alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Την αληθειαΜετα την Χουντα στησαμε την πιο μακρα συγχρονη δημοκρατια
ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΛΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Την αληθειαΜετα την Χουντα στησαμε την πιο μακρα συγχρονη δημοκρατια
ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΛΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δεν παρακολουθησα τύπε, ειχα εναν πελατη και επρεπε να τα πουμε, εφερε και λεφτά κιολας, αρα οφειλα να του αφιερωσω την απολυτη προσοχη μουΠου είναι ρε ο δικηγόρος να μας πει για τα μέτρα? Δεν έχει free WiFi στην ΔΕΘ?
Τις ηγεσιες τις εκλεγουν οι ψηφοφοροι. Ούτε αυτο σας αρεσει?νοσηρό φαινόμενο,
η ηγεσίες δεν αναδεικνύονται ελεύθερα, αξιοκρατικά κι ¨αυτόματα¨από τα αξιώτερα και ικανότερα μέλη του έθνους, αλλά ¨κατασκευάζονται¨ και προωθούνται από παντοειδείς εξουσιαστικούς μηχανισμούς αναδείξεως κι επιβολής, ορισμένοι από τους οποίους ελέγχονται από άλλες ολότητες, οντότητες, συμφέροντα, δηλαδή από ξένα κράτη ή μορφώματα διασυνδεδεμένα.
Εξ αντικεινέμου οι κατασκευασμένες αυτές ηγεσίες δεν είναι αξιοκρατικές, εθνικές, αλλά καστικές και διεθνιστικές και δεν μπορούν να εξασφαλίσουν με αποτελεσματικό τρόπο την επιβίωση και προκοπή του συνόλου.
Αυτοί που τις αποτελούν δεν υπηρετούν τα συμφέροντα της ολότητας, αλλά άλλα συμφέροντα που περιλαμβάνουν προσωπικά τους, συμφέροντα μεμονωμένων ατόμων, της κλίκας, του κόμματος κι άλλων εξουσιαστικών υποομάδων ή ακόμη τα ¨αντίπαλα¨ συμφέροντα κάποιας ξένης εξουσιαστικής κοινότητας. Σε περίπτωση ιδεολογικής, πολιτικής, ή ένοπλης απειλής κατά του συνόλου κι εν όψει επικείμενης καταστροφής δεν προκινδυνεύουν αλλά λουφάζουνε στα μετόπισθεν ή εγκαταλείπουν πρώτοι όπως οι αρουραίοι το βυθιζόμενο πλοίο.
Εδώ το συμφέρον που υπηρετείται είναι εντελώς το destroy and build back better.
Κι οι χαζούληδες που αυτά αδυνατούν να τα προβλέψουν ας περιμένουν λίγο, τους έρχεται λογαριασμός παχυλός.
Hλεκτρονικες πληρωμες απο δω και στο εξηςΔεν παρακολουθησα τύπε, ειχα εναν πελατη και επρεπε να τα πουμε, εφερε και λεφτά κιολας, αρα οφειλα να του αφιερωσω την απολυτη προσοχη μου
Ναι καλαHλεκτρονικες πληρωμες απο δω και στο εξης
Εκτός από λαθρολαγνος της καρδιάς μας έχεις μια θέσηΔεν παρακολουθησα τύπε, ειχα εναν πελατη και επρεπε να τα πουμε, εφερε και λεφτά κιολας, αρα οφειλα να του αφιερωσω την απολυτη προσοχη μου
Τι να κανουμε ρε τύπε, εδω ο αλλος ο μεγιστάνας ο Νίπλης καθοταν και παρεθετε καθε προταση του Μητσοτακη και κλαψουριζε, ενω εγω την ιδια στιγμη επαιρνα το πακετακι απο τον πελατη. Ο καθενας με τις προτεραιοτητες τουΕκτός από λαθρολαγνος της καρδιάς μας έχεις μια θέση
στην Ελληνοφρένεια ..
Για να δουμε τι απαντηση θα λαβεις @ΝίπληςΤι να κανουμε ρε τύπε, εδω ο αλλος ο μεγιστάνας ο Νίπλης καθοταν και παρεθετε καθε προταση του Μητσοτακη και κλαψουριζε, ενω εγω την ιδια στιγμη επαιρνα το πακετακι απο τον πελατη. Ο καθενας με τις προτεραιοτητες του
O ποιος;;;;;Τι να κανουμε ρε τύπε, εδω ο αλλος ο μεγιστάνας ο Νίπλης καθοταν και παρεθετε καθε προταση του Μητσοτακη και κλαψουριζε, ενω εγω την ιδια στιγμη επαιρνα το πακετακι απο τον πελατη. Ο καθενας με τις προτεραιοτητες του
σορρυ που εμεις τα πηραμε μαζεμενα και δεν χρειαζεται για 3 ζωες να ξαναδουλεψουμεΤι να κανουμε ρε τύπε, εδω ο αλλος ο μεγιστάνας ο Νίπλης καθοταν και παρεθετε καθε προταση του Μητσοτακη και κλαψουριζε, ενω εγω την ιδια στιγμη επαιρνα το πακετακι απο τον πελατη. Ο καθενας με τις προτεραιοτητες του
Δεν δίνει το κόμμα Ε?Δεν παρακολουθησα τύπε, ειχα εναν πελατη και επρεπε να τα πουμε, εφερε και λεφτά κιολας, αρα οφειλα να του αφιερωσω την απολυτη προσοχη μου
Άντε και πες πως ποστάρεις Κούλη για να γλεντάς..... ρε μλκ έχεις λεφτά για 3 ζωές και ξεροσταλιάζεις μπροστά στην τουβου να μη χάσεις ούτε ένα κόμμα από την ομιλία του Κούλη;;σορρυ που εμεις τα πηραμε μαζεμενα και δεν χρειαζεται για 3 ζωες να ξαναδουλεψουμε
και ποσταρουμε Κουλη για να γλενταμε μετα με κατι δικους σου που ψηφιζουν το ιδιο κομμα με σενα
νομίζοντας οτι ειναι μεσαια ταξη
Άντε και πες πως ποστάρεις Κούλη για να γλεντάς..... ρε μλκ έχεις λεφτά για 3 ζωές και ξεροσταλιάζεις μπροστά στην τουβου να μη χάσεις ούτε ένα κόμμα από την ομιλία του Κούλη;;
Συναρπαστικά ζείτε εσείς οι πελούσιοι.....
Και αφου εχεις λεφτα για τρεις ζωες, τι καθεσαι και ασχολεισαι με το τι κανει ο Κουλης και αν ειναι ακριβη η βενζινη?σορρυ που εμεις τα πηραμε μαζεμενα και δεν χρειαζεται για 3 ζωες να ξαναδουλεψουμε
και ποσταρουμε Κουλη για να γλενταμε μετα με κατι δικους σου που ψηφιζουν το ιδιο κομμα με σενα
νομίζοντας οτι ειναι μεσαια ταξη
Δεν δίνει το κόμμα Ε?
Έπεσε πείνα μου φαίνεται... λογικό είναι. Τα είπε κ επίσημα ο Κούλης
ολοι οι δεξιοι της μεσαιας ταξης την ιδια ερωτηση κανετεΚαι αφου εχεις λεφτα για τρεις ζωες, τι καθεσαι και ασχολεισαι με το τι κανει ο Κουλης και αν ειναι ακριβη η βενζινη?
Μπα η ψηφοφόροι του είναι χειρότεροι...γιατι ο κουλης ειναι το μεγαλυτερο μουνοπανο που περασε ποτε απο την ελλαδα
Μου το παιζεις γνώστης και ανθρωπος της πιατσας, και απορεις επειδη δεχομαι κοσμο στο γραφειο το Σαββατο?Αμα ηταν η ομιλια ξημερωματα θα ελεγε οτι μιλουσε με Κολομπιανα
Τωρα πηγε πελατης Σάββατο.. εδω δεν μπαινει καθημερινες , πλακωσε το σαββατο η δουλεια .. ισως να εχει κανα μαγαζι με ρουχα ..
Χάλια ειναι , δεν εταξε κατι καλο ο Κουλακος να ερθει εδω να μας πρηξει τ αρχιδια