Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.172
Πόντοι
1.706

Κακοκαιρία Elias - Σάκης Αρναούτογλου: Δεν θυμάμαι ποτέ ξανά τέτοιο, 30 φορές πάνω από τον μέσο όρο η βροχή​

Και πριν 2 εβδομάδες πάλι δεν είχαν ξαναδει στη ζωή τους κάτι τέτοιο. Συμβαίνει κάθε χίλια χρόνια έλεγαν. ΤΙ ΣΑΝΟ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΡΕ ΜΛΚΕΣ:2funny::2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.676
Πόντοι
3.656
εσύ πόσα θα έδινες στον εαυτό σου ?
Εγώ δεν πιστεύω ότι μου κλέβουν οι λαθρομετανάστες τη δουλειά τη συγκεκριμένη

Οποίος το πιστεύει πρέπει να απαντήσει ποσά θα ήθελε για να συγκρίνουμε

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.507
Πόντοι
2.606
Ρε συ 71....για ρώτα την....κάνα 112 της έστειλαν ?..... βρέχει εκεί φουλ,να χει το νου της πεστης μην την βρει καμία στραβή....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.518
Πόντοι
6.056
Εγώ δεν πιστεύω ότι μου κλέβουν οι λαθρομετανάστες τη δουλειά τη συγκεκριμένη

Οποίος το πιστεύει πρέπει να απαντήσει ποσά θα ήθελε για να συγκρίνουμε
εγώ πιστεύω ότι οι λαθρολάγνοι είναι τα τσιράκια με το αζημίωτο των εκμεταλλευτών

Πόσα δίνεις για ανασφάλιστη εργασία στο θερμοκήπιο που προείπες ? που είναι η σύμβαση εργασίας ?
ή ψαρεύουμε τον κάθε κακομοίρη λάθρο να του πιούμε το αίμα ελευθεριακά να κάνουμε την υπεραξία ουίσκια στις ρουσίδες της επαρχίας ?:rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.676
Πόντοι
3.656
εγώ πιστεύω ότι οι λαθρολάγνοι είναι τα τσιράκια με το αζημίωτο των εκμεταλλευτών

Πόσα δίνεις για ανασφάλιστη εργασία στο θερμοκήπιο που προείπες ? που είναι η σύμβαση εργασίας ?
ή ψαρεύουμε τον κάθε κακομοίρη λάθρο να του πιούμε το αίμα ελευθεριακά να κάνουμε την υπεραξία ουίσκια στις ρουσίδες της επαρχίας ?:rockon:
Αν το πρόβλημα σου είναι η αδήλωτη εργασία και η εκμετάλλευση τους γιατί έχεις πρόβλημα με τον νόμο που πάνε να περάσουν τώρα και να τους δώσουν και σύμβαση και ένσημο και δικαιώματα?

Για πες αυτό είναι το πρόβλημα σου η ότι είσαι ''λαθροκυνηγός'' :2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.518
Πόντοι
6.056
Αν το πρόβλημα σου είναι η αδήλωτη εργασία και η εκμετάλλευση τους γιατί έχεις πρόβλημα με τον νόμο που πάνε να περάσουν τώρα και να τους δώσουν και σύμβαση και ένσημο και δικαιώματα?

Για πες αυτό είναι το πρόβλημα σου η ότι είσαι ''λαθροκυνηγός'' :2funny:
στο τέλος θα μας πείς ότι θα τους δώσουν και pass εργατικότητας
Ποιό πρόβλημα έχεις να πληρώνονται σωστά κ τίμια οι γηγενείς εργάτες ?
Μήπως είσαι σε καμιά μκο και κονομάς απο τους λάθρους ή είσαι σαδό και φχαριστιέσαι να βλέπεις ανθρώπους σε καθεστώς γαλέρας ?
Διότι για θαμώνας των τσοντοσινεμά δεν μοιάζεις

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.676
Πόντοι
3.656
στο τέλος θα μας πείς ότι θα τους δώσουν και pass εργατικότητας
Ποιό πρόβλημα έχεις να πληρώνονται σωστά κ τίμια οι γηγενείς εργάτες ?
Μήπως είσαι σε καμιά μκο και κονομάς απο τους λάθρους ή είσαι σαδό και φχαριστιέσαι να βλέπεις ανθρώπους σε καθεστώς γαλέρας ?
Διότι για θαμώνας των τσοντοσινεμά δεν μοιάζεις
Όχι απλά βαριέμαι την υποκρισία.

Πας να μπλέξεις την εμπάθεια σου προς τους ''λάθρο'' με τα εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων.

Καμία σχέση δεν έχουν. Έλληνες εργοδότες δίνουν τον κατώτατο μισθό σε Έλληνες εργαζόμενους που είναι αναλώσιμοι. Πιο πολλά δίνουν αυτοί στα χωράφια στους πακιστανους.

Κάποιος που ξέρει είπε πριν ότι δίνουν 70 ευρώ μεροκάματο για τις ελιές. Γιατί δεν πας?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.518
Πόντοι
6.056
Όχι απλά βαριέμαι την υποκρισία.

Πας να μπλέξεις την εμπάθεια σου προς τους ''λάθρο'' με τα εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων.

Καμία σχέση δεν έχουν. Έλληνες εργοδότες δίνουν τον κατώτατο μισθό σε Έλληνες εργαζόμενους που είναι αναλώσιμοι. Πιο πολλά δίνουν αυτοί στα χωράφια στους πακιστανους.

Κάποιος που ξέρει είπε πριν ότι δίνουν 70 ευρώ μεροκάματο για τις ελιές. Γιατί δεν πας?
κάποιος άλλος είπε ότι δίνουν 70,5 και η επιθεώρηση εργασίας είναι με γαλότσες στα χωράφια κ επιβλέπει :2funny:

Είσαι λαθροαγαπούλης για ακατανόητους λόγους και στα @@ σου οι γηγενείς εργάτες
Μέχρι τα αφεντικά υπερασπίζεσαι για τους λάθρους, μπας και ήσουν επιστάτης τότε στα φραουλοχώρια ελευθεριακέ ?
Δεν γνωρίζεις ότι η εισαγωγή εργατών (φτηνά χέρια) είναι σε βάρος των ντόπιων εργατών διότι πέφτουν τα μεροκάματα ?
Η είναι μακάκες οι έχοντες το κεφάλαιο ? :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.676
Πόντοι
3.656
κάποιος άλλος είπε ότι δίνουν 70,5 και η επιθεώρηση εργασίας είναι με γαλότσες στα χωράφια κ επιβλέπει :2funny:

Είσαι λαθροαγαπούλης για ακατανόητους λόγους και στα @@ σου οι γηγενείς εργάτες
Μέχρι τα αφεντικά υπερασπίζεσαι για τους λάθρους, μπας και ήσουν επιστάτης τότε στα φραουλοχώρια ελευθεριακέ ?
Δεν γνωρίζεις ότι η εισαγωγή εργατών (φτηνά χέρια) είναι σε βάρος των ντόπιων εργατών διότι πέφτουν τα μεροκάματα ?
Η είναι μακάκες οι έχοντες το κεφάλαιο ? :2funny:
Εσένα το πρόβλημα σου δεν είναι η αδήλωτη εργασία ούτε καν το ότι οι Έλληνες δεν πάνε σε αυτές τις δουλειές ούτε με καλό μεροκάματο. Είναι να μην δουλεύουν οι λάθρο.

Βλέπω ότι λες γενικότητες με χαρακτηρίζεις κιόλας λες και ξέρεις εγώ τι κάνω και ποιος είμαι....τι να κάτσω να πω?

Εσύ μάλλον στη θεωρία και στο κεφάλι σου τα έχεις δει μόνο. Όταν μάθεις να μου πεις ποιο θεωρείς ένα καλό καθαρό μεροκάματο για το χωράφι ξανά συζητάμε.

Μέχρι τότε λέγε το ποίημα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.518
Πόντοι
6.056
Εσένα το πρόβλημα σου δεν είναι η αδήλωτη εργασία ούτε καν το ότι οι Έλληνες δεν πάνε σε αυτές τις δουλειές ούτε με καλό μεροκάματο. Είναι να μην δουλεύουν οι λάθρο.

Βλέπω ότι λες γενικότητες με χαρακτηρίζεις κιόλας λες και ξέρεις εγώ τι κάνω και ποιος είμαι....τι να κάτσω να πω?

Εσύ μάλλον στη θεωρία και στο κεφάλι σου τα έχεις δει μόνο. Όταν μάθεις να μου πεις ποιο θεωρείς ένα καλό καθαρό μεροκάματο για το χωράφι ξανά συζητάμε.

Μέχρι τότε λέγε το ποίημα.
έχεις κάνει κωλοτούμπες κατά ριπάς , κοινώς τα βρήκες μπαστούνια και η μπαλίτσα στην εξέδρα
Απάντησε σε αυτό που σε απασχολεί λοιπόν , πόσα δίνεις στον εαυτό σου για να δουλέψει στο χωράφι ?:2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.676
Πόντοι
3.656
έχεις κάνει κωλοτούμπες κατά ριπάς , κοινώς τα βρήκες μπαστούνια και η μπαλίτσα στην εξέδρα
Απάντησε σε αυτό που σε απασχολεί λοιπόν , πόσα δίνεις στον εαυτό σου για να δουλέψει στο χωράφι ?:2funny:
Όσα είπε αυτός που ξέρει 70.

Εσύ πας?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.518
Πόντοι
6.056
Όσα είπε αυτός που ξέρει 70.:2funny:

Εσύ πας?
πιοιός είναι αυτός που ξέρει ? είσαι σοβαρός ?
δείξε μου μια σύμβαση εργασίας , έστω και γραμμένη στο τάβλι του χωριού να αναφέρει 70, ασφάλιση,ωράριο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.676
Πόντοι
3.656
πιοιός είναι αυτός που ξέρει ? είσαι σοβαρός ?
δείξε μου μια σύμβαση εργασίας , έστω και γραμμένη στο τάβλι του χωριού να αναφέρει 70, ασφάλιση,ωράριο
70 με εργόσημο

η μήπως θες να σου κάνουν και σύμβαση ορισμένου χρόνου για 3 χρόνια?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.676
Πόντοι
3.656
150 λέω εγώ με ασφάλιση στο Μετροπόλιταν , πας ?
Όχι. Γιατί έχω ήδη ασφάλιση στο μετροπόλιταν.

Αν θες 150 πήγαινε να τα ζητήσεις από τους εργοδότες εκεί. Αν στα δώσουν έχει καλώς αν δεν στα δώσουν ατύχησες δεν μπορείς να τα επιβάλεις επειδή είσαι γηγενής.

Δεν μπορείς να απαγορεύσεις στη χώρα να εισάγει φτηνά χέρια εργασίας όσο και αν δεν σου αρέσει.

Και 70 ευρώ μεροκάματο είναι διπλάσιο από όσα βγάζει ένας απλός εργαζόμενος στην Αθήνα.

Και για να βγάλει ο άλλος 150 ευρώ την ημέρα καθαρά κάνει το σκατό του παξιμάδι και ανοίγει εταιρεία και βάζει το κεφάλαιο του και την προσωπική του ποινική ευθύνη.

Ξύπνα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.518
Πόντοι
6.056
Όχι. Γιατί έχω ήδη ασφάλιση στο μετροπόλιταν.

Αν θες 150 πήγαινε να τα ζητήσεις από τους εργοδότες εκεί. Αν στα δώσουν έχει καλώς αν δεν στα δώσουν ατύχησες δεν μπορείς να τα επιβάλεις επειδή είσαι γηγενής.

Δεν μπορείς να απαγορεύσεις στη χώρα να εισάγει φτηνά χέρια εργασίας όσο και αν δεν σου αρέσει.

Και 70 ευρώ μεροκάματο είναι διπλάσιο από όσα βγάζει ένας απλός εργαζόμενος στην Αθήνα.

Και για να βγάλει ο άλλος 150 ευρώ την ημέρα καθαρά κάνει το σκατό του παξιμάδι και ανοίγει εταιρεία και βάζει το κεφάλαιο του και την προσωπική του ποινική ευθύνη.

Ξύπνα.
άμα μιλάς για 150 ψωροευρά κέρδος και ποινική ευθύνη για ψίχουλα χαίρετε....
Συμπαθή Σαούλ μεγαλοπιάστηκες με τα 150 και θυμίζεις μπουλντόγκ της Μανωλάδας...
Και δεν είναι η πρώτη φορά αν θυμάμαι καλά... δεν χτυπιόσουνα να μην αφήνει ο κόσμος cents στα ντιλίβερι ?
α ρε ελευθεριακέ αναρχοσυνδικάλα απο τα lidl ...θα επέτρεπε το μεγάλο κεφάλαιο την λαθρομετανάστευση αν ΔΕΝ κονόμαγε :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.676
Πόντοι
3.656
άμα μιλάς για 150 ψωροευρά κέρδος και ποινική ευθύνη για ψίχουλα χαίρετε....
Συμπαθή Σαούλ μεγαλοπιάστηκες με τα 150 και θυμίζεις μπουλντόγκ της Μανωλάδας...
Και δεν είναι η πρώτη φορά αν θυμάμαι καλά... δεν χτυπιόσουνα να μην αφήνει ο κόσμος cents στα ντιλίβερι ?
α ρε ελευθεριακέ αναρχοσυνδικάλα απο τα lidl ...θα επέτρεπε το μεγάλο κεφάλαιο την λαθρομετανάστευση αν ΔΕΝ κονόμαγε :confused:
Είμαι σίγουρος ότι βγάζεις πολύ παραπάνω από 35 χιλιάρικα το χρόνο γιαυτο τα 150 ευρώ σου φαίνονται ψωροευρά

Όχι δε θυμάσαι καλά. Έλεγα ότι υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες δουλειές που δεν αμείβονται με καθόλου τιπς.

Ποινική ευθύνη έχουν από τον μπακάλη μέχρι τον Βαρδινογιάννη.

Εσύ που ξέρεις και έχεις όλες τις σωστές πληροφορίες πες μας πόσο θα έπρεπε να ήταν το μεροκάματο στην Ελλάδα? 150? 200? 300?

Ντουμπάϊ θα γίνουμε.

Επειδή σε θυμάμαι και εγώ...είσαι μια μίξη ακροδεξιού (στα λόγια) αλλά Φούλ κουμουνιστη στις απαιτήσεις...θες να έρθει το κράτος να σου δώσει μεροκαματάκι 200 ευρώ και ασφαλιστή και σύμβαση και ασφάλεια ε? Και θέλεις να διώξει ο μπαμπούλας όλους τους λάθρο για να μη σου κλέβουν αυτό το ''δικαίωμα'' να μην έχει άλλη επιλογή ο εργοδότης από το να σε πληρώσει καλά.

Και δεν πάει να μαζέψει τις ντομάτες μόνος του με τα ξαδέρφια του από το να δώσει 200 ευρώ σε σένα?

Ξυπνά στο ξανά λεω.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.518
Πόντοι
6.056
Και δεν πάει να μαζέψει τις ντομάτες μόνος του με τα ξαδέρφια του από το να δώσει 200 ευρώ σε σένα?

Και δεν πάει να μαζέψει τις ντομάτες μόνος του με τα ξαδέρφια του από το να δώσει 200 ευρώ σε σένα?:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

αυτό είναι όλο το ζουμί, η ταμπακιέρα, η μπριζόλα , επιτέλους ομολόγησες :rockon:
μλκες είναι οι ντοματάδες ? θα κάνουν τη δουλειά οι μαο μαο τσάμπα αφού ξυπνήσουν οι μπάγκλα ,όπως ξύπνησαν αλβανοί βούλγαροι κτλπ

είμαι αγνός ελευθεριακός κομμουνιστής αρκεί να μοιράζω εγώ τα κουπόνια στην μεταπαναστατική εποχή,
μέχρι τότε δόξα τω μαμωνά βγάζω μεροκαματάκι από λαθροΜΚΟ καπιταλιστών
ή σαν αφελής παίζω αμισθί το παιχνίδι τους νομίζοντας ότι οι μετακινήσεις εκατομμυρίων αφροασιατών οργανώνονται χάριν φιλανθρωπίας
και ΟΧΙ για το κέρδος των αφεντικών:confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom