Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.470
Πόντοι
1.056
Μαλακες μου παρτε τσιρκο.

Μονο ΝΔ ρε μουνια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.659
Πόντοι
3.656
με γαμησες τωρα και δεν ξερω να χρησιμοποιω γκουγκλ για ισοτιμια καντο σε δραχμες να καταλαβω
πάνω κάτω τα ίδια είναι μη σε απασχολούν αυτά ένα εσύ για δουλειά και θα τα βρούμε :tooth:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
Δηλαδή?

Στην Αθήνα ένα απλό μεροκάματο είναι 35 ευρώ. Στην επαρχία πόσο δίνουν για να είναι χειρότερο?
στην επαρχια θα σου πω απο γνωστο ηλεκτρολογοι στην οικοδομη παιρνουν 35 ακατεβατα και χωρις υπονοια για αυξηση αυτη τη στιγμη. στην αθηνα αποτι εχω δει η βαρια εργασια πληρωνεται. στην επαρχια πιστευω οτι εχουν τη νοοτροπια που θα παει δεν θα βρει κατι αλλο οποτε θα δουλεψει με αυτα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.265
Πόντοι
2.356
Ναι όμως να υπάρχει και μέτρο....δεν μπορεί το βδομαδιάτικο να είναι 175 ευρώ και να θες 100 ευρώ την εβδομάδα για σ/μ και αλλά 120 την εβδομάδα για νοίκι.

Δεν μπορείς απλά να ζήσεις. Η λύση δεν είναι η αύξηση των μισθών φυσικά από μόνο του δεν λέει κάτι. Κάνε τον βασικό 1500 ευρώ...θα ανατινάξεις την αγορά.
Το κόστος ζωής είναι πολυσύνθετο πρόβλημα. Και η κυβέρνηση τα έχει κάνει μούσκεμα στο θέμα αυτό. Ο κόσμος ρίχνει το βάρος στις προσφορές. Και παρά την αύξηση του τζιρου, αρχίζουν και τα σ/μ να έχουν θέμα.
Στη Γαλλία, τα Καρφουρ βάζουν πινακίδες στο ράφι, σε όσες εταιρείες άλλαξαν συσκευασία με λιγότερο προϊόν αλλά ίδια τιμή ή αύξησαν υπερβολικά την τιμή. Κάνουν δυσφήμιση για να πιέσουν τους προμηθευτές να μειώσουν τις τιμές.
Φαντάσου κατι τέτοιο στην Ελλάδα.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
πάνω κάτω τα ίδια είναι μη σε απασχολούν αυτά ένα εσύ για δουλειά και θα τα βρούμε :tooth:
αυτο το θα τα βρουμε με φοβιζει. λοιπον 12 την ωρα ακατεβατα οτι εργασια θες. σχεδον...:confused::confused:

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.470
Πόντοι
1.056
Ο ιδιος Μπεος λιγες ωρες πριν.Ψυχεδελεια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.659
Πόντοι
3.656
Το κόστος ζωής είναι πολυσύνθετο πρόβλημα. Και η κυβέρνηση τα έχει κάνει μούσκεμα στο θέμα αυτό. Ο κόσμος ρίχνει το βάρος στις προσφορές. Και παρά την αύξηση του τζιρου, αρχίζουν και τα σ/μ να έχουν θέμα.
Στη Γαλλία, τα Καρφουρ βάζουν πινακίδες στο ράφι, σε όσες εταιρείες άλλαξαν συσκευασία με λιγότερο προϊόν αλλά ίδια τιμή ή αύξησαν υπερβολικά την τιμή. Κάνουν δυσφήμιση για να πιέσουν τους προμηθευτές να μειώσουν τις τιμές.
Φαντάσου κατι τέτοιο στην Ελλάδα.
Μα η κυβέρνηση διευκολύνει την αισχροκέρδεια σε όλα τα επίπεδα. Από τα διυλιστήρια στην ενέργεια και στην τροφοδοσία.

Φυσικά και τα σ/μ θα χάσουν αφού βασίζονται σε μικρά περιθώρια αλλά πολλές πωλήσεις. Ο κόσμος έχει μειώσει την κατανάλωση και πολλές φορές σε προϊόντα που έφερναν μεγαλύτερο περιθώριο στα σ/μ. Τουλάχιστον εμένα αυτό λέει η λογική μου.

Το κράτος σε τέτοιες -ειδικές- συνθήκες πρέπει να παρέμβει στην πηγή και να κάνει κοντρόλ αλλιώς δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Στην Ελλάδα δεν θα το δεις ποτέ αυτό γιατί ο Άδωνης τρώει κάθε Κυριακή με αυτούς που κερδίζουν από τον πληθωρισμό.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.659
Πόντοι
3.656
αυτο το θα τα βρουμε με φοβιζει. λοιπον 12 την ωρα ακατεβατα οτι εργασια θες. σχεδον...:confused::confused:
καλά αλλά θα παίρνεις έναντι στην αρχή 3.5 την ώρα

και μετά την δοκιμαστική περίοδο αν τα πας καλά θα το ανεβάσουμε. Το ωράριο είναι 07.00 με 09.00 και 12.00 με 12.15 έχει διάλειμμα που αφαιρείται από τον μισθό σου :confused:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
καλά αλλά θα παίρνεις έναντι στην αρχή 3.5 την ώρα

και μετά την δοκιμαστική περίοδο αν τα πας καλά θα το ανεβάσουμε. Το ωράριο είναι 07.00 με 09.00 και 12.00 με 12.15 έχει διάλειμμα που αφαιρείται από τον μισθό σου :confused:
επειδη μπερδευομαι με τα δεκαδικα καντο 3 την ωρα. μαλλον γαματο ερχομαι για δυο καφεδες και δυο τυροπιτες καλα ειναι;

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.426
Πόντοι
12.756
επειδη μπερδευομαι με τα δεκαδικα καντο 3 την ωρα. μαλλον γαματο ερχομαι για δυο καφεδες και δυο τυροπιτες καλα ειναι;

κοιτα να ειναι με φέτα οι τυρόπιτες γιατι μπορει να βαλει κανα κεριγκολ αυτο το μουνι

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.426
Πόντοι
12.756
ποια φετα ρε φιλε σκρουτζομαγαζο εχει λες να μπορει να πληρωσει φετα;
α μπραβο ,, και κανει λες και ειναι μελος του συνδεσμου βιομηχάνων ο μουνης ..
Πλεμπα παντου .. προσεχε εδω μεσα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.659
Πόντοι
3.656
κοιτα να ειναι με φέτα οι τυρόπιτες γιατι μπορει να βαλει κανα κεριγκολ αυτο το μουνι
Καφέδες τι όμως φρέντοι καπουτσίνοι και τέτοια είναι ακριβοί 2.20 έχουν πάει και οι τυρόπιτες 3.50 η μία τι θα γλιτώσουμε τίποτα

καφέ θα φτιάχνεις νες θα έχω σέικερ έτοιμο με στοπ όμως στα 3sec μη χαλάς πολύ ρεύμα και τυρόπιτες θα έχει ψωμί και κάνα φτηνό τυρί απο τα λιντλ. Θα βάλεις το τυρί στο ψωμί και έτοιμη η τυρόπιτα.

υπάρχει πρόσβαση σε άφθονο πόσιμο νερό επίσης δεν ξέρω αν το ανέφερα

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
α μπραβο ,, και κανει λες και ειναι μελος του συνδεσμου βιομηχάνων ο μουνης ..
Πλεμπα παντου .. προσεχε εδω μεσα
ναι αλλα και συ που δεν εισαι πλεμπα μου τα μασας δυο προσφορες σου εχω κανει και ψιριζεις την μαιμου

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.426
Πόντοι
12.756
ναι αλλα και συ που δεν εισαι πλεμπα μου τα μασας δυο προσφορες σου εχω κανει και ψιριζεις την μαιμου
εχω αποσυρθει απο τον στιβο μαχης της εργασίας τυπε μου.. επενδυτικά μόνο του χαβ φαν :coffee:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
Καφέδες τι όμως φρέντοι καπουτσίνοι και τέτοια είναι ακριβοί 2.20 έχουν πάει και οι τυρόπιτες 3.50 η μία τι θα γλιτώσουμε τίποτα

καφέ θα φτιάχνεις νες θα έχω σέικερ έτοιμο με στοπ όμως στα 3sec μη χαλάς πολύ ρεύμα και τυρόπιτες θα έχει ψωμί και κάνα φτηνό τυρί απο τα λιντλ. Θα βάλεις το τυρί στο ψωμί και έτοιμη η τυρόπιτα.

υπάρχει πρόσβαση σε άφθονο πόσιμο νερό επίσης δεν ξέρω αν το ανέφερα
επειδη εισαι κιμπαρης και μαρεσεις στειλε πμ να σου δωσω τον αριθμο οποτε θες να ερθω να βαλω ενα χερακι ΤΖΑΜΠΑ...:confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom