Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (10 μέλη και 22 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.929
Πόντοι
3.656
Από τα καλύτερα ανέκδοτα που έχω ακούσει .

Πριν 20 χρόνια, η εφημερίδα με τις μικρές αγγελίες, είχε 2000 αγγελίες με βίζιτες.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΤΗΛΗ . ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ.

Πόσες γκόμενες άλλαξες ρε βλαμμένο ;;;
Γιατί θεωρείς ότι οι παλιοί που πήγαιναν στις πουτάνες , δεν γάμαγαν γκόμενες ;
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΑΝ.

Οι πουτάνες προσθέτουν ποικιλία και αριθμό.

Και οποιαδήποτε ώρα.

Είσαι μπρούκλης, δεν κοιμάσαι στις 04.00 .... πήγαινες και χτύπαγες μία βίζιτα από τις .... 2000 αγγελίες !

Με τέτοια ζωή, κάποιος που δεν ήταν μαλάκας .... χαλαρά μπορεί στα 50 , να έχει φάει 3500 βίζιτες ........

Το νούμερο βγαίνει !
Φαντάσου .... να γάμαγε από τα 15 μέχρι τα 50 ....

35 χρόνια .... επί 52 βδομάδες ο χρόνος .... 1820 βδομάδες ..... ούτε 2 τη βδομάδα δεν είναι ..............

Αν μιλάμε για γαμίσια κάθε μέρα ..... το νούμερο ξεπερνάει τις συνολικές γκόμενες που έχει γαμήσει .... ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΩΝ .

Να μη ξεχάσεις να βγάλεις τα 3 χρόνια που πήγες στρατό τύπε...εκτός αν έφερνες τις βίζιτες στο θάλαμο το βράδυ. Αλλά και έτσι να είναι ....επειδή έφαγες όλη την περιουσία σου στις πουτάνες θεωρείσαι γκουρού της ζωής?

Εγώ έτσι και αλλιώς θεωρώ ατιμία να έχεις γκόμενα και να πηδάς πουτάνες ταυτόχρονα.

Όλα αυτά που λες μου φαίνονται καμενιές
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εκτο χρονο με την κυρα μου..λες να με καψουν ζωντανο τα μουνοπανα εδω μεσα;:sad2:
Τύπε μερικοί είναι έκτο χρόνο με τη χούφτα τους τι σε νοιάζει τι λένε :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.284
Πόντοι
5.506
Σιγά ρε εξερευνητή της ζωής να πούμε...:2funny:

Οι νέοι σήμερα γαμάνε περισσότερες πουτάνες...είναι πιο εύκολο και πιο προσβάσιμο σήμερα.

Για αρχή δε φταίω εγώ ρε τύπε αν στο σχολείο δεν είχες γκόμενες ή και φίλες....μήπως είχες ακμή??

Δεν είπα εγώ ότι έχω την ίδια γκόμενα από το σχολείο όμως και να την είχα θα ήταν σίγουρα καλύτερα από το να μαζεύω 40 διαφορετικά είδη βακτυριδίων στα χυμένα σεντόνια του μεταξουργείου....

Επίσης εσύ παντρεύτηκες (κατά τα λεγόμενα σου) εγώ ακόμα ότι θέλω κάνω....εσένα το πρόβλημα σου πιο είναι δηλαδή αν έχει κανείς γκόμενα?? Απαγορεύεται?
Ο Λακαρος στο σχολειο, εκτος απο ακμη ειχε και μια γνωστη που τοτε ηταν μουναρα, πριν 36 χρονια και τωρα περιμενει να παει να την ξανασυναντησει στην Αυστρουγγαρια οπου ζει ατυχησασα πλεον.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.929
Πόντοι
3.656
Εδω εχουν χαθεί οι ισορροπίες τυπε.
Εχει ενα βαθμο δυσκολιας στις γκόμενες στο να τις ρηξει καποιος συν οτι οι γκόμενες πια κοιτανε περισσότερο το χρημα και το συμφερον τους.
Οι πουτανες απο την αλλη σε κοιτάνε σαν 20ευρω 50ευρω 100ευρω και κοιτανε να σε ξεπεταξουν.
Το θέμα ειναι οτι εδω συγκληνουν τα πράγματα,λεφτα οι πουτανες λεφτα οι γκόμενες.
Εξου και πολλοι αναρωτιούνται καλυτερα με γκόμενά η με πουτανα.
Ο αντρας χρειαζεται συναισθηματική καλυψη,οι πουτανες δεν το προσφέρουν αλλα και οι περισσοτερες γκόμενες επίσης,για αυτο ζουν αποπροσανατολισμενοι.
Με λιγα λογια αν υπαρχει γκόμενά να σου προσφερει συναίσθημα σεξ κλπ εισαι σε καλύτερη μοίρα.
Τύπε καμία πουτάνα δεν μπορεί να σου προσφέρει την επαφή που έχεις με κάποια που σε θέλει.

Δεν είναι ότι η πουτάνα προσπαθεί να σε κοροιδέψει...απλά δεν είναι αυτή η δουλειά της...ούτε η φύση της υπηρεσίας της.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.188
Πόντοι
3.656
επειδή έφαγες όλη την περιουσία σου στις πουτάνες θεωρείσαι γκουρού της ζωής?

Εγώ έτσι και αλλιώς θεωρώ ατιμία να έχεις γκόμενα και να πηδάς πουτάνες ταυτόχρονα.
Τι πάει να πει γκουρού της ζωής ;
Στα αρχίδια μου οι τίτλοι .
Όσο γαμάς, ποικιλία, περνάς καλά.
Αναγκαστικά θα φας λεφτά.

Τα περί ατιμίας αν ξενογαμάς .... είναι καλά αν θες να πας για mr malakas.
Οι άνδρες γαμάνε.

Αν εγώ θέλω να γαμάω 3 φορές την ημέρα ..... και η γυναίκα μου θέλει 1 μέρα παρά μέρα, δεν θα ξενογαμήσω ;;;
Εσύ έτσι ξηγιέσαι ;
Περιμένεις πότε θα καβλώσει η γκόμενα ;;;

Είσαι ωραίος !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.284
Πόντοι
5.506
Από τα καλύτερα ανέκδοτα που έχω ακούσει .

Πριν 20 χρόνια, η εφημερίδα με τις μικρές αγγελίες, είχε 2000 αγγελίες με βίζιτες.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΤΗΛΗ . ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ.

Πόσες γκόμενες άλλαξες ρε βλαμμένο ;;;
Γιατί θεωρείς ότι οι παλιοί που πήγαιναν στις πουτάνες , δεν γάμαγαν γκόμενες ;
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΑΝ.

Οι πουτάνες προσθέτουν ποικιλία και αριθμό.

Και οποιαδήποτε ώρα.

Είσαι μπρούκλης, δεν κοιμάσαι στις 04.00 .... πήγαινες και χτύπαγες μία βίζιτα από τις .... 2000 αγγελίες !

Με τέτοια ζωή, κάποιος που δεν ήταν μαλάκας .... χαλαρά μπορεί στα 50 , να έχει φάει 3500 βίζιτες ........

Το νούμερο βγαίνει !
Φαντάσου .... να γάμαγε από τα 15 μέχρι τα 50 ....

35 χρόνια .... επί 52 βδομάδες ο χρόνος .... 1820 βδομάδες ..... ούτε 2 τη βδομάδα δεν είναι ..............

Αν μιλάμε για γαμίσια κάθε μέρα ..... το νούμερο ξεπερνάει τις συνολικές γκόμενες που έχει γαμήσει .... ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΩΝ ..
Και οταν δε σου φτανουν τα λεφτα για τη βιζιτα χτυπας και ενα τηλεφωνο στη μανα να σου φερει λεφτα στο ξενοδοχειο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.929
Πόντοι
3.656
Είχες πάει ποτέ με επαγγελματίες μόμολο ;
Για πες ;
Τι κατηγορία ; Ποιές ;

Εδώ δεν σε παίρνει να πουλήσεις παπάτζα.
Σκληροί χύστες ξέρουν όλη την πουτανοιστορία απέξω !

Στο μετάξι ...... που το κορόϊδεψες .... παίζαν γύρω στο 2000 ... μέχρι και κάτι γερμανίδες ... Λία .... Έμμα ....
Σέρβες .... Αλεξάνδρα και Αντριάννα .....

Ρωσίδια .... καλά δεν συζητώ .... λαρίσα .... σβετλάνα ..... γάμα τα κι άσε τα !
Τυπε δε θα συγκρίνουμε τις κατηγορίες τώρα όπου τον παίρνει τον καθένα :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.929
Πόντοι
3.656
Ο Λακαρος στο σχολειο, εκτος απο ακμη ειχε και μια γνωστη που τοτε ηταν μουναρα, πριν 36 χρονια και τωρα περιμενει να παει να την ξανασυναντησει στην Αυστρουγγαρια οπου ζει ατυχησασα πλεον.
τώρα θα είναι μουνάρα όμως? η θα έχει γίνει φακλάνα?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.929
Πόντοι
3.656
Τι πάει να πει γκουρού της ζωής ;
Στα αρχίδια μου οι τίτλοι .
Όσο γαμάς, ποικιλία, περνάς καλά.
Αναγκαστικά θα φας λεφτά.

Τα περί ατιμίας αν ξενογαμάς .... είναι καλά αν θες να πας για mr malakas.
Οι άνδρες γαμάνε.

Αν εγώ θέλω να γαμάω 3 φορές την ημέρα ..... και η γυναίκα μου θέλει 1 μέρα παρά μέρα, δεν θα ξενογαμήσω ;;;
Εσύ έτσι ξηγιέσαι ;
Περιμένεις πότε θα καβλώσει η γκόμενα ;;;

Είσαι ωραίος !
Τώρα είσαι σοβαρός?

Θα έχεις σχέση με κάποια που κοιμάται μαζί σου ανήξερη και εσύ θα πας να πηδάς (και στο μεταξουργείο κίολας...) και θα της μεταφέρεις στο κρεβάτι αρρώστιες εν γνώση σου????

Και δε μιλάω για hiv ηπατίτιδες και τέτοια.....κονδυλώματα, σύφιλη, μικρόβια και άλλα 10 πράγματα που κολλάνε και με προφυλάξεις.

Τώρα εσύ είσαι γιατρός και σοβαρός άνθρωπος? και το επιχείρημα σου είναι ότι θες να γαμάς πιο πολλές φορές?

Αφού οι άνδρες γαμάνε πήγαινε να της το πεις...και αν το δεχτεί θα το κάνεις παντελονάτα...αν τρως παντόφλα τι πάει να πει οι άντρες γαμάνε? Στα μουλωχτά?

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.188
Πόντοι
3.656
Οκ Saul . Είσαι πάλι στη λίστα.
Με τους καλύτερους !
Barock , ντε σαντ κοκ !

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.929
Πόντοι
3.656
Ναι άμα δεν έχεις τι να απαντήσεις η λίστα είναι μια χαρά.... :tooth:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.163
Πόντοι
6.056
Γιατι πιστεύεις πως ο μπουχεσας ηθελε να ξαναβγει?
Δεν εχει γινει ποτε στη χώρα προεκλογικά να λες θα σας γονατισω και οτι έρχονται δυσκολες μέρες.
Βέβαια το αλλο το χαζο εταζε ελπίδες εβαλε και τον παπακωσταντινου να μαζεψει τα ασυμμάζευτα και μετα το γύρισε στο καλαματιανο.
τα πολιτικά δεν σου πάνε , άστα ....
Σχεση 12 χρονια με γυναίκα???
Τι λες ρε τυπε γινονται αυτα?
Τη βαριέσαι στο 6μηνο
Αλλα στα μπουρδελα ψάχνεις για τη ποικιλία μουνια με τη σέσουλα πηδας και φεύγεις τι πιο καλό.
εδώ ναί !!! παίζεις θεαματική μπαλίτσα ,αργεντιντομπραζίλικη :erection:
γράψε -ανέλυσε-καθοδήγησε-ενημέρωσε-πες αλήθειες χωρίς να υπολογίζεις αν και πόσους άμπαλους θα δυσαρεστήσεις
θα τα δω το βράδυ :rockon:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.030
Πόντοι
5.506
348637471_10210918931807444_8428856154659170242_n.jpg

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.030
Πόντοι
5.506
F1eQ27SWYAEXbPh.jpg

ιδια ρουχα φορανε οι παλιομακες!!!!!!!! και καλα ο κυριακος μπορεις να πεις ασπρο πουκαμισο ο αδερφος του? ο παλιομουλος τοσα λεφτα πηρε απο τους περιπατους ιδιο μπλουζακι ρε μαλακα????
αυτο με τα γενια πως το κανει το πουστροσωγο?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.422
Πόντοι
2.606
Ρε αθηνεζοι...πάλι μπουρλότο τα βάλατε για να φυτέψετε βιλες
F1eQ27SWYAEXbPh.jpg

ιδια ρουχα φορανε οι παλιομακες!!!!!!!! και καλα ο κυριακος μπορεις να πεις ασπρο πουκαμισο ο αδερφος του? ο παλιομουλος τοσα λεφτα πηρε απο τους περιπατους ιδιο μπλουζακι ρε μαλακα????
αυτο με τα γενια πως το κανει το πουστροσωγο?
Χαχαχα το πουστροσωγο έχει στολή για κάθε περίσταση...το έχουνε τερματίσει επικοινωνιολόγικα...χαχαχα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Ρε αθηνεζοι...πάλι μπουρλότο τα βάλατε για να φυτέψετε βιλες

Χαχαχα το πουστροσωγο έχει στολή για κάθε περίσταση...το έχουνε τερματίσει επικοινωνιολόγικα...χαχαχα
Εν τω μεταξυ εχει να πεσει παλι χρημα στα ΜΜΕ. Ετσι χωρις λογο. Ακομα και το πιο ακαιρο λαιφ σταιλ σαιτ που θα γραψει για τα Zeus-Dion της Μαρεβας θα παρει καποιες δεκαδες χιλιαδες ευρω.

(Δεν το γλυτωνω το τσιμεντωμα και δεν εχω προλαβει να γραψω στην διαθηκη μου οτι αφηνω την βιλα στην Σαντορινη στον εγγονο μου).:confused:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686
barock πισωκίνητη φαφούτα λούγκρα ! :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny:

Είσαι μπαρόκα ο γελωτοποιός του μπου.κομ ! :2funny:

gelotopoios.jpg

Ρε τσιμπουκόγρια μπαρόκα
γιατί πετάγεσαι σε συζητήσεις για μπουρδέλα
αφού εσύ δεν ήσουν ποτέ πελάτης τους ;

Μήπως δούλευες σαν τσατσά στα μπουρδέλα
Μπαρόκα ; :2funny:

ΜΗΝ πετάγεσαι ρε γέρικη λούγκρα
όταν μιλάμε για μπουρδέλα και ιερόδουλες !

Κλείσε το στόμα σου ,
αφού δεν κλείνει η σαφρακιασμένη τρυπίδα σου !

:2funny: :2funny::2funny::2funny:

Ψάχνεις για λάθρο να πιπώσεις στο Ζάππειο

zappeion_01.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom