Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.313
Πόντοι
6.056
Γιατί να μου χακάρουν τον λογαριασμό; Εγώ πάντα έλεγα και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την ΝΔ.

Δεν συγκρίνεται η ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μικροαπαταιώνας και η νδ είναι μαφία με τα όλα της.
η νδ έχει μερικά βλήματα που αθωώνουν την Δούρου με την κουτοπόνηρη σκέψη πως αν τα κάνουνε σκ@τά σαν τη Δούρου δεν θα φταίνε
και οι συριζαίοι είναι ανάλγητοι εγκληματίες όπως οι συνομιλίες υψηλόβαθμων μαρτυρούνε .."σκάσε γιατί η Δούρου θα σου ανοίξει τα καπούλια",
"θα βρεθείς με δυσμενή μετάθεση", "σκέψου την οικογένεια σου" κτλπ κτλπ

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
καλα

1691012869415.png

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
η νδ έχει μερικά βλήματα που αθωώνουν την Δούρου με την κουτοπόνηρη σκέψη πως αν τα κάνουνε σκ@τά σαν τη Δούρου δεν θα φταίνε
και οι συριζαίοι είναι ανάλγητοι εγκληματίες όπως οι συνομιλίες υψηλόβαθμων μαρτυρούνε .."σκάσε γιατί η Δούρου θα σου ανοίξει τα καπούλια",
"θα βρεθείς με δυσμενή μετάθεση", "σκέψου την οικογένεια σου" κτλπ κτλπ
Εσυ μπορείς να μας πεις συγκεκριμενα ποια ειναι η αμελεια της Δουρου στο Ματι?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.313
Πόντοι
6.056
Εσυ μπορείς να μας πεις συγκεκριμενα ποια ειναι η αμελεια της Δουρου στο Ματι?
διέπραξε χειρότερα από την αμέλεια..κακουργήματα με βάση όσα ακούγονται στις συνομιλίες
Εσύ τι φοβάσαι ? ή μάλλον τι θέλεις ? να μην καταλογίζονται ευθύνες στους πολιτικούς μη τυχόν μελλοντικά ζητηθούν ευθύνες από κανά μόσχο της νδ ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
διέπραξε χειρότερα από την αμέλεια..κακουργήματα με βάση όσα ακούγονται στις συνομιλίες
Εσύ τι φοβάσαι ? ή μάλλον τι θέλεις ? να μην καταλογίζονται ευθύνες στους πολιτικούς μη τυχόν μελλοντικά ζητηθούν ευθύνες από κανά μόσχο της νδ ?
Αντι να μου απαντας ως δεκαχρονο, με το ανοητο επιχειρημα οτι το κανω για να μπορω αυριο να δικαιολογησω αναλογως και τους "δικους μου", μπορεις να αναφερθεις σε συγκεκριμενες αμέλειες? Ειναι πολυ απλο. Στις συνομιλιες δεν ακουγεται απολυτως τιποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Κοιταξτε τύποι, ας ειμαστε σοβαροι. Περιμενω τοση ωρα να μου γραψετε ποια ηταν η αμελεια της Δουρου στο Ματι, και μου απαντατε για τηλεφωνικες συνομιλιες "μην καταθέσεις κατά της Δούρου" και οτι "πληρωνεται αρα φταιει". Δεν θα περιμενω περισσοτερο, η απαντηση ειναι προφανης λοιπον, ουδεμία συγκεκριμενη αμελεια υφίσταται, και αντικειμενικη ευθυνη στο ποινικο δικαιο δεν υπαρχει. Και τωρα σας χαιρετω γιατι λογκαρισε η κολομπιανα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.313
Πόντοι
6.056
Αντι να μου απαντας ως δεκαχρονο, με το ανοητο επιχειρημα οτι το κανω για να μπορω αυριο να δικαιολογησω αναλογως και τους "δικους μου", μπορεις να αναφερθεις σε συγκεκριμενες αμέλειες? Ειναι πολυ απλο. Στις συνομιλιες δεν ακουγεται απολυτως τιποτα.
ποιό δεκάχρονο ρε τσουτσουνοπαιχταρά ?
αυτή η υπόθεση με τους 100+ νεκρούς θα είχε γεμίσει το Γκουαντάναμο , μόνον από όσα ακούγονται στις συνομιλίες,απειλές-εκφοβισμοίέκβιασμοί κτλπ
Χωρίς να λογαριάσουμε τις εκατοντάδες μαρτυρίες στη δίκη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ποιό δεκάχρονο ρε τσουτσουνοπαιχταρά ?
αυτή η υπόθεση με τους 100+ νεκρούς θα είχε γεμίσει το Γκουαντάναμο , μόνον από όσα ακούγονται στις συνομιλίες,απειλές-εκφοβισμοίέκβιασμοί κτλπ
Χωρίς να λογαριάσουμε τις εκατοντάδες μαρτυρίες στη δίκη
Παλι τα ιδια. Καληνυχτα φιλε

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
καλα αρχιδια γλυκουλα ειναι τελικα

1691014158414.png

μπαζακι ειναι, και 42 ετων. Ο φωτοσοπας μεγαλο αλανι 15 χρονια της εκοψε :coffee:
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
Όποιος και να είναι απέναντι. Αν δε βάλουν κάποιον άξιο λόγου, παίζει να περάσει κανενας Κασιδιάρης δεύτερος.
ρε φιλε το γκουγκλ λεει κασιδιαρης αποφυλακιση το 2024 και εκλογες για δημαρχο τελος του 2023....
γιατι γινονται συζητησεις για την υποψηφιοτητα του; θα εκλεχθει απτην φυλακη; θα τον αφησει η ΝΔ να βγει νωριτερα και να παθει καμια νιλα (οχι οτι θα βγει πρωτος αλλα με ενα καλο ποσοστο στελνει ηχηρο μηνυμα);
Γιατι μου φαινονται λιγο παραλογες οι συζητησεις περι υποψηφιοτητας κασιδιαρη;

δεν πιστευω οτι εχει ελπιδα... πριν μια βδομαδα πχ ειχε αυτο

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
καλα αρχιδια γλυκουλα ειναι τελικα

1691014158414.png

μπαζακι ειναι, και 42 ετων. Ο φωτοσοπας μεγαλο αλανι 15 χρονια της εκοψε :coffee:
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Να, μη επεξεργασμένη, εδώ με το μπαμπά.

1691014744919.png

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
ρε φιλε το γκουγκλ λεει κασιδιαρης αποφυλακιση το 2024 και εκλογες για δημαρχο τελος του 2023....
γιατι γινονται συζητησεις για την υποψηφιοτητα του; θα εκλεχθει απτην φυλακη; θα τον αφησει η ΝΔ να βγει νωριτερα και να παθει καμια νιλα (οχι οτι θα βγει πρωτος αλλα με ενα καλο ποσοστο στελνει ηχηρο μηνυμα);
Γιατι μου φαινονται λιγο παραλογες οι συζητησεις περι υποψηφιοτητας κασιδιαρη;

δεν πιστευω οτι εχει ελπιδα... πριν μια βδομαδα πχ ειχε αυτο
Δεν έχει στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Μπορεί άνετα να είναι ανεξάρτητος υποψήφιος. Δεν τον ενδιαφέρει να εκλεγεί. Να μετρήσει δυνάμεις θέλει και να εγγραψει υποθήκη. Γνωρίζει κι αυτός ότι σε περίπτωση υποθετικής εκλογής του εκπτιπτει του αξιώματος. Το ποσοστό τον ενδιαφέρει. Εδώ η κοινοβουλευτική ομάδα ηταν ετοιμη να διαγράψει το Στίγκα για ασέβεια.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
Δεν έχει στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Μπορεί άνετα να είναι ανεξάρτητος υποψήφιος. Δεν τον ενδιαφέρει να εκλεγεί. Να μετρήσει δυνάμεις θέλει και να εγγραψει υποθήκη. Γνωρίζει κι αυτός ότι σε περίπτωση υποθετικής εκλογής του εκπτιπτει του αξιώματος. Το ποσοστό τον ενδιαφέρει. Εδώ η κοινοβουλευτική ομάδα ηταν ετοιμη να διαγράψει το Στίγκα για ασέβεια.
θα φαει μπλοκο τοτε, οπως πριν. Δεδομενα δηλαδη.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.003
Πόντοι
3.936
Κοιταξτε τύποι, ας ειμαστε σοβαροι. Περιμενω τοση ωρα να μου γραψετε ποια ηταν η αμελεια της Δουρου στο Ματι, και μου απαντατε για τηλεφωνικες συνομιλιες "μην καταθέσεις κατά της Δούρου" και οτι "πληρωνεται αρα φταιει". Δεν θα περιμενω περισσοτερο, η απαντηση ειναι προφανης λοιπον, ουδεμία συγκεκριμενη αμελεια υφίσταται, και αντικειμενικη ευθυνη στο ποινικο δικαιο δεν υπαρχει. Και τωρα σας χαιρετω γιατι λογκαρισε η κολομπιανα.

Η Δούρου έχει ηθική ευθύνη.

Εξαφανίστηκε, δεν συντόνισε, δεν ζήτησε εκκένωση, συμπεριφέρθηκε σαν να μην υπήρχε.

Φυσικά δεν είχε τα μούτρα να ζητήσει συγγνώμη αλλά τόλμησε να το παίξει και θύμα (πάγια τακτική αριστεράς).

Για να υπάρξει ποινική ευθύνη θα πρέπει να υπάρχει ξεκάθαρο κατηγορητήριο.

Παράδειγμα:

Τα ψηλά χόρτα στα πρανή της εθνικής και στο διάζωμα οδήγησαν τη φωτιά προς τη Β’ ΒΙΠΕ (ευθύνη Περιφέρειας).

Ένας κρουνός λειτουργούσε και μετά χωρίς καθόλου νερό (ευθύνη Δήμου).

Τα αντλιοστάσια του Δήμου που έπρεπε να έχουν εφεδρικές γεννήτριες ήταν νεκρά (ευθύνη Δήμου).

Πολύ δύσκολο να αποδειχθεί η ενοχή της.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Τα ψηλά χόρτα στα πρανή της εθνικής και στο διάζωμα οδήγησαν τη φωτιά προς τη Β’ ΒΙΠΕ (ευθύνη Περιφέρειας).
Αυτά δεν είναι ευθύνη της εταιρείας που διαχειρίζεται την Εθνική Οδό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom