Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.074
Πόντοι
5.506
Ρε χαζοχαζε
εδω δεν εχεις καταλαβει ακομη τα βασικα. Βαζει μεσα ορδες απο λ'αθρο στη χωρα. Πανε αναγκαστικα αφου ειναι εξαθλιωμενοι, για ενα μεροκαματο με 10e πχ. Στο χωραφι και μαυρη εργασια. Μετα πας εσυ ο ελληνας να ζητησεις 50e. Και σου λεει ο πονηρος αλεπουδιαρης οτι τα μεροκαματα εχουν πεσει. Κι αμα θες κι εσυ με 10e την ημερα. Τι θα κανεις ;
Κραταει χρονια αυτη η κολωνια. Απ την εποχη του γκαβου του Σαμαρα που ανοιξε τα συνορα για να πεσουν τα μεροκαματα .
Βγες για αρχή λίγο από το σπίτι και όταν κατά λάθος βρεθείς σε κανένα χωράφι να δεις πως δουλεύουν και γιατί δε θα πατήσει Έλληνας βουτυρομπεμπές ποτέ ίσως καταλάβεις.

Που μου έφτιαξες ολόκληρο λογύδριο γιατί έρχονται οι λάθρο όπως τα έχεις στο σκατοκέφαλό σου. ΒΛΑΚΑ.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.028
Πόντοι
3.656
Το δικό μου σχόλιο ήταν γενικότερο

αλλά και από τους άνεργους δεν πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα αντέξουν τις συνθήκες εργασίας.

γιατί και ο παραγωγός έχει την πίεση του δεν θα κάτσει να νταντέψει τον μιχαλακη που μέχρι χτες ζούσε με το aircon του

θα την κάνουν με ελαφρά και θα κάνουν αίτηση για επιδόματα Μητσοτάκη
Ρε saul να κανουν...και να παρουν...και να μην πανε...και στα παπαρια μου αν θα ψοφησουν απο την πεινα και θα γκρινιαζουν αντι να σηκωθουν και να πανε να δουλεψουν...
Αλλα εδω συζηταμε αλλο πραγμα...Προσφορα εργασιας υπαρχει...Περυσι ρε φιλε στην περιοχη μου εδιναν 70 ευρω και σπιτι για 4μηνο...Για μαζεμα ελιας..8ωρο με 2 διαλλειματα για καφε και φαγητο.
Δεν πηγαιναν λοιπον.Προτιμαει ο πιτσιρικας να καθεται να τον ταιζει ο πατερας του.Οκ...δεκτον.
Εγω μιλαω για προσφορα εργασιας.

• Like
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.074
Πόντοι
5.506
Όχι ρε μην τα λες αυτά. Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες κ κάθονται στα καφενεία κ παίρνουν επιδόματα.
Εντωμεταξυ οι μόνοι που παίρνουν επιδόματα είναι οι γύφτοι κ οι μετανάστες
Βρείτε τα μεταξύ σας κορίτσια, ο ένας λέει ότι οι λάθρο παίρνουν επιδόματα και ο άλλος ότι είναι εξαθλιωμένοι και τρέχουν στα χωράφια για 10 Ευρώ.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΜΠΑΖΕΙ.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.310
Πόντοι
2.356
Το δικό μου σχόλιο ήταν γενικότερο

αλλά και από τους άνεργους δεν πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα αντέξουν τις συνθήκες εργασίας.

γιατί και ο παραγωγός έχει την πίεση του δεν θα κάτσει να νταντέψει τον μιχαλακη που μέχρι χτες ζούσε με το aircon του

θα την κάνουν με ελαφρά και θα κάνουν αίτηση για επιδόματα Μητσοτάκη
Ούτε οι μετανάστες μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά, τόσο εύκολα όσο πιστεύει ο καθένας. Προέρχονται από κοινωνίες που δε φημίζονται για την παραγωγικοτητα τους.
Και πρέπει να μάθουν και τη δουλειά. Η σεζόν πάει στραφι σε σημαντικο βαθμό, ακόμα και με τη δική τους παρουσία. Από το δεύτερο χρόνο και μετά μπορούν να αποδώσουν.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.796
Πόντοι
3.936
Βγες για αρχή λίγο από το σπίτι και όταν κατά λάθος βρεθείς σε κανένα χωράφι να δεις πως δουλεύουν και γιατί δε θα πατήσει Έλληνας βουτυρομπεμπές ποτέ ίσως καταλάβεις.

Που μου έφτιαξες ολόκληρο λογύδριο γιατί έρχονται οι λάθρο όπως τα έχεις στο σκατοκέφαλό σου. ΒΛΑΚΑ.
Εσυ εισαι τελειως μ@λακας.Και μπλε στοκος. Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Και χωραφια εχω σε νησι που τα εκμεταλλευονται αλλοι και μ δινουν το ποσοστο σε προιον.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.884
Πόντοι
8.346

Ναι τύπε μου ναι. Οι Έλληνες είναι βουτυρομπεμπεδες κ ο Πακιστανός που είναι 1,63 , 45 κιλα κ ηρθε όπως ήρθε εδω μέσα στην ταλαιπωρια είναι ντουκι.
Πόσοι τόνοι ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι βρε.
Άντε να γυρίσει η μάνα σου σπίτι να σου κλείσει το ρουτερ

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.168
Πόντοι
5.506
Για τριχες θα μιλαμε τωρα ρε αρκιντι;:confused:
κατσε ρε μουνι να πω την γνωμη μου....μην με αποπαιρνεις....αγαπαω ελ αραμπι και νομιζω οτι ανηκει στην οικογενεια μας του θρυλου....ναταλεμεολα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.756
Πόντοι
3.656
Ρε saul να κανουν...και να παρουν...και να μην πανε...και στα παπαρια μου αν θα ψοφησουν απο την πεινα και θα γκρινιαζουν αντι να σηκωθουν και να πανε να δουλεψουν...
Αλλα εδω συζηταμε αλλο πραγμα...Προσφορα εργασιας υπαρχει...Περυσι ρε φιλε στην περιοχη μου εδιναν 70 ευρω και σπιτι για 4μηνο...Για μαζεμα ελιας..8ωρο με 2 διαλλειματα για καφε και φαγητο.
Δεν πηγαιναν λοιπον.Προτιμαει ο πιτσιρικας να καθεται να τον ταιζει ο πατερας του.Οκ...δεκτον.
Εγω μιλαω για προσφορα εργασιας.
Δεν διαφωνούμε πουθενά.

Ίσα ίσα είπα ότι σε μερικές περιπτώσεις είναι καλύτερε αυτές οι δουλειές αντί τα 600 ευρώ στην Αθήνα.

Αλλά δεν κάνει ο Έλληνας (κατά μεγάλο ποσοστό) για αυτές τις δουλειές.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.884
Πόντοι
8.346
Βρείτε τα μεταξύ σας κορίτσια, ο ένας λέει ότι οι λάθρο παίρνουν επιδόματα και ο άλλος ότι είναι εξαθλιωμένοι και τρέχουν στα χωράφια για 10 Ευρώ.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΜΠΑΖΕΙ.
Που βλέπεις το λαθρο βρε νούμερο?!? Μην μας μολυνεις άλλο με την βλακεία σου, φτάνει βλαροκ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.756
Πόντοι
3.656
Ούτε οι μετανάστες μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά, τόσο εύκολα όσο πιστεύει ο καθένας. Προέρχονται από κοινωνίες που δε φημίζονται για την παραγωγικοτητα τους.
Και πρέπει να μάθουν και τη δουλειά. Η σεζόν πάει στραφι σε σημαντικου βαθμό, ακόμα και με τη δική τους παρουσία. Από το δεύτερο χρόνο και μετά μπορούν να αποδώσουν.
Ε ναι αλλά δεν είναι μόνο αυτοί...έχει αυτός και τους δικούς του που ξέρουν....

γενικά οι Πακιστανοί πχ στις δουλειές είναι τα ζώα μου αργά....προφανώς για να τους παίρνουν έχουν ισοσταθμίσει την αργή παραγωγή με το πολύ φτηνό μεροκάματο.

Εγώ το έχω ξανά πει παντός...αν γέμιζαν τα χωράφια με Έλληνες καλοπληρωμένους με ένσημα όλα τα είδη θα έπαιρναν 20% πάνω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.074
Πόντοι
5.506
Εσυ εισαι τελειως μ@λακας.Και μπλε στοκος. Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Και χωραφια εχω σε νησι που τα εκμεταλλευονται αλλοι και μ δινουν το ποσοστο σε προιον.
Άρα και 'σύ είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ και σε πληρώνουν σε είδος κιόλας. Σου δίνουν τσιμπούκια δηλαδή. Εύγε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.756
Πόντοι
3.656
Ναι τύπε μου ναι. Οι Έλληνες είναι βουτυρομπεμπεδες κ ο Πακιστανός που είναι 1,63 , 45 κιλα κ ηρθε όπως ήρθε εδω μέσα στην ταλαιπωρια είναι ντουκι.
Ο Έλληνας (ειδικά των πόλεων) είναι καλοθρεμένος από το σπίτι του.

Ο Πακιστανός έχει περάσει 3 ζωές κακουχίες που ο Έλληνας δεν θα τις βιώσει ποτέ.

Συνεπώς ο Πακιστανός έχει μεγαλύτερη αντοχή στην εργασία....άλλωστε οι εργασίες δεν θέλουν να είσαι ''ντούκι'' που τις διάβασες αυτές τις μαλακίες? Θέλουν νεύρο, προσοχή και αντοχή. Λίγες δουλειές θέλουν απλά δύναμη πχ να ανεβάζεις σακιά τσιμέντο στην σκαλωσιά. Αλλά ακόμα και εκεί δεν είναι ''ντούκια'' αυτοί.

• Like
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.074
Πόντοι
5.506
Ναι ρε πανίβλακα, ο Πακιστανός που ξέρει από ταλαιπωρία θα δουλέψει, ο τεμπελαράς ο βουτυρομπεμπές που βαριέται να σηκωθεί να φορτίσει το κινητό για να κάνει ακόμα ένα στόρυ μόλις μυρίσει χωράφι θα κάνει εμετό.

Ταυτίστηκες με τους βουτυρομπεμπέδες και θίχτηκες βουτυρομπεμπέ;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.310
Πόντοι
2.356
Ε ναι αλλά δεν είναι μόνο αυτοί...έχει αυτός και τους δικούς του που ξέρουν....

γενικά οι Πακιστανοί πχ στις δουλειές είναι τα ζώα μου αργά....προφανώς για να τους παίρνουν έχουν ισοσταθμίσει την αργή παραγωγή με το πολύ φτηνό μεροκάματο.

Εγώ το έχω ξανά πει παντός...αν γέμιζαν τα χωράφια με Έλληνες καλοπληρωμένους με ένσημα όλα τα είδη θα έπαιρναν 20% πάνω.
Κι αυτός που έχει τους δικούς του και ξέρουν, χρόνο χάνει γιατί αυτοί πρέπει να μάθουν τους υπόλοιπους. Είναι το κλασσικό πρόβλημα.
Τα μεροκάματα είναι καλά και με εργοσημο. Αλλά πλέον ούτε οι Αλβανοί δεν πανε. Είδος πολυτελείας έγιναν και αυτοί στα χωράφια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.074
Πόντοι
5.506
Που βλέπεις το λαθρο βρε νούμερο?!? Μην μας μολυνεις άλλο με την βλακεία σου, φτάνει βλαροκ
Εδώ τι γράφεις ρε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ;;;

Όχι ρε μην τα λες αυτά. Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες κ κάθονται στα καφενεία κ παίρνουν επιδόματα.
Εντωμεταξυ οι μόνοι που παίρνουν επιδόματα είναι οι γύφτοι κ οι μετανάστες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.756
Πόντοι
3.656
Κι αυτός που έχει τους δικούς του και ξέρουν, χρόνο χάνει γιατί αυτοί πρέπει να μάθουν τους υπόλοιπους. Είναι το κλασσικό πρόβλημα.
Τα μεροκάματα είναι καλά και με εργοσημο. Αλλά πλέον ούτε οι Αλβανοί δεν πανε. Είδος πολυτελείας έγιναν και αυτοί στα χωράφια.
Δεν γνωρίζω ακριβώς τα μεροκάματα για ελιές που έχω ακούσει είναι καλά. Στην Αθήνα πράγματι οι Πακιστανοί μπορεί να δουλεύουν με λιγότερα λεφτά η περισσότερες ώρες η χωρίς Φούλ ασφάλιση κτλπ

Το θέμα παραμένει όμως....δεν πάει ο κόσμος γιατί είναι βαριές δουλειές. Πιστεύεις ότι ο μέσος άνεργος Έλληνας κάνει για ελιές και χωράφια?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.074
Πόντοι
5.506
Ο Έλληνας (ειδικά των πόλεων) είναι καλοθρεμένος από το σπίτι του.

Ο Πακιστανός έχει περάσει 3 ζωές κακουχίες που ο Έλληνας δεν θα τις βιώσει ποτέ.

Συνεπώς ο Πακιστανός έχει μεγαλύτερη αντοχή στην εργασία....άλλωστε οι εργασίες δεν θέλουν να είσαι ''ντούκι'' που τις διάβασες αυτές τις μαλακίες? Θέλουν νεύρο, προσοχή και αντοχή. Λίγες δουλειές θέλουν απλά δύναμη πχ να ανεβάζεις σακιά τσιμέντο στην σκαλωσιά. Αλλά ακόμα και εκεί δεν είναι ''ντούκια'' αυτοί.
Ρε τύπε, προσπαθείς να εξηγήσεις πως είναι η πραγματική δουλειά σε ανθρώπους που για να σηκωθούν από τον καναπέ πρέπει να γίνει σεισμός;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.074
Πόντοι
5.506
Δεν γνωρίζω ακριβώς τα μεροκάματα για ελιές που έχω ακούσει είναι καλά. Στην Αθήνα πράγματι οι Πακιστανοί μπορεί να δουλεύουν με λιγότερα λεφτά η περισσότερες ώρες η χωρίς Φούλ ασφάλιση κτλπ

Το θέμα παραμένει όμως....δεν πάει ο κόσμος γιατί είναι βαριές δουλειές. Πιστεύεις ότι ο μέσος άνεργος Έλληνας κάνει για ελιές και χωράφια?
Εδώ ρε 'σύ, πλέον βρίσκεις Έλληνα εργολάβο οικοδομής με το ζόρι, θα βρεις εργάτη;;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.756
Πόντοι
3.656
Ρε τύπε, προσπαθείς να εξηγήσεις πως είναι η πραγματική δουλειά σε ανθρώπους που για να σηκωθούν από τον καναπέ πρέπει να γίνει σεισμός;
κάνω έρευνα σε λίγο θα ανεβάσω αγγελία για δουλειά σκληρή αλλά με καλό μεροκάματο :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom