Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.021
- Πόντοι
- 3.656
να σε κλεισω για του χρονου?Ενα εξαμηνο ακομα για το πτυχιο και θα ειμαι ετοιμος
να σε κλεισω για του χρονου?Ενα εξαμηνο ακομα για το πτυχιο και θα ειμαι ετοιμος
Ναι ρε,το κλεινουμε απο τωρα,μην ψαχνει εδω κι εκειΕκει θα πας για πρακτικη .. μην του κανεις πουστιά
Ναι ρε,το κλεινουμε απο τωρα,μην ψαχνει εδω κι εκει
Θα το ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΩη μπομποτα γαμαει ρε τυπε ,ΓΑΜΑΕΙ
Θα αρχισει και η αυστηρη νηστεια σε λιγο.Αυτη που απαγορευει το ΛΑΔΙ
@Νίπλης ουτε καν τοφου δεν ειπε η φτωχατζαείμαι και βίγκαν τρώω μόνο ρεβύθια φακές και ρύζι βασικά ότι μπορείς να το φτιάξεις σε μεγάλη κατσαρόλα και να κρατήσει 1 βδομάδα
Eχθες με εβαλε η γυναικα μου και εκανα προταση γαμου σε μια κωλογρια που εχει 1000 ριζες ελια. (Με τα δενδρα υποθετω). Φερε βιογρφικο μου ειπε και περιμενε στην σειραΘα αρχισει και η αυστηρη νηστεια σε λιγο.Αυτη που απαγορευει το ΛΑΔΙ
μην μου θυμιζεις και αυτη τη γαμημενη την αλυσιδα οταν πληρωνομουνα που μπορουσα επαιρνα ενα κουλουρι με αλατισμενη καραμελα παει το βγαλανε και αυτο λενε γτ δεν πουλαγεεστω μία miso soup
σου λεω ρε μαλάκα με τριγωνακια τυρι την βγαζει που τα κλεβει απο τους κουλουραδες
εσυ που εχεις παρκισον θες να πας για δουλεια στον Μπιρλα , ευκαιρία ειναι για σενα , δεν θα καταλαβεις οτι δουλευειςEχθες με εβαλε η γυναικα μου και εκανα προταση γαμου σε μια κωλογρια που εχει 1000 ριζες ελια. (Με τα δενδρα υποθετω). Φερε βιογρφικο μου ειπε και περιμενε στην σειρα
Δεν τρώω σούσια και γιαπωνέζικαεστω μία miso soup
σου λεω ρε μαλάκα με τριγωνακια τυρι την βγαζει που τα κλεβει απο τους κουλουραδες
αντι για κουπεπε μηχανημα θα τον βαζει με τα χερια το ιδιο ειναιεσυ που εχεις παρκισον θες να πας για δουλεια στον Μπιρλα , ευκαιρία ειναι για σενα , δεν θα καταλαβεις οτι δουλευεις
Και καλο μεροκάματο λεει , θα σου παρει και κινητο για να βγαζεις φωτο για το αλλο νημα
Μαλακα, ξερω μια γρια με παρκινσον, περιζητητη στα γκλορι-χολ που παει ο Νταιμαςεσυ που εχεις παρκισον θες να πας για δουλεια στον Μπιρλα , ευκαιρία ειναι για σενα , δεν θα καταλαβεις οτι δουλευεις
Και καλο μεροκάματο λεει , θα σου παρει και κινητο για να βγαζεις φωτο για το αλλο νημα
εσυ μαζεψου γτ ακομα περιμενω τη δηλωση εγω και αλλοι 10000000 συμπολιτες σου... καντη τωρα να τη δει ο αλεξ οταν κλεισει το σκαιπ απο τη κολομπιαναΟΙ ΓΜΩΣΤΟΙ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.....μαλιστα
ρε μαλακα .. θες να με τρελάνεις .. ; και σε ειχα και σε μια υποληψη ..μην μου θυμιζεις και αυτη τη γαμημενη την αλυσιδα οταν πληρωνομουνα που μπορουσα επαιρνα ενα κουλουρι με αλατισμενη καραμελα παει το βγαλανε και αυτο λενε γτ δεν πουλαγε
Κ εσύ μετανάστης είσαι ρε αλβαναριο μην το ξεχνάςΠοιους μετανάστες εννοείς ρε μούλε;
Γιατι δεν δουλευειςΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.....μαλιστα
εκανε ςπαραθεση με το ορθογραφικο λαθος ρεεσυ μαζεψου γτ ακομα περιμενω τη δηλωση εγω και αλλοι 10000000 συμπολιτες σου... καντη τωρα να τη δει ο αλεξ οταν κλεισει το σκαιπ απο τη κολομπιανα