Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.713
Πόντοι
8.346
Ναι ρε πανίβλακα, ο Πακιστανός που ξέρει από ταλαιπωρία θα δουλέψει, ο τεμπελαράς ο βουτυρομπεμπές που βαριέται να σηκωθεί να φορτίσει το κινητό για να κάνει ακόμα ένα στόρυ μόλις μυρίσει χωράφι θα κάνει εμετό.

Ταυτίστηκες με τους βουτυρομπεμπέδες και θίχτηκες βουτυρομπεμπέ;
Ρε μπούλη δεν έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωη σου, τι μιλάς?? Κατσε φρόνιμα και γλειφε το κωλαντερο του Κούλη.. αντε μαλακα

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.713
Πόντοι
8.346
Εδώ τι γράφεις ρε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ;;;
Πήγαινε ρε βλακα να ξεστραβωθεις.
Δν ειναι ολοι οι μετανάστες, λαθρομετανάστες , νούμερο ΕΕ ΝΟΥΜΕΡΟ. κανεις κ παραθεση πουστοπαιδο

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.264
Πόντοι
2.356
Δεν γνωρίζω ακριβώς τα μεροκάματα για ελιές που έχω ακούσει είναι καλά. Στην Αθήνα πράγματι οι Πακιστανοί μπορεί να δουλεύουν με λιγότερα λεφτά η περισσότερες ώρες η χωρίς Φούλ ασφάλιση κτλπ

Το θέμα παραμένει όμως....δεν πάει ο κόσμος γιατί είναι βαριές δουλειές. Πιστεύεις ότι ο μέσος άνεργος Έλληνας κάνει για ελιές και χωράφια?
Ναι το πιστεύω. Απλά το έχει ξεγράψει ως επιλογή. Αυτοί που τα έχουν τα χωράφια και γαμιούνται όλοι μέρα, νομίζεις ότι είναι τίποτα ιδιαίτερο; Ο μέσος καθημερινός Έλληνας είναι. Και οι περισσότεροι με κοιλουμπες από τα τσιπούρα.
Αλλά έμαθαν ότι αυτή είναι η δουλειά τους και την κάνουν καθημερινά. Ο μέσος Έλληνας προτιμάει σταθερή δουλειά κι ας είναι με λιγότερα λεφτά. Όχι 3 μήνες ελιές εδώ, 2 μήνες πατάτες εκεί, 2 μήνες κεράσια παρακει και πάει λέγοντας.
Ο μετανάστης πάει γιατί ξέρει ότι δεν έχει άλλη επιλογή.
Όχι γιατί είναι κανενας δουλευταρας.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.713
Πόντοι
8.346
Ο Έλληνας (ειδικά των πόλεων) είναι καλοθρεμένος από το σπίτι του.

Ο Πακιστανός έχει περάσει 3 ζωές κακουχίες που ο Έλληνας δεν θα τις βιώσει ποτέ.

Συνεπώς ο Πακιστανός έχει μεγαλύτερη αντοχή στην εργασία....άλλωστε οι εργασίες δεν θέλουν να είσαι ''ντούκι'' που τις διάβασες αυτές τις μαλακίες? Θέλουν νεύρο, προσοχή και αντοχή. Λίγες δουλειές θέλουν απλά δύναμη πχ να ανεβάζεις σακιά τσιμέντο στην σκαλωσιά. Αλλά ακόμα και εκεί δεν είναι ''ντούκια'' αυτοί.
Εσυ δν ειπες πριν οτι οι Πακιστανοί δουλεύουν αργα?? Ποια αντοχή λες.
Σαουλ πιαστηκες απο μια λεξη (ντουκι) κ γραφεις οτι να ναι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.048
Πόντοι
5.506
Πήγαινε ρε βλακα να ξεστραβωθεις.
Δν ειναι ολοι οι μετανάστες, λαθρομετανάστες , νούμερο ΕΕ ΝΟΥΜΕΡΟ. κανεις κ παραθεση πουστοπαιδο
Ποιους μετανάστες εννοείς ρε μούλε;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.048
Πόντοι
5.506
Εργολάβους βρίσκεις όσους θες όταν είναι να πληρώσεις πολλά υπάρχει μεγάλη προσφορά :confused:
Εγώ πλέον βλέπω όλους τους Αλβανούς που πριν 20 χρόνια έσταζε το κωλοτρυπίδι τους στη σκαλωσιά, εργολάβους έως και μεγαλοεργολάβους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τράβα γαμησου ρε πουστοπαιδο
Μάνες δε βρίζεις σήμερα; Έπιασαν επιτέλους τα μουρλόχαπα;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.656
Πόντοι
3.656
Ναι το πιστεύω. Απλά το έχει ξεγράψει ως επιλογή. Αυτοί που τα έχουν τα χωράφια και γαμιούνται όλοι μέρα, νομίζεις ότι είμαι τίποτα ιδιαίτερο; Ο μέσος καθημερινός Έλληνας είναι. Και οι περισσότεροι με κοιλουμπες από τα τσιπούρα.
Αλλά έμαθαν ότι αυτή είναι η δουλειά τους και την κάνουν καθημερινά. Ο μέσος Έλληνας προτιμάει σταθερή δουλειά κι ας είναι με λιγότερα λεφτά. Όχι 3 μήνες ελιές εδώ, 2 μήνες πατάτες εκεί, 2 μήνες κεράσια παρακει και πάει λέγοντας.
Ο μετανάστης πάει γιατί ξέρει ότι δεν έχει άλλη επιλογή.
Όχι γιατί είναι κανενας δουλευταρας.
Ε ναι δεν έχουν κάποιο ειδικό γονίδιο αυτοί που δουλεύουν καλύτερα. Αν και κάτι ρωσοπόντιοι στη δουλειά είναι λες και παίρνουν αναβολικά :confused:

Οι συνθήκες είναι που συνθέτουν το προφίλ των Ελλήνων και τους καθιστούν (όχι όλους εννοείται) πιο ακατάλληλους για τέτοιες εργασίες.

απόδειξη είναι ότι δεν πάνε...γιατί δεν πιστεύω ότι ο παραγωγός με το ίδιο μεροκάματο προτιμάει τον αμντουλ από τον Αντώνη.

Και δεν λέω αυτούς που έχουν μια σταθερή δουλειά αλλά αυτούς που δεν έχουν σταθερή η είναι και εντελώς άνεργοι. Έχουν την επιλογή να μείνουν ακόμα και στα 35 - 40 στο σπίτι των γωνιών τους και να τα κουτσοπαλευουν.

Εγώ αυτά που έχω δει με τα μάτια μου είναι ότι οι Έλληνες τις αποφεύγουν περισσότερο τις βαριές δουλειές.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.656
Πόντοι
3.656
Εσυ δν ειπες πριν οτι οι Πακιστανοί δουλεύουν αργα?? Ποια αντοχή λες.
Σαουλ πιαστηκες απο μια λεξη (ντουκι) κ γραφεις οτι να ναι
Άλλο το αργά άλλο το πολλές ώρες με συνθήκες μυστήριες.

Αλλά ρε τύπε αφού είναι όπως τα λες γιατί δεν πάνε να δουλέψουν μπορείς να το εξηγήσεις?

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
-Κουλης πριν τις εκλογες
Φωτογραφία στον φραχτη του εβρου και "Η Ελλαδα εχει συνορα

-Κουλης μετα τις εκλογες

"Σχεδιο για νομιμοποιηση 300.000 λαθρομεταναστων"

ο μεγαλύτερος πολιτικος απατεωνας

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.264
Πόντοι
2.356
Ε ναι δεν έχουν κάποιο ειδικό γονίδιο αυτοί που δουλεύουν καλύτερα. Αν και κάτι ρωσοπόντιοι στη δουλειά είναι λες και παίρνουν αναβολικά :confused:

Οι συνθήκες είναι που συνθέτουν το προφίλ των Ελλήνων και τους καθιστούν (όχι όλους εννοείται) πιο ακατάλληλους για τέτοιες εργασίες.

απόδειξη είναι ότι δεν πάνε...γιατί δεν πιστεύω ότι ο παραγωγός με το ίδιο μεροκάματο προτιμάει τον αμντουλ από τον Αντώνη.

Και δεν λέω αυτούς που έχουν μια σταθερή δουλειά αλλά αυτούς που δεν έχουν σταθερή η είναι και εντελώς άνεργοι. Έχουν την επιλογή να μείνουν ακόμα και στα 35 - 40 στο σπίτι των γωνιών τους και να τα κουτσοπαλευουν.

Εγώ αυτά που έχω δει με τα μάτια μου είναι ότι οι Έλληνες τις αποφεύγουν περισσότερο τις βαριές δουλειές.
Τα μεροκάματα πάντως είναι πολύ καλά. Ότι και να κάνεις. Και σκέτο τσαπισμα. Κάτω από 50 πλέον δε βρίσκεις πουθενά. Και το εργοσημο βολεύει τον παραγωγό. Του αυξάνει τα έξοδα, είναι και νόμιμος. Τον εργάτη δε βολεύει γιατί του κόβει επιδόματα.
Εννοείται ότι τις αποφεύγει τις βαριές δουλειές ο Έλληνας. Είναι μια νοοτροπία χρόνων, που δημιουργήθηκε από τότε που εμφανίστηκαν οι πρώτοι Πολωνοί στα χωράφια και στην οικοδομή.

• Like

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.713
Πόντοι
8.346
Άλλο το αργά άλλο το πολλές ώρες με συνθήκες μυστήριες.

Αλλά ρε τύπε αφού είναι όπως τα λες γιατί δεν πάνε να δουλέψουν μπορείς να το εξηγήσεις?
Κακές συνθήκες εργασίας με απολαβές οι οποίες δεν "χρυσωνουν" το χάπι ας πούμε.
Κ σε συνδυασμό με αυτό που είπες κ συ κ θα το παραθέσω "προφανώς για να τους παίρνουν έχουν ισοσταθμίσει την αργή παραγωγή με το πολύ φτηνό μεροκάματο."

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.665
Πόντοι
6.256
Να τον ακουτε τον τυπο Βλακοκ....εχει φαει το κωλαντερο του χρονια στη συλλογη Καλαβρεζικων αγγουριων.Τον διωχνανε και δεν εφευγε....:confused:

1695834390947.jpeg

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.713
Πόντοι
8.346
Εγώ πλέον βλέπω όλους τους Αλβανούς που πριν 20 χρόνια έσταζε το κωλοτρυπίδι τους στη σκαλωσιά, εργολάβους έως και μεγαλοεργολάβους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μάνες δε βρίζεις σήμερα; Έπιασαν επιτέλους τα μουρλόχαπα;
Δν φταίει αυτή η κακομοιρα που είσαι όπως είσαι.
Απλά είτε έπρεπε να σε ειχε καταπιεί ή ο πατέρας σου να σε πετούσε σε κάνα κωλοχαρτο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.656
Πόντοι
3.656
Τα μεροκάματα πάντως είναι πολύ καλά. Ότι και να κάνεις. Και σκέτο τσαπισμα. Κάτω από 50 πλέον δε βρίσκεις πουθενά. Και το εργοσημο βολεύει τον παραγωγό. Του αυξάνει τα έξοδα, είναι και νόμιμος. Τον εργάτη δε βολεύει γιατί του κόβει επιδόματα.
Εννοείται ότι τις αποφεύγει τις βαριές δουλειές ο Έλληνας. Είναι μια νοοτροπία χρόνων, που δημιουργήθηκε από τότε που εμφανίστηκαν οι πρώτοι Πολωνοί στα χωράφια και στην οικοδομή.
Έτσι είναι, και τα καλώς είναι το 50ρικο γιατί οποιαδήποτε εργασία σε εξωτερικό χώρο...είτε κάτω από τον ήλιο είτε με υγρασία και κρύο τον χειμώνα δεν είναι απλή υπόθεση.

Αυτό είναι και το δικό μου point, δεν πάει ο Έλληνας γιατί έχει την νοοτροπία του...και έχει και backup τους γονείς του. Θα το τραβήξω περισσότερο και θα πω ότι κάποιοι πρωτιμουν να πεινάνε από το να δουλεύουν σκληρά.

• Like

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.656
Πόντοι
3.656
Κακές συνθήκες εργασίας με απολαβές οι οποίες δεν "χρυσωνουν" το χάπι ας πούμε.
Κ σε συνδυασμό με αυτό που είπες κ συ κ θα το παραθέσω "προφανώς για να τους παίρνουν έχουν ισοσταθμίσει την αργή παραγωγή με το πολύ φτηνό μεροκάματο."
Ναι αλλά αυτοί που γνωρίζουν λένε ότι τα μεροκάματα είναι καλά και πάλι δεν πάνε. Δεν έχω χωράφια να ξέρω.

Εσύ τι θεωρείς καλό μεροκάματο για αυτές τις δουλειές? Για να μιλάμε με κάποια λογική βάση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ανοιξε κανα λεξικο τυπε να δεις τι σημαίνει η λεξη

Παρανομοι λαθρομεταναστες που αντι να εφαρμοστει ο νομος και να απελαθουν
Οι ψευτοπατριωτες της ΝΔ θα τους δωσουν νομιμοποητικα εγγραφα για να εργαστουν
Α καλα.
Ούτε καν ειδες τι αφορα το ζητημα

Γενικως εσεις οι "πατριωτες" εχετε μια δυσχερεια στην αντιληπτικη ικανοτητα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ναι αλλά αυτοί που γνωρίζουν λένε ότι τα μεροκάματα είναι καλά και πάλι δεν πάνε. Δεν έχω χωράφια να ξέρω.

Εσύ τι θεωρείς καλό μεροκάματο για αυτές τις δουλειές? Για να μιλάμε με κάποια λογική βάση.
Ετσι ειναι, αλλά τι προσπαθεις να εξηγησεις?
Οι ανθρωποι εχουν τα κλισεδακια τους για να εξυπηρετουν την "πατριωτικη" ατζεντα και δεν καταλαβαινουν τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom