Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.012
- Πόντοι
- 6.256
Παω για υπνο μαλακες....οσοι ειστε επαρχια αμα εγκλωβιστειτε σε καμμια φωτια αφηστε ενα μηνυμα εδω λιγο πριν το τελος να σας κλαψουμε.
εκει πρεπει να παει κυριος κυριακος γτ αν τους πιασει καμια κλιματικη αλλαγη να ξερουν πως να κανουν εκκένωση....Ankara δεν πατάω
Ανήκουμε στους οσμανληδες
αύριο με γκομενετο θα αράζω εδώ στο καταπράσινο δροσερό τοπιο
είσαι λάθος .... άστο...
για 2023 μιλάμε ... τα μαθήματα αφού μπείς στη Σχολή ναι σε pc..
η εισαγωγή ? οι εισακτέες εξετάσεις ?
αν ο άλλος είναι σκράπας ξέρεις ποιοί πληρώνουνε τη νύφη ?
οι εργασίες ΟΛΕΣ είναι ομαδικές στα εξάμηνα...
πάμε παρακάτω...
ρε μαγκες και εγω σας λεω οτιΦυσικά και όλοι σχεδιάζουν στα πισιά.
Το θέμα είναι τι σχεδιάζουν.
Εκεί πρέπει να μπει το όραμα, η φαντασία που πρέπει να έχει ενας αρχιτέκτονας.
Υπάρχει άλλος τρόπος να "μετρηθεί" αυτό?
Χωρίς πλάκα, ρωτήστε σε σχολή εξωτερικού για να δούμε τι θα απαντήσουν.
Γίνεται να εγκλωβιστούν?? Το 112 βαράει ασταμάτητα κ 7.000 μπάτσοι τους απομακρύνουν από τα σπίτια τους με κλωτσομπουνιδιαΠαω για υπνο μαλακες....οσοι ειστε επαρχια αμα εγκλωβιστειτε σε καμμια φωτια αφηστε ενα μηνυμα εδω λιγο πριν το τελος να σας κλαψουμε.
Ο καθένας την παπαριά του.....
Και δικά μας σουλατσάρανε πάνω απ την Σμύρνη.....
Και?
Τώρα είναι ένα πεδίο που υπερέχουμε σαρωτικά.....
Παω για υπνο μαλακες....οσοι ειστε επαρχια αμα εγκλωβιστειτε σε καμμια φωτια αφηστε ενα μηνυμα εδω λιγο πριν το τελος να σας κλαψουμε.
Eιχε σχέδιο ο Κυριάκοςεκει πρεπει να παει κυριος κυριακος γτ αν τους πιασει καμια κλιματικη αλλαγη να ξερουν πως να κανουν εκκένωση....
για το 112 εχουμε κατοχυρωσει πατεντα μην ερθουν και μας το κλεψουνε;Eιχε σχέδιο ο Κυριάκος
Αφήνω να τα ξύνουν όλοι στο δημόσιο τομέα το χειμώνα ώστε να με ψηφίζουν οπότε καμιά πρόληψη
Επίσης επειδή υπάρχει το μάτι κ θα τον συγκρίνουν με αυτό πλέον λέει τους πάντες να φύγουν κ ας σβηστεί η φωτιά στη θάλασσα αφού πάντα θα συγκρίνεται με το μάτι
Είναι ικανός να στείλει το 123 κ στους ζουλου στην αφρικη ...μιλάμε έχουμε σχεφιο
Τι αναποδια τους ετυχε παλι αυτους τους ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ;Μου ηθικολογεις κ πετας για αντεπιχείρημα σε μπουρδελοφορουμ "εσυ που δίνεις το χ,ψ ποσο για να γαμησεις?!"
Τρικυμία επικρατεί στο μυαλό σου. Δν εχει νόημα να μπω καν σε συζήτηση. Λες ότι ο τύπος ειναι μαλακας που για τον οποιοδήποτε λογο ,τον οποίο δν ξέρεις,εφτασε στο σημείο να χρωστάει μικροποσα και τον κρινεις χωρίς δευτερη κουβέντα και έβγαλες κ συμπέρασμα, αλλα η πράξη του να χανεις το σπίτι σου για μικροποσα σου φαίνεται λογικη. Βλέπεις το δέντρο και χανεις το δάσος.
Μακάρι να μην σου τύχει και σενα καμια αναποδια στην ζωη σου και βρεθείς στην θεση αυτου του ανθρώπου. Αν όμως τύχει να ξέρεις οτι όπως εσυ τωρα εδω θα υπάρχουν κ αλλοι ενα σωρο μαλακες που θα φωνάζουν "καλα του κανουν".
Εγω δν θα ειμαι ένας απο αυτους
ποσα πια να κανεις αυτος ο ανθρωπος; σου ειπε ασφαλησε το σπιτι σου το εκανες; αμ και σε προειδοποιει δινοντας σου και εκπτωση στον ενφια αμ και δεν το κανεις... ποιος φταιει;Eιχε σχέδιο ο Κυριάκος
Αφήνω να τα ξύνουν όλοι στο δημόσιο τομέα το χειμώνα ώστε να με ψηφίζουν οπότε καμιά πρόληψη
Επίσης επειδή υπάρχει το μάτι κ θα τον συγκρίνουν με αυτό πλέον λέει τους πάντες να φύγουν κ ας σβηστεί η φωτιά στη θάλασσα αφού πάντα θα συγκρίνεται με το μάτι
Είναι ικανός να στείλει το 123 κ στους ζουλου στην αφρικη ...μιλάμε έχουμε σχεφιο
Που να σ λέω τώρα,ασεΤι αναποδια τους ετυχε παλι αυτους τους ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ;
Τι θες γκρίζε λύκε?Eιχε σχέδιο ο Κυριάκος
Εισαι τοσο πανιβλακας που δεν εχει νοημα να σου εξηγουμε ξανα ποσο τεραστια διαφορα εχει το βεβαιωμενο χρεος σε τελικο σταδιο πλειστηριασμου απο το ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ.Πως γινεται ενας για 800€ να ωρύονται τ κομματόσκυλα σε φαση τυπου «καλα του κανανε δεν ειμαστε εμεις οι αλλοι χαζοί» και οταν τους λες ποσα μυρια χρωστά η ΝΔ ως κομμα,η Κουλα ως πορδυπουργος,να σ λενε ειναι απολυτα λογικο κ τακτοποιούν τις πληρωμές τους…
μονο τα κομματόσκυλα το καταφέρνουν αυτο.Τι να κανουν ομως αλλο στη μίζερη ζωούλα τους;0,60€/ποστ ειναι αυτα
Oχι. Στην παραμεθοριο. Επιμενω.Όχι στα σύνορα. Σε μάχιμη μονάδα.
κοιτα ποιος γυρισεποσα πια να κανεις αυτος ο ανθρωπος; σου ειπε ασφαλησε το σπιτι σου το εκανες; αμ και σε προειδοποιει δινοντας σου και εκπτωση στον ενφια αμ και δεν το κανεις... ποιος φταιει;
Εγω εκανα 18 μηνες τύπε.
Απο τον 5ο έως τον 11ο μηνα ημουν σε φυλακιο στη Χιο και μου ετυχε αυτο που λες. Δεν μιλησα για βραχονησιδα καπου.
Απο τον 11ο και μετα, ημουν στην Αττικη. Και εκει ηταν αυτο που σου λεω.
Ενταξει?
@Νίπλης κατι παιζει τωρα εδω αλλα δεν μπορω να καταλαβω... το 18 ξαφανιστηκε;Oχι. Στην παραμεθοριο. Επιμενω.
Και αναλογως αν τερματιζες την θητεια σου στην παραμεθοριο, εκανες 15 μηνες. Αν τερματιζες Αττικη, εκανες 19. Και στις άλλες περιοχες 17.
φωναξε @RETRO να πει και καληνυχτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κοιτα ποιος γυρισε
μπερδεύεις διάφορες ειδικότητες-σχολές που είναι άσχετες με την Αρχιτεκτονικήρε μαγκες και εγω σας λεω οτι
ο ενας υποψηφιος αρχιτεκτονας γραφει 20 σε ολα και 13 σχεδιο και κοβεται.
και ο δευτερος υποψηφιος αρχιτεκτονας γραφει 20 σε ολα και 13 φυσικη και περναει.
Σας φαινεται λογικο;
Ειναι ενα πραγμα να μπεις στη σχολη και αλλο πραγμα να βγεις. Αμα εισαι οντως ασχετος (και οχι απλα να "ετυχε") δεν θα παρεις πτυχιο ποτε. Δηλαδη αμα ειναι ιδιωτικο το παν/μιο και μπεις μονο με τα λεφτα σου (και καποια χαμηλοτατα κριτηρια) εισαι πιο αξιος απτον αλλο που απετυχε για 0.25 μοναδες;
Και δεν λεω να μην υπαρχουν ορια, σαφως, δεν θα μπει ο καθε πικραμενος. Αλλα το συγκεκριμενο μαθημα αποτι φαινεται ειναι αγκαθι για πολλους, και δεν διδασκεται καν στο λυκειο. Δηλαδη ειναι σαν να εχεις ηδη ιδιωτικοποιησει μερος της εκπαιδευσης (χωρις φροντιστηριο δεν περνας σχεδιο), αλλα δεν εχεις καν δεδομενη την εισαγωγη σου στο παν/μιο, ακομα κι αν γραψεις εξαιρετικα στις εξετασεις...
4.800 πεσος ειχε το δολαριο πριν λιγο καιρο, τωρα επεσε κατω απο τις 4.000, γαμω τον Πετρο μου.Εγώ είμαι με το δολάριο
Όποιος μού το δίνει σε αυτόν παγαινω
Ψηφίζω από κασσιδα μέχρι ΑΝΤΑΡΣΥΑ