You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Άμα γράψεις ακριβώς τα ίδια με άλλο ρήμα πχ ή κάνα συνώνυμο, μαύρο φίδι που σ'εφαγε.Εντωμεταξυ κάποια στιγμη λες περιπου τα ιδια με αυτον , αλλα αυτος εκει ρε μαλάκα να επιμένει με τα δικα του
Τα - Οχι δεν καταλαβες , και λεω κατι άλλο εγω κτλ
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.364
- Πόντοι
- 12.756
ναι με τον πουστη ....Άμα γράψεις ακριβώς τα ίδια με άλλο ρήμα πχ ή κάνα συνώνυμο, μαύρο φίδι που σ'εφαγε.
Τύπε πάλι δεν έχεις καταλάβει.ναι με τον πουστη ....
Εγώ μιλάω για γκέι....
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.038
- Πόντοι
- 5.506
Ετσι ακριβως.Η αστυνομία πρέπει να υπακουει τους νόμους.
Με πιο απλά λόγια...ο ρόλος της είναι να εφαρμόζει ψηφισμένους νόμους.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.038
- Πόντοι
- 5.506
Ψαχνει ενα πουστρακι να του κανει τον κωλο τουνελ και της εχω ταξει εσενα που εισαι ευκαιρος.Στη Μαλβινα τι έχεις τάξει για να σου λέει καλημέρα πουστρακι;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.038
- Πόντοι
- 5.506
Ποια παρανομη εντολη εχει δωσει και ποια κυβερνηση ρε τυπε;Τύπε πάλι δεν έχεις καταλάβει....
εγώ είπα ότι πρέπει να εφαρμόζει τους νόμους και όχι τις εντολές της κάθε κυβέρνησης -όταν αυτές δεν πάνε παρέα με το νόμο-
τι άλλο να πω για να το κάνω σαφές?
Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.899
- Πόντοι
- 456
Εγώ λέω όταν η κυβέρνηση εφαρμόζει ένα αντισυνταγματικό μέτρο η αστυνομία να συλλαμβάνει την κυβέρνηση.Μην το λες....όπως σε όλα τα επαγγέλματα έτσι και άσε αυτό...υπάρχουν μπάτσοι και υπάρχουν και αστυνομικοί.
Απλά ενώ αυτοί υποτίθεται ότι προστατεύουν το σύνταγμα και τον πολίτη έχουν μάθει να ακολουθούν εντολές για να προστατεύουν την κάθε κυβέρνηση.
Όταν εφαρμόζεται ένα αντισυνταγματικό μέτρο και πάει ο κόσμος να διαμαρτυρηθεί θα έπρεπε η αστυνομία 1. να έχει αντιπροσωπεία του σώματος στην πορεία για να δηλώσει διαμαρτυρία...και αντί να πετάει δακρυγόνα στους πολίτες να περιφρουρεί την ομαλή διεξαγωγή της διαμαρτυρίας.
Αλλά αυτά σε ένα κόσμο που δεν είναι γεμάτος από ζωντόβολα και βολεμένους φυσικά
Πώς σου φαίνεται;
Είπαμε στο μπου είμαστε και κάνουμε καβλαντα αλλά εσύ το πας σε άλλο λεβελ ρε τυπε.
Ούτε ο ΓΑΠ δεν έλεγε τέτοια πράγματα.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.364
- Πόντοι
- 12.756
Εγώ λέω όταν η κυβέρνηση εφαρμόζει ένα αντισυνταγματικό μέτρο η αστυνομία να συλλαμβάνει την κυβέρνηση.
Πώς σου φαίνεται;
Είπαμε στο μπου είμαστε και κάνουμε καβλαντα αλλά εσύ το πας σε άλλο λεβελ ρε τυπε.
Ανοιξες το κουτι του διαβόλου τώρα ..
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.606
- Πόντοι
- 3.656
Φαντάσου...απίστευτα πράγματα ε....να εφαρμόζει η κυβέρνηση ένα αντισυνταγματικό μέτρο και να θέλει ο άλλος να αποτρέπεται η εφαρμογή του αντισυνταγματικού μέτρου.Εγώ λέω όταν η κυβέρνηση εφαρμόζει ένα αντισυνταγματικό μέτρο η αστυνομία να συλλαμβάνει την κυβέρνηση.
Πώς σου φαίνεται;
Καλά πρέπει να είσαι τρελός για να το θες αυτό....
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.037
- Πόντοι
- 6.256
Καλο αυτο. Για εξτραδάκια.Αναλαμβανουν τα μπατσονια και φωτογραφησεις σε γαμους και βαπτισεις;Αμα ειναι να τους προτιμησουμε....
Οπως στη μύκονο
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.948
- Πόντοι
- 216
Ρε συ, σκεψου το λιγο: τι σημαινει "αντισυνταγματικο μετρο"; Ποιος το κρίνει; Εσυ; Ή οι "μπάτσοι"; Λες να είναι τόσο εύκολο να κρίνεις ένα "αντισυνταγματικό μέτρο";Φαντάσου...απίστευτα πράγματα ε....να εφαρμόζει η κυβέρνηση ένα αντισυνταγματικό μέτρο και να θέλει ο άλλος να αποτρέπεται η εφαρμογή του αντισυνταγματικού μέτρου.
Καλά πρέπει να είσαι τρελός για να το θες αυτό....
Να υπενθυμίσω, κάθε άδικη διάταξη νόμου, ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι αντισυνταγματική.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.606
- Πόντοι
- 3.656
Να σε ρωτήσω κάτι ρε τύπε?Ποια παρανομη εντολη εχει δωσει και ποια κυβερνηση ρε τυπε;
Πριν πολύ καιρό που είχαν κατέβει οι πυροσβέστες στους δρόμους και φώναζαν....την εντολή να βγει η αύρα και να τους λούσει ποιος την έδωσε αν όχι το υπουργείο? Η αστυνομία λειτούργησε μόνη της?
Οπότε σήμερα που κάηκε η δαδιά και θέλει 200 χρόνια για να φύγει η μαυρίλα ποιος είναι ο μαλακαςς? ο υπουργός που έστειλε την αύρα ή ο πυροσβέστης? Ποιον πρέπει να ''κρεμάσουμε''?
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.606
- Πόντοι
- 3.656
Ποιος κρίνει αν ένα μέτρο είναι αντισυνταγματικό? εγώ δεν ξέρω πες μου εσύΡε συ, σκεψου το λιγο: τι σημαινει "αντισυνταγματικο μετρο"; Ποιος το κρίνει; Εσυ; Ή οι "μπάτσοι"; Λες να είναι τόσο εύκολο να κρίνεις ένα "αντισυνταγματικό μέτρο";
Να υπενθυμίσω, κάθε άδικη διάταξη νόμου, ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι αντισυνταγματική.
Αν αύριο η κυβέρνηση νομοθετήσει ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία στους δρόμους για τους χοντρούς ποιος θα κρίνει τι μέτρο είναι?
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.948
- Πόντοι
- 216
Ποιος κρίνει αν ένα μέτρο είναι αντισυνταγματικό? εγώ δεν ξέρω πες μου εσύ
Αν αύριο η κυβέρνηση νομοθετήσει ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία στους δρόμους για τους χοντρούς ποιος θα κρίνει τι μέτρο είναι?
Τα δικαστήρια. Όχι αυτός που σε συλλαμβάνει. Εκτός αν υιοθετήσουμε το έκτρωμα που είχε προτείνει ο Τζήμερος πε´ρι Αστυνομικού - δικαστή.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.606
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ δεν λέω ότι πρέπει να δικάζει η αστυνομία...βρες μου ένα ποστ που να είπα κάτι τέτοιο.Τα δικαστήρια. Όχι αυτός που σε συλλαμβάνει. Εκτός αν υιοθετήσουμε το έκτρωμα που είχε προτείνει ο Τζήμερος πε´ρι Αστυνομικού - δικαστή.
Ποια δικαστήρια και ποιος θα πάει στα δικαστήρια την κυβέρνηση? Οι χοντροί? σε πιο δικαστήριο θα απευθυνθούν? Πιο όργανο είναι αρμόδιο να το κρίνει? Και που θα βασιστεί αν όχι στο σύνταγμα?
Μπορεί κάτι που ψηφίζει η κυβέρνηση να είναι νόμιμο αλλά αντισυνταγματικό?
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.149
- Πόντοι
- 1.706
Να πούμε λίγο και για τις ταυτότητες μιας και δεν βρήκα κάποιο ξεχωριστό νήμα. Οκ, προφανώς ο κάθε λογικός άνθρωπος δεν πιστεύει ότι θα έχει γεωεντοπισμούς, τσιπάκια κλπ, αλλά κρίνοντας από τα μέχρι τώρα έργα που έχει αναλάβει η κυβέρνηση τι πιθανότητες υπάρχουν να μην οδηγηθεί ΚΑΙ αυτό το έργο σε φιάσκο; Ξαναλέω, βγάζοντας από το παιχνίδι τους ψεκ. Όλο και κάποια τεράστια πατάτα θα κάνουν οι άριστοι επιτελικοί.
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.663
- Πόντοι
- 506
οπως τοτε για να βγεις απο το σπιτι σου επρεπε να στηλεις μυνημα στο κ τλΜπορεί κάτι που ψηφίζει η κυβέρνηση να είναι νόμιμο αλλά αντισυνταγματικό?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις