Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.021
- Πόντοι
- 3.656
Καλησπερα σας ΚΥΡΙΕ ΑΘΗΝΑΙΕ!ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.....μαλιστα
Καλησπερα σας ΚΥΡΙΕ ΑΘΗΝΑΙΕ!ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.....μαλιστα
οχι οχι παρεξηγησες ενα γνωστος απο το χωριορε μαλακα .. θες να με τρελάνεις .. ; και σε ειχα και σε μια υποληψη ..
Πας σε μαγαζια αλυσίδες ;;
ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ
Δεν ρωταγες εμένα να στο πω?Έκανα αίτηση για εποχιακό εργαζόμενο πριν από μήνες στον ΟΑΕΔ ή ΔΥΠΑ δε θυμάμαι...
και η λίστα με τα βιογραφικά που έστελναν δεν είχε κανέναν Έλληνα.
Μετά έμαθα ότι μερικές υπηρεσίες προωθούν συγκεκριμένα βιογραφικά ανάλογα με το τι θέλουν...δεν γνωρίζω γιατί το κάνουν.
Η πείνα ναι.....δεν την βιώνει όμως αυτός που είναι άνεργος αλλά μένει στο σπίτι της μάνας του και τρώει από τη σύνταξη της...θα την βιώσει βέβαια κάποια στιγμή...αλλά θα είναι αργά.
Στην Αθήνα τα πράγματα είναι αλλιώς δεν υπάρχει τέτοια προσφορά εργασίας....και τα μεροκάματα είναι άθλια επίσης σε μεγάλο βαθμό. Έχω μιλήσει και με παιδιά που πάνε για μετακόμιση και τους δίνουν 30 ευρώ....αυτό είναι ξεφτίλα.....
ουδεν κρυφον υπο τον ηλιοεκανε ςπαραθεση με το ορθογραφικο λαθος ρε
καλησπερα κυριε-Μπιρλα...Καλησπερα σας ΚΥΡΙΕ ΑΘΗΝΑΙΕ!
Και για τις αμοιβαδες αν εχεις κατι ριξε...μαζευτηκαν αρκετες...καλησπερα κυριε-Μπιρλα...
βρωμαει λιγο κατρουλιλα και κλεισουρα το νημα ηρθα να αερισω,να ψεκασω με φλιτ και να βαλω και ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ
Ναι αλλά γιατί προωθούν συγκεκριμένα βιογραφικά αυτό δεν το κατάλαβα?Δεν ρωταγες εμένα να στο πω?
Επίσης εάν βρεις εσύ κάποιον πρέπει να ανήκει στο συγκεκριμένο κατάστημα ΔΥΠΑ αλλιώς δεν κάνει.
δυστυχως αγαπητε μου δεν εχω κατι για αυτες....πιστευω ψοφανε καποια στιγμη μονες τους ομως αυτοκαταστροφη και ετσιΚαι για τις αμοιβαδες αν εχεις κατι ριξε...μαζευτηκαν αρκετες...
Γιατί η αξιολογούνται οι υπάλληλοι...η έχουν δικά τους παιδιά. Εμένα με το ζόρι να μου στείλει έναν δικό τηςΝαι αλλά γιατί προωθούν συγκεκριμένα βιογραφικά αυτό δεν το κατάλαβα?
αστα αυτα τωρα κανε μια δηλωση πως θα μας βρει ο χειμωνας;δυστυχως αγαπητε μου δεν εχω κατι για αυτες....πιστευω ψοφανε καποια στιγμη μονες τους ομως αυτοκαταστροφη και ετσι
Λαμογιά ακόμα και σε αυτό δηλαδήΓιατί η αξιολογούνται οι υπάλληλοι...η έχουν δικά τους παιδιά. Εμένα με το ζόρι να μου στείλει έναν δικό της
κανε τα κουμαντα σου.....και προσεχε και τις παρεες σου επισης και ολα θα πανε πριμααστα αυτα τωρα κανε μια δηλωση πως θα μας βρει ο χειμωνας;
για τον @Saul λες ε; τον μυριστηκες και συ τι φτωχομπινες ειναι;κανε τα κουμαντα σου.....και προσεχε και τις παρεες σου επισης και ολα θα πανε πριμα
είχε και στο χωριό του σολωμόο ο γιδοπροβατάρχης
θα χέζει κόκκινο και θα βρωμάει ψαρίλα η ευγένεια δεν θα τον πλησιάζει ούτε στα 6 μέτρα.
ο σολομός έχει κόκαλα ή είναι με το στρογγυλό στη μέση?
εχει οφ-σορ αυτος ρεγια τον @Saul λες ε; τον μυριστηκες και συ τι φτωχομπινες ειναι;
και αυτό ντόπιο είναι?
Aπο Βολοκαι αυτό ντόπιο είναι?
οφ κορςεχει οφ-σορ αυτος ρε
είχε τίποτα μπιφ με Μπέο?Aπο Βολο
κορν-μπιφοφ κορς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
είχε τίποτα μπιφ με Μπέο?
κορν ντογκκορν-μπιφ