Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.660
Πόντοι
2.606
οι δημοι ειναι τεραστιες εστιες διαφθορας.....με τις παραλιες διαβαζουμε τωρα τελευταια παντου πως η δικαιολογια των δημων ειναι πως τα βλεπουμε τα ξερουμε αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι γιατι ανηκουν στην κτηματικη υπηρεσια...μαστα,δηλαδη πηρε δημαρχος καποιον εισαγγελεα τηλεφωνο η τον ενημερωσε επισημα και εγγραφως για τις παρανομιες και ο αρμοδιος εισαγγελεας τον εγραψε στις αρχιδαρες του? καλεσαν το λιμενικο επισημως για ελεγχο και το λιμενικο τους εγραψε στις αρχιδαρες του? πηρε ο επισημος δημος τηλεφωνο εστω την αστυνομια και η αστυνομια πουτσα της?......ξεκαθαρα ολα αυτα ειναι φαινομενα ανοχης ,διαφθορας ,χρηματισμου......η κονομα ειναι μεγαλη ,η μπιζνα τεραστια και ολοι ματσακωνιαζουν χρημα για να κοιτανε αλλου...ΟΛΟΙ!....Τα τα ξερουμε ,τα βλεπουμε αλλα δεν εχουμε δικαιοδοσια ειναι της πουτσας..ολοι τα βλεπουμε ξεκαθαρα και φανερα ,δεν κρυβονται αυτα τα χαλια..και οι εισαγγελεις και οι υπουργοι και ολος ο συρφετος κυκλοφορουν στην πιατσα και στις παραλιες μια χαρα ,ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ..... ....ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ...και οτι διαβαζουμε στις ειδησεις εινα σταχτη για τα ματια του κοσμου ,φανφαρες για λεζαντα παλι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τους εστειλε στο διαολο το 2015 τυπε αλλα τελικα ηρθαν τρισχειροτεροι.
σε βαρεσε ο ηλιος?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.952
Πόντοι
5.506
οι δημοι ειναι τεραστιες εστιες διαφθορας.....με τις παραλιες διαβαζουμε τωρα τελευταια παντου πως η δικαιολογια των δημων ειναι πως τα βλεπουμε τα ξερουμε αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι γιατι ανηκουν στην κτηματικη υπηρεσια...μαστα,δηλαδη πηρε δημαρχος καποιον εισαγγελεα τηλεφωνο η τον ενημερωσε επισημα και εγγραφως για τις παρανομιες και ο αρμοδιος εισαγγελεας τον εγραψε στις αρχιδαρες του? καλεσαν το λιμενικο επισημως για ελεγχο και το λιμενικο τους εγραψε στις αρχιδαρες του? πηρε ο επισημος δημος τηλεφωνο εστω την αστυνομια και η αστυνομια πουτσα της?......ξεκαθαρα ολα αυτα ειναι φαινομενα ανοχης ,διαφθορας ,χρηματισμου......η κονομα ειναι μεγαλη ,η μπιζνα τεραστια και ολοι ματσακωνιαζουν χρημα για να κοιτανε αλλου...ΟΛΟΙ!....Τα τα ξερουμε ,τα βλεπουμε αλλα δεν εχουμε δικαιοδοσια ειναι της πουτσας..ολοι τα βλεπουμε ξεκαθαρα και φανερα ,δεν κρυβονται αυτα τα χαλια..και οι εισαγγελεις και οι υπουργοι και ολος ο συρφετος κυκλοφορουν στην πιατσα και στις παραλιες μια χαρα ,ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ..... ....ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ...και οτι διαβαζουμε στις ειδησεις εινα σταχτη για τα ματια του κοσμου ,φανφαρες για λεζαντα παλι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σε βαρεσε ο ηλιος?
Εμενα ή εσενα;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
μεγαλε ,αυτο το καραβι γαμαει σε σχεση με τα υπολοιπα που κυκλοφορουν.....δεν εχεις ιδεα
Το Λατο και το Λιτο ηταν τουμπανα. Με το Κρητη ΙΙ ειχα ταξιδέψει Νοεμβριο μηνα. Σκυλί μαύρο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.681
Πόντοι
3.656
ρε τυπε ...τελειωσε ,βγηκε πορισμα,εχεις καψει φλαντζα και εχεις ραγισει καπακι......εισαι απιθανη τρολαρα.....
γιατί το λες αυτό ρε τύπε με παρεξήγησες :sad2:

εσένα ποια είναι η γνώμη σου για το θέμα?

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.897
Πόντοι
506
To μοναδικό κεντρο επιχείρησεων του επιτελικου κράτους που δουλεύει
img_1_1691056534532.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.681
Πόντοι
3.656
Τι θεωρείς, με το τι συμβαίνει πραγματικά, είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι.
Το έργο που παίζεις εσύ το παίζουν τώρα κυβερνητικά παπαγαλάκια σε σχέση με το Διοικητή της 111.
Πόρισμα φωτιά, "ευθύνες" , πρόχειρα αποθηκευμενες βόμβες και άλλες τέτοιες πιπες.
Μπαίνεις να διαβάσεις το άρθρο, που κανει μπαμ ότι είναι φυτευτό απο το γραφείο του Δενδια, με τη γνωστή τακτική των ανωνυμων ασφαλών πληροφοριών και τι γράφει;
Από θαύμα σώθηκε η Αγχίαλος.
Υπενθυμίζεται οτι ο Διοικητής απομακρύνθηκε ΗΔΗ από τη θέση του.
Υπήρξε καθυστερημένη παρέμβαση της Πυροσβεστικής.
Η αποθήκευση των πυρομαχικών υπαίθρια ηταν συμφωνη με τους ισχύοντες κανονισμούς.
Υπάρχει ενα αδιευκρίνιστο σημείο ως προς την αποψίλωση και αναφορά στον ΑΤΑ που έπαιρνε συνεχώς την Πυροσβεστική να επισημανει το κρίσιμο της κατάστασης, αλλά αυτή κωλοβαρουσε.

Αναμένουμε τον επόμενο Saul που θα ζητά να αποδοθουν ευθύνες στο Διοικητή, γιατί τον διορίζουμε και τον πληρώνουμε . Κι ας έχει κάνει ότι έπρεπε από μεριάς του.
Δεν το έχω παρακολουθήσει καθόλου το θέμα δεν έχω γνώμη.

Από την εμπειρία μου δύσκολα σε στρατιωτική μονάδα να μην ακολουθούν τα προβλεπόμενα αλλά μέχρι εκεί.

Εντάξει μπρο εγώ δεν ξέρω τι λέω...φυσικά αν είχε καεί το δικό σου ή το δικό μου σπίτι(ή οικογένεια) θα βλέπαμε το θέμα με άλλα μάτια και δε θα διαβάζαμε φεκ.

Εγώ αυτά που ξέρω ήταν αυτά που είπα. Αλλά όλα καλά ούτε γάτα ούτε ζημιά

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.681
Πόντοι
3.656
Bρε ανθρωπε μου, η ΝΔ (οπως και το ΠΑΣΟΚ παλιοτερα) ειναι ενα μεγαλο κομμα, που μαζευει καθε καρυδιας καρυδι. Εξουσια ασκει. Θεωρεις δυνατο να μην υπαρχει και διαπλοκη? Σε ποιον κοσμο νομιζεις οτι ζεις? Παντα θα υπαρχουν αυτα. Αν αυριο γινει το ΚΚΕ πρωτο κομμα, θα εχει αυτο την διαπλοκή. Σε κοσμο αγγέλων δεν ζουμε, σε καμια χωρα του κοσμου. Απο εκει και περα, ζητας απο την πολιτεία να ειναι στοιχειωδως ενταξει απεναντι σου. Και στην Ελλαδα, ευτυχως, αυτο συμβαινει.
Άστο τύπε και αν έβγαινε ποτέ στον αέρα έστω το 1% από την μαυρίλα και την διαφθορά που παίζει στους παλαιούς πολιτικούς...είτε νδ είτε πασοκ είτε όπου αλλού πάνε...

δε θα έμενε τρίχα στο κεφάλι κανενός.

Άστα τα είναι στοιχειωδώς εντάξει απέναντι μας γιατί τους έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες. Δε χρειάζεται να ξέρεις πρόσωπα και καταστάσεις για να καταλάβεις τι νομοθετείτε (μέσες άκρες) και τι παίζει την τελευταία 10 ετία...με αποκορύφωμα τα τελευταία 5 χρόνια. Και τώρα μιλάω για αυτά που βλέπουν όλοι....και τα νιώθουν το πετσί τους. Έχεις πάει τελευταία by the way σε βενζινάδικο και σούπερ μάρκετ? Θα βάλεις κάτι γέλια

Αν έβγαιναν ποτέ πληροφορίες για το τι μπουρδέλα είναι οι εν λόγω πολιτικοι, τι εταιρείες, συμφωνίες , εξυπηρετήσεις και λαμογιές κάνουν.....και πόσο πολύ ζουν ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ μας....δεν θα έβρισκαν ουτε καράβι να φύγουν....αν δε μαθαινε ο κόσμος τι συμφέροντα εξυπρετούν πραγματικα....και τι γέλια ρίχνουν μετά από κάθε συνέντευξη στον σκαι....

Χέσε μέσα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.952
Πόντοι
5.506
Άστο τύπε και αν έβγαινε ποτέ στον αέρα έστω το 1% από την μαυρίλα και την διαφθορά που παίζει στους παλαιούς πολιτικούς...είτε νδ είτε πασοκ είτε όπου αλλού πάνε...

δε θα έμενε τρίχα στο κεφάλι κανενός.

Άστα τα είναι στοιχειωδώς εντάξει απέναντι μας γιατί τους έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες. Δε χρειάζεται να ξέρεις πρόσωπα και καταστάσεις για να καταλάβεις τι νομοθετείτε (μέσες άκρες) και τι παίζει την τελευταία 10 ετία...με αποκορύφωμα τα τελευταία 5 χρόνια. Και τώρα μιλάω για αυτά που βλέπουν όλοι....και τα νιώθουν το πετσί τους. Έχεις πάει τελευταία by the way σε βενζινάδικο και σούπερ μάρκετ? Θα βάλεις κάτι γέλια

Αν έβγαιναν ποτέ πληροφορίες για το τι μπουρδέλα είναι οι εν λόγω πολιτικοι, τι εταιρείες, συμφωνίες , εξυπηρετήσεις και λαμογιές κάνουν.....και πόσο πολύ ζουν ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ μας....δεν θα έβρισκαν ουτε καράβι να φύγουν....αν δε μαθαινε ο κόσμος τι συμφέροντα εξυπρετούν πραγματικα....και τι γέλια ρίχνουν μετά από κάθε συνέντευξη στον σκαι....

Χέσε μέσα.
Φαινεται να ξερεις πολλα τυπε……

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Δεν το έχω παρακολουθήσει καθόλου το θέμα δεν έχω γνώμη.

Από την εμπειρία μου δύσκολα σε στρατιωτική μονάδα να μην ακολουθούν τα προβλεπόμενα αλλά μέχρι εκεί.

Εντάξει μπρο εγώ δεν ξέρω τι λέω...φυσικά αν είχε καεί το δικό σου ή το δικό μου σπίτι(ή οικογένεια) θα βλέπαμε το θέμα με άλλα μάτια και δε θα διαβάζαμε φεκ.

Εγώ αυτά που ξέρω ήταν αυτά που είπα. Αλλά όλα καλά ούτε γάτα ούτε ζημιά
Aν είχε καεί το δικό μου σπίτι θα κυνηγούσα Τόσκα και Πυροσβεστική. Στο βαθμό που ευθύνονται. Όχι τη Δούρου πάντως

• Like
Αντιδράσεις: alex71
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.003
Πόντοι
3.936

Για αυτό δεν μιλάει κανείς, πολύ περισσότερο την προεκλογική περίοδο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.660
Πόντοι
2.606
Μπαροκ ,βαλε μια ρε ζαβε τη φωτογραφια απο τη συνεδριαση του δημοτικου συμβουλιου στη ροδο για τα παραλιακα φιλετα να δω κατι....εκει θα κανει καποια βολτα κανας εισαγγελεας η οχι γιατι εχει μολυβι η υποθεση....αντε μαλακες παπατζηδες γεμισατε τη χωρα μπραβους μουνοπανα.....θα κανετε λεει και εντατικους ελεγχους....τα τρια δυο θα κανετε μουνοπανα!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.482
Πόντοι
12.756
Μπαροκ ,βαλε μια ρε ζαβε τη φωτογραφια απο τη συνεδριαση του δημοτικου συμβουλιου στη ροδο για τα παραλιακα φιλετα να δω κατι....εκει θα κανει καποια βολτα κανας εισαγγελεας η οχι γιατι εχει μολυβι η υποθεση....αντε μαλακες παπατζηδες γεμισατε τη χωρα μπραβους μουνοπανα.....θα κανετε λεει και εντατικους ελεγχους....τα τρια δυο θα κανετε μουνοπανα!
%CE%B5%CE%B4%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82.gif

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.482
Πόντοι
12.756
Όταν οι πολίτες διαδηλώνουν σε μια περιοχή
όχι για να αλλάξει ένας νόμος αλλά για να τηρηθεί ο νόμος
οι υπεύθυνοι για την τήρηση του νόμου στην συγκεκριμένη περιοχή δεν πρέπει να καρατομηθούν αυτομάτως ?

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.897
Πόντοι
506
Bρηκε τη λυση ο κωλοδοσμενος για να αναπτυξει τα ελληνικά νησια
Θα τα γεμίσει Αμερικανικες βασεις. Οχι ολα, αυτα που θα του υποδειξει ο τουρκος

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
ελα σταματηστε με την γκρινια ρε μλκες. Ολα καλα ειναι, και θα συνεχισουν να ειναι καλα γιατι υπαρχει προγραμμα.
γιατι το Σταρ τσανελ εκοψε εκεινο το υπεροχο δελτιο ειδησεων που εδειχνε ολη μερα κωλους και παραλιες ενω πεθαινε κοσμος τριγυρω; Πρεπει να επανελθει, δεν γινεται να θες να δεις μια ειδηση και να σου λενε για ακριβες παραλιες, καρπουζια, φωτιες, νομοσχεδια, φασιστες κτλ κτλ κτλ στο πουτσο μας δειξτε κανα γκωλο ρε αρδακια

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456
Αλλά 7.5 χρόνια μείνανε ρε τίποτα δεν είναι θα περάσουν μπαμ μπαμ:2funny::2funny:
Εξω γυμνά είναι όλα βγείτε να χαζέψετε άφοβα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom