Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.883
Πόντοι
8.346
Σιγα μη γινω λαλακης εγω για χαρη σου. Διαβασε λιγο σαντμαν, μετα διαβασε λιγο προσεκτικα μικαελ σκοτιζωαρχιδια και θα μπεις στο νοημα.
Στα αρχιδια μου τύπε τι θα γίνεις κ τι δεν θα γίνεις. Εχω καθε δικαίωμα να γράφω όπου θέλω οτι θελω. Αν δν σ αρέσει είναι δικό σου θέμα, λυστο μόνος σου.

• Like
Αντιδράσεις: riding

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Στα αρχιδια μου τύπε τι θα γίνεις κ τι δεν θα γίνεις. Εχω καθε δικαίωμα να γράφω όπου θέλω οτι θελω. Αν δν σ αρέσει είναι δικό σου θέμα, λυστο μόνος σου.
Πολλα νευρα ρε τυπε, δεν ξερω τι σου εκανε ο Κυριος Κυριακος αλλα πολλα νευρα.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.003
Πόντοι
3.936
Οριστε ρε μουνοπανα με τις φωτιες!!!Τον ζορισατε τον ανθρωπο και τωρα θα πρεπει να συμπιεσει το προγραμμα των διακοπων του!!!

Κυπρο-Μυτιληνη την ιδια μερα ρε αρχιδια!!!

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.777
Πόντοι
1.056
Έχουν σβήσει οι φωτιές ή επειδή δν δείχνει τπτ στα κανάλια συμπεραίνουμε ότι όλα καλά?
Στ αρχιδια μας κ οι φωτιες τυπε…εκ μερους του κ.Πρωθυπουργου:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Ο Κούλης εθεάθη στο Μαράθι για Σ/Κ. Ο ποκοπικος τον πείραξε...

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
εγω που ειμαι απο νησι , Λεσβο, θα παω. θα παω σπιτι μου , να δω την μητερα μου, αλλα εκει που θα καθομουν 5 φορες ας πουμε να φαω εξω, θα κατσω 2 γιατι απο καπου θα πρεπει να κοψω για να παω. και να εισαι σιγουρος ολοι που ειμαστε απο νησια και θα παμε, θα κοψουμε πολυ απο το εξω που ειχαμε αλλες φορες
Έτσι Ακριβώς.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.777
Πόντοι
1.056
Ειναι το κλασικό υφος ΝΔκρατη που κουνάει προς ολες τις κατευθύνσεις το δαχτυλο!

Γραψτον στ αρχιδια σου

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.875
Πόντοι
506
Eτσι κι αλλιως ο Πατούλης δεν καιγονταν για Περιφεριαρχης.
Αλλου ήθελε να μπει σε πιο αθορυβη θεση αλλα τον έφαγε ενας μικρομεσαιος που ητανε πιο κοντα στον κουλη

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Καλυτερα. Αυτη η μαλακια βριζω 3 χρονια και 364 μερες τον κουλη και μετα παω και τον ψηφιζω, μου δινει στα νευρα. Χίλιες φορες να μην τον ψηφισει

Πρώτον ο Κούλης ξεκίνησε τις μαλακίες και στη συνέχεια άρχισε ο κόσμος να βρίζει. Όχι το αντίθετο.

Και όπως τα λες να ήταν, γιατί δεν λες 4 χρόνια ; Έχεις την εντύπωση ότι τη μέρα που πήγε να ψηφίσει δεν έβριζε ;

Πέρα από την πλάκα, ο τύπος σε δουλεύει καθ’ολη τη διάρκεια της 4ετιας και εσύ έχεις να το λες : " τον Κούλη τον ψηφίζουν ακόμη και αυτοί που τον βρίζουν 24/7 επί 4 χρόνια. Το 41% μου φαίνεται λίγο, μάλλον έγινε λάθος στην καταμέτρηση".

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Οριστε ρε μουνοπανα με τις φωτιες!!!Τον ζορισατε τον ανθρωπο και τωρα θα πρεπει να συμπιεσει το προγραμμα των διακοπων του!!!

Κυπρο-Μυτιληνη την ιδια μερα ρε αρχιδια!!!

ελπιζω οι κυπριοι να εχουν ετοιμη την πυροσβεστικη τους, δεν θα μεινει πουστης :tooth:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266
Για τον Πατουλη τον Μηταράκη για τιε φωτιές δεν θα γράψεις κάτι ;;
Δεν εχεις αποψη γι αυτα ;;
Στα αρνητικά δεν λες κουβέντα , δεν τα βλεπεις , δεν τα διαβάζεις ;;

Το ότι δεν γράφω Δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζω τι γράφετε
Κάθε κυβέρνηση κάνει θετικά και αρνητικά
Δεν θυμάμαι να είδα σε πολλές σελίδες να γράφετε ένα θετικό

Εκτός από αυτό που έγραψα και το οικονομικό νομοσχέδιο που από τα μισά που είχε υποσχεθεί το νομοσχέδιο τα κάνει πράξη
Και αφορά πολλους πολίτες

Αν στη μεταξύ σας συζήτηση συζηταγατε και αυτά
Θα μπορούσαμε όλοι μαζί να συζητάμε και τα θετικά και τα αρνητικά

σας αρέσει μόνο για τα αρνητικά η συζήτηση
Συμφωνείτε Μεταξύ σας Τι κακή πού είναι η κυβέρνηση
Όταν στις εκλογές βλέπετε την πραγματικότητα Δεν ξέρετε που να κρυφτείτε

Συνεχίστε ετσι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Πρώτον ο Κούλης ξεκίνησε τις μαλακίες και στη συνέχεια άρχισε ο κόσμος να βρίζει. Όχι το αντίθετο.

Και όπως τα λες να ήταν, γιατί δεν λες 4 χρόνια ; Έχεις την εντύπωση ότι τη μέρα που πήγε να ψηφίσει δεν έβριζε ;

Πέρα από την πλάκα, ο τύπος σε δουλεύει καθ’ολη τη διάρκεια της 4ετιας και εσύ έχεις να το λες : " τον Κούλη τον ψηφίζουν ακόμη και αυτοί που τον βρίζουν 24/7 επί 4 χρόνια. Το 41% μου φαίνεται λίγο, μάλλον έγινε λάθος στην καταμέτρηση".
Ναι, ο Κουλης αρχισε τις μαλακιες και ο σοφος ο Μακης ο ταριφας παρεα με την Κιτσα την νυχου αρχισαν να τον βριζουν. Καλα τα λες.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.101
Πόντοι
1.406

Εκτός από αυτό που έγραψα και το οικονομικό νομοσχέδιο που από τα μισά που είχε υποσχεθεί το νομοσχέδιο τα κάνει πράξη

Συνεχίστε ετσι
Γαμησε τους ρε γιγαντα,καθεσαι κ ασχολεισαι με τα ορφανα του Τσιπρα:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756

Συνεχίστε ετσι

μην εισαι μουνοπανο τωρα
Εγω δεν βγηκα και εγραψα ξεκαθαρα οτι καιγεται το 2% της Ελλαδας αλλα το 98% δεν εχει φωτια και κανεις δεν λεει ενα ευχαριστω στον Κουλη ;;

Αυτο δεν ειναι θετικό σχόλιο ; μην κοιτας που εδω τα μουνια ειναι τοξικοι και αρνητικοι

Τελευταία τροποποίηση:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.619
Πόντοι
2.606
αγορασμενη ξαΜπλωστρα ολη την σεζον εχουν τα μέλη του μπου τυπε , τι νομιζεις ; οτι ειναι τιποτα πεινάλες ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σαβ/κο που παει η πλεμπα δεν παμε τυπε , τωρα ειναι για μεροκαματιαρηδες
Αυγουστο σε κυκλαδα ούτε ζωγραφιστο δεν με βλέπουν.....ούτε Ανάφη δεν είναι να κατέβεις Αύγουστο...μαδομουνι να φας ,να πιεις ,να μείνεις.... δεύτερο πόδι άρχοντας όλο το μήνα ..

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Ναι, ο Κουλης αρχισε τις μαλακιες και ο σοφος ο Μακης ο ταριφας παρεα με την Κιτσα την νυχου αρχισαν να τον βριζουν. Καλα τα λες.

Ίδια βαρύτητα έχει η ψήφος τύπε. Είτε προέρχεται από τον Μάκη τον ταρίφα, είτε από την Κίτσα την νυχού, τον Μπάµπη τον Σουγιά, τον Κώστα τον Γκοτζίλα, τον Πέτρο τον Μπαλτά, τον Πεταλούδα τον Νίκο.

Εκτός και αν πιστεύεις ότι η ψήφος του Μήτσου του λαστιχά, πιάνεται με συντελεστή χ1.5 επειδή αποκαλεί τους αριστερούς "μουνόπανα".

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Ίδια βαρύτητα έχει η ψήφος τύπε. Είτε προέρχεται από τον Μάκη τον ταρίφα, είτε από την Κίτσα την νυχού, τον Μπάµπη τον Σουγιά, τον Κώστα τον Γκοτζίλα, τον Πέτρο τον Μπαλτά, τον Πεταλούδα τον Νίκο.

Εκτός και αν πιστεύεις ότι η ψήφος του Μήτσου του λαστιχά, πιάνεται με συντελεστή χ1.5 επειδή αποκαλεί τους αριστερούς "μουνόπανα".
Οχι βεβαια, αυτο ειναι ενα λαθακι της δημοκρατιας αλλα τι να κανεις, δε μπορεις να τα εχεις ολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom