Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 3.656
Δε παίρνω και όρκο αλλά έτσι θυμάμαιΟντως τωρα;
Δε παίρνω και όρκο αλλά έτσι θυμάμαιΟντως τωρα;
Σωστά, ο τύπος Κυριάκος δεν φταίει για τίποτα. Άλλο ένα περιστατικό που δεν γνώριζε και δεν είχε ενημερωθεί. Εξάλλου υπάρχει μήπως κάποια έρευνα που να δείχνει ότι μια ανθρωπιστική αποστολή του στρατού στη Λιβύη μπορεί να καταλήξει σε τραγωδία; Δεν υπάρχει.Ναι, φταιει και για τα τροχαία στη Λιβύη τωρα
Αλλαξοκουμπαριες τι καινουριες ανωμαλιες αμερικανικες ειναι αυτες ?φήμες λένε ότι στις επόμενες εκλογές η σίνγκιουλαρ θα έχει κουμπαρίες με τον κασελάκη
θα κλάψουνε μανούλες
Ετσι ειναι ,μιλαμε πρεπει να ειναι τερμα κατεστραμενοςΔε παίρνω και όρκο αλλά έτσι θυμάμαι
Θα ψηφίζεις νδ και θα σου βγαίνει κασελάκης απο πίσω.Αλλαξοκουμπαριες τι καινουριες ανωμαλιες αμερικανικες ειναι αυτες ?
λογικα ειναι απο αυτους τους μπαρμπάδες στην τραπεζα που ζέχνουν ψόφιο κουνάβι που έμεινε κλεισμένο σε κοντέινερ 2 βδομάδες πριν το βρεις...... από τα 5 μέτρα και έρχονται να σε ρωτήσουν αν μπορουν να παρουν τη σειρά σου και ταυτοχρονα σε φτήνουν όπως μιλάνεΕτσι ειναι ,μιλαμε πρεπει να ειναι τερμα κατεστραμενος
μην εισαι χαζουλης... αυτος γραφει πως λυσαει για τρυπες σε τσοντοσινεμα με πουτσα εκπληξη μεσα...πως τον μπλεξαμε δηλαδη,ο κωλος του ψοφαει για δραση....Και τον δαλαι τον μπλεξατε με τσοντοσινεμαδες;;
δεν γραφει κανεις κατι για μουσαμπες.....απλως με την παροδο του χρονου οι αληθειες περνουν στην σφαιρα του μυθου και τις κυκλοφορει ο λαος απο στομα σε στομα με επη αντιστοιχα των ομηρικων.....λογικα σε δυο τρεις χιλιαδες χρονια ο καφετζης και ο παππους που πηρε επιστροφη απο την δεη θα παιζονται τριημερα σολντ αουτ στην ΕπιδαυροΟ πατερας μου την πηρε την επιστροφη αυτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
41%
Ολα αληθεια ειναι
Χαίρομαιπεριμενουμε τοποθετηση @daima703 για την πρωτιά Κασσελακη
Μπορει, δεν ξερω, εδω κατι ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ γραφουν για τσοντοσινεμα και μπαροκ που εγω δεν εχω περασει ουτε απο νημα τσοντοσινεμαδων οχι απο κανονικα.Δε παίρνω και όρκο αλλά έτσι θυμάμαι
Επιστροφές από τη ΔΕΗΟ πατερας μου την πηρε την επιστροφη αυτη
41%
Ολα αληθεια ειναι
Πες μας για το μάτρκετ παςς τύπε ντάμα υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν ενημέρωσηΕπιστροφές από τη ΔΕΗ
Για εξήγησε τι λέει το άρθρο να σε δωΣας γαμησε ο τυπος 703 με τις επιστροφες της δεη και θελετε κι αλλο.
Μια χαρα τα λεει, εξαιρετικα και αναλυτικα. Αλλο αν ειστε πλεμπα και δε βγαζετε ακρηΓια εξήγησε τι λέει το άρθρο να σε δω