Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
Ρε σεις τυποι, για τον Κουλη είναι το θρεντ, τι βίζιτες και κονδυλώματα...
όλα όσα λέμε είναι αλληγορικά τύπε

στην πραγματικότητα η βίζιτες αντιπροσωπεύουν την Ελλάδα που είναι το πουτανάκι των αμερικανών και τα κονδυλώματα είναι αυτό που σου μένει (αντί για λεφτά) όταν ψηφίζεις Μητσοτάκη

• Χαχα
Αντιδράσεις: geoMan

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
δεν αγχώνομαι γιατί ξέρω ότι η λίστα αυτή είναι μόνο στα χαρτιά :confused:
Αν υποννοεις πως η λιστα ειναι του κωλου τα εννιαμερα και μας παρακολουθει ανελλιπως αλλα δεν εχει τα κακκαλα να μας αντιμετωπιζει θα πεσω απο το πρωτο συννεφο που θα βρω.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
Αν υποννοεις πως η λιστα ειναι του κωλου τα εννιαμερα και μας παρακολουθει ανελλιπως αλλα δεν εχει τα κακκαλα να μας αντιμετωπιζει θα πεσω απο το πρωτο συννεφο που θα βρω.
να στο πω αλλιώς

ο μαν θυμάται καλύτερα από εσένα τι έχεις ποστάρει :rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Οι βίζιτες είναι όπως τα paid items στα games. Αν εχεις λεφτά μπορείς να χτίσεις τον καλύτερο χαρακτήρα…αλλά δεν θα εχεις παίξει καθόλου το πραγματικό παιχνίδι και θα συνεχίσεις να είσαι noobas.
Μαλακίες λες τη μια μετά την άλλη εδώ βρε Σαούλ βρήκε γυναίκα ο Καρβέλας και ο Σεφερλής μόνο και μόνο επειδή είχαν λεφτά και εμφανησιακα δε βλέπονται και οι έξω με τους λεφταδες πάνε μη ξεγελιέσαι.Εδω βρήκαν γυναίκα ο σνικ και ο λάιτ που είναι κακασχημοι και οι 2 και κακοί άνθρωποι εκτός από κακασχημοι,παρόλα αυτα βρήκαν γυναίκα γιατί είχαν λεφτά και οι έξω με τις επιλογές που κάνουν είναι ντροπή του γυναικείου φυλλου και αυτές έξω τα φράγκα κοιτάνε.Οι πουτανες πιο τίμιες είναι που στη τελική στο λένε είμαι πουτανα ενώ οι έξω το παίζουν κυρίες ενώ πάνε με τους τραπερς μόνο και μόνο επειδή έχουν λεφτά ή με τον σεφερλη ή με τον Καρβέλα.

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Εσυ που το ξέρεις πριν 12 χρόνια έπαιζες με τα Λέγκο:2funny:
Τώρα όμως που δε παίζω με τα λεγκο στα 24 μου ξέρω πως 12 χρόνια σχέση είναι υπερβολη,ενταξει να κάνεις μια σχέση 5 χρόνια αλλά όχι 12 χρόνια βαριέσαι μετά.Πρεπει να παίζεις με ιερόδουλες οι πολύ είναι εμπειρες και ξέρουν οι έξω είναι μαλακισμένες και ανοργασμικες,εντάξει να κάνεις και μια σχέση 5 χρόνια έτσι για την εμπειρία αλλά μέχρι εκεί.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
Τώρα όμως που δε παίζω με τα λεγκο στα 24 μου ξέρω πως 12 χρόνια σχέση είναι υπερβολη,ενταξει να κάνεις μια σχέση 5 χρόνια αλλά όχι 12 χρόνια βαριέσαι μετά.Πρεπει να παίζεις με ιερόδουλες οι πολύ είναι εμπειρες και ξέρουν οι έξω είναι μαλακισμένες και ανοργασμικες,εντάξει να κάνεις και μια σχέση 5 χρόνια έτσι για την εμπειρία αλλά μέχρι εκεί.
Ποιες εμπειρίες ρε κεφτέ να πούμε...

που το 90% πηδάει 4 με 6 λεπτά στα μπουρδέλα (μαζί με το ντύσιμο) σα ζόμπι στα 4? η κάθεσαι και πιστεύεις αυτά που διαβάζεις στις κρητικές για σκισίματα και πορνοσταρικές στάσεις?

αρτίδια καλαβρέζικα και με τις έσκορτς σχεδόν όλοι πηδάνε με όποιο τρόπο τους είναι πιο άνετος 10 λεπτά το πολύ και την υπόλοιπη ώρα τους τρώει χρόνο μέχρι να φύγει.....δε μπορούν και παραπάνω...

σιγά τις εμπειρίες που θα αποκτήσεις αν πας με 100 έσκορτς.....το ίδιο πράγμα θα κάνεις 100 φορές...με ομολουγμένος ωραίες κοπέλες δεν λέω όχι...αλλά δε θα αποκτήσεις καμία εμπειρία πάνω στις γυναίκες.

Να μη λέμε μαλακίες

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Ποιες εμπειρίες ρε κεφτέ να πούμε...

που το 90% πηδάει 4 με 6 λεπτά στα μπουρδέλα (μαζί με το ντύσιμο) σα ζόμπι στα 4? η κάθεσαι και πιστεύεις αυτά που διαβάζεις στις κρητικές για σκισίματα και πορνοσταρικές στάσεις?

αρτίδια καλαβρέζικα και με τις έσκορτς σχεδόν όλοι πηδάνε με όποιο τρόπο τους είναι πιο άνετος 10 λεπτά το πολύ και την υπόλοιπη ώρα τους τρώει χρόνο μέχρι να φύγει.....δε μπορούν και παραπάνω...

σιγά τις εμπειρίες που θα αποκτήσεις αν πας με 100 έσκορτς.....το ίδιο πράγμα θα κάνεις 100 φορές...με ομολουγμένος ωραίες κοπέλες δεν λέω όχι...αλλά δε θα αποκτήσεις καμία εμπειρία πάνω στις γυναίκες.

Να μη λέμε μαλακίες
Ενώ οι έξω που πάνε με τους τραπερς όπως λάιτ και σνικ που καλοί χαρακτήρες δε είναι και είναι και άσχημοι αλλά πάνε μαζί τους γιατί είναι φραγκατοι ή που βρίσκει γυναίκες τώρα ο Καρβέλας ή ο Σεφερλής μόνο και μόνο επειδή έχουν κάποια λεφτά είναι ωραίο?αν οι πουτανες στο επάγγελμα είναι μια φορά πουτανες οι έξω είναι 30 φορες, ο σνικ έλεγε τη γκόμενα του πατσαβούρα και αυτή καθόταν αντί να του πει αντίο αλλά γιατί να του πει αντίο αφού έχει λεφτά.Οι έξω είναι τραγικές και δε αξίζει καν να ασχολησαι.Επισης οκ συμφωνώ στα μπουρδέλα δε προλαβαίνεις να γαμησεις πολύ όμως στα εσκορτ που είναι μια ώρα μια χαρά γαμας αν θέλεις και μια χαρά εμπειρια αποκτάς,θέλει λεφτά όμως τα εσκορτ που εγώ πχ δε τα έχω αλλά θα καθιέρωσω να γαμαω εσκορτ πιο πολύ πλέον παρά να πηγαίνω στα μπουρδέλα όπως πάω.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656

Τύπε , μιλάς με άτομο ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥ.ΚΟΜ , site για πουτάνες και πληρωμένο έρωτα .....

λέει ότι είναι καμμένος όποιος ξενογαμάει .... και δεν είναι πιστός στη γυναίκα του !

Συζητάμε ακόμη ;;

Δεν εκτιμάτε ρε καριόληδες !
Σας παρέχω δωρεάν την ignore list μου, με όλα τα ναυάγια που έχει εδώ, για να αγνοήσετε και να μη κουράζετε τα μάτια σας να διαβάζετε τις μαλακίες τους. Και την περιφρονείτε !

Έπρεπε να πληρώνετε χαμούρες.

Αν δεν με πιστεύεις, δες τα μηνύματά του, 10-20 posts πίσω ! Να τον δεις να τα γράφει ! Μη πεις ότι λέω ψέμματα.
Ο τύπος στο μπου.κομ , διδάσκει μονογαμικότητα .... και πίστη στις σχέσεις !!!!!!

Σουρεαλισμός.

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Τύπε , μιλάς με άτομο ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥ.ΚΟΜ , site για πουτάνες και πληρωμένο έρωτα .....

λέει ότι είναι καμμένος όποιος ξενογαμάει .... και δεν είναι πιστός στη γυναίκα του !

Συζητάμε ακόμη ;;

Δεν εκτιμάτε ρε καριόληδες !
Σας παρέχω δωρεάν την ignore list μου, με όλα τα ναυάγια που έχει εδώ, για να αγνοήσετε και να μη κουράζετε τα μάτια σας να διαβάζετε τις μαλακίες τους. Και την περιφρονείτε !

Έπρεπε να πληρώνετε χαμούρες.

Αν δεν με πιστεύεις, δες τα μηνύματά του, 10-20 posts πίσω ! Να τον δεις να τα γράφει ! Μη πεις ότι λέω ψέμματα.
Ο τύπος στο μπου.κομ , διδάσκει μονογαμικότητα .... και πίστη στις σχέσεις !!!!!!

Σουρεαλισμός.
Το ξέρω ρε σάιτ για πουτανες και μας λέει να βρούμε γκόμενες και να μη γαμαμε πουτανες και να κάνουμε μακροχρόνιες πίστες σχέσεις,σε λάθος σάιτ είναι ο Σαούλ να πάρει δρόμο δε ξέρει τι λέει.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656
Το ξέρω ρε σάιτ για πουτανες και μας λέει να βρούμε γκόμενες και να μη γαμαμε πουτανες και να κάνουμε μακροχρόνιες πίστες σχέσεις,σε λάθος σάιτ είναι ο Σαούλ να πάρει δρόμο δε ξέρει τι λέει.
Είναι και χάσιμο χρόνου από το ps5 οι πουτάνες λέει ...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
Ναι ο Σαουλ φταίει που είστε ο ένας πιο καμένος από τον άλλον...

εγώ δεν σου είπα ότι το να γαμάς πουτάνες είναι κακό...όλοι το κάνουμε....εγώ σου είπα ότι οι πουτάνες δεν είναι το ίδιο με τις γκόμενες που σε γουστάρουν....ούτε αποκτάς καμιά σοβαρή εμπειρία επειδή πλήρωσες 100 ευρώ και σε άφησε κάποια να την γαμήσεις για μισή ώρα.

ούτε σου είπα για μακροχρόνιες σχέσεις αυτά τα βγάζετε από το κεφάλι σας....αυτό που είπα είναι ότι αν θες να είσαι άντρας όταν θα κάνεις σχέση να έχεις τα @@ να μην κερατώνεις την γκόμενα σου και ιδιαίτερα με τέτοιο τρόπο.

Τώρα ο άλλος που είναι αποκαΐδι τον νοιάζει περισσότερο να μας κάνει διαφήμιση πόσες φορές γαμάει και ότι αν δε γαμήσει 10 φορές τη μέρα δε μπορεί και άλλες τέτοιες αρλούμπες. Εν το μεταξύ παίζει να σνιφάρει τρίμηνο βιάγκρα για να πηδήξει όσες φορές λέει στην ηλικία του :confused:

Όποιος σέβεται τον εαυτό του τύπε σέβεται και τη γκόμενα του και όταν δεν έχει σέβεται την βίζιτα που θα βρεθεί. Όποιος είναι gtp είναι στα πάντα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.259
Πόντοι
6.056

οδοστρωτήρας, τριαξονική νταλίκα, τρένο των Τεμπών

τους πάτησες ,τους συνέθλιψες ,τους έκανες ένα με τη σόλα των παπουτσιών σου:rockon:

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
οδοστρωτήρας, τριαξονική νταλίκα, τρένο των Τεμπών

τους πάτησες ,τους συνέθλιψες ,τους έκανες ένα με τη σόλα των παπουτσιών σου:rockon:
Εε μα ρε φίλε δε μπορώ τις μαλακίες,πήγαν μια φορά στη ζωή τους σε πουτανες και τις κράζουν κιολας,έλεος.Οτι καλύτερο είναι να γαμας σε πουτανες,εντάξει να κάνεις και μια μακροχρόνια σχέση έτσι για τη εμπειρία αλλά πιο πολύ σε πουτανες να γαμαει κανείς.

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Ναι ο Σαουλ φταίει που είστε ο ένας πιο καμένος από τον άλλον...

εγώ δεν σου είπα ότι το να γαμάς πουτάνες είναι κακό...όλοι το κάνουμε....εγώ σου είπα ότι οι πουτάνες δεν είναι το ίδιο με τις γκόμενες που σε γουστάρουν....ούτε αποκτάς καμιά σοβαρή εμπειρία επειδή πλήρωσες 100 ευρώ και σε άφησε κάποια να την γαμήσεις για μισή ώρα.

ούτε σου είπα για μακροχρόνιες σχέσεις αυτά τα βγάζετε από το κεφάλι σας....αυτό που είπα είναι ότι αν θες να είσαι άντρας όταν θα κάνεις σχέση να έχεις τα @@ να μην κερατώνεις την γκόμενα σου και ιδιαίτερα με τέτοιο τρόπο.

Τώρα ο άλλος που είναι αποκαΐδι τον νοιάζει περισσότερο να μας κάνει διαφήμιση πόσες φορές γαμάει και ότι αν δε γαμήσει 10 φορές τη μέρα δε μπορεί και άλλες τέτοιες αρλούμπες. Εν το μεταξύ παίζει να σνιφάρει τρίμηνο βιάγκρα για να πηδήξει όσες φορές λέει στην ηλικία του :confused:

Όποιος σέβεται τον εαυτό του τύπε σέβεται και τη γκόμενα του και όταν δεν έχει σέβεται την βίζιτα που θα βρεθεί. Όποιος είναι gtp είναι στα πάντα.
Συμφωνώ μαζί σου και εγώ είμαι υπέρ να μη κερατωνεις τη σχέση σου αλλά να είναι κοπέλα από σπίτι αυτή που θα τα φτιάξεις ώστε να έχεις και το φιλότιμο να της φερθείς σωστά,άμα κάνεις σχέση με καμία καριολα χεστηκες αν θα τη κερατωσεις και καλά θα της κάνεις αλλά τις σωστές κοπελες από σπίτι να φέρεσαι σωστά,στις ντίβες κέρατο μέχρι αηδειας.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.259
Πόντοι
6.056
Εε μα ρε φίλε δε μπορώ τις μαλακίες,πήγαν μια φορά στη ζωή τους σε πουτανες και τις κράζουν κιολας,έλεος.Οτι καλύτερο είναι να γαμας σε πουτανες,εντάξει να κάνεις και μια σχέση έτσι για τη εμπειρία αλλά πιο πολύ σε πουτανες να γαμαει κανείς.
σκίστους αλύπητα !!!!!!!!!!
με 50 ψωροευρώ μπορείς απανωτά να γαμήσεις 5 μουνάκια 8-9άρια στο μετάξι κ
με ένα 5ευρω να σου αλλάξουν σεντόνια και να σε πιπώσει και η 2τσα:wanker:

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
σκίστους αλύπητα !!!!!!!!!!
με 50 ψωροευρώ μπορείς απανωτά να γαμήσεις 5 μουνάκια 8-9άρια στο μετάξι κ
με ένα 5ευρω να σου αλλάξουν σεντόνια και να σε πιπώσει και η 2τσα:wanker:
Ακριβώς και έξω για να γαμησεις 9αρι πρέπει να σου φύγει ο κωλος και πάλι δε θα γαμησεις,εγώ με 50 ευρώ σε στούντιο γάμησα μουνι που γαμανε μόνο φραγκατοι τι λες τώρα?

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom