Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.681
- Πόντοι
- 3.656
Ε ας είναι.Καμία διαφορά.
Κακώς φυσικά....συνεχίζω να θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχει ευθύνες.
Και όχι μόνο αυτή....ο Δήμαρχος ακόμα περισσότερες.
Ε ας είναι.Καμία διαφορά.
μεγαλε ,αυτο το καραβι γαμαει σε σχεση με τα υπολοιπα που κυκλοφορουν.....δεν εχεις ιδεαΗ βαρια μας βιομηχανια,
Ταξιδευει τωρα, αυτο το καραβι ειναι καλη διαφημιση για τη χωρα;
ρε τυπε ...τελειωσε ,βγηκε πορισμα,εχεις καψει φλαντζα και εχεις ραγισει καπακι......εισαι απιθανη τρολαρα.....Γιατί δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση και θέλω να αλλάξει.
και γιατί δεν κάθομαι να λέω μόνο Μητσοτάκη γαμιέσαι....ναι γαμιέται....αλλά γαμιουνται και οι προηγούμενοι....όχι επειδή πέρασαν 4 χρόνια να ξεχνάμε τα μουνόσκυλα....
Δεν εχω ιδεα, συμφωνώ.μεγαλε ,αυτο το καραβι γαμαει σε σχεση με τα υπολοιπα που κυκλοφορουν.....δεν εχεις ιδεα
μαλακα μου ,που πηγε για επιθεωρηση ο βλαμμενος,στο δελφιναριο?-...και σκάει η φωτιά απο κει σαπερα, και της πατάω ένα μπούτσο
Τι θεωρείς, με το τι συμβαίνει πραγματικά, είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι.Ε ας είναι.
Κακώς φυσικά....συνεχίζω να θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχει ευθύνες.
Και όχι μόνο αυτή....ο Δήμαρχος ακόμα περισσότερες.
εδω ρε ,οταν σας γραφω οτι εχουμε να κανουμε με κοθωνια .....Μέσα στη θάλασσα μπήκε εκσκαφικό ιδιώτη και άρχισε να βγάζει τα βράχια και τις πλάκες από την παραλία της Πλάκας.....η παραλια εχει ονομα Πλακα ...ειναι μια υπεροχη παραλια στη ναξο ,κομματι ενος συστηματος παραλιων πολλων χιλιομετρων που ξεκιναει απο τον αγιο προκοπη ,πολλοι θα εχετε παει εκει σιγουρα.....χιλιομετρα αμμου και καταγαλανα νερα ....και βρεθηκε μαλακας να βαλει μπουλντοζα να βγαλει τις πλακες απο την πλακα....και σε δυο τρια πεντε χρονια που το ρευμα θα παρει την αμμο απο την παραλια και θα διαβρωσει την ακτογραμμη ,θα λενε για κλιματικη αλλαγη.....ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΗΡΕΜΑ......Ενα μουνοπανο απο τον δημο, την κτηματικη ,την αστυνομια ,το λιμενικο,απο παρακειμενο ξενοδοχειο ,ενας μαλακας ενας γαμιδης ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?????? ειχαμε ομως παρεμβαση εισαγγελεα προχτες ,παρεμβαση χατζηδακι χτες,κοιμομαστε τωρα στο αλλο πλευρο....ολοι οι πονηροι κονομανε,χαρτζηλικωνουν οι παντες τους παντες,ολα τα μουνοπανα τσιμπανε μερτικο και κανουν τους τυφλους ....αλλα η πολιτεια λεει ειναι πανω απο το θεμα και παρακολουθει.....οπως και στις φωτιες ,οπως και στα τρενα ,οπως και στα καυσιμα ,οπως και στις τιμες των σουπερμαρκετ ,οπως και στις τιμες των ακτοπλοικων......ρε τραβατε ρε γαμιδια ψοφηστε!
τι με τι σκοπο τις εβγαλε,θελει και ερωτημα? ....θα πηρε το κομματι να βαλει ξαπλωστρες και σου λεει βγαλε τις πλακες να μην πατανε τα ποδαρακια απο τις καβλιτσες και τους μπουλιδες στα βραχια,θα σας το κανω πισινα να γουσταρετε ,πενηντα το σετ....αναπτυξη!Εσύ έκανες καταγγελία;
Με τι σκοπό τις έβγαλε;
τι με τι σκοπο τις εβγαλε,θελει και ερωτημα? ....θα πηρε το κομματι να βαλει ξαπλωστρες και σου λεει βγαλε τις πλακες να μην πατανε τα ποδαρακια απο τις καβλιτσες και τους μπουλιδες στα βραχια,θα σας το κανω πισινα να γουσταρετε ,πενηντα το σετ....αναπτυξη!
το αν εκανα καταγγελια το αφηνω ασχολιαστο......
τυπε δεν ειμαι ναξιωτης,ενα παραδειγμα απο τα χιλιαδες εφερα στην κουβεντα!Αγωγή στον ιδιώτη για παράνομη παρέμβαση στον αιγιαλό.
Βρες ένα ντόπιο δικηγόρο και ξέσκισε τον.
τυπε δεν ειμαι ναξιωτης,ενα παραδειγμα απο τα χιλιαδες εφερα στην κουβεντα!
εγραψα επι λεξη...."ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΗΡΕΜΑ......Ενα μουνοπανο απο τον δημο, την κτηματικη ,την αστυνομια ,το λιμενικο,απο παρακειμενο ξενοδοχειο ,ενας μαλακας ενας γαμιδης ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ??????".......εισαι σιγουρος οτι διαβασες τι εγραψα?Αυτό είναι όμως και το άλλοθι των καταπατητών.
Γνωρίζουν ότι δεν θα κάνουμε κάτι.
Κόβεται το ρεύμα και δεν παίρνει κανείς τηλέφωνο. Περιμένει από τους άλλους.
Χτυπάει συναγερμός δίπλα μας και δεν ασχολείται κανείς να καλέσει την αστυνομία.
Βλέπουμε καπνό και δεν καλούμε την πυροσβεστική.
Βλέπουμε άνθρωπο πεσμένο στο δρόμο και προσπερνάμε.
Δεν αναφέρομαι σε εσένα που απλά μπορεί να το έμαθες και να μην είσαι καν εκεί αλλά δεν βρέθηκε ένας σύλλογος να τους καταγγείλει;
Η δημοτική αρχή και η περιφέρεια δεν το έμαθαν;
Και στην τελικη δεν ειναι και δουλεια του πολιτη. Δουλεια του πολιτη ειναι να ξεκιναει απο τη Σαλονικη και να γκρινιαζει ολη μερα για τη ναξο, για την παρο, για τη μυκονο, τη σαντορινη, τις γεφυρες, τα τρενα, τις προχειρες αποθηκες, τους εμπρησμους, τις ανεμογεννητριες, τους μπατσους, τους πυροσβεστες, τους πωλητικους βρε αδερφε….τυπε δεν ειμαι ναξιωτης,ενα παραδειγμα απο τα χιλιαδες εφερα στην κουβεντα!
Bρε ανθρωπε μου, η ΝΔ (οπως και το ΠΑΣΟΚ παλιοτερα) ειναι ενα μεγαλο κομμα, που μαζευει καθε καρυδιας καρυδι. Εξουσια ασκει. Θεωρεις δυνατο να μην υπαρχει και διαπλοκη? Σε ποιον κοσμο νομιζεις οτι ζεις? Παντα θα υπαρχουν αυτα. Αν αυριο γινει το ΚΚΕ πρωτο κομμα, θα εχει αυτο την διαπλοκή. Σε κοσμο αγγέλων δεν ζουμε, σε καμια χωρα του κοσμου. Απο εκει και περα, ζητας απο την πολιτεία να ειναι στοιχειωδως ενταξει απεναντι σου. Και στην Ελλαδα, ευτυχως, αυτο συμβαινει.Ποιος τη χέζει τη Δούρου ρε τύπε?
Η νδ έχει τόσο βαθειά σαπίλα και διαπλοκή που δεν μπορείς ούτε να την διανοηθείς.
Αν ο κώλος της νδ είχε δικό του κώλο...η Δούρου θα ήταν μια κωλότριχα εις το τετράγωνο.
και ομως ,αυτο ειναι δουλεια του πολιτη ,να βλεπει τα χαλια,τα ρεζιλικια ,τις μαφιοζικες πρακτικες και στην καλπη να στελνει στο διαλο τα μουνοπανα πωλητικους που εχουν την ευθυνη για αυτα......Και στην τελικη δεν ειναι και δουλεια του πολιτη. Δουλεια του πολιτη ειναι να ξεκιναει απο τη Σαλονικη και να γκρινιαζει ολη μερα για τη ναξο, για την παρο, για τη μυκονο, τη σαντορινη, τις γεφυρες, τα τρενα, τις προχειρες αποθηκες, τους εμπρησμους, τις ανεμογεννητριες, τους μπατσους, τους πυροσβεστες, τους πωλητικους βρε αδερφε….
Δηλαδη ρε τυπε θελεις να πεις πως ΟΛΟΙ μας εδω μεσα που βριζουμε καθε μερα εαν τυχον βρισκομασταν μπροστα στο «βαζο με το μελι» θα καναμε ακριβως τα ιδια και χειροτερα;;Bρε ανθρωπε μου, η ΝΔ (οπως και το ΠΑΣΟΚ παλιοτερα) ειναι ενα μεγαλο κομμα, που μαζευει καθε καρυδιας καρυδι. Εξουσια ασκει. Θεωρεις δυνατο να μην υπαρχει και διαπλοκη? Σε ποιον κοσμο νομιζεις οτι ζεις? Παντα θα υπαρχουν αυτα. Αν αυριο γινει το ΚΚΕ πρωτο κομμα, θα εχει αυτο την διαπλοκή. Σε κοσμο αγγέλων δεν ζουμε, σε καμια χωρα του κοσμου. Απο εκει και περα, ζητας απο την πολιτεία να ειναι στοιχειωδως ενταξει απεναντι σου. Και στην Ελλαδα, ευτυχως, αυτο συμβαινει.
Τους εστειλε στο διαολο το 2015 τυπε αλλα τελικα ηρθαν τρισχειροτεροι.και ομως ,αυτο ειναι δουλεια του πολιτη ,να βλεπει τα χαλια,τα ρεζιλικια ,τις μαφιοζικες πρακτικες και στην καλπη να στελνει στο διαλο τα μουνοπανα πωλητικους που εχουν την ευθυνη για αυτα......
Δηλαδη ρε τυπε θελεις να πεις πως ΟΛΟΙ μας εδω μεσα που βριζουμε καθε μερα εαν τυχον βρισκομασταν μπροστα στο «βαζο με το μελι» θα καναμε ακριβως τα ιδια και χειροτερα;;
ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.