Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.319
- Πόντοι
- 3.656
τέρμα γκάζι πάμε στην Ελλάδα σε λίγο θα περάσουμε και την ελεβετια με τέτοιους ρυθμούς ανάπτυξηςτα τρενα στην ελλαδα πανε παρα πολυ καλα,,,
τέρμα γκάζι πάμε στην Ελλάδα σε λίγο θα περάσουμε και την ελεβετια με τέτοιους ρυθμούς ανάπτυξηςτα τρενα στην ελλαδα πανε παρα πολυ καλα,,,
Εάν υπήρχε ( καταστράφηκε) ποια θα καθυστερήσει να παραλάβει ο Σταϊκούρας?η απάντηση μπορεί να εξηγηθεί μόνο με το θεώρημα της σχετικότητας
Μας αναβάθμισε και η γκουντις λέει.. Βζζιιιννννντέρμα γκάζι πάμε στην Ελλάδα σε λίγο θα περάσουμε και την ελεβετια με τέτοιους ρυθμούς ανάπτυξης
Πρώτο τραπέζι πίστα άρθρο σε πετσωμενο σάιτ : ''σε πελάγη ευτυχίας όλοι οι Έλληνες, τρελαμμενοι από τη χαρά τους οι Έλληνες ο οίκος μούντις αναβάθμισε την Ελλάδα ένα βήμα πιο κοντά στην επενδυτική βαθμίδα''Εάν υπήρχε ( καταστράφηκε) ποια θα καθυστερήσει να παραλάβει ο Σταϊκούρας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μας αναβάθμισε και η γκουντις λέει.. Βζζιιιννννν
Σε άλλα νέα της ημέρας ο Κασελακης είναι γκαυΠρώτο τραπέζι πίστα άρθρο σε πετσωμενο σάιτ : ''σε πελάγη ευτυχίας όλοι οι Έλληνες, τρελαμμενοι από τη χαρά τους οι Έλληνες ο οίκος μούντις αναβάθμισε την Ελλάδα ένα βήμα πιο κοντά στην επενδυτική βαθμίδα''
στον έβδομο ουρανό αδέρφδια
Θα έρθει ο ντολμάς κ ο βλαροκ να σε πληρώσουν όταν πάρουν το πασσμαλακες παμε παρα πολυ καλα.....
χτες εγω δεν πηγα σκλαβενιτη ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑΝ....
Εμαθα θα δηλωσεις μονιμος κατοικος Καρδιτσας για να μην χασεις το μαρκετ πας
Αλέκο από βδομάδα παίρνεις τηλ στην Ελληνοφρένεια..Τι να κανουμε ρε τύπε, εδω ο αλλος ο μεγιστάνας ο Νίπλης καθοταν και παρεθετε καθε προταση του Μητσοτακη και κλαψουριζε, ενω εγω την ιδια στιγμη επαιρνα το πακετακι απο τον πελατη. Ο καθενας με τις προτεραιοτητες του
Μην αφήνεις τοις πόρτες ανοιχτές φεύγουν τα φίδια..Μου το παιζεις γνώστης και ανθρωπος της πιατσας, και απορεις επειδη δεχομαι κοσμο στο γραφειο το Σαββατο?
Το Σαββατο ειναι κατ εξοχην μερα επισκεψεων πελατων, ούτε αυτοι εχουν δουλεια ούτε εγω εχω δικαστηρια
Όσο τρένο παει η οικονομία κ το επιτελικό κράτος ελλαδα @@@.0τα τρενα στην ελλαδα πανε παρα πολυ καλα,,,
Πέσε για ύπνο , θα σε έκοψε όλο το βράδυ όρθιος στα γκεομπαρα η στριγκογραβατα..Ο άλλος τώρα, ξύπνησε στις 3 για κατούρημα, είχε κάτι καούρες μέχρι τις 4 και ο νταλκάς ήταν να στολίσει από λίγο τον Κούλη.
Ρε ζωάρα που κάνετε μερικοί ζάμπλουτοι.
1,01 για απάντηση "επέστρεψα από έξοδο, έχουμε ζωή εμείς".
Έχει πάθει εμμονή ο τρελάραςΟ άλλος τώρα, ξύπνησε στις 3 για κατούρημα, είχε κάτι καούρες μέχρι τις 4 και ο νταλκάς ήταν να στολίσει από λίγο τον Κούλη.
Και για τον ζαιο γραφανε 3 το πρωι αλλα εκεί δε χαλαστηκες. Που δεν κυβερνάει κι όλαςΟ άλλος τώρα, ξύπνησε στις 3 για κατούρημα, είχε κάτι καούρες μέχρι τις 4 και ο νταλκάς ήταν να στολίσει από λίγο τον Κούλη.
Ειμαι σιγουρος οτι γυρναγε απο ξυδια,και αντι να παει να φαει κανα πατσα ψιλοκομενο ασχολιεται με τον Κουλη,ειναι ανωμαλαραΟ άλλος τώρα, ξύπνησε στις 3 για κατούρημα, είχε κάτι καούρες μέχρι τις 4 και ο νταλκάς ήταν να στολίσει από λίγο τον Κούλη.
Σε ενημερώνω πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη πλάκα από αυτό....όταν βλέπεις τραγογιδα να κοιτάνε τη βενζίνη στο 2,10 καρφωμένη και να μην καταλαβαίνουν από που τους ήρθε....Και αφου εχεις λεφτα για τρεις ζωες, τι καθεσαι και ασχολεισαι με το τι κανει ο Κουλης και αν ειναι ακριβη η βενζινη?
Ενταξει η αληθεια ειναι,πως εχουμε αλλα τεσσερα χρονια μπροστα μας Κουλη!Ειμαι σιγουρος οτι γυρναγε απο ξυδια,και αντι να παει να φαει κανα πατσα ψιλοκομενο ασχολιεται με τον Κουλη,ειναι ανωμαλαρα