Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Oχι. Στην παραμεθοριο. Επιμενω.
Και αναλογως αν τερματιζες την θητεια σου στην παραμεθοριο, εκανες 15 μηνες. Αν τερματιζες Αττικη, εκανες 19. Και στις άλλες περιοχες 17.
Θα επιμείνω κι εγώ. Σε μάχιμη μονάδα. Που δεν ηταν πάντα παραμεθόριο. Και αν υπηρετούσες στο ΑΣΜ σου έκανες 19. Οχι μόνο στην Αττική.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.684
Πόντοι
1.706
ρε μαγκες και εγω σας λεω οτι
ο ενας υποψηφιος αρχιτεκτονας γραφει 20 σε ολα και 13 σχεδιο και κοβεται.
και ο δευτερος υποψηφιος αρχιτεκτονας γραφει 20 σε ολα και 13 φυσικη και περναει.
Σας φαινεται λογικο;

Ειναι ενα πραγμα να μπεις στη σχολη και αλλο πραγμα να βγεις. Αμα εισαι οντως ασχετος (και οχι απλα να "ετυχε") δεν θα παρεις πτυχιο ποτε. Δηλαδη αμα ειναι ιδιωτικο το παν/μιο και μπεις μονο με τα λεφτα σου (και καποια χαμηλοτατα κριτηρια) εισαι πιο αξιος απτον αλλο που απετυχε για 0.25 μοναδες;

Και δεν λεω να μην υπαρχουν ορια, σαφως, δεν θα μπει ο καθε πικραμενος. Αλλα το συγκεκριμενο μαθημα αποτι φαινεται ειναι αγκαθι για πολλους, και δεν διδασκεται καν στο λυκειο. Δηλαδη ειναι σαν να εχεις ηδη ιδιωτικοποιησει μερος της εκπαιδευσης (χωρις φροντιστηριο δεν περνας σχεδιο), αλλα δεν εχεις καν δεδομενη την εισαγωγη σου στο παν/μιο, ακομα κι αν γραψεις εξαιρετικα στις εξετασεις...
Το αγκάθι που γράφεις είναι όλη η ουσία.
Αν είμαι μηχανικός και μου πείς φτιάξε ενα σπίτι θα σου βγάλω σχέδια για ενα παραλληλόγραμμο πράμα με μια τριγωνική οροφή, ότι ζωγραφίζαμε στο νηπιαγωγείο.
Λειτουργικό μπορεί να είναι, ασφαλές επίσης, όπως επίσης θα καλύπτει και τις νομοθετικές απαιτήσεις μα θα είναι και ενα ΓΤΧΚΤΠΤ σπίτι.
Εκεί να δείς που θα μπεί ο αρχιτέκτονας για να παρουσιάσει κάτι με όλα τα παραπάνω συν μια κάποια καλαισθησία (ανάλογα τι απαιτεί ο πελάτης και ΦΥΣΙΚΑ τι πληρώνει).
Μα πες μου σε παρακαλώ άλλο τρόπο για να "μετρήσεις" το παραπάνω.

Ξέχασα να γράψω πως τα σχέδια του αρχιτέκτονα θα περάσουν από έλεγχο μηχανικών και ποτέ το ανάποδο.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: ROB. C

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Θα επιμείνω κι εγώ. Σε μάχιμη μονάδα. Που δεν ηταν πάντα παραμεθόριο. Και αν υπηρετούσες στο ΑΣΜ σου έκανες 19. Οχι μόνο στην Αττική.
Το 15-17-19 το θυμασαι? Ισχυε ως την 233.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.310
Πόντοι
6.056
Αν είμαι μηχανικός και μου πείς φτιάξε ενα σπίτι θα σου βγάλω σχέδια για ενα παραλληλόγραμμο πράμα με μια τριγωνική οροφή, ότι ζωγραφίζαμε στο νηπιαγωγείο.
Λειτουργικό μπορεί να είναι, ασφαλές επίσης, όπως επίσης θα καλύπτει και τις νομοθετικές απαιτήσεις μα θα είναι και ενα ΓΤΧΚΤΠΤ σπίτι.
Εκεί να δείς που θα μπεί ο αρχιτέκτονας για να παρουσιάσει κάτι με όλα τα παραπάνω συν μια κάποια καλαισθησία (ανάλογα τι απαιτεί ο πελάτης και ΦΥΣΙΚΑ τι πληρώνει).
γίνεται εντελώς άστοχη κ εξωφρενικά λάθος κριτική (δεν εννοώ τον @paparotriftoulas) στο νομοσχέδιο και κάθε νομοσχέδιο του "Παιδείας"
Πρέπει να προστατευόνται οι πραγματικοί άριστοι που εισάγονται στα πανεπιστήμια μας
και είναι παράλογο να θεωρούνται ίσοι με τους αρίστους αυτοί που πληρώνουνε στα ιδωτικά επειδή ήσαν ανάξιοι να εισαχθούν στα Δημόσια .__

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
ρε μεγαλε ο αρχιτεκτονας μολις μπει στη σχολη θα πρεπει να περασει 5-10 μαθηματα που θα βασιζονται στο σχεδιο θελει δεν θελει. Και σε βαθμο δυσκολιας πανεπιστημιου, οχι λυκειου. Αμα ειναι οντως ασχετος, δεν θα τα περασει, τοσο απλα.
Αν ομως ετυχε να γραψει 13 επειδη βαθμολογηθηκε αυστηρα ή επειδη αγχωθηκε υπερβολικα λογω των υπολοιπων μαθηματων κτλ, δεν υπαρχει λογος να τον κοβεις εφοσον συνολικα εχει γραψει τα 22.000 μορια που του ζητας.
Και επαναλαμβανω, ο ανθρωπος διαβαζει μερα νυχτα για να πιασει αυτα τα μορια (αλλιως δεν τα πιανει, ας ειμαστε ειλικρινεις), και κοβεται με δεκαδικη ακριβεια στο μονο μαθημα που δεν του παρεχει μαθηματα ουτε καν το σχολειο του!

Δεν θελω να το συζητησω αλλο γιατι το εξαντλησαμε, αν δεν βλεπεις οτι ειναι υπερμαλακια, οτι μπαζει, και οτι αδικει νεα παιδια με παραλογο τροπο, δεν εχουμε κατι αλλο να πουμε. Ας μεινει ως εχει και ας συνεχισουμε να βλεπουμε ομορφιες, τι να πω αλλο... Δεν περιμενω η ελλαδα να μην φαει τα παιδια της, αλλα ηλπιζα να μην παριστανουμε τους τυφλους στα οφθαλμοφανη.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.684
Πόντοι
1.706
γίνεται εντελώς άστοχη κ εξωφρενικά λάθος κριτική (δεν εννοώ τον @paparotriftoulas) στο νομοσχέδιο και κάθε νομοσχέδιο του "Παιδείας"
Πρέπει να προστατευόνται οι πραγματικοί άριστοι που εισάγονται στα πανεπιστήμια μας
και είναι παράλογο να θεωρούνται ίσοι με τους αρίστους αυτοί που πληρώνουνε στα ιδωτικά επειδή ήσαν ανάξιοι να εισαχθούν στα Δημόσια .__
Ρε συ το θέμα είναι απλό, μπορεί να του έκατσε η μαλακία όπως συμβαίνει σε όλους μας.
Ας ξαναδώσει και μακάρι να αριστεύσει και εκεί.
Ε μα δεν γίνεται να έχει η σχολή προαπαιτούμενο, να μην το πιάνεις και μετά να γκρινιάζεις.
Το ξαναματαγράφω, δείτε το σε σχολές του εξωτερικού.

• Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.310
Πόντοι
6.056
Ρε συ το θέμα είναι απλό, μπορεί να του έκατσε η μαλακία όπως συμβαίνει σε όλους μας.
Ας ξαναδώσει και μακάρι να αριστεύσει και εκεί.
Ε μα δεν γίνεται να έχει η σχολή προαπαιτούμενο, να μην το πιάνεις και μετά να γκρινιάζεις.
Το ξαναματαγράφω, δείτε το σε σχολές του εξωτερικού.
μαζί σου και μαζί με το παιδί ,καλή επιτυχία να έχει ..αυτή η βάση όμως ρε συ είναι για τα πανηγύρια ..17-18 έπρεπε να είναι η βάση στο σχέδιο

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Το 15-17-19 το θυμασαι? Ισχυε ως την 233.
Ναι φυσικά. Και ηταν +2 ΠΑ και +4 ΠΝ. Αλλά ίσχυε ξεκάθαρα και ότι αν υπηρετούσες σε μονάδα του Στρατολογικού γραφείου που ήσουν γραμμένος, έκανες την ανώτερη θητεία. Εσύ που ήσουν από τη Χίο πχ αν υπηρετούσες στη Χίο θα έκανες 19μηνο.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.684
Πόντοι
1.706
ρε μεγαλε ο αρχιτεκτονας μολις μπει στη σχολη θα πρεπει να περασει 5-10 μαθηματα που θα βασιζονται στο σχεδιο θελει δεν θελει. Και σε βαθμο δυσκολιας πανεπιστημιου, οχι λυκειου. Αμα ειναι οντως ασχετος, δεν θα τα περασει, τοσο απλα.
Αν ομως ετυχε να γραψει 13 επειδη βαθμολογηθηκε αυστηρα ή επειδη αγχωθηκε υπερβολικα λογω των υπολοιπων μαθηματων κτλ, δεν υπαρχει λογος να τον κοβεις εφοσον συνολικα εχει γραψει τα 22.000 μορια που του ζητας.
Και επαναλαμβανω, ο ανθρωπος διαβαζει μερα νυχτα για να πιασει αυτα τα μορια (αλλιως δεν τα πιανει, ας ειμαστε ειλικρινεις), και κοβεται με δεκαδικη ακριβεια στο μονο μαθημα που δεν του παρεχει μαθηματα ουτε καν το σχολειο του!

Δεν θελω να το συζητησω αλλο γιατι το εξαντλησαμε, αν δεν βλεπεις οτι ειναι υπερμαλακια, οτι μπαζει, και οτι αδικει νεα παιδια με παραλογο τροπο, δεν εχουμε κατι αλλο να πουμε. Ας μεινει ως εχει και ας συνεχισουμε να βλεπουμε ομορφιες, τι να πω αλλο... Δεν περιμενω η ελλαδα να μην φαει τα παιδια της, αλλα ηλπιζα να μην παριστανουμε τους τυφλους στα οφθαλμοφανη.
Η απάντηση δόθηκε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, δεν σε πρόλαβα :hi:
Προαπαιτούμενο ονομάζεται και όποια σχολή θέλει μπορεί να το απαιτήσει για τους λόγους της.
Να ενας, όντως θα γαμηθεί να κάνει μαθήματα με σχέδιο όσα χρόνια φοιτεί.
Κάπου όμως να μπεί και ενας κόφτης, δεν γίνεται 10000 να θέλουν να σπουδάσουν κάτι που έχει 100-200-500 εισαγωγές το χρόνο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.383
Πόντοι
12.756
Ναι φυσικά. Και ηταν +2 ΠΑ και +4 ΠΝ. Αλλά ίσχυε ξεκάθαρα και ότι αν υπηρετούσες σε μονάδα του Στρατολογικού γραφείου που ήσουν γραμμένος, έκανες την ανώτερη θητεία. Εσύ που ήσουν από τη Χίο πχ αν υπηρετούσες στη Χίο θα έκανες 19μηνο.
:wanker::wanker::wanker:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.684
Πόντοι
1.706
μαζί σου και μαζί με το παιδί ,καλή επιτυχία να έχει ..αυτή η βάση όμως ρε συ είναι για τα πανηγύρια ..17-18 έπρεπε να είναι η βάση στο σχέδιο
Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα δεν ξέρω.
Ας το κρίνουν οι της αρχιτεκτονικής (στοάς).
Φέτος πάντως ήταν εκεί που ήταν.

• Χαχα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.383
Πόντοι
12.756
@Νίπλης 80 ατομα μεσα περιμενουν τις δηλωσεις του φιλου σου @athinaios44 γιαυτο μπηκε και ο δικηγορος της καρδιας μας...

Κοιμηθηκε ρε τυπε
εβαλε την φανελα τιραντα του υπνου με τις κιτρινιλες απο τα σάλια
γυρισε το μαξιλαρι απο την μεριά με τους λιγοτερους λεκεδες απο τον ιδρωτα
7 ξυπνητηρια στο αντροιντ , και βουρ αυριο για μεροκάματο

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.310
Πόντοι
6.056
Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα δεν ξέρω.
Ας το κρίνουν οι της αρχιτεκτονικής (στοάς).
Φέτος πάντως ήταν εκεί που ήταν.
ο Μέγας Αρχι-τέκτων του Σύμπαντος θα υπάρχει αέναος :rockon:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.324
Πόντοι
216
Κοιμηθηκε ρε τυπε
εβαλε την φανελα τιραντα του υπνου με τις κιτρινιλες απο τα σάλια
γυρισε το μαξιλαρι απο την μεριά με τους λιγοτερους λεκεδες απο τον ιδρωτα
7 ξυπνητηρια στο αντροιντ , και βουρ αυριο για μεροκάματο
γινεσαι σκληρος και αδυσωπητος δεν πρεπει...

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.324
Πόντοι
216
μονο αληθειες εδω , ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
πρεπει να γινουν ενεργειες συμφιλιωσης... και πιστευω οτι αυτο μπορουν να το καταφερουν μονο δυο ατομα σε τουτο δω το σαι... @celebre και @RETRO βαλτε ενα χερακι για τα φιλαρακια σας...

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.603
Πόντοι
6.056
πρεπει να γινουν ενεργειες συμφιλιωσης... και πιστευω οτι αυτο μπορουν να το καταφερουν μονο δυο ατομα σε τουτο δω το σαι... @celebre και @RETRO βαλτε ενα χερακι για τα φιλαρακια σας...
Μαλιστα,επικρατει πνευμα συμφιλιωσης και αγαπης.Τωρα θα αρχισει τα σχολια ο Νιπλης οτι δεν λογκαρει ο μισθωτος γιατι του κοψανε το ρευμα:coffee::confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Oχι φίλε μου, εδω κάνεις λαθος.
Ειχα ΑΣΜ Χιου.
Και εβαλα λυτους και δεμενους να παραμεινω στη Χιο για να κανω 15μηνο.
Αλλά με εστειλαν Αθηνα με το ζορι και εκανα 19μηνο.
Δεν ισχυει οτι αν ειχες ΑΣΜ παραμεθοριου εκανες 19μηνο. Και επιμενω μεχρι θανατου σε αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom