barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.293
- Πόντοι
- 5.506
ΤσιχλαΜπούφε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ενα κιλο μολυβι.τι ειναι πιο βαρύ ένα κιλό βαμβάκι ή ένα κιλό κρύσταλλο
ΤσιχλαΜπούφε
Ενα κιλο μολυβι.τι ειναι πιο βαρύ ένα κιλό βαμβάκι ή ένα κιλό κρύσταλλο
Ο Άλεξ είπε υπάρχει ένα στον αέρα κάπου κάπως...αυτός έβαλε ,μόνο τζιπιες πινέζα δεν μας έβαλε...και καπάκι ,αλλά μερικώς, μας γράφει πως αν βάλει κανεις εκεί θα τσιμπήσει Καβασάκι στα μπιστονια....Αυτός δεν είπε τίποτα ο Άλεξ είτπε, αυτός απλά έβαλε τα πειστήρια
Το πολύγωνο των Βερμούδων....θα πάνε τα rbnb στην Αθήνα το τριπλό αν μαθευτεί η περιοχή στο τικ τοκαληθεια ειναι παιζει να οδηγαγε κανας προπαππους του αλεξ του 71. ειναι σαν το τριγωνο των βερμουδων απλα επειδη υπηρχε το brand name εμεις το καναμε πολυγωνο για την αλητεια
Το ήξερα αλλά ήθελα να σε τεστάρω να δω αν το ξέρειςΕνα κιλο μολυβι.
Ο Άλεξ είπε υπάρχει ένα στον αέρα κάπου κάπως...αυτός έβαλε ,μόνο τζιπιες πινέζα δεν μας έβαλε...και καπάκι ,αλλά μερικώς, μας γράφει πως αν βάλει κανεις εκεί θα τσιμπήσει Καβασάκι στα μπιστονια....
έτοιμος για ΑττικήΝα πας φίλε....κάπου άκουσα ότι υπάρχει και ένα ακόμα πιο φτηνό στη μέση της διαδρομής,στο 5ωρο περίπου....αλλά μερικώς μπορεί να φύγεις χωρίς νεφρό,ζάντες και καταλύτη....ρωτά Δαλάι να σε πει...τα ξέρει αυτά, μανούλα....
Πες τα στον αλλο τον τσιχλομπουφο τον οπαδο του ψαροκασελακη.Το ήξερα αλλά ήθελα να σε τεστάρω να δω αν το ξέρεις
Ρε τριμπουρδελε, σαξο δε μπορεις να δεις ουτε στον υπνο σου.Το σαξο έχει εντυπωσιακό τζιπιες
τι το πέρασες, για κανά μπουρδέλο ;
έτοιμος για Αττική
Μπορεί να μην πάω κολομβια με ισκεντερ σύντομα αλλά στην Κολομβία της Ευρώπης θα κατέβω για μπενζινα
ΛούτσαO άπλας δικός σου δικηγόρος μέχρι που θα πάει ; Πέραμα ;
Οι φήμες λένε ότι όπως όλοι οι γαλάζιοι κάνει διακοπές σε χλίδες μόνο ........Λούτσα
Grande patrone mafia
Oτι εγινε και με Blue Star. Στην αρχη ελεγαν ατυχημα αλλα τελικα δεν ηταν ατυχημα ηταν δολοφονια. Θα ελεγαν οτι ειναι ατυχημα εαν δνε υπηρχε βιντεο.Ακούγεται ότι τελικά ίσως έγινε τρομοκρατικό χτύπημα στο λεοφορειο αφού πως έγινε ατύχημα σε τέτοιο χωματόδρομο που δεν αναπτύσινται μεγάλες ταχύτητες και πως πήρε φωτιά ;;;
Πώς στην αρχή μιλάνε για αγνοούμενους βάσει ΓΕΕΘΑ σε αυτοκίνητομιστικο δυστχημα;;;;
Ελπίζω να είμαι μόνο εικασίες κ όχι διαδυχτιακες μπούρδες διότι αν είναι τρομοκρατικό χτύπημα κ το ΓΕΕΘΑ κοιμάται κ κρύβει πράγματα τότε δεν θα ξαναπάω σουβλάκια σε ΚΑΑΥ
60 η 90?Το σαξο έχει εντυπωσιακό τζιπιες
τι το πέρασες, για κανά μπουρδέλο ;
Δεν έχω δει να γράφουν για σένα και τσοντοσινεμα....μόνο για σένα και τη Χατζή να σε ξεκωλιαζει με πλαστικό μάρκο γράφουν συνέχεια...αλλά τι τα μπλέκεις ρε τυπε...τι σχέση έχει το ενα με το άλλο...Μπορει, δεν ξερω, εδω κατι ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ γραφουν για τσοντοσινεμα και μπαροκ που εγω δεν εχω περασει ουτε απο νημα τσοντοσινεμαδων οχι απο κανονικα.
Αλλα το συμπαν και η βλακεια συναντωνται τακτικα.
Εδώ λένε ότι θα περάσουν στρατοδικείο αυτούς που έδωσαν στη φόρα τα βουλιαγμένα ελικόπτερα...που τα έλεγαν παροπλισμένα....αντί να δικάσουν αυτούς που φταίνε που τα βούλιαξαν και ανακοίνωναν ψέματα στο λαό ότι δεν ήταν λειτουργικά...Ακούγεται ότι τελικά ίσως έγινε τρομοκρατικό χτύπημα στο λεοφορειο αφού πως έγινε ατύχημα σε τέτοιο χωματόδρομο που δεν αναπτύσινται μεγάλες ταχύτητες και πως πήρε φωτιά ;;;
Πώς στην αρχή μιλάνε για αγνοούμενους βάσει ΓΕΕΘΑ σε αυτοκίνητομιστικο δυστχημα;;;;
Ελπίζω να είμαι μόνο εικασίες κ όχι διαδυχτιακες μπούρδες διότι αν είναι τρομοκρατικό χτύπημα κ το ΓΕΕΘΑ κοιμάται κ κρύβει πράγματα τότε δεν θα ξαναπάω σουβλάκια σε ΚΑΑΥ
Τυπε μια φορα δικάστηκε ο Τσοχατζοπουλος για τα «μπαταρισμένα» υποβρύχια!Τελος.Εδώ λένε ότι θα περάσουν στρατοδικείο αυτούς που έδωσαν στη φόρα τα βουλιαγμένα ελικόπτερα...που τα έλεγαν παροπλισμένα....αντί να δικάσουν αυτούς που φταίνε που τα βούλιαξαν και ανακοίνωναν ψέματα στο λαό ότι δεν ήταν λειτουργικά...
Έχω βάλει σε φθηνά βενζινάδικα και μερικές φορέςΑ μερικώς....αλλά παρόλα αυτά το έβαλες πουστη διαφήμιση ότι υπάρχει....να πάνε παιδιά από το σαη όλο χαρά να φουλαρουνε και να πάρουν τα μπιστονια στο χέρι και την τρόμπα παραμασχαλα.....
Μην του λες για Λουτσα του μαλακα, θα θυμηθει το ξυλο στο πεθεροσπιτο και θα πεσει σε καταθλιψη, παλι.Λούτσα
Grande patrone mafia
Τον πίνακα τον έβαλαΑφού συμβαίνει μερικώς και το ξέρεις γιατί βάζεις τον πίνακα?
νόμιζες ότι δεν θα σε πάρουμε χαμπάρι εδώ?
Εχει κατι μουνοπανα εδω μεσα που γραφουν δρακους κατα καιρους, ετσι τη βγαζουν απο το πολυ φατουρο που τρωνε.Δεν έχω δει να γράφουν για σένα και τσοντοσινεμα....μόνο για σένα και τη Χατζή να σε ξεκωλιαζει με πλαστικό μάρκο γράφουν συνέχεια...αλλά τι τα μπλέκεις ρε τυπε...τι σχέση έχει το ενα με το άλλο...