Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.576
- Πόντοι
- 10.411
Πάει και ο Λούκι??Ο Ζαν που χάθηκε πάλι γαμω το μπελά μου
Πάει και ο Λούκι??Ο Ζαν που χάθηκε πάλι γαμω το μπελά μου
Νιώθω μόνο υπερηφάνεια που δεν έχω ψηφίσει εδώ κ είκοσι χρόνιαΜΠΑΤΣΟΚΕ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ...
Οσοι ξερουν να οδηγανε φ16 καντε ενα κοπο να παμε να τα μετακινησουμεΕλα μωρέ σιγά. Στην εκκλησία στην Ανάσταση περισσότερα βεγγαλικά έχουμε.
Κούλη μην σταματάς, καψτα ολα τυπε μου. Κάψε το 41% της χώρας
Αποφασιζει ο αλεξ για το μελλον σουΝιώθω μόνο υπερηφάνεια που δεν έχω ψηφίσει εδώ κ είκοσι χρόνια
Πραγματικά μόνο υπερηφάνεια
Στα δεξια μαχιμια απευθυνσου.Οσοι ξερουν να οδηγανε φ16 καντε ενα κοπο να παμε να τα μετακινησουμε
δεν ειναι το ιδιο. Καταρχην εχουμε 2023, δεν υπαρχει ανθρωπος που να δουλευει σχεδιο στο χερι, ολα γινονται σε pc.στο μεταξύ τα 2 σχέδια που απαιτούνται για εισαγωγή στην Αρχιτεκτονική δεν έχουνε ουδεμία σχέση με τις αόριστες ζωγραφιές της Καλής Τεχνών
που βαθμολογούνται κατά το δοκούν..
Η βάση λοιπόν είναι απαράδεκτα χαμηλά για το κυριότερο απαιτούμενο ,το σχέδιο.. ..είναι σαν τον χειρούργο που δεν μπορεί να δουλέψει νυστέρι ..
το δε νομοσχέδιο μπάζει σε άλλα σημεία..
Τού έχω τυφλή εμπιστοσύνη ... μού έκανε κ πάσα τη dyana που είναι φοβερό μουνιΑποφασιζει ο αλεξ για το μελλον σου
Κανε γρηγορα γιατι μπορει να φτασει καμμια φωτια σπιτι σου και να μην προλαβεις....σκεφτομαι να κανω ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ δηλωσεις
κατσε γιατι ειμαι συναισθηματικα φορτισμενος..Κανε γρηγορα γιατι μπορει να φτασει καμμια φωτια σπιτι σου και να μην προλαβεις....
εσενα περναγε το μαχητικο πανω απο το κεφαλι σου και να σου μιλαει στον ασυρματο; αν οχι τοτε δεν εκανες τπτ λυπαμαι.
Να σου κοπει η γλωσσα ΣΥΡΙΖΑ που θα μιλησεις ασχημα για τον αυτιστικο κουραδομαλακα!!!κατσε γιατι ειμαι συναισθηματικα φορτισμενος..
ισως χρειαστει να μιλησω ΛΙΓΟ ασχημα για κυριο Μητσοτακη
είσαι λάθος .... άστο...δεν ειναι το ιδιο. Καταρχην εχουμε 2023, δεν υπαρχει ανθρωπος που να δουλευει σχεδιο στο χερι, ολα γινονται σε pc.
Οχι οτι δεν ειναι σημαντικο σαν γνωση, ουτε οτι δεν πρεπει να διδαχθεις την "αλφαβητα" του σχεδιου για να προχωρησεις, αλλα να χανεις την βαση οριακα για ενα μαθημα που εισαι υποχρεωμενος να διδαχθεις σε φροντιστηριο, ειναι τραγικο.
Να στο θεσω κι αλλιως, μπορω να μπω μαθηματικο γραφοντας πολυ καλα στα παντα και βαση στα μαθηματικα. Το ιδιο και για το φυσικο, αλλα γραφοντας βαση φυσικη (και ακομα πιο ευκολα νομιζω). Και μπορω να σου κανω αντιστοιχη αναγωγη για πολλα μαθηματα/σχολες. Γιατι λοιπον να μην συμψηφιζεται ο βαθμος του σχεδιου με τα υπολοιπα μαθηματα; Ειναι μαλακια...
Γιατί τους θες?Σόρρυ είσαι ακροαριστερος
Ο Ζαν που χάθηκε πάλι γαμω το μπελά μου
Τι στο διάολο έχει γίνει κ τον μπαναρει η διεύθυνση
Τονυχχ ?
Ποια 20αρια χρονια ρε τυπε;Δεν χρειαζεται να πας τοσο πισω.....Στην Ορεστιάδα πριν καμία 20αρια χρόνια, είχε περάσει τουρκικό μαχητικό τόσο χαμηλά που διέκρινες την ημισέληνο στο κάθετο σταθερό.
Άδικα έτρεχαν οι αξιωματικοί πανικόβλητοι να πάρουν τηλέφωνο στην ταξιαρχία για τους πούνε την συχνότητα επικοινωνίας. Είχε τελειώσει η μπαταρία του ασυρμάτου.