barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.844
- Πόντοι
- 5.506
Καταλαβα. ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ με τη βουλα.Που να σ λέω τώρα,ασε
Καταλαβα. ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ με τη βουλα.Που να σ λέω τώρα,ασε
Θα επιμείνω κι εγώ. Σε μάχιμη μονάδα. Που δεν ηταν πάντα παραμεθόριο. Και αν υπηρετούσες στο ΑΣΜ σου έκανες 19. Οχι μόνο στην Αττική.Oχι. Στην παραμεθοριο. Επιμενω.
Και αναλογως αν τερματιζες την θητεια σου στην παραμεθοριο, εκανες 15 μηνες. Αν τερματιζες Αττικη, εκανες 19. Και στις άλλες περιοχες 17.
Το αγκάθι που γράφεις είναι όλη η ουσία.ρε μαγκες και εγω σας λεω οτι
ο ενας υποψηφιος αρχιτεκτονας γραφει 20 σε ολα και 13 σχεδιο και κοβεται.
και ο δευτερος υποψηφιος αρχιτεκτονας γραφει 20 σε ολα και 13 φυσικη και περναει.
Σας φαινεται λογικο;
Ειναι ενα πραγμα να μπεις στη σχολη και αλλο πραγμα να βγεις. Αμα εισαι οντως ασχετος (και οχι απλα να "ετυχε") δεν θα παρεις πτυχιο ποτε. Δηλαδη αμα ειναι ιδιωτικο το παν/μιο και μπεις μονο με τα λεφτα σου (και καποια χαμηλοτατα κριτηρια) εισαι πιο αξιος απτον αλλο που απετυχε για 0.25 μοναδες;
Και δεν λεω να μην υπαρχουν ορια, σαφως, δεν θα μπει ο καθε πικραμενος. Αλλα το συγκεκριμενο μαθημα αποτι φαινεται ειναι αγκαθι για πολλους, και δεν διδασκεται καν στο λυκειο. Δηλαδη ειναι σαν να εχεις ηδη ιδιωτικοποιησει μερος της εκπαιδευσης (χωρις φροντιστηριο δεν περνας σχεδιο), αλλα δεν εχεις καν δεδομενη την εισαγωγη σου στο παν/μιο, ακομα κι αν γραψεις εξαιρετικα στις εξετασεις...
Το 15-17-19 το θυμασαι? Ισχυε ως την 233.Θα επιμείνω κι εγώ. Σε μάχιμη μονάδα. Που δεν ηταν πάντα παραμεθόριο. Και αν υπηρετούσες στο ΑΣΜ σου έκανες 19. Οχι μόνο στην Αττική.
γίνεται εντελώς άστοχη κ εξωφρενικά λάθος κριτική (δεν εννοώ τον @paparotriftoulas) στο νομοσχέδιο και κάθε νομοσχέδιο του "Παιδείας"Το αγκάθι που γράφεις είναι όλη η ουσία.
Αν είμαι μηχανικός και μου πείς φτιάξε ενα σπίτι θα σου βγάλω σχέδια για ενα παραλληλόγραμμο πράμα με μια τριγωνική οροφή, ότι ζωγραφίζαμε στο νηπιαγωγείο.
Λειτουργικό μπορεί να είναι, ασφαλές επίσης, όπως επίσης θα καλύπτει και τις νομοθετικές απαιτήσεις μα θα είναι και ενα ΓΤΧΚΤΠΤ σπίτι.
Εκεί να δείς που θα μπεί ο αρχιτέκτονας για να παρουσιάσει κάτι με όλα τα παραπάνω συν μια κάποια καλαισθησία (ανάλογα τι απαιτεί ο πελάτης και ΦΥΣΙΚΑ τι πληρώνει).
Μα πες μου σε παρακαλώ άλλο τρόπο για να "μετρήσεις" το παραπάνω.
ρε μεγαλε ο αρχιτεκτονας μολις μπει στη σχολη θα πρεπει να περασει 5-10 μαθηματα που θα βασιζονται στο σχεδιο θελει δεν θελει. Και σε βαθμο δυσκολιας πανεπιστημιου, οχι λυκειου. Αμα ειναι οντως ασχετος, δεν θα τα περασει, τοσο απλα.Το αγκάθι που γράφεις είναι όλη η ουσία.
Αν είμαι μηχανικός και μου πείς φτιάξε ενα σπίτι θα σου βγάλω σχέδια για ενα παραλληλόγραμμο πράμα με μια τριγωνική οροφή, ότι ζωγραφίζαμε στο νηπιαγωγείο.
Λειτουργικό μπορεί να είναι, ασφαλές επίσης, όπως επίσης θα καλύπτει και τις νομοθετικές απαιτήσεις μα θα είναι και ενα ΓΤΧΚΤΠΤ σπίτι.
Εκεί να δείς που θα μπεί ο αρχιτέκτονας για να παρουσιάσει κάτι με όλα τα παραπάνω συν μια κάποια καλαισθησία (ανάλογα τι απαιτεί ο πελάτης και ΦΥΣΙΚΑ τι πληρώνει).
Μα πες μου σε παρακαλώ άλλο τρόπο για να "μετρήσεις" το παραπάνω.
Ρε συ το θέμα είναι απλό, μπορεί να του έκατσε η μαλακία όπως συμβαίνει σε όλους μας.γίνεται εντελώς άστοχη κ εξωφρενικά λάθος κριτική (δεν εννοώ τον @paparotriftoulas) στο νομοσχέδιο και κάθε νομοσχέδιο του "Παιδείας"
Πρέπει να προστατευόνται οι πραγματικοί άριστοι που εισάγονται στα πανεπιστήμια μας
και είναι παράλογο να θεωρούνται ίσοι με τους αρίστους αυτοί που πληρώνουνε στα ιδωτικά επειδή ήσαν ανάξιοι να εισαχθούν στα Δημόσια .__
μαζί σου και μαζί με το παιδί ,καλή επιτυχία να έχει ..αυτή η βάση όμως ρε συ είναι για τα πανηγύρια ..17-18 έπρεπε να είναι η βάση στο σχέδιοΡε συ το θέμα είναι απλό, μπορεί να του έκατσε η μαλακία όπως συμβαίνει σε όλους μας.
Ας ξαναδώσει και μακάρι να αριστεύσει και εκεί.
Ε μα δεν γίνεται να έχει η σχολή προαπαιτούμενο, να μην το πιάνεις και μετά να γκρινιάζεις.
Το ξαναματαγράφω, δείτε το σε σχολές του εξωτερικού.
Ναι φυσικά. Και ηταν +2 ΠΑ και +4 ΠΝ. Αλλά ίσχυε ξεκάθαρα και ότι αν υπηρετούσες σε μονάδα του Στρατολογικού γραφείου που ήσουν γραμμένος, έκανες την ανώτερη θητεία. Εσύ που ήσουν από τη Χίο πχ αν υπηρετούσες στη Χίο θα έκανες 19μηνο.Το 15-17-19 το θυμασαι? Ισχυε ως την 233.
Η απάντηση δόθηκε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, δεν σε πρόλαβαρε μεγαλε ο αρχιτεκτονας μολις μπει στη σχολη θα πρεπει να περασει 5-10 μαθηματα που θα βασιζονται στο σχεδιο θελει δεν θελει. Και σε βαθμο δυσκολιας πανεπιστημιου, οχι λυκειου. Αμα ειναι οντως ασχετος, δεν θα τα περασει, τοσο απλα.
Αν ομως ετυχε να γραψει 13 επειδη βαθμολογηθηκε αυστηρα ή επειδη αγχωθηκε υπερβολικα λογω των υπολοιπων μαθηματων κτλ, δεν υπαρχει λογος να τον κοβεις εφοσον συνολικα εχει γραψει τα 22.000 μορια που του ζητας.
Και επαναλαμβανω, ο ανθρωπος διαβαζει μερα νυχτα για να πιασει αυτα τα μορια (αλλιως δεν τα πιανει, ας ειμαστε ειλικρινεις), και κοβεται με δεκαδικη ακριβεια στο μονο μαθημα που δεν του παρεχει μαθηματα ουτε καν το σχολειο του!
Δεν θελω να το συζητησω αλλο γιατι το εξαντλησαμε, αν δεν βλεπεις οτι ειναι υπερμαλακια, οτι μπαζει, και οτι αδικει νεα παιδια με παραλογο τροπο, δεν εχουμε κατι αλλο να πουμε. Ας μεινει ως εχει και ας συνεχισουμε να βλεπουμε ομορφιες, τι να πω αλλο... Δεν περιμενω η ελλαδα να μην φαει τα παιδια της, αλλα ηλπιζα να μην παριστανουμε τους τυφλους στα οφθαλμοφανη.
Ναι φυσικά. Και ηταν +2 ΠΑ και +4 ΠΝ. Αλλά ίσχυε ξεκάθαρα και ότι αν υπηρετούσες σε μονάδα του Στρατολογικού γραφείου που ήσουν γραμμένος, έκανες την ανώτερη θητεία. Εσύ που ήσουν από τη Χίο πχ αν υπηρετούσες στη Χίο θα έκανες 19μηνο.
Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα δεν ξέρω.μαζί σου και μαζί με το παιδί ,καλή επιτυχία να έχει ..αυτή η βάση όμως ρε συ είναι για τα πανηγύρια ..17-18 έπρεπε να είναι η βάση στο σχέδιο
@Νίπλης 80 ατομα μεσα περιμενουν τις δηλωσεις του φιλου σου @athinaios44 γιαυτο μπηκε και ο δικηγορος της καρδιας μας...
ο Μέγας Αρχι-τέκτων του Σύμπαντος θα υπάρχει αέναοςΑαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα δεν ξέρω.
Ας το κρίνουν οι της αρχιτεκτονικής (στοάς).
Φέτος πάντως ήταν εκεί που ήταν.
γινεσαι σκληρος και αδυσωπητος δεν πρεπει...Κοιμηθηκε ρε τυπε
εβαλε την φανελα τιραντα του υπνου με τις κιτρινιλες απο τα σάλια
γυρισε το μαξιλαρι απο την μεριά με τους λιγοτερους λεκεδες απο τον ιδρωτα
7 ξυπνητηρια στο αντροιντ , και βουρ αυριο για μεροκάματο
γινεσαι σκληρος και αδυσωπητος δεν πρεπει...
Μαλιστα,επικρατει πνευμα συμφιλιωσης και αγαπης.Τωρα θα αρχισει τα σχολια ο Νιπλης οτι δεν λογκαρει ο μισθωτος γιατι του κοψανε το ρευμα
Oχι φίλε μου, εδω κάνεις λαθος.Ναι φυσικά. Και ηταν +2 ΠΑ και +4 ΠΝ. Αλλά ίσχυε ξεκάθαρα και ότι αν υπηρετούσες σε μονάδα του Στρατολογικού γραφείου που ήσουν γραμμένος, έκανες την ανώτερη θητεία. Εσύ που ήσουν από τη Χίο πχ αν υπηρετούσες στη Χίο θα έκανες 19μηνο.