CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.525
- Πόντοι
- 2.606
Όχι θα......σταθερά σε γαμανε....Ε ωραια σταθερα θα σε γαμανε λοιπον....μην γκρινιαζεις.
Όχι θα......σταθερά σε γαμανε....Ε ωραια σταθερα θα σε γαμανε λοιπον....μην γκρινιαζεις.
εσυ μολις βρουμε ποιανου κλωνος εισαι θα καλοπεράσεις μουνάκιΕγώ ήμουν από πάντα μηδενίστης. Ούτε πορώνομαι, ούτε είχα μπει ποτέ σε ιδεολογικό μαντρί.Μετα όμως το 41%....άλλαξα..εννοείται πως θέλω ΚΟΥΛΗ αλλά 8 χρόνια καταστροφής και εξαθλίωσης.Μητσοτακη γαργαλιεσαι λέγανε ολοι...και όμως αυτός μας γλενταει το παχύ έντερο.Η Ελλάδα θεωρώ ότι θέλει πύρινη βόμβα και πάλι από την αρχή....και ο Κουλης είναι ο ιδανικός.Τον αγαπώ να ξερεις.
Το μαρτυριο της σταγονας του κανει ο σαδιστης Αντισθενης.....τυπε ζαν κλοντ πως γινεται καθε τοσο και σε ξεμπαναρουν για καμια δυο ωρες και μετα σε ξαναμπαναρουν?
εχεις εικονα τι παιζει?
ειναι μπαν με χρονομετρο? το μετανιωνουν? τι φαση?
Σε βαθος 4ετιας λεω τυπε γιαυτο και το ΘΑ....Όχι θα......σταθερά σε γαμανε....
το 17 ειναι αυτο που σε μπερδευει ....
Γιατι τα προηγουμενα κομματα που κυβερνουσαν τι κανανε;Λιγο πριν τις εκλογες μοιραζαν χρηματα και οι Ελληναραδες τα ξεχνουσαν ολα...2 μαλακες δεν το κανανε επειδη δεν μπορουσαν λογω μνημονιων,Σαμαρας και Τσιπρας,και πηγαν ακλαφτοι...."με δύο κινήσεις άλλαξα όλο το κλίμα ,εκεί που πέφταμε 15% γύρισα το παιχνίδι" έλεγε ο άλλος ο μπινες και τα τσιράκια γλυφανε από δίπλα με χαμόγελα και συμπλήρωναν "οποίος έλεγε καλημέρα έπαιρνε λεφτά,έχουν μείνει αξέχαστα αυτά"....81τακατο ρε μουνόπανα να μείνει τίποτα όρθιο γτσπρμλκς....τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου ..
ζν άγρια φυλή τύπε;Εγώ ήμουν από πάντα μηδενίστης.
Αυτά τα λόγια είναι απο το 07 μετά τους 84νεκρους στην ΗλείαΓιατι τα προηγουμενα κομματα που κυβερνουσαν τι κανανε;Λιγο πριν τις εκλογες μοιραζαν χρηματα και οι Ελληναραδες τα ξεχνουσαν ολα...2 μαλακες δεν το κανανε επειδη δεν μπορουσαν λογω μνημονιων,Σαμαρας και Τσιπρας,και πηγαν ακλαφτοι....
σε λιγο θα βγαινει γιατρος μεχρι και η κυρα μας η μαμηΗρθαν οι Γιατροι του Ελληνικού
Ανοίγει ο δρόμος για την ίδρυση μη κρατικής ιατρικής σχολής στην Ελλάδα - Θα στεγαστεί στο Ελληνικό
Το πρώτο μη κρατικό ΑΕΙ στην Ελλάδα θα ιδρυθεί μετά από συμφωνία μεταξύ του CVC Capital Partners και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας - Έντονο ενδιαφέρον από σημαντικά ξένα πανεπιστήμιαwww.protothema.gr
Ξερω πολυ καλα απο ποτε ειναι....το οτι βγηκε αυτο το μουνοπανο δημοσια και τα ειπε δεν σημαινει οτι δεν τα κανανε και οι αλλοι τα προηγουμενα χρονια.Γενικα αυτο το συστημα ξεκινησε απο τον Ανδρεα και το ΜΠΑΤΣΟΚ και καθιερωθηκε και απο τους υπολοιπους.Αυτά τα λόγια είναι απο το 07 μετά τους 84νεκρους στην Ηλεία
Ολοσωστα και πλέον με πάρα πολύ λίγα ευρώ...Ξερω πολυ καλα απο ποτε ειναι....το οτι βγηκε αυτο το μουνοπανο δημοσια και τα ειπε δεν σημαινει οτι δεν τα κανανε και οι αλλοι τα προηγουμενα χρονια.Γενικα αυτο το συστημα ξεκινησε απο τον Ανδρεα και το ΜΠΑΤΣΟΚ και καθιερωθηκε και απο τους υπολοιπους.
Αυτος ειναι ο νεοΕλληναρας....ενας αμορφωτος ντενεκες που μπορει να τον χειριστει ο οποιοσδηποτε πολιτικαντης με λιγα ευρω.
Μετα όμως το 41%....άλλαξα..εννοείται πως θέλω ΚΟΥΛΗ αλλά 8 χρόνια καταστροφής
ενταξει αυτο το σεναριο φιλε ειναι λιγο τραβηγμενο γιατι μπορει πολυ ευκολα να αποκαλυφθει η νοθεια...απλος σαν αντιπολιτευση ο συριζα δεν διαχειριστηκε σωστα διαφορα θεματαΦίλος του Μητσοτάκη ο «κλειδοκράτορας» της επόμενης κάλπης
Σχέσεις δεκαετιών διατηρεί η οικογένεια του πρωθυπουργού με τον Σπύρο Μανωλόπουλο, ιδιοκτήτη της Singular Logic που διεξάγει τις εκλογέςwww.newsbreak.gr
Ουτε που καταλαβες και συ τι εγραψες, δεν εισαι και απο τα πιο εξυπνα του ειδουςΣκουπιδια δοσίλογοι ειστε ολοι οι δεξιοι π προσκυνάτε να ξαναελθουν οι εποχες π βάζατε κουκούλα κ δείχνατε με το δαχτυλο τον κοσμάκη ωστε να τους γαμησουν οι χωροφύλακες,δεν το κανουμε ομως θεμα!
Εγω εγραψα για την γυναικα που σημερα εχει ο Κικίλιας αλλα «χθες» την ειχε καποιος αλλος ,ουτως ωστε να παρουσιαζει αυτη την συμπεριφορα που διαχειρίζεται ενα τοσο σοβαρό ζητημα οσο ειναι το περιβαλλοντικό περιβαλλον καθως και την πανίδα της χωρας,
εγω διαχειρίζομαι αλλα πραγματα,οπως την πουτσα που ριχνω σε κατι μούλους,ονόματα δε λεμε
Το 41% το πηρε απ την αντιπολιτευσηΕγώ ήμουν από πάντα μηδενίστης. Ούτε πορώνομαι, ούτε είχα μπει ποτέ σε ιδεολογικό μαντρί.Μετα όμως το 41%....άλλαξα..εννοείται πως θέλω ΚΟΥΛΗ αλλά 8 χρόνια καταστροφής και εξαθλίωσης.Μητσοτακη γαργαλιεσαι λέγανε ολοι...και όμως αυτός μας γλενταει το παχύ έντερο.Η Ελλάδα θεωρώ ότι θέλει πύρινη βόμβα και πάλι από την αρχή....και ο Κουλης είναι ο ιδανικός.Τον αγαπώ να ξερεις.
είμαι δακρυσμένος...ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ
Ήρθε ο βανταμ,το μαύρο πρόβατο του σαιτ ο οποίος τρώει μπαν πιο γρήγορα και απο τη σκια του.
Ο λόγος όμως που μπαναρομαι είναι γιατί είμαι μάχιμος του σύριζα και λέω αληθειες οι οποίες πονάνε συν οτι κάποια τσιράκια εδω μέσα τα έχω μια χαψιά.
Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει να μπαναρομαι χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο παρα μόνο επειδή υποστηρίζω το κόμμα που πιστεύω, που είναι η ελευθερία έκφρασης?
Αν δεν είχα φαει τοσο μπαν ολα τα νήματα θα έτρεχαν σε γοργους ρυθμούς δε κατι δεξια τσιράκια θα έχαναν τον υπνο τους,άλλοι δεν θα ασχολουνταν άλλοι θα εκαναν μωκο,και με τους θαραλλεους εδω μέσα θα γέλαγε το σαιτ θα έπεφτε ξεκατινιασμα,αφήνετε ενα δικηγορισκο να λέει ενα σωρο κοτσάνες,η με τον βλαροκ ασχολείστε να κανετε πολιτική συζήτηση τσάμπα, δε η ψωναρα ο Αθηναίος απο τας γλυφαδας που μόνο απο τη Ποσειδώνος την εχει δει τη Γλυφάδα περαστικός,ο δε κλωνος σαπιενς πρωην τζον100 η αλλιως προμοτορας που παει να μου τη πει και μονο στον υπνο του δεν με βλέπει, του εχω βιάσει τη ψυχη του,δε κινκοτσιρακια κλπ τα αφήνω ασχολίαστα δεν τα ενθυμουμαι.
Τα γραφω ολα εδώ γιατί παίζει να φαω πάλι μπαν.
Ο σύριζα οσοι περιμένετε οτι θα διαλυθεί κανετε μεγάλο λάθος, μετα την εκλογη του νεου προεδρου ο συριζα να ανακτησει δυνάμεις, επισης ο κουλης δεν τα παει καλά στη νεα 4ετια,η διαχείριση των Φωτιων ηταν μια αποτυχία και εχει κυβερνητικο κοστος,αυτη τη 4ετια η φούσκα της νδ θα ξεφουσκώσει και θα προσγειωθεί στις 27 μονάδες, ο συριζα με τον νεο αρχηγο και με ενα καλο κυβερνητικο πρόγραμμα θα ανακτήσει γρήγορα δυνάμεις οποτε στις επόμενες εκλογές ειναι πολυ πιθανό να έχουμε κυβερνηση σύριζα.
Εγω κλαιν ειμαι εξωτερικό και το μόνο που μου λειπουν ειναι τα μπουρδελακια αν και οι ντοπιες εδω ειναι εύκολες καμια σχέση με τις ελλεινιδες τις ξινες.
θα σας (ξανα)σκίσουμε !!!Στο 25% προμοτορα θα βαλετε εσεις μυαλό μιας και τώρα σας εχουν πάρει αέρα τα μυαλά σας.
Αυτό κάνει η πάει στον πατέρα του κατευθείαν? Μακάρι να είναι αυτό που λεςΥπαρχει ελπιδα απο αυτην την γενια τελικα!
Συγχαρητήρια στον Τέλογλου που «γαμει» τα μπακοβια κομματοσκυλα!
Τα βλέπετε @barock και @Rebirthed Sapiens Sapiens ;
Ναιιιιιι άγρια πράματα και τετχια..ξεροχυνωωωω πορνε μουυυζν άγρια φυλή τύπε;
Εδω δεν εγινε ολη η ελλαδα πρασινη τοτε που μοιραζε το πασοκ χρημα με τη σεσουλα. Σημερα μετα απο τετοια τσιμπουκα εγκλεισμου. Κυνηγι μαγισσων για το τσιμπημα. Εξοδοχαρτα αλα βερμαχτ. Υφεση, ακριβεια, και πολλα αλλα.. Εγινε ολη ελλαδα μπλε. Οκ!ενταξει αυτο το σεναριο φιλε ειναι λιγο τραβηγμενο