3 παςς ακόμα και τη σηκώνουμε την κόκκινη σημαία
Δεν της είπες ότι οι κατσαπλιάδες κομμουνιστές, εξισώθηκαν με τους στρατιωτικούς ; Δια νόμου ;;Ειμαστε λεει πολυ τυχερη χωρα αφου δεν κυβερνουν κομμουνιστες
Ευτυχώς όμως λέει η κωλοπιανα δεν κυβερνούν οι κομμουνιστές...ΗΠΑ και Ελβετια...
Ισα ισα διαλεξες τις δυο αγαπημενες χώρες της...
Και οι πιο δυσκολες για εναν κολομβιανο πολιτη να μπει σε αυτες
Εν τω μεταξυ λεει στην υπεροχη Κολομβια εδω και ενα μηνα δεν εκδιδονται νεα διαβατηρια, επειδη η ιδιωτικη εταιρεια που ειχε αναλαβει την εκδοση τους χρεωκοπησε και εκλεισε. Και το κρατος αδυνατει να τα εκδωσει μονο του
Γενικα τα ιδια λετε....ετσι μια παρατηρηση κανωΕιμαστε λεει πολυ τυχερη χωρα αφου δεν κυβερνουν κομμουνιστες
ποιάν ουρά ? να σου κανονίσω προτεραιότητα με κονέΝτουβάρια είναι τα εκατομυρια Έλληνες που περιμένουν στην ουρά για μια δουλειά στα θερμοκήπια αλλά δεν μπορούν για τους τις τρώνε οι αλλοδαποί?
Δεν το γνώριζα
εδώ παpass εκεί παpassEσυ καπου το παςς τωρα
Παρεα με τον Σσσστεφανο ετοιμαζουν την νεα λαμπρη σελιδα της δεξιοαριστεραςεδώ παpass εκεί παpass
που είναι ο παpass??????
Πόσα θες για να μαζεύεις ντομάτες στο θερμοκήπιο εσύ?ποιάν ουρά ? να σου κανονίσω προτεραιότητα με κονέγαλαζέικαγαλάζια
Ποιά είναι η σύμβαση ? για δείξε μισθό,συνθήκες εργασίας, ωράριο,κατάλυμα κτλπ