Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.740
Πόντοι
2.456
Και πολυ καλά θα κάνουν !!
Τιποτα δεν πεφτει , ο Ελληνας πρεπει να ειναι ο μεγαλυτερος μαλάκας καταναλωτης .. μονο να γκρινιαζει ξερει και μετα να αγόραζει

Η βενζινη εμεινε κοντα στο 2 ευρω .. που ελεγαν θα πέσει .. απλα παλι ξεχάστηκε ο Ελληνας και την συνήθισε την τιμη , τα ειχα γραψει :wanker:
Έπεσε για 20 μέρες πριν τις πρώτες εκλογές..
:confused::confused::confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.492
Πόντοι
2.356
Μακαρι να εχει αλλαξει η νοοτροπια τυπε γιατι τα προιγουμενα χρονια ολοι ηθελαν να πανε σε νησι για διακοπες ειχαν, δεν ειχαν χρηματα.

Καλα προ κρισης δεν το συζητάω αν έλεγες οτι πηγες διακοπές στο χωριο σου σε κοίταζαν ολοι με απέχθεια και αποστροφή ακομα και αν αυτο ηταν σε ενα παραθαλάσσιο μερος με ωραίες παραλιες και καλο φαγητο...
Αν παρακολουθήσεις τα ρεπορτάζ, μέχρι και του ΣΚΑΙ, μεγάλο μέρος των ταξιδιωτών που επιβιβάζονται λένε πως πάνε για πολύ λίγες μέρες και φιλοξενούμενοι, καθώς δε φτάνουν τα χρήματα για κάτι παραπάνω. Εγώ ακούω πολλούς να ψάχνουν σε μέρη που δε χρειάζεται καράβι.
Υγιές και λογικό το θεωρώ. Και δεν έχω ακούσει και κανέναν να το θεωρεί κατάντια. Ακόμα και απο αυτούς που μπορούν να πανε άνετα σε νησί δεν υπάρχουν αρνητικά σχόλια.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.359
Πόντοι
6.256
Αλλη μια κυριακη που ειμαστε ζωντανοι. Αλλη μια κυριακη που επιβιωσαμε του Κυριακου. Αλλη μια κυριακη που δεν εχει κυριακατικο της προκοπης και θα βριζουμε ματαια την κυβερνηση. Αλλη μια κυριακη...
Το πηρες το πρωινο χαπάκι;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.685
Πόντοι
9.931

Από ότι φαίνεται δεν τον γλιτώνει τον πούλο ο Πατούλης.

Τελευταία τροποποίηση:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.359
Πόντοι
6.256

Από ότι φαίνεται δεν τον γλιτώνει τον πούλο ο Πατούλης.
Τη θεση του λεβεντοπατουλη την παιρνει ο άριστος της πανδημίας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.035
Πόντοι
3.656
Τη θεση του λεβεντοπατουλη την παιρνει ο άριστος της πανδημίας.
Απέδωσαν όλα τα σόου που έδωσε ο Χαρδαλιάς με τη στολή της πολιτικής προστασίας κατά την πανδημία

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Αν παρακολουθήσεις τα ρεπορτάζ, μέχρι και του ΣΚΑΙ, μεγάλο μέρος των ταξιδιωτών που επιβιβάζονται λένε πως πάνε για πολύ λίγες μέρες και φιλοξενούμενοι, καθώς δε φτάνουν τα χρήματα για κάτι παραπάνω. Εγώ ακούω πολλούς να ψάχνουν σε μέρη που δε χρειάζεται καράβι.
Υγιές και λογικό το θεωρώ. Και δεν έχω ακούσει και κανέναν να το θεωρεί κατάντια. Ακόμα και απο αυτούς που μπορούν να πανε άνετα σε νησί δεν υπάρχουν αρνητικά σχόλια.

Ετσι ακριβως οπως στο λεει ειναι.
Πριν μια 10ετια μου λεει μια συναδελφος -<Εχω κλεισει να παω διακοπες Χαλκιδικη, Ουρανουπολη. Εσυ που θα πας στη καλοκαιρινη αδεια;> - <Στο παραθαλασσιο εξοχικο μου στη Κορινθια.> - <Τι; τοσο κοντα στην Αθηνα;> (με μια απεχθεια, εκπληξη, της φανηκε αδιανοητο) -< Γιατι, δεν εχει θαλασσα εκει; Εγω θα παω, εσυ στεναχωρηθηκες;>

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.035
Πόντοι
8.346
Έχουν σβήσει οι φωτιές ή επειδή δν δείχνει τπτ στα κανάλια συμπεραίνουμε ότι όλα καλά?

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.492
Πόντοι
2.356
Ετσι ακριβως οπως στο λεει ειναι.
Πριν μια 10ετια μου λεει μια συναδελφος -<Εχω κλεισει να παω διακοπες Χαλκιδικη, Ουρανουπολη. Εσυ που θα πας στη καλοκαιρινη αδεια;> - <Στο παραθαλασσιο εξοχικο μου στη Κορινθια.> - <Τι; τοσο κοντα στην Αθηνα;> (με μια απεχθεια, εκπληξη, της φανηκε αδιανοητο) -< Γιατι, δεν εχει θαλασσα εκει; Εγω θα παω, εσυ στεναχωρηθηκες;>
Δε μιλαμε για το 2013. Για το 2023 μιλάμε.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.317
Πόντοι
10.336

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.035
Πόντοι
3.656
τι ζητάτε επιτέλους από αυτόν τον άνθρωπο?

στις φωτιές ήταν εκεί είχε να πλυθεί και να ξυριστεί 1 βδομάδα φήμες λένε ότι ούτε να χέσει δεν μπορούσε απ στην στεναχώρια

στην ακρίβεια ήταν εκεί δίπλα μας να μοιράσει 20 ευρώ το μήνα...από το υστέρημα του έβγαλε από τα ίδια του τα τσουβάλια της ζίμενς και μας τα έδωσε

και στον κοβιντ πάλι εκεί ήταν να μοιράσει τα λεφτά μας στα κανάλια για να μας κρατάνε συντροφιά να μην τρελαθούμε μόνοι μας μέσα στο σπίτι που μας έκλεισε ενώ αυτός πήγαινε διακοπές στην ικαρια

τι σκατά θέλετε ποια από τον άνθρωπο

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.035
Πόντοι
8.346
Ρε τυπε, πραγματικα ωρες ωρες μας Scottιζεις τ αρχιδια. Εχεις γινει ο σαντμαν των πολιτικων.
Ποιος σ ειπε ρε τυπε να ασχολείσαι. Αμα δεν γουστάρεις υπάρχει ignore list.
Τραβα και γαμησου που σ χαλαμε και την ζαχαρένια

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.359
Πόντοι
6.256
τι ζητάτε επιτέλους από αυτόν τον άνθρωπο?

στις φωτιές ήταν εκεί είχε να πλυθεί και να ξυριστεί 1 βδομάδα φήμες λένε ότι ούτε να χέσει δεν μπορούσε απ στην στεναχώρια

στην ακρίβεια ήταν εκεί δίπλα μας να μοιράσει 20 ευρώ το μήνα...από το υστέρημα του έβγαλε από τα ίδια του τα τσουβάλια της ζίμενς και μας τα έδωσε

και στον κοβιντ πάλι εκεί ήταν να μοιράσει τα λεφτά μας στα κανάλια για να μας κρατάνε συντροφιά να μην τρελαθούμε μόνοι μας μέσα στο σπίτι που μας έκλεισε ενώ αυτός πήγαινε διακοπές στην ικαρια

τι σκατά θέλετε ποια από τον άνθρωπο
Σε λιγο θα μας πεις οτι τον γλωσσοφαγαμε ,οτι τον καντεμιασαμε

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.142
Πόντοι
6.256
Οριστε ρε μουνοπανα με τις φωτιες!!!Τον ζορισατε τον ανθρωπο και τωρα θα πρεπει να συμπιεσει το προγραμμα των διακοπων του!!!

Κυπρο-Μυτιληνη την ιδια μερα ρε αρχιδια!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.148
Πόντοι
5.506
Ποιος σ ειπε ρε τυπε να ασχολείσαι. Αμα δεν γουστάρεις υπάρχει ignore list.
Τραβα και γαμησου που σ χαλαμε και την ζαχαρένια
Σιγα μη γινω λαλακης εγω για χαρη σου. Διαβασε λιγο σαντμαν, μετα διαβασε λιγο προσεκτικα μικαελ σκοτιζωαρχιδια και θα μπεις στο νοημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom