Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 3.656
πες ρε αστέ τι εννοεί ο πίνακας και τι επιστροφές πήραμεΜια χαρα τα λεει, εξαιρετικα και αναλυτικα. Αλλο αν ειστε πλεμπα και δε βγαζετε ακρη
πες ρε αστέ τι εννοεί ο πίνακας και τι επιστροφές πήραμεΜια χαρα τα λεει, εξαιρετικα και αναλυτικα. Αλλο αν ειστε πλεμπα και δε βγαζετε ακρη
Τυπε εγω ολες τις επιστροφες τις κατεθεσα σε λογαριασμους φτωχωνε, βλ. χαρτοπολεμος και σια.πες ρε αστέ τι εννοεί ο πίνακας και τι επιστροφές πήραμε
εγώ έχω βάλει λυτούς και δεμένους να πάρω και το μάρκετ παςςΤυπε εγω ολες τις επιστροφες τις κατεθεσα σε λογαριασμους φτωχωνε, βλ. χαρτοπολεμος και σια.
Τσιμπούκι σε έκανε ο Σαούλ αφού δεν καταλαβαίνεις τι γράφειΤυπε εγω ολες τις επιστροφες τις κατεθεσα σε λογαριασμους φτωχωνε, βλ. χαρτοπολεμος και σια.
Εκαναν ερώτησε σε συνομιλητή που είναι το βενζινάδικο στο Γαλάτσι που έχει φθηνή βενζίνη που βάζει αυτός και το έβαλαΝαι έβαλε ένα πίνακα με όλα τα Α.Π. ρεβοίλ αβιν και αρχιδοιλ....
αντε να βαλετε εκει πετρελαιο και βενζινη και το ακριβό καυσιμο θα ειναι το μικροτερο σας προβλημα
το οτι δεν θα εχετε κινητήρα η τρομπα πετρελαίου να δουμε ποσο θα κοστίσει
Ωραία ξεκινώ από εβρο να βάλω φθηνή βενζίνη ....κατεβαίνω κ σε δέκα ωρίτσες είμαι εκειΘέλετε πληροφορίες για το βενζινάδικο στο Γαλάτσι
Να το
Πολύ πιο φθηνά από τη μέση τιμή που σήμερα είναι 2 ευρώ στην Αθήνα
Τι έγινε φίλε ;Εκαναν ερώτησε σε συνομιλητή που είναι το βενζινάδικο στο Γαλάτσι που έχει φθηνή βενζίνη που βάζει αυτός και το έβαλα
Μερικώς πρέπει να συμβαίνει αυτό που λες
Α μερικώς....αλλά παρόλα αυτά το έβαλες πουστη διαφήμιση ότι υπάρχει....να πάνε παιδιά από το σαη όλο χαρά να φουλαρουνε και να πάρουν τα μπιστονια στο χέρι και την τρόμπα παραμασχαλα.....Εκαναν ερώτησε σε συνομιλητή που είναι το βενζινάδικο στο Γαλάτσι που έχει φθηνή βενζίνη που βάζει αυτός και το έβαλα
Αυτός δεν είπε τίποτα ο Άλεξ είπε, αυτός απλά έβαλε τα πειστήριαΑ μερικώς....αλλά παρόλα αυτά το έβαλες πουστη διαφήμιση ότι υπάρχει....να πάνε παιδιά από το σαη όλο χαρά να φουλαρουνε και να πάρουν τα μπιστονια στο χέρι και την τρόμπα παραμασχαλα.....
να ξερεις οτι αμα μπεις πολυγωνο δεν ξαναβγαινειςτυπε ,λογικα αυτο πρατηριο πρεπει να ειναι καπου στην θρυλικη περιοχη "πολυγωνο" ,που ολη η ελλαδα την εχει ακουστα ,αλλα ελαχιστοι μυστες ξερουν που βρισκετε ακριβως...κατι σαν την χαμενη ατλαντιδα...
Να πας φίλε....κάπου άκουσα ότι υπάρχει και ένα ακόμα πιο φτηνό στη μέση της διαδρομής,στο 5ωρο περίπου....αλλά μερικώς μπορεί να φύγεις χωρίς νεφρό,ζάντες και καταλύτη....ρωτά Δαλάι να σε πει...τα ξέρει αυτά, μανούλα....Ωραία ξεκινώ από εβρο να βάλω φθηνή βενζίνη ....κατεβαίνω κ σε δέκα ωρίτσες είμαι εκει
Αφου καταλαβαινεις εσυ απο τσιμπουκι μου αρκει.Τσιμπούκι σε έκανε ο Σαούλ αφού δεν καταλαβαίνεις τι γράφει
Πες ρε τσαρλατάνε τι λέει ο πίνακαςΑφου καταλαβαινεις εσυ απο τσιμπουκι μου αρκει.
Έχω ακούσει ιστορίες για κάτι ντακοτες από τον β παγκόσμιο φορτωμένες λίρες που χάθηκαν από το ραντάρ πάνω από κει....να ξερεις οτι αμα μπεις πολυγωνο δεν ξαναβγαινεις
Αφού συμβαίνει μερικώς και το ξέρεις γιατί βάζεις τον πίνακα?Εκαναν ερώτησε σε συνομιλητή που είναι το βενζινάδικο στο Γαλάτσι που έχει φθηνή βενζίνη που βάζει αυτός και το έβαλα
Τα ειπα και τα εξηγησα αναλυτικοταταΠες ρε τσαρλατάνε τι λέει ο πίνακας
Πες ρε τσαρλατάνε τι λέει ο πίνακας
ΜπούφεΤα ειπα και τα εξηγησα αναλυτικοτατα
Ο πινακας ειναι καθαρος σαν κρυσταλλο.
τι ειναι πιο βαρύ ένα κιλό βαμβάκι ή ένα κιλό κρύσταλλοΤα ειπα και τα εξηγησα αναλυτικοτατα
Ο πινακας ειναι καθαρος σαν κρυσταλλο.
αληθεια ειναι παιζει να οδηγαγε κανας προπαππους του αλεξ του 71. ειναι σαν το τριγωνο των βερμουδων απλα επειδη υπηρχε το brand name εμεις το καναμε πολυγωνο για την αλητειαΈχω ακούσει ιστορίες για κάτι ντακοτες από τον β παγκόσμιο φορτωμένες λίρες που χάθηκαν από το ραντάρ πάνω από κει....