Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Που είναι ρε ο δικηγόρος να μας πει για τα μέτρα? Δεν έχει free WiFi στην ΔΕΘ?
Δεν παρακολουθησα τύπε, ειχα εναν πελατη και επρεπε να τα πουμε, εφερε και λεφτά κιολας, αρα οφειλα να του αφιερωσω την απολυτη προσοχη μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
νοσηρό φαινόμενο,
η ηγεσίες δεν αναδεικνύονται ελεύθερα, αξιοκρατικά κι ¨αυτόματα¨από τα αξιώτερα και ικανότερα μέλη του έθνους, αλλά ¨κατασκευάζονται¨ και προωθούνται από παντοειδείς εξουσιαστικούς μηχανισμούς αναδείξεως κι επιβολής, ορισμένοι από τους οποίους ελέγχονται από άλλες ολότητες, οντότητες, συμφέροντα, δηλαδή από ξένα κράτη ή μορφώματα διασυνδεδεμένα.
Εξ αντικεινέμου οι κατασκευασμένες αυτές ηγεσίες δεν είναι αξιοκρατικές, εθνικές, αλλά καστικές και διεθνιστικές και δεν μπορούν να εξασφαλίσουν με αποτελεσματικό τρόπο την επιβίωση και προκοπή του συνόλου.
Αυτοί που τις αποτελούν δεν υπηρετούν τα συμφέροντα της ολότητας, αλλά άλλα συμφέροντα που περιλαμβάνουν προσωπικά τους, συμφέροντα μεμονωμένων ατόμων, της κλίκας, του κόμματος κι άλλων εξουσιαστικών υποομάδων ή ακόμη τα ¨αντίπαλα¨ συμφέροντα κάποιας ξένης εξουσιαστικής κοινότητας. Σε περίπτωση ιδεολογικής, πολιτικής, ή ένοπλης απειλής κατά του συνόλου κι εν όψει επικείμενης καταστροφής δεν προκινδυνεύουν αλλά λουφάζουνε στα μετόπισθεν ή εγκαταλείπουν πρώτοι όπως οι αρουραίοι το βυθιζόμενο πλοίο.

Εδώ το συμφέρον που υπηρετείται είναι εντελώς το destroy and build back better.
Κι οι χαζούληδες που αυτά αδυνατούν να τα προβλέψουν ας περιμένουν λίγο, τους έρχεται λογαριασμός παχυλός.
Τις ηγεσιες τις εκλεγουν οι ψηφοφοροι. Ούτε αυτο σας αρεσει?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.247
Πόντοι
6.056
Δεν παρακολουθησα τύπε, ειχα εναν πελατη και επρεπε να τα πουμε, εφερε και λεφτά κιολας, αρα οφειλα να του αφιερωσω την απολυτη προσοχη μου
Hλεκτρονικες πληρωμες απο δω και στο εξης:coffee::confused::confused::confused:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.582
Πόντοι
2.456
Εκτός από λαθρολαγνος της καρδιάς μας έχεις μια θέση
στην Ελληνοφρένεια ..
IMG_20230916_234919.jpg

:bigdick:
:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εκτός από λαθρολαγνος της καρδιάς μας έχεις μια θέση
στην Ελληνοφρένεια ..
IMG_20230916_234919.jpg

:bigdick:
:confused::confused::confused:
Τι να κανουμε ρε τύπε, εδω ο αλλος ο μεγιστάνας ο Νίπλης καθοταν και παρεθετε καθε προταση του Μητσοτακη και κλαψουριζε, ενω εγω την ιδια στιγμη επαιρνα το πακετακι απο τον πελατη. Ο καθενας με τις προτεραιοτητες του

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.247
Πόντοι
6.056
Τι να κανουμε ρε τύπε, εδω ο αλλος ο μεγιστάνας ο Νίπλης καθοταν και παρεθετε καθε προταση του Μητσοτακη και κλαψουριζε, ενω εγω την ιδια στιγμη επαιρνα το πακετακι απο τον πελατη. Ο καθενας με τις προτεραιοτητες του
Για να δουμε τι απαντηση θα λαβεις :coffee::confused::confused::confused: @Νίπλης

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
O ποιος;;;;;

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.247
Πόντοι
6.056
Ωπα,χοντραινει το παιχνιδι:coffee::confused::confused::confused::coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.998
Πόντοι
12.756
σορρυ που εμεις τα πηραμε μαζεμενα και δεν χρειαζεται για 3 ζωες να ξαναδουλεψουμε
και ποσταρουμε Κουλη για να γλενταμε μετα με κατι δικους σου που ψηφιζουν το ιδιο κομμα με σενα
νομίζοντας οτι ειναι μεσαια ταξη :coffee:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.414
Πόντοι
3.936
Δεν δίνει το κόμμα Ε?

Έπεσε πείνα μου φαίνεται... λογικό είναι. Τα είπε κ επίσημα ο Κούλης

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
σορρυ που εμεις τα πηραμε μαζεμενα και δεν χρειαζεται για 3 ζωες να ξαναδουλεψουμε
και ποσταρουμε Κουλη για να γλενταμε μετα με κατι δικους σου που ψηφιζουν το ιδιο κομμα με σενα
Άντε και πες πως ποστάρεις Κούλη για να γλεντάς..... ρε μλκ έχεις λεφτά για 3 ζωές και ξεροσταλιάζεις μπροστά στην τουβου να μη χάσεις ούτε ένα κόμμα από την ομιλία του Κούλη;;

Συναρπαστικά ζείτε εσείς οι πελούσιοι.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.998
Πόντοι
12.756
Άντε και πες πως ποστάρεις Κούλη για να γλεντάς..... ρε μλκ έχεις λεφτά για 3 ζωές και ξεροσταλιάζεις μπροστά στην τουβου να μη χάσεις ούτε ένα κόμμα από την ομιλία του Κούλη;;

Συναρπαστικά ζείτε εσείς οι πελούσιοι.....

Αν ησουν πολυ καλα οικονομικα θα ηξερες την απαντηση...,
αλλά και δεν εισαι , και αν σου εξηγησω παλι δεν θα καταλάβεις

βλεπεις ποσο ατυχος εισαι ;
Ειναι λυπηρο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Και αφου εχεις λεφτα για τρεις ζωες, τι καθεσαι και ασχολεισαι με το τι κανει ο Κουλης και αν ειναι ακριβη η βενζινη?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.998
Πόντοι
12.756
Δεν δίνει το κόμμα Ε?

Έπεσε πείνα μου φαίνεται... λογικό είναι. Τα είπε κ επίσημα ο Κούλης

Αμα ηταν η ομιλια ξημερωματα θα ελεγε οτι μιλουσε με Κολομπιανα :2funny::2funny:
Τωρα πηγε πελατης Σάββατο.. εδω δεν μπαινει καθημερινες , πλακωσε το σαββατο η δουλεια .. ισως να εχει κανα μαγαζι με ρουχα ..

Χάλια ειναι , δεν εταξε κατι καλο ο Κουλακος να ερθει εδω να μας πρηξει τ αρχιδια

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.968
Πόντοι
5.506
γιατι ο κουλης ειναι το μεγαλυτερο μουνοπανο που περασε ποτε απο την ελλαδα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.998
Πόντοι
12.756
Και αφου εχεις λεφτα για τρεις ζωες, τι καθεσαι και ασχολεισαι με το τι κανει ο Κουλης και αν ειναι ακριβη η βενζινη?
ολοι οι δεξιοι της μεσαιας ταξης την ιδια ερωτηση κανετε :coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Αμα ηταν η ομιλια ξημερωματα θα ελεγε οτι μιλουσε με Κολομπιανα :2funny::2funny:
Τωρα πηγε πελατης Σάββατο.. εδω δεν μπαινει καθημερινες , πλακωσε το σαββατο η δουλεια .. ισως να εχει κανα μαγαζι με ρουχα ..

Χάλια ειναι , δεν εταξε κατι καλο ο Κουλακος να ερθει εδω να μας πρηξει τ αρχιδια
Μου το παιζεις γνώστης και ανθρωπος της πιατσας, και απορεις επειδη δεχομαι κοσμο στο γραφειο το Σαββατο?
Το Σαββατο ειναι κατ εξοχην μερα επισκεψεων πελατων, ούτε αυτοι εχουν δουλεια ούτε εγω εχω δικαστηρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom