Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.634
Πόντοι
3.656
ρε μεγαλε, εχεις ψαξει και εχεις αποφασισει φετος να πας στο Χ νησι για διακοπες. Βρηκες καλο και φτηνο airbnb ή ο ξαδερφος ο κωστας σου ειπε να πας σπιτι του, ή η φιλη της γκομενας σου τα μασαει απο εναν νησιωτη και σας καλεσε κτλ κτλ κτλ. Φτανεις στα εισιτηρια και βλεπεις οτι αντι για 50+50 που ηταν περσι, φετος ειναι 80+80.
Για 60 γαμημενα ευρω θα αλλαξεις πληρως προορισμο; Οχι, θα τα πληρωσεις. Και οταν σε ρωτησει ο δημοσιογραφος του σκαι "ολα καλα κυριε" εσυ θα του πεις "ολα καλα φιλε αλλα γαμιεται η bluestar με τις τιμες που εβαλε, γαμιεται και ο μητσοτακης σου που δεν εχει κανει ουτε μισο ελεγχο για αισχροκερδια, και θελει να μου κανει ακομα και τα ακτοπλοικα "pass" για να φαινεται ως σωτηρας ενω απλα ειναι ανικανος".

Ειμαι παραλογος; Αν καποιος δε, δεν εχει αμαξι, που στο πουτσο θα πας με το ΚΤΕΛ για διακοπες (που εν τω μεταξυ και εκει οι τιμες ειναι γελοιες); Στο νησι ξερεις οτι γυρω απτο σπιτι που θα μεινεις θα εχει σιγουρα σουπερμαρκετ, παραλια και μαγαζια, αντε να παρεις συγκοινωνια μια φορα τη μερα να πας καπου αλλου.

Μην μπερδευεστε μαγκες, το οτι κανεις δεν ελεγχει τις τιμες γιατι ειμαστε ενα μπουρδελο χωρις ταβανι, δεν θα το χρεωθει μονο ο καταναλωτης (εχει και αυτος το μεριδιο του σιγουρα). Γιατι με την ιδια λογικη, οτι και να μπουκοταρω εγω, μπορει να μην το μπουκοταρει σχεδον κανεις αλλος, ή στην τελικη δεν θα το μπουκοταρει κανενας τουριστας. Αρα παπαρια κερδος θα εχω μακροπροθεσμα, μονο με επισημη παρεμβαση θα σταματησει το κλεψιμο. Λες και ο νησιωτης ή η ακτοπλοικη περιμενει τον ελληνα για να βγαλει φραγκα το καλοκαιρι... Στα αρχιδια τους.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά...και στο λέω από την πλευρά του επιχειρηματία :

Το να αγοράζεις την υπηρεσία μου στην τιμή που την ορίζω ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ από το να την αγοράζεις και μετά να λες ότι γαμιέμαι.

ίσα ίσα τώρα που σε πήρα χαμπάρι ότι θα την αγοράσεις no matter what...του χρόνου θα δεις τα εισητήρια διπλά...αφού και πάλι θα τα αγοράσεις γιατί να μη βγάλω κιάλο? Και φυσικά δεν μιλάω μόνο για τα εισητήρια ούτε για τη μύκονο που είναι ένα ιδιαίτερο μέρος (και καλά κάνει)

όταν όμως πας στην Πάρο που πριν 15 χρόνια έκλανε η Μύκονος και σνιφάρε η πάρος μήπως και πάρει κάτι από την ζωή της...και σου χρεώνουν τις αρχιδοβλαχιές τους ακριβά...ή όταν πας σε κάτι τρύπες σε άλλα νησιά και τις πληρώνεις σαν πεντχαους στην νέα Υόρκη.....τότε όσο και να τους βρίζεις...του χρόνου θα σου χρεώσουν 12 ευρώ το 1λτ νερό στην παραλία. Και καλά θα κάνουν.

Οπότε δεν είναι μόνο τα εισιτήρια (είναι το λιγότερο)....αν δεν θες να πηγαίνεις για φαγητό στη χώρα σε ένα εστιατόριο και να σου χρεώνουν το (γκουρμέ μη μέσω) χταπόδι (γραμμάρια) για χαβιάρι........

τότε πρέπει να σταματήσεις να πηγαίνεις...για να πάρουν χαμπάρι τα τυρόγαλα ότι επειδή κληρονόμησαν κάτι δε σημαίνει ότι μπορούν να μας πιάνουν κορόιδα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.777
Πόντοι
5.506
και γω.
βρηκα μια ερημη και εβαλα την σημαια μου. κατουρησα και το μονο δεντρο, αρα μου ανηκει.
δεν σας λεω που ειναι γιατι θα τσακωθουμε, εναν τουριστα προχτες τον κυνηγησα
μην χτυπας τους τουριστες ρε παλιομουνοπανο

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
μην χτυπας τους τουριστες ρε παλιομουνοπανο
δεν χτυπησα κανεναν. απλα ξεκινησα να τρεχω απειλητικα προς το μερος του :coffee:

tumblr_o4jkunqO9x1qa0p3wo1_400.gif

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.417
Πόντοι
12.756

Το να αγοράζεις την υπηρεσία μου στην τιμή που την ορίζω ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ από το να την αγοράζεις και μετά να λες ότι γαμιέμαι.

ίσα ίσα τώρα που σε πήρα χαμπάρι ότι θα την αγοράσεις no matter what...του χρόνου θα δεις τα εισητήρια διπλά...αφού και πάλι θα τα αγοράσεις γιατί να μη βγάλω κιάλο? Και φυσικά δεν μιλάω μόνο για τα εισητήρια ούτε για τη μύκονο που είναι ένα ιδιαίτερο μέρος (και καλά κάνει)

όταν όμως πας στην Πάρο που πριν 15 χρόνια έκλανε η Μύκονος και σνιφάρε η πάρος μήπως και πάρει κάτι από την ζωή της...και σου χρεώνουν τις αρχιδοβλαχιές τους ακριβά...ή όταν πας σε κάτι τρύπες σε άλλα νησιά και τις πληρώνεις σαν πεντχαους στην νέα Υόρκη.....τότε όσο και να τους βρίζεις...του χρόνου θα σου χρεώσουν 12 ευρώ το 1λτ νερό στην παραλία. Και καλά θα κάνουν.

Οπότε δεν είναι μόνο τα εισιτήρια (είναι το λιγότερο)....αν δεν θες να πηγαίνεις για φαγητό στη χώρα σε ένα εστιατόριο και να σου χρεώνουν το (γκουρμέ μη μέσω) χταπόδι (γραμμάρια) για χαβιάρι........

τότε πρέπει να σταματήσεις να πηγαίνεις...για να πάρουν χαμπάρι τα τυρόγαλα ότι επειδή κληρονόμησαν κάτι δε σημαίνει ότι μπορούν να μας πιάνουν κορόιδα.

Και πολυ καλά θα κάνουν !!
Τιποτα δεν πεφτει , ο Ελληνας πρεπει να ειναι ο μεγαλυτερος μαλάκας καταναλωτης .. μονο να γκρινιαζει ξερει και μετα να αγόραζει

Η βενζινη εμεινε κοντα στο 2 ευρω .. που ελεγαν θα πέσει .. απλα παλι ξεχάστηκε ο Ελληνας και την συνήθισε την τιμη , τα ειχα γραψει :wanker:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.706
Πόντοι
1.706
Τιποτα δεν πεφτει , ο Ελληνας πρεπει να ειναι ο μεγαλυτερος μαλάκας καταναλωτης .. μονο να γκρινιαζει ξερει και μετα να αγόραζει

Η βενζινη εμεινε κοντα στο 2 ευρω .. που ελεγαν θα πέσει .. απλα παλι ξεχάστηκε ο Ελληνας και την συνήθισε την τιμη , τα ειχα γραψει :wanker:
Ε τώρα υπερβάλλεις, κάθε καλοκαίρι η τιμή είναι τσιμπημένη.
Τι, να μην πιάσουμε το κωλαράκι από τους επισκέπτες ακόμα και στη βενζίνη???

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.417
Πόντοι
12.756
Ε τώρα υπερβάλλεις, κάθε καλοκαίρι η τιμή είναι τσιμπημένη.
Τι, να μην πιάσουμε το κωλαράκι από τους επισκέπτες ακόμα και στη βενζίνη???
Βεβαια δεν εχω κοιταξει στην Βεικου που βαζει ο Αλεξ , μπορει να εχει 1,40 εκει

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336

εγω δεν διαφωνω οτι και ο καταναλωτης πρεπει να επεμβει με τον τροπο που μπορει. Αλλα οχι και δαρμενοι και γαμημενοι... Δουλεια της πολιτειας ειναι να κραταει τα προσχηματα, αφου η πλειοψηφια των επιβατων το καλοκαιρι θα ειναι τουριστες, ειτε κανω ειτε δεν κανω μπουκοταζ εγω προσωπικα, δεν προκειται να αλλαξει τιποτα. Ή μηπως θα κανω καμπανια στο ινσταγκραμ να ενημερωσω τους εκατομμυρια τουριστες να μπουκοταρουν τα νησια; :think:

Ας μην μιλαμε για τις διακοπες λες και ειναι πολυτελεια, δικαιωμα μας ειναι. Να ημασταν στην αφρικη και να μην ειχαμε νερο να πιουμε, ναι οκ, θα ηταν πολυτελεια.

Ασε τα εστιατορια και τις ξαπλωστρες, οποιος δεν εχει για αυτα, θα μαγειρεψει σπιτι και θα απλωσει πετσετουλα στην αμμο, αλλα τα ακτοπλοικα μπορει να χρησιμοποιηθουν και απο μονιμους κατοικους, οχι μονο για διακοπες. Δηλαδη αν μενεις μονιμα στο νησι και πρεπει να κατεβεις στην Αθηνα για δουλειες, τι θα κανεις; μπουκοταζ; θα πας κολυμπωντας ή θα τραβηξεις κουπι.

Εγω αυτο που λεω ειναι, πρωτα θα κραξεις τον κλεφτη, μετα θα κραξεις το κρατος που δεν φροντιζει να μειωθει η κλεψια, και μετα να κραξεις και το θυμα που δεν προσεχε, αν χρειαστει. Αλλιως ας κατσουμε κλεισμενοι σπιτια μας για μια 5ετια με την ελπιδα να πιασει τοπο το μπουκοταζ μας :confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Δεν είπα οτι ειναι ακριβά τα νησιά είπα οτι διαμαρτύρονταν για τα ακριβά εισιτήρια. Και επιμένω ο Ελληνας εχει κομπλεξ, δεν θεωρεί οτι πηγε διακοπές αν δεν πατήσει το ποδι του σε νησι... Αν γυρίσει στην δουλεια και πει φετος πηγα διακοπές π.χ. στο Άστρο Κυνουρίας δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον κοιτάξουν καπως απαξιωτικα και σίγουρα κάποιος μαλακας θα του κανει καζούρα λέγοντας οτι αυτος πηγε μια εβδομάδα Σίφνο ξερω εγω.
Έχει αλλάξει πολύ η νοοτροπία του κόσμου. Και είναι πολλοί αυτοί που πηγαίνουν διακοπές σε παραθαλάσσιες περιοχές.
Μανη πχ και όλη η περιοχή στα παράλια Μεσσηνίας-Λακωνιας θεωρούνται κορυφαίοι προορισμοί. Και όχι μόνον αυτοί φυσικά.
Η συνεχόμενη κρίση άλλαξε πολλά στον τρόπο που σκέφτεται ο Έλληνας.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
να βαζεις απο ετεκα με 1.70 :coffee:

απλα κλεβεις μια τρομπα βενζινης ανα εξαμηνο και εισαι τζετ. Λυσεις υπαρχουν

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Έχει αλλάξει πολύ η νοοτροπία του κόσμου. Και είναι πολλοί αυτοί που πηγαίνουν διακοπές σε παραθαλάσσιες περιοχές.
Μανη πχ και όλη η περιοχή στα παράλια Μεσσηνίας-Λακωνιας θεωρούνται κορυφαίοι προορισμοί. Και όχι μόνον αυτοί φυσικά.
Η συνεχόμενη κρίση άλλαξε πολλά στον τρόπο που σκέφτεται ο Έλληνας.
Ειδικα Μεσσηνια ρε φιλε, οι παραλιες ειναι σαφως ανωτερες απο πολλα νησια.
Μεχρι και ο κριστιανο ροναλντο εκανε διακοπες στην καλαματα :coffee: Δεν ξερει ο Χρηστος και ξερει η πλεμπα;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.777
Πόντοι
5.506
ακου ετεκα.....ουτε για τον αναπτηρα δεν βαζω απο εκει....το μοτοσακο μου δεν μπανει με τιποτα εκει μουλαρωνει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.634
Πόντοι
3.656

σε 1 - 1.5 χρόνο από σήμερα θα αγοράζεις το μπουκαλάκι με το νερό 1.5ε και θα λένε όλοι ''ε έχουν έξοδα και αυτοί...τρέχει από την πηγή τζάμπα το νερό αλλά έχουν έξοδα μεταφοράς''

πούτσα και ξύλο μέχρι να πουν το νερό νεράκι :zfuck:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.417
Πόντοι
12.756
τουριστες, ειτε κανω ειτε δεν κανω μπουκοταζ εγω προσωπικα, δεν προκειται να αλλαξει τιποτα. Ή μηπως θα κανω καμπανια στο ινσταγκραμ να ενημερωσω τους εκατομμυρια τουριστες να μπουκοταρουν τα νησια; :think:

Αυτο ειναι ο κλασσικος Ελληνας , ολοι ετσι λενε και δεν κάνει κανεις ,.. και εγω να κανω δεν θα κάνει ο αλλος ..

Αλλιως ας κατσουμε κλεισμενοι σπιτια μας για μια 5ετια με την ελπιδα να πιασει τοπο το μπουκοταζ μας :confused:

Σκεψου την περιπτωση να εισαι 5 χρόνια σπιτι σου και ισως μετα να μπορεις να πας και καπου , αν δεν ειναι ολοι οπως αυτο που λες πιο πάνω
Αλλα δεν αντεχεις .. σ αρεσει το γαμησι που τρως , καυλωνεις και εσυ να γκρινιαζεις αλλα να τα δινεις και να λες -Που ειναι το κράτος !!!
Αλλιως να σε πληροφορησω οτι ετσι οπως παει η κατασταση μαλλον θα εχεις την δυνατοτητα να πηγαινεις για άλλα 5 και μετά καθόλου και ποτέ ...

Τωρα επειδη ξερω τι θα μου απαντησεις , γιατι και αυτη κλασσικη απάντηση ειναι , θα μου πεις ας παω τα 5 και μετά ας παει να γαμηθει .. μετά δεν χρειάζεται να πάω

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.634
Πόντοι
3.656
εγω δεν διαφωνω οτι και ο καταναλωτης πρεπει να επεμβει με τον τροπο που μπορει. Αλλα οχι και δαρμενοι και γαμημενοι... Δουλεια της πολιτειας ειναι να κραταει τα προσχηματα, αφου η πλειοψηφια των επιβατων το καλοκαιρι θα ειναι τουριστες, ειτε κανω ειτε δεν κανω μπουκοταζ εγω προσωπικα, δεν προκειται να αλλαξει τιποτα. Ή μηπως θα κανω καμπανια στο ινσταγκραμ να ενημερωσω τους εκατομμυρια τουριστες να μπουκοταρουν τα νησια; :think:

Ας μην μιλαμε για τις διακοπες λες και ειναι πολυτελεια, δικαιωμα μας ειναι. Να ημασταν στην αφρικη και να μην ειχαμε νερο να πιουμε, ναι οκ, θα ηταν πολυτελεια.

Ασε τα εστιατορια και τις ξαπλωστρες, οποιος δεν εχει για αυτα, θα μαγειρεψει σπιτι και θα απλωσει πετσετουλα στην αμμο, αλλα τα ακτοπλοικα μπορει να χρησιμοποιηθουν και απο μονιμους κατοικους, οχι μονο για διακοπες. Δηλαδη αν μενεις μονιμα στο νησι και πρεπει να κατεβεις στην Αθηνα για δουλειες, τι θα κανεις; μπουκοταζ; θα πας κολυμπωντας ή θα τραβηξεις κουπι.

Εγω αυτο που λεω ειναι, πρωτα θα κραξεις τον κλεφτη, μετα θα κραξεις το κρατος που δεν φροντιζει να μειωθει η κλεψια, και μετα να κραξεις και το θυμα που δεν προσεχε, αν χρειαστει. Αλλιως ας κατσουμε κλεισμενοι σπιτια μας για μια 5ετια με την ελπιδα να πιασει τοπο το μπουκοταζ μας :confused:
Και όμως οι Έλληνες πολλές φορές κάνουν μεγαλύτερο τζίρο από τους τουρίστες στα νησιά. Δεν λέω για τους τουρίστες που έρχονται με τη θαλαμηγό....όμως μια οικογένεια Ελλήνων ξοδεύει περισσότερα από μια οικογένεια Γερμανών. Και καλά...ας μην πάταγε πόδι κανένας Έλληνας σε ένα νησί και θα έβλεπες πως η ξαπλώστρα θα πήγαινε από 30ε 15 σε μια χρόνια....αυτή είναι η δύναμη των πολλών...πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι

Σιγά μην είναι δικαίωμα οι διακοπές ρε τύπε.....τι δικαιοματιστικά είναι αυτά? Πολυτέλεια είναι και όποιος έχει πάει και όποιος έχει δεν πάει. Δικαίωμα είναι η πρόσβαση στο πόσιμο νερό και ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα όχι το να έχεις λεφτά να πας στην Αμοργό.

Να τον κράξεις τον κλέφτη όσο θες....στο είπα και πριν.....αν φωνάζεις και μετά πας και αγοράζεις είναι σαν να του λες "όσο έχω δυνάμεις θα σε πληρώνω"

Από κει και πέρα ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.513
Πόντοι
266
Μετά από την ακρίβεια των Πατούλη το μηταρακη
Να γράψω και ένα καλό
Γιατί από σας δεν πρόκειται να το δω