Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.113
Πόντοι
6.056
Ακριβώς και έξω για να γαμησεις 9αρι πρέπει να σου φύγει ο κωλος και πάλι δε θα γαμησεις,εγώ με 50 ευρώ σε στούντιο γάμησα μουνι που γαμανε μόνο φραγκατοι τι λες τώρα?
σε στούντιο και με εσκορτ χάνεται ο ρόλος του επικυρίαρχου , μπουρδέλο είναι η φάση ..μυσταγωγία

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
σε στούντιο και με εσκορτ χάνεται ο ρόλος του επικυρίαρχου , μπουρδέλο είναι η φάση ..μυσταγωγία
Καλά ναι ένα παράδειγμα έδωσα και εγώ σε μπουρδέλα γαμαω πιο πολύ εσκορτ και στούντιο λίγα πράγματα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.156
Πόντοι
3.656
οδοστρωτήρας, τριαξονική νταλίκα, τρένο των Τεμπών

τους πάτησες ,τους συνέθλιψες ,τους έκανες ένα με τη σόλα των παπουτσιών σου:rockon:

Τι κάνεις ρε τρικάριολη ;;

Τι του λες ;;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.113
Πόντοι
6.056
Τι κάνεις ρε τρικάριολη ;;

Τι του λες ;;
του εμφυσώ αγωνιστικότητα και σθένος !!!!
του την πέσανε οι σύντροφοι που μέχρι χθες ακολουθούσε
και συ έκανες κολεγιά εδώ που τα λέμε με τον :2funny:δικαιωματιστή αβραάμ αλλά είδες...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.156
Πόντοι
3.656
και συ έκανες κολεγιά εδώ που τα λέμε με τον :2funny:δικαιωματιστή αβραάμ αλλά είδες...
Ποιοί είναι οι σύντροφοί του ;;;

Και ποιός ο δικός μου αβραάμ ;;;;

Δεν είμαι τόσο χωμένος πλέον αφού ...............

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.022
Πόντοι
1.706
Τους είπε κάποιος επικοινωνιολόγος της πλάκας ότι σε δυσάρεστα γεγονότα εμφανιζόμαστε αξύριστοι και με σηκωμένα μανίκια και έτρεξαν να το ακολουθήσουν ταυτόχρονα και οι δύο. Φαντάσου πόσο βόδια είναι.

IMG_5545.jpeg

Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.113
Πόντοι
6.056
Ποιοί είναι οι σύντροφοί του ;;;

Και ποιός ο δικός μου αβραάμ ;;;;

Δεν είμαι τόσο χωμένος πλέον αφού ...............
τους έλιωσε λέμε είναι φέρελπις , ισοπεδώνει μαμούχαλους των Β.Π. ο se99:rockon:

ότι θες μπορείς να κάνεις ... το κρασί όσο παλιώνει γίνεται καλύτερο μη διστάζεις..
άσε που οι γκόμενες είναι πιό εύκολες από κάθε άλλη εποχή , όλες γαμιούνται

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
του εμφυσώ αγωνιστικότητα και σθένος !!!!
Εγώ δε ακουλουθουσα καν τον psycho και τον Σαούλ,και ειδικά τον psycho πάντα λουζερ τον θεωρούσα,πάντα έβριζε τις πουτανες και εκθείαζε τις άχρηστες τις Ελληνίδες τόσο βλάκας,να πάει με τους men of style,τέτοιος μουνοδουλος σα αυτούς είναι.Οχι μαν οι πουτανες είναι ανωτερες από τις Ελληνίδες,οι πουτανες προσφέρουν λειτούργημα σε άντρες που δε μπορούν να γαμησουν αλλιώς ενώ οι Ελληνίδες είναι άχρηστες δε προσφέρουν τίποτα,μόνο προβλήματα δημιουργούν.

Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.113
Πόντοι
6.056
Εγώ δε ακουλουθουσα καν τον psycho και τον Σαούλ,και ειδικά τον psycho πάντα λουζερ τον θεωρούσα,πάντα έβριζε τις πουτανες και εκθείαζε τις άχρηστες τις Ελληνίδες τόσο βλάκας,να πάει με τους men of style,τέτοιος μουνοδουλος σα αυτούς είναι.Οχι μαν οι πουτανες είναι ανωτερες από τις Ελληνίδες,οι πουτανες προσφέρουν λειτούργημα σε άντρες που δε μπορούν να γαμησουν αλλιώς ενώ οι Ελληνίδες είναι άχρηστες δε προσφέρουν τίποτα,μόνο προβλήματα δημιουργούν.
άκου όλες τις γνώμες , με όποιες διαφωνείς μην παθιάζεσαι ...ζήσε για να καλοπερνάς εσύ όπως εσύ αντιλαμβάνεσαι,
μην αναλλώνεσαι με άγνωστα προφίλ, άσε που στο γραπτό λόγο χάνονται τα νοήματα και υπάρχουν τσάμπα παρεξηγήσεις

Άλλο... στη πουτάνα δεν πας μόνο να γαμήσεις το κορμί της ... καταλαβαίνεις ?
μπορεί να έχεις γυναίκα κ γκόμενες και να πηγαίνεις στις πουτάνες ..στα μπουρδέλα
Στο ζυγό της φυλής για να γαμήσεις μόνο πήγαινες ? τι άλλο ενδόμυχα επεδίωκες ,άσχετα αν δεν το κατόρθωσες ?

Παρακάτω... οι ελληνίδες συμπεριφέρονται - προσαρμόζονται ανάλογα ποιόν έχουν απέναντι , στο μέσο όρο είναι πιο έξυπνες από τον άντρα..
και μακράν πιο έξυπνες οι πουτάνες στα μπουρδέλα-καταγώγια
Τι νομίζεις είναι ? τίποτα χαζές σαν αυτές που παίζανε στις ασπρόμαυρες ταινίες ,τρούμπα κτλπ ?
αυτή η ευγενική που λες κοπέλλα που :2funny:χτύπαγε η καρδιά σου και στεναχωριόσουνα που όντως είναι αξιαγάπητη,
έχει 350 στη τράπεζα κ σπιταρόνα στη πατρίδα της
Αυτές είναι οι προκλήσεις , μαζί με το μουνί να της γαμήσεις κ το μυαλό, να τιθασεύσεις τον Βουκεφάλα :rockon:

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
άκου όλες τις γνώμες , με όποιες διαφωνείς μην παθιάζεσαι ...ζήσε για να καλοπερνάς εσύ όπως εσύ αντιλαμβάνεσαι,
μην αναλλώνεσαι με άγνωστα προφίλ, άσε που στο γραπτό λόγο χάνονται τα νοήματα και υπάρχουν τσάμπα παρεξηγήσεις

Άλλο... στη πουτάνα δεν πας μόνο να γαμήσεις το κορμί της ... καταλαβαίνεις ?
μπορεί να έχεις γυναίκα κ γκόμενες και να πηγαίνεις στις πουτάνες ..στα μπουρδέλα
Στο ζυγό της φυλής για να γαμήσεις μόνο πήγαινες ? τι άλλο ενδόμυχα επεδίωκες ,άσχετα αν δεν το κατόρθωσες ?

Παρακάτω... οι ελληνίδες συμπεριφέρονται - προσαρμόζονται ανάλογα ποιόν έχουν απέναντι , στο μέσο όρο είναι πιο έξυπνες από τον άντρα..
και μακράν πιο έξυπνες οι πουτάνες στα μπουρδέλα-καταγώγια
Τι νομίζεις είναι ? τίποτα χαζές σαν αυτές που παίζανε στις ασπρόμαυρες ταινίες ,τρούμπα κτλπ ?
αυτή η ευγενική που λες κοπέλλα που :2funny:χτύπαγε η καρδιά σου και στεναχωριόσουνα που όντως είναι αξιαγάπητη,
έχει 350 στη τράπεζα κ σπιταρόνα στη πατρίδα της
Αυτές είναι οι προκλήσεις , μαζί με το μουνί να της γαμήσεις κ το μυαλό, να τιθασεύσεις τον Βουκεφάλα :rockon:
Εσύ έλεγες ότι αυτή είναι φτωχή που ερωτευετηκα και γι'αυτό έκανε αυτή τη δουλειά τώρα μου λες ότι έχει σπιταρονα στη πατρίδα της και 350.000 στη τράπεζα?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.113
Πόντοι
6.056
Εσύ έλεγες ότι αυτή είναι φτωχή που ερωτευετηκα και γι'αυτό έκανε αυτή τη δουλειά τώρα μου λες ότι έχει σπιταρονα στη πατρίδα της και 350.000 στη τράπεζα?
όταν ξεκίνησε φτωχή ήταν , αν δεν ήταν φτωχή δεν θα γινότανε(την κάνανε) πουτάνα

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Τα 3/4 των ταξιδιωτών του Ιουλίου και του Αυγούστου δεν είχαν κλείσει τα εισιτήριά τους», δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στα Παραπολιτικά.

Μετά την κυβερνητική παρέμβαση, υπήρξε μείωση της τάξης του 20%, σημείωσε και ανέφερε πως «τα 3/4 των ταξιδιωτών του Ιουλίου και του Αυγούστου δεν είχαν κλείσει τα εισιτήριά τους».

Τι ψηφίσατε ρε ΜΑΛΑΚΕΣ

Χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
όταν ξεκίνησε φτωχή ήταν , αν δεν ήταν φτωχή δεν θα γινότανε(την κάνανε) πουτάνα
Ενταξει πρέπει να καταλάβεις κάτι,στις πουτανες παει κάποιος γιατί δε μπορεί αλλιώς να τον χώσει,δε έχει δλδ γκόμενα ή είναι παντρεμένος και οι παντρεμένοι είναι σα να μη έχουν,κάποιος που έχει σχέση και περναει καλά δε θα πάει σε πουτανα,όσο πιο νωρίς το καταλάβεις αυτό τόσο πιο εύκολα θα σταματήσεις τις βλακείες.Ολοι αυτοί που πάνε σε πουτανες άμα δε τους έλειπε το σεξ με γκόμενες στη έξω ζωή δε θα πήγαιναν τόσες πολλές φορές που πάνε άντε να πήγαιναν 2 φορές το χρόνο,δλδ περιπου κάθε 6 μήνες και αυτό για να παίρνουν μια γεύση από τα μπουρδέλα αλλά κανείς που δε του λείπει το σεξ έξω δε γαμαει σε μπουρδέλα 50-100 φορές το χρόνο όπως γαμανε οι περισσότεροι από εδώ,μη παραμυθιαζόμαστε.Επισης δείχνεις πόσο βλακείες λες όταν λες ότι πας στα μπουρδέλα για να δεις αν μπορείς να κάνεις τη πουτανα να κολλήσει μαζί σου,οι πουτανες δε κολλάνε ποτέ με πελάτη,όλες οι πουτανες μόνο με τον νταβατζη κάνουν σχέση και αυτό μόνο σχέση δε λέγεται αλλά κοροϊδία,εφόσον οι νταβαδες δε αγαπάνε αληθινά ποτέ μόνο τα λεφτά τους νοιάζουν.

Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.113
Πόντοι
6.056
Ενταξει πρέπει να καταλάβεις κάτι,στις πουτανες παει κάποιος γιατί δε μπορεί αλλιώς να τον χώσει,όσο πιο νωρίς το καταλάβεις αυτό τόσο πιο εύκολα θα σταματήσεις τις βλακείες.Ολοι αυτοί που πάνε σε πουτανες άμα δε τους έλειπε το σεξ με γκόμενες στη έξω ζωή δε θα πήγαιναν τόσες πολλές φορές που πάνε άντε να πήγαιναν 4 φορές το χρόνο,δλδ περιπου κάθε 3 μήνες και αυτό για να παίρνουν μια γεύση από τα μπουρδέλα αλλά κανείς που δε του λείπει το σεξ έξω δε γαμαει σε μπουρδέλα 50-100 φορές το χρόνο όπως γαμανε οι περισσότεροι από εδώ,μη παραμυθιαζόμαστε.Επισης δείχνεις πόσο βλακείες λες όταν λες ότι πας στα μπουρδέλα για να δεις αν μπορείς να κάνεις τη πουτανα να κολλήσει μαζί σου,οι πουτανες δε κολλάνε ποτέ με πελάτη,όλες οι πουτανες μόνο με τον νταβατζη κάνουν σχέση και αυτό μόνο σχέση δε λέγεται αυτό που έχουν αλλά κοροϊδία,εφόσον οι νταβαδες δε αγαπάνε αληθινά ποτέ μόνο τα λεφτά τους νοιάζουν.
βρε συ δεν μπορείς να βγάλεις γκόμενα ,μια χοντρή αλλίθωρη αμέα ,μιαν οποιαδήποτε μπαζόλα τέλος πάντων
Και θα κάνεις ψυχολογική ανάλυση σε πουτάνες ? ή μπουρδελιάρηδες που εδώ έχουν μέσο όρο ηλικίας 45-50 και το πιθανότερο
να είναι παντρεμένοι -διπλοπαντρεμένοι ,χωρισμένοι με πείρα και πορνοβιώματα ?
αντιλαμβάνεσαι ότι ίσως είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στη γη που δεν έχει βγάλει ποτέ γκόμενα ?
Σε βοηθάω και τσινάς σαν 12χρονο κοριτσάκι που πρωτακούει τραπ κ επαναστατεί ...που κάνει το πολύξερο...
Αυτό που σου λέω είναι ότι η εποχή που ζούμε άλλαξε πάρα πολύ σε σχέση με την περασμένη δεκαετία ,
μαζί άλλαξαν και οι πουτάνες , όσες έχουν μυαλό όπως η μελαχρινούλα έχουνε πακέτο κ σπιταρόνα ,γιατί χαλάστηκες ?
Αν θες έλα μαζί μου όταν την βγάλω για καφέ ,πριν ή μετά τη δουλειά

Είχες καμιά δεκαριά ποστ που πειθάρχησες και σε είδα με καλό μάτι, δεν τα έβαζες με τους πάντες κ τα πάντα σαν υστερικός...
Αν ξαναρχίσεις τα αναρχομπάχαλα και τη κλάψα μην μου ξανα-απευθυνθείς ... βρες γκόμενο αφού γκόμενα δεν....:2funny:

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
βρε συ δεν μπορείς να βγάλεις γκόμενα ,μια χοντρή αλλίθωρη αμέα ,μιαν οποιαδήποτε μπαζόλα τέλος πάντων
Και θα κάνεις ψυχολογική ανάλυση σε πουτάνες ? ή μπουρδελιάρηδες που εδώ έχουν μέσο όρο ηλικίας 45-50 και το πιθανότερο
να είναι παντρεμένοι -διπλοπαντρεμένοι ,χωρισμένοι με πείρα και πορνοβιώματα ?
αντιλαμβάνεσαι ότι ίσως είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στη γη που δεν έχει βγάλει ποτέ γκόμενα ?
Σε βοηθάω και τσινάς σαν 12χρονο κοριτσάκι που πρωτακούει τραπ κ επαναστατεί ...που κάνει το πολύξερο...
Αυτό που σου λέω είναι ότι η εποχή που ζούμε άλλαξε πάρα πολύ σε σχέση με την περασμένη δεκαετία ,
μαζί άλλαξαν και οι πουτάνες , όσες έχουν μυαλό όπως η μελαχρινούλα έχουνε πακέτο κ σπιταρόνα ,γιατί χαλάστηκες ?
Αν θες έλα μαζί μου όταν την βγάλω για καφέ ,πριν ή μετά τη δουλειά

Είχες καμιά δεκαριά ποστ που πειθάρχησες και σε είδα με καλό μάτι, δεν τα έβαζες με τους πάντες κ τα πάντα σαν υστερικός...
Αν ξαναρχίσεις τα αναρχομπάχαλα και τη κλάψα μην μου ξανα-απευθυνθείς ... βρες γκόμενο αφού γκόμενα δεν....:2funny:
Πως να τα πάμε καλά και να συζητήσουμε αφού μου λες ότι είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που δε έχω βγάλει γκόμενα?ξέρεις πόσοι στη ηλικία μου δε έχουν κάνει όχι σχέση αλλά ούτε ξεπετα,δε είμαι 40 χρόνων για να είμαι ο μοναδικός που δε έχω κάνει σχέση αλλά 24,λοιπόν επειδή δε ξέρεις τη ηλικία αυτή γιατι δε είσαι σε αυτή τη γενια μάθε πώς πολλοί δυσκολεύονται στη ηλικία μου και είναι στη θέση μου.Μη εκφέρεις αποχή για τη σκατενια γενιά μας αφού έχεις βιώσει άλλη γενιά,άσε εμένα να ξέρω πόσο χάλασαν ακόμα και οι χοντρές που λες και που ακόμα και οι χοντρές ψωνισμενες γίναν,στο λέω γιατί έχω κάνει καμάκι σε χοντρές μπας και κάτσει αλλά τίποτα και έχω και 2 τύπους όχι φίλους μου άκουσα απλά περιπτωσεις 26 και 28 που κάναν το ίδιο τη πεφταν σε χοντρες μπας και κάνουν αλλά τίποτα,η εποχή μας χάλασε και δε κάθονται ούτε οι χοντρές,τις χαλασε ολες ο φεμινισμός,τα σοσιαλ που ακόμα και στις χοντρές τη πέφτουν οπότε μη μιλάς.Επισης δε ψυχολογω πουτανες αλλά ξέρω πως οι πουτανες δε πάνε με πελάτες αλλά μόνο με νταβαδες νταραβεριζονται.Επισβς ξέρω τύπο εδώ 26 κοντά χρονων ο οποίος δε έχει βγάλει γκόμενα και πάει όλα σε πουτανες,ο κολλητός μου σκέψου δούλευει είναι χοντρούλης και παρόλα αυτά μια χοντρούλα στη δουλειά δε βρήκε,είναι δύσκολα τα πράγματα για τη γεννια μας πάρτο χαμπάρι.Αμα ήμουν 40 χρόνων και δε είχα βγάλει γκομενα τότε να μου το πεις ότι είμαι ο μόνος γιατί όντως στα 40 δε υπάρχει κάποιος που έστω μια σχέση ή μια ξεπετα δε έχει κάνει αλλά στη ηλικία μου υπάρχουν αρκετοί.

Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.113
Πόντοι
6.056
Πως να τα πάμε καλά και να συζητήσουμε αφού μου λες ότι είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που δε έχω βγάλει γκόμενα?ξέρεις πόσοι στη ηλικία μου δε έχουν κάνει όχι σχέση αλλά ούτε ξεπετα,δε είμαι 40 χρόνων για να είμαι ο μοναδικός που δε έχω κάνει σχέση αλλά 24,λοιπόν επειδή δε ξέρεις τη ηλικία αυτή γιατι δε είσαι σε αυτή τη γενια μάθε πώς πολλοί δυσκολεύονται στη ηλικία μου και είναι στη θέση μου.Μη εκφέρεις αποχή για τη σκατενια γενιά μας αφού έχεις βιώσει άλλη γενιά,άσε εμένα να ξέρω πόσο χάλασαν ακόμα και οι χοντρές που λες και που ακόμα και οι χοντρές ψωνισμενες γίναν,στο λέω γιατί έχω κάνει καμάκι σε χοντρές μπας και κάτσει αλλά τίποτα και έχω και 2 τύπους όχι φίλους μου άκουσα απλά περιπτωσεις 26 και 28 που κάναν το ίδιο τη πεφταν σε χοντρες μπας και κάνουν αλλά τίποτα,η εποχή μας χάλασε και δε κάθονται ούτε οι χοντρές,τις χαλασε ολες ο φεμινισμός,τα σοσιαλ που ακόμα και στις χοντρές τη πέφτουν οπότε μη μιλάς.Επισης δε ψυχολογω πουτανες αλλά ξέρω πως οι πουτανες δε πάνε με πελάτες αλλά μόνο με νταβαδες νταραβεριζονται.
ρε χαζοπούλι δεν υπάρχουνε νταβάδες σε γυναίκες που δουλεύουνε 10 χρόνια στην ελλάδα
Νταβάδες υπάρχουν σε τίποτα αλβανοσκοπιανές φρέσκιες και στις λατίνες το τρίμηνο, μετά τους δίνουνε...
Η λεγάμενη στο φυλής όχι μόνο δεν έχει νταβά αλλά δεν χαλάει και μία ... στη ντουλάπα της 5-6 τζιν έχει και από βάψιμο ότι βρίσκει στη γειτονιά της στο μαγαζάκι "όλα 1-3 ευρώ" και καλά κάνει !!!
Εσύ σκέψου ... με ενδυμασία νεοαφιχθέντος πάκη θα βγάλεις γκόμενα ? με παντελόνι βράκα και μπλουζάκι για τα θερμοκήπια ?
με παπούτσια ρακοσυλλέκτη ? χωρίς ένα ρολόι, μια καδένα, τίποτα ? με οργίλο ύφος λες και σου κλέψανε τα γίδια στο χωριό ?

Μην παρεξηγείς !!!!!!!! σε βοηθάω !!!! κάθε εγχείρηση είναι επίπονη !!!! ευχαριστώ να μου λες κ να μη το γράψεις !

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
ρε χαζοπούλι δεν υπάρχουνε νταβάδες σε γυναίκες που δουλεύουνε 10 χρόνια στην ελλάδα
Νταβάδες υπάρχουν σε τίποτα αλβανοσκοπιανές φρέσκιες και στις λατίνες το τρίμηνο, μετά τους δίνουνε...
Η λεγάμενη στο φυλής όχι μόνο δεν έχει νταβά αλλά δεν χαλάει και μία ... στη ντουλάπα της 5-6 τζιν έχει και από βάψιμο ότι βρίσκει στη γειτονιά της στο μαγαζάκι "όλα 1-3 ευρώ" και καλά κάνει !!!
Εσύ σκέψου ... με ενδυμασία νεοαφιχθέντος πάκη θα βγάλεις γκόμενα ? με παντελόνι βράκα και μπλουζάκι για τα θερμοκήπια ?
με παπούτσια ρακοσυλλέκτη ? χωρίς ένα ρολόι, μια καδένα, τίποτα ? με οργίλο ύφος λες και σου κλέψανε τα γίδια στο χωριό ?

Μην παρεξηγείς !!!!!!!! σε βοηθάω !!!! κάθε εγχείρηση είναι επίπονη !!!! ευχαριστώ να μου λες κ να μη το γράψεις !
Δε παρεξηγώ αν δε σαρεσει το ντύσιμο μου ή το ύφος μου στη φωτό αλλά δε μπορείς να λες είμαι ο μοναδικός που δε έχω βγάλει γκόμενα γιατί ξέρω αρκετους στη ηλικία μου που δε έχουν βγάλει,οπότε ναι αυτή η μαλακία που λες με ενοχλεί.Οσο για τη λεγόμενη στο φυλής που λες δε είναι 10 χρόνια στο επάγγελμα αλλα 6 από το 2017 οπότε 10 χρόνια όχι.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.113
Πόντοι
6.056
Δε παρεξηγώ αν δε σαρεσει το ντύσιμο μου ή το ύφος μου στη φωτό αλλά δε μπορείς να λες είμαι ο μοναδικός που δε έχω βγάλει γκόμενα γιατί ξέρω αρκετους στη ηλικία μου που δε έχουν βγάλει,οπότε ναι αυτή η μαλακία που λες με ενοχλεί.Οσο για τη λεγόμενη στο φυλής που λες δε είναι 10 χρόνια στο επάγγελμα αλλα 6 από το 2017 οπότε 10 χρόνια όχι.
αγαπάς και απειθαρχείς ενώ η πειθαρχία είναι διαχρονική αρετή !!!!!
Πριν έλεγες ότι σου είπα είναι φτωχή ,τώρα 6 χρόνια και όχι δέκα
Γιατί ψάχνεις κάτι να βρείς να αντιμιλήσεις ,ειλικρινά δεν καταλαβαίνω
Μπορείς να βελτιώσεις την εμφάνιση σου ? ρούχα μοντέρνα θα πάρεις ?
Θα βγούμε για καφέ ,εγώ εσύ η καψούρα σου και μια φίλη της , έχει δυο εβδομάδες ελλάδα ωραίο μωράκι
Αν λέμε αν , σου πεί η φίλη της καψούρας σου να πάτε για μπάνιο βουλιαγμένη , θα την πας ?
μηχανάκι όπως σου είπα πήρες ? αυτοκίνητο δεν έχεις , με τι θα την πας παραλία ? με το τρόλλευ ?
Κατάλαβες τώρα ? εσύ είσαι το πρόβλημα όχι οι γκόμενες ..
Αντί να φτιάχνεις εδώ πέρα λογαριασμούς κ μέιλ κατά ριπάς ,να πας να δουλέψεις να έχεις πορτοφόλι
Καμιά δεν βγαίνει με μπατίρια ακόμη και αυτή που της αρέσεις θα σε απορρίψει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom