Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.999
- Πόντοι
- 12.756
καλο παιδι ειναι , απλα βλακαςγιατι ο κουλης ειναι το μεγαλυτερο μουνοπανο που περασε ποτε απο την ελλαδα
δεν φταιει αυτος , ετσι γεννηθηκε
καλο παιδι ειναι , απλα βλακαςγιατι ο κουλης ειναι το μεγαλυτερο μουνοπανο που περασε ποτε απο την ελλαδα
Και ξερουμε και την απαντηση, απλως θελω να δω τι εξυπναδα θα πειςολοι οι δεξιοι της μεσαιας ταξης την ιδια ερωτηση κανετε
σωστο....Μπα η ψηφοφόροι του είναι χειρότεροι...
Γιατί απλά τα έχει και δεν θέλει να τον κοροϊδεύουν.Και αφου εχεις λεφτα για τρεις ζωες, τι καθεσαι και ασχολεισαι με το τι κανει ο Κουλης και αν ειναι ακριβη η βενζινη?
Μου το παιζεις γνώστης και ανθρωπος της πιατσας, και απορεις επειδη δεχομαι κοσμο στο γραφειο το Σαββατο?
Το Σαββατο ειναι κατ εξοχην μερα επισκεψεων πελατων, ούτε αυτοι εχουν δουλεια ούτε εγω εχω δικαστηρια
Τι να κανουμε ρε τύπε, εδω ο αλλος ο μεγιστάνας ο Νίπλης καθοταν και παρεθετε καθε προταση του Μητσοτακη και κλαψουριζε, ενω εγω την ιδια στιγμη επαιρνα το πακετακι απο τον πελατη. Ο καθενας με τις προτεραιοτητες του
Θα προτιμουσα να μου απαντησει αυτος, δεν νομιζω οτι χρειαζεται να παριστανεις τον δικηγορο τουΓιατί απλά τα έχει και δεν θέλει να τον κοροϊδεύουν.
ολοι οι δεξιοι της μεσαιας ταξης την ιδια ερωτηση κανετε
Ε καλα, δεν σκαβω κιολαςΕτσι ειναι οταν μαζευεις ψίχουλα , ολη μερα τρεχεις ..
δεν δουλευει Σαββατα μαλλον ο τυπος , τα εχει μαζεψει τα λεφτα , και κανει απογευματα τα ραντεβουΘα προτιμουσα να μου απαντησει αυτος, δεν νομιζω οτι χρειαζεται να παριστανεις τον δικηγορο του
οι χοντρες δεν συμφερουν...τρωνε πολυ...Ε καλα, δεν σκαβω κιολας
Και εγώ θα προτιμούσα να είχα να burger από τα TGI αλλά δεν κάνουν delivery αυτή την στιγμή.Θα προτιμουσα να μου απαντησει αυτος, δεν νομιζω οτι χρειαζεται να παριστανεις τον δικηγορο του
οι χοντρες δεν συμφερουν...τρωνε πολυ...
θα αναγκαστεις να δουλευεις και κυριακη αν συνεχισεις αυτο το ακριβό πάθος σου...
Nαι, πιθανον οι απατεωνες δεν ειναι διαθεσιμοι ΣαββαταΚαταλαβες τυπε μου ...
οι πελατες του ολοι δουλεύουν καθημερινες απογευματα
μεροκαματιαρηδες ολοι , 12 ωρα βαρανε
Και αυτος βεβαια... το απογευμα βγαζει φωτοτυπιες στο γραφειο
Σαββατακια κανει ραντεβου , απογευμα κιολας
Μπορει να ειμαι ατυχος εγω που με οσους εχω συνεργαστει
τα γραφεια τους ειναι κλειστα τα Σαββατα και δεν κανουν καν ραντεβου
γιατι ειναι ή με τιποτα γκομενες σε σκάφη τα καλοκαιρια ή κανα ξενοδοχειο ή λειπουν ΣΚ τον χειμωνα και γαμανε διπλα στα τζακια
Οι καλοι απατεωνες ισωςNαι, πιθανον οι απατεωνες δεν ειναι διαθεσιμοι Σαββατα
o νιπλης ειναι ελληνας entrepreneurNαι, πιθανον οι απατεωνες δεν ειναι διαθεσιμοι Σαββατα
Ξέρεις εσύ από τέτοιαNαι, πιθανον οι απατεωνες δεν ειναι διαθεσιμοι Σαββατα
"Φιλε" γιατι δεν εισαι στο σκαφος να γαμας?Καταλαβες τυπε μου ...
οι πελατες του ολοι δουλεύουν καθημερινες απογευματα
μεροκαματιαρηδες ολοι , 12 ωρα βαρανε
Και αυτος βεβαια... το απογευμα βγαζει φωτοτυπιες στο γραφειο
Σαββατακια κανει ραντεβου , απογευμα κιολας
Μπορει να ειμαι ατυχος εγω που με οσους εχω συνεργαστει
τα γραφεια τους ειναι κλειστα τα Σαββατα και δεν κανουν καν ραντεβου
γιατι ειναι ή με τιποτα γκομενες σε σκάφη τα καλοκαιρια ή κανα ξενοδοχειο ή λειπουν ΣΚ τον χειμωνα και γαμανε διπλα στα τζακια
Για τους δικηγόρους ελεγε νομιζωo νιπλης ειναι ελληνας entrepreneur
Γιατι γαμαω σπιτι, με πιανει ναυτια στην θαλασσα"Φιλε" γιατι δεν εισαι στο σκαφος να γαμας?