jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
Ολοι εκτός του τζουμακαΠοιος πιστεύεις ότι θα έχει την ίδια δυναμικη με του Τσιπρα?
Ολοι εκτός του τζουμακαΠοιος πιστεύεις ότι θα έχει την ίδια δυναμικη με του Τσιπρα?
Ναι ρε τυπε τι ρωτάς???τυπαρα ζαν κλοντ εισαι εσυ στα αληθεια;
τυπε ζαν κλοντ πως γινεται καθε τοσο και σε ξεμπαναρουν για καμια δυο ωρες και μετα σε ξαναμπαναρουν?Ολοι εκτός του τζουμακα
Άσχετα με πολιτικά.. μακάρι να σε αφήσουν αυτήν την φορά και να παραμείνεις εδω γιατί έχει ενδιαφέρον ο παλμός που δίνεις.Περα από αυτό θεωρώ πως αν ανέβει ο Συριζα θα ανέβει αυτόματα η μαλάκια των φεμιναζι,λοατκι και η κάθε καρύδιας καρύδι.Τωρα καααπως κρατιέται.. ειναι που ειναι οι ελλεεινιδες για τον πουτσο...θα αποτρελαθουν.Να θέλανε πραγματικά ισότητα...να πω οκ.Ολοι εκτός του τζουμακα
Γι αυτο γαμαμε κοπέλες που το δινουν επι χρημασι!Άσχετα με πολιτικά.. μακάρι να σε αφήσουν αυτήν την φορά και να παραμείνεις εδω γιατί έχει ενδιαφέρον ο παλμός που δίνεις.Περα από αυτό θεωρώ πως αν ανέβει ο Συριζα θα ανέβει αυτόματα η μαλάκια των φεμιναζι,λοατκι και η κάθε καρύδιας καρύδι.Τωρα καααπως κρατιέται.. ειναι που ειναι οι ελλεεινιδες για τον πουτσο...θα αποτρελαθουν.Να θέλανε πραγματικά ισότητα...να πω οκ.
Αλλά αυτές βάζουν στην ίδια φράση ισότιμα τις λέξεις φεμινισμος-ισλαμ.Δηλ.....καμία ελπίδα...
Τυπαρα μουυυ μια χαρα τα λες!Μόνο επαγγελματίες και εκτός μαγαζιών μόνο με ξένες έχω πάρε δώσε. Από την στιγμή που έβγαλα την ελλεινιδα από την ζωη μου έγινα άλλος άνθρωπος!Πολύγαμια και ΜΟΝΟ ξένες!Γι αυτο γαμαμε κοπέλες που το δινουν επι χρημασι!
Οτι αλλο θα λεγα ειναι βέβαιο,χαριν συζήτησης θα πω διανοητικά πιθανο,να σου γαμησουν τον χαρακτηρα μεχρι να σε κανουν να ζεις με Χαναξ
Τον έχουμε κολλοσσιαια ανάγκη τυπε μουΣας ανεστησα κ τον Ζαν Κλοντ ρε μουνηδες, τι αλλο θέλετε.
Λιγο σεβας ρεμουνοπαναδες
Δεξια πλυντήρια ηρθε ο τιμωρός σας ( για 2 ωρες )
Ολοι εκτός του τζουμακα
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ
Ήρθε ο βανταμ,το μαύρο πρόβατο του σαιτ ο οποίος τρώει μπαν πιο γρήγορα και απο τη σκια του.
Ο λόγος όμως που μπαναρομαι είναι γιατί είμαι μάχιμος του σύριζα και λέω αληθειες οι οποίες πονάνε συν οτι κάποια τσιράκια εδω μέσα τα έχω μια χαψιά.
Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει να μπαναρομαι χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο παρα μόνο επειδή υποστηρίζω το κόμμα που πιστεύω, που είναι η ελευθερία έκφρασης?
Αν δεν είχα φαει τοσο μπαν ολα τα νήματα θα έτρεχαν σε γοργους ρυθμούς δε κατι δεξια τσιράκια θα έχαναν τον υπνο τους,άλλοι δεν θα ασχολουνταν άλλοι θα εκαναν μωκο,και με τους θαραλλεους εδω μέσα θα γέλαγε το σαιτ θα έπεφτε ξεκατινιασμα,αφήνετε ενα δικηγορισκο να λέει ενα σωρο κοτσάνες,η με τον βλαροκ ασχολείστε να κανετε πολιτική συζήτηση τσάμπα, δε η ψωναρα ο Αθηναίος απο τας γλυφαδας που μόνο απο τη Ποσειδώνος την εχει δει τη Γλυφάδα περαστικός,ο δε κλωνος σαπιενς πρωην τζον100 η αλλιως προμοτορας που παει να μου τη πει και μονο στον υπνο του δεν με βλέπει, του εχω βιάσει τη ψυχη του,δε κινκοτσιρακια κλπ τα αφήνω ασχολίαστα δεν τα ενθυμουμαι.
Τα γραφω ολα εδώ γιατί παίζει να φαω πάλι μπαν.
Ο σύριζα οσοι περιμένετε οτι θα διαλυθεί κανετε μεγάλο λάθος, μετα την εκλογη του νεου προεδρου ο συριζα να ανακτησει δυνάμεις, επισης ο κουλης δεν τα παει καλά στη νεα 4ετια,η διαχείριση των Φωτιων ηταν μια αποτυχία και εχει κυβερνητικο κοστος,αυτη τη 4ετια η φούσκα της νδ θα ξεφουσκώσει και θα προσγειωθεί στις 27 μονάδες, ο συριζα με τον νεο αρχηγο και με ενα καλο κυβερνητικο πρόγραμμα θα ανακτήσει γρήγορα δυνάμεις οποτε στις επόμενες εκλογές ειναι πολυ πιθανό να έχουμε κυβερνηση σύριζα.
Εγω κλαιν ειμαι εξωτερικό και το μόνο που μου λειπουν ειναι τα μπουρδελακια αν και οι ντοπιες εδω ειναι εύκολες καμια σχέση με τις ελλεινιδες τις ξινες.
Πες μου ομως και την εναλλακτικήΤυπε καλα τα λες ...δεν νομίζω όμως να αλλάξεις ψήφο...ετσι?Ξέρεις εσύ σταθερά.
Μη γράφεις χαζομάρες,όλα στη θέση τους είναι...Όμως στις ξαπλώστρες νίκησε ο ελληναρας
Πες μου ομως και την ΤΥ
Εγώ ήμουν από πάντα μηδενίστης. Ούτε πορώνομαι, ούτε είχα μπει ποτέ σε ιδεολογικό μαντρί.Μετα όμως το 41%....άλλαξα..εννοείται πως θέλω ΚΟΥΛΗ αλλά 8 χρόνια καταστροφής και εξαθλίωσης.Μητσοτακη γαργαλιεσαι λέγανε ολοι...και όμως αυτός μας γλενταει το παχύ έντερο.Η Ελλάδα θεωρώ ότι θέλει πύρινη βόμβα και πάλι από την αρχή....και ο Κουλης είναι ο ιδανικός.Τον αγαπώ να ξερεις.Πες μου ομως και την εναλλακτική
Υπαρχει ελπιδα απο αυτην την γενια τελικα!
Συγχαρητήρια στον Τέλογλου που «γαμει» τα μπακοβια κομματοσκυλα!
Τα βλέπετε @barock και @Rebirthed Sapiens Sapiens ;
Κατούρημα θέλουν όπου εμφανίζονται αλλά δεν έχει αρχιδια ο ιθαγενης πλέον,είναι απασχολημένος να πατάει ρήφρες να δει αν μπήκε το πας.....ο Μίλτος από την άλλη έχει αποδείξει πως έχει αρχιδια από ατσάλι,για αυτό έφτασε εκεί που έφτασε άλλωστε ... δυστυχώς δεν είναι όλοι τεντογλου....Υπαρχει ελπιδα απο αυτην την γενια τελικα!
Συγχαρητήρια στον Τέλογλου που «γαμει» τα μπακοβια κομματοσκυλα!
Τα βλέπετε @barock και @Rebirthed Sapiens Sapiens ;
Ε ωραια σταθερα θα σε γαμανε λοιπον....μην γκρινιαζεις.Σταθερότητα ρε γέρο.
Τι ηθελες δηλαδη να ριξω; Τσαπανίδου;