Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.660
- Πόντοι
- 3.656
εντάξει τότεπιο ντοπιος πεθαινεις...
με ένα 20ρικάκι με τα τιπς μέσα τη βγάζουμε εκεί η θα πρέπει να φύγουμε τρέχοντας πάλι και να αφήσουμε το μουνί να πληρώσει?
εντάξει τότεπιο ντοπιος πεθαινεις...
για ρωτα τον .. ψωμι με σουσάμι τρώει ;καμια σχεση δεν ειπε για λιντλ ή λες να ριχνει σταχτη στα ματια;
τι ειναι το ψωμι θα σου πει αυτος μεχρι μπομποτα θα ξερειγια ρωτα τον .. ψωμι με σουσάμι τρώει ;
δε τρώω υδατάνθρακες κάνω διατροφήγια ρωτα τον .. ψωμι με σουσάμι τρώει ;
Ρε πανιβλακα, μιλας εσυ για κολαουζους; Εισαι τοσο βλαξ;ο αλλος εγραψε μανιφεστο στην διοικηση επειδη του πειραξαν τον κολαούζο
Τι κατρακύλα ρε μαλακα ....
αν πας μαζι μου με ενα 20αρικακι θα φας θα πιεις σαν αρχοντας... ενταξει μετα θα πλυνεις κανα πιατο θα ριξεις κανα πλυσιμο και κανα σφουγγαρισμα αλλα θα εισαι αρχονταςεντάξει τότε
με ένα 20ρικάκι με τα τιπς μέσα τη βγάζουμε εκεί η θα πρέπει να φύγουμε τρέχοντας πάλι και να αφήσουμε το μουνί να πληρώσει?
Εχεις και ελαιοδεντρα?Δεν μας τα πες αυτα,τωρα φαινονται οι πλουσιοι του σαηΕλιες ξερεις να μαζευεις?
η μπομπότα από ποια δεκαετία είναι?τι ειναι το ψωμι θα σου πει αυτος μεχρι μπομποτα θα ξερει
δε τρώω υδατάνθρακες κάνω διατροφή
μην εισαι αρχιδι τωρα θα πεταχτον απο τα λαγουμια και θα λενε για μεσαια ταξη... δεν εχει λογκαρει και ο @CLOSER822 να τους το κανει 50αρικα μπας και νοιωσουνεΝαι σωστα . παει να γινει μόδα η πεινα .. η μεσαια ταξη την λεει διατροφη
Αλλο σε ρωταει .. αν εχεις κανα Phd στο μαζεμα ελιων ;; εστω ενα master ρε μαλακα .. κανα μπατσελορ ;Εχεις και ελαιοδεντρα?Δεν μας τα πες αυτα,τωρα φαινονται οι πλουσιοι του σαη
όλα κομπλέ θα τους κόψω επιταγή ημέραςαν πας μαζι μου με ενα 20αρικακι θα φας θα πιεις σαν αρχοντας... ενταξει μετα θα πλυνεις κανα πιατο θα ριξεις κανα πλυσιμο και κανα σφουγγαρισμα αλλα θα εισαι αρχοντας
Θα αρχισει και η αυστηρη νηστεια σε λιγο.Αυτη που απαγορευει το ΛΑΔΙΝαι σωστα . παει να γινει μόδα η πεινα .. η μεσαια ταξη την λεει διατροφη
Αλλο σε ρωτησαΕχεις και ελαιοδεντρα?Δεν μας τα πες αυτα,τωρα φαινονται οι πλουσιοι του σαη
Αποφευγω να απαντησω γιατι μπορει να ψαχνει ανειδικευτους και να την πατησωΑλλο σε ρωταει .. αν εχεις κανα Phd στο μαζεμα ελιων ;; εστω ενα master ρε μαλακα .. κανα μπατσελορ ;
είμαι και βίγκαν τρώω μόνο ρεβύθια φακές και ρύζι βασικά ότι μπορείς να το φτιάξεις σε μεγάλη κατσαρόλα και να κρατήσει 1 βδομάδαΝαι σωστα . παει να γινει μόδα η πεινα .. η μεσαια ταξη την λεει διατροφη
δεν θα σε αφησει ετσι ρε μαλακα , τους σπουδαγμενους τους προσέχειΑποφευγω να απαντησω γιατι μπορει να ψαχνει ανειδικευτους και να την πατησω
Ενα εξαμηνο ακομα για το πτυχιο και θα ειμαι ετοιμοςΑλλο σε ρωτησα
Εκει θα πας για πρακτικη .. μην του κανεις πουστιάΕνα εξαμηνο ακομα για το πτυχιο και θα ειμαι ετοιμος
η μπομποτα γαμαει ρε τυπε ,ΓΑΜΑΕΙη μπομπότα από ποια δεκαετία είναι?