Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.266
Πόντοι
10.336
εγώ ούτε τα 24 δε έχω κλείσει σε κάτι μέρες τα κλείνω

ελα ρε, που θες να σε παμε για παρτυ γενεθλιων; κερναει ο @Νίπλης που ειναι άπλας :coffee:

happy birthday GIF by MenXclusive

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.113
Πόντοι
6.056
Μαλακες θελετε ωρες ωρες κατι τετοια και τα γραφετε ή εκει με τη χασούρα σας κ τους μπαφους,πληκτρολογείτε κ ολας και δε γαμιεται
που βλέπεις το περίεργο εσύ ρε ?
δεν θα βρεί δουλειά σε νησί ?

Στην αθήνα στην αγορά της οδού Αθηνάς να ψαχτεί για δουλειά θα βρεί την ίδια μέρα
Τι τεμπέλης γαμω τη μαλακία σου,δε είναι καθόλου τεμπέλης βρε μαλακα και δουλειά θα βρω το έχω βάλει στοχο,όσο για το ποδήλατο πιστεύεις θα βοηθούσε σε πολλά?δλδ άμα έβρισκα μια γκόμενα τι θα μου έλεγε να τη πάω με το ποδήλατο κάπου?εγώ μπορεί να έκανα λάθος στο ότι είχε νταβατζη αλλά και εσύ είσαι μεγάλος μαλακας παρτω χαμπάρι,δε μιλάνε έτσι σε αγνώστους βρε μουνοπανο ξυπνά.Ξερεις τι άνθρωπος είμαι και με λες τεμπέλη?μα τη Παναγία δε είμαι τεμπέλης πρώτον και δεύτερον αυτό με το ποδήλατο θα το σκεφτώ να αγοράσω αν και θεωρώ ότι δε θα βοηθήσει κάπου.

κοντός 1,65,
χοντρούλης ,
μπουγελόφατσα

Τι γκόμενα να βρείς , ποιά δουλειά να βρείς βρε δύστυχε που στέλνεις πμ τη φωτό σου να σε βαθμολογήσουν οι μπουρδελιάρηδες , γιοσουφάκι:2funny:
Πόσταρε τη φωτό σου να αποδείξεις ότι δεν είσαι κοντόχοντρος μπούλης , άντε να σε δω :2funny:

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
που βλέπεις το περίεργο εσύ ρε ?
δεν θα βρεί δουλειά σε νησί ?

Στην αθήνα στην αγορά της οδού Αθηνάς να ψαχτεί για δουλειά θα βρεί την ίδια μέρα

κοντός 1,65,
χοντρούλης ,
μπουγελόφατσα

Τι γκόμενα να βρείς , ποιά δουλειά να βρείς βρε δύστυχε που στέλνεις πμ τη φωτό σου να σε βαθμολογήσουν οι μπουρδελιάρηδες , γιοσουφάκι:2funny:
Πόσταρε τη φωτό σου να αποδείξεις ότι δεν είσαι κοντόχοντρος μπούλης , άντε να σε δω :2funny:
είμαι 1.81 100 κιλά και φάτσα μια χαρά,επίσης αν ήμουν κοντόχοντρος και ασχημομουρης δε θα με παίρνανε ούτε στις 2 προηγούμενες δουλειές,τραβά τώρα στο διάολο γαμημενε γιατί θα τα πάρω άσχημα στο κρανίο που με κράζεις από εχτές θα σου ρίξω Μπαν οπότε ΣΤΑΜΑΤΑ τώρα,επειδή εσύ δε γαμας σε πουτανες ούτε γκόμενες έξω όπως πολύ σωστά λέει ο από πάνω εγώ θα τη πληρώσω,άντε ψωφα να ξεβρωμισει ο τόπος.Κοψε τις ασυναρτησίες γιατί θα σε γαμησω παλιοκαριολη.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.113
Πόντοι
6.056
και που θα μενει στο δρομο?τι θα τρωει?ρευματα νερα ποιος θα τα πληρωνει?γιατι μυκονο κατω απο 3χιλιαρικα σπιτι δε βρισκεις.και σπιτι σαν αυτα τα αραβικου στυλ υεμενης που εχουν οι κυκλαδες δηλαδη,αραβικη παραγκα .δηλαδη θα παει για δουλεια και αντι να βγαλει λεφτα,θα βαζει και απο τη τσεπη του
τύπε για γκαρσονάκι βοηθός θα πάει , το αφεντικό επωμίζεται στέγη
Αν ήταν όπως τα λες δεν θα υπήρχανε μαγαζιά εστίασης στη Μύκονο

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.863
Πόντοι
1.406
είμαι 1.81 100 κιλά και φάτσα μια χαρά,επίσης αν ήμουν κοντόχοντρος και ασχημομουρης δε θα με παίρνανε ούτε στις 2 προηγούμενες δουλειές,τραβά τώρα στο διάολο γαμημενε γιατί θα τα πάρω άσχημα στο κρανίο που με κράζεις από εχτές θα σου ρίξω Μπαν οπότε ΣΤΑΜΑΤΑ τώρα,επειδή εσύ δε γαμας σε πουτανες ούτε γκόμενες έξω όπως πολύ σωστά λέει ο από πάνω εγώ θα τη πληρώσω,άντε ψωφα να ξεβρωμισει ο τόπος.Κοψε τις ασυναρτησίες γιατί θα σε γαμησω παλιοκαριολη.
Εισαι χονδρος τυπε,οκ οχι μαμουθ αλλα χονδρος:(

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.113
Πόντοι
6.056
είσαι καλό παιδί ευαίσθητος αλλά ψυχωτικός λόγω εμφάνισης, αυτό που λέμε μπουχεσάκος-κουραδομηχανή :undecided-old:
Αν δεν είναι έτσι πόσταρε τη φωτό σου ,
1,65 με τα παπούτσια είσαι ,αποδέξου το κοντέ !!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.037
Πόντοι
12.056
δεν συνδεεις καλυτερα αυτο το προφιλ (Σύνδεση)
γιατι με αυτο που μπαινεις τωρα βριζεις πολυ

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
είσαι καλό παιδί ευαίσθητος αλλά ψυχωτικός λόγω εμφάνισης, αυτό που λέμε μπουχεσάκος-κουραδομηχανή :undecided-old:
Αν δεν είναι έτσι πόσταρε τη φωτό σου ,
1,65 με τα παπούτσια είσαι ,αποδέξου το κοντέ !!
1.81 είμαι και 100 κιλά ορκίζομαι όπου θες αλλά τέρμα οι προσβολές αρχιδι φτάνει θα τα πάρω και θα φας Μπαν για απανωτές προσβολές.

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.113
Πόντοι
6.056
1.81 είμαι και 100 κιλά ορκίζομαι όπου θες αλλά τέρμα οι προσβολές αρχιδι φτάνει θα τα πάρω και θα φας Μπαν για απανωτές προσβολές.
είσαι γκομενούλα γιοσουφάκι ,
όλο μυξοκλαίς όπως στα προφίλ που ορκίζεσαι πως έχεις μόνο ένα , μπούλη :2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.113
Πόντοι
6.056
Είμαι ναι δε είπε κάνεις όχι άλλα όχι και τέρας αλλά κάποια κιλά παραπάνω ναι τα οποία δε μου φαίνονται γιατί είναι 1.81
σου φαίνονται διότι είσαι ζουμπάς
Τα χεράκια σου είναι ατροφικά , έχεις πιάσει εκτός το πουλάκι σου ποτέ ένα κατσαβίδι να κάνεις μια δουλειά ?
με τα κορίτσια ... γιατί μαλάζεις το γαριδάκι σου για να τελειώσεις εεεεέ ? μακάκα κιοφτέ ,τάκα τάκα :2funny:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.463
Πόντοι
12.756
Τα χεράκια σου είναι ατροφικά , έχεις πιάσει εκτός το πουλάκι σου ποτέ ένα κατσαβίδι να κάνεις μια δουλειά ?
με τα κορίτσια ... γιατί μαλάζεις το γαριδάκι σου για να τελειώσεις εεεεέ ? μακάκα κιοφτέ ,τάκα τάκα :2funny:
μην τον αποπαιρνεις ....δωσε του συμβουλες καλυτερα:coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.266
Πόντοι
10.336
λοιπον τωρα ειναι η καταλληλη στιγμη να επαναφερουμε το νημα εντος θεματος
Είμαι ναι δε είπε κάνεις όχι άλλα όχι και τέρας αλλά κάποια κιλά παραπάνω ναι τα οποία δε μου φαίνονται γιατί είναι 1.81
πες μας την γνωμη σου για τον πρωθυπουργο τυπαρα μου :rockon:

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
είσαι γκομενούλα γιοσουφάκι ,
όλο μυξοκλαίς όπως στα προφίλ που ορκίζεσαι πως έχεις μόνο ένα , μπούλη :2funny:
Ψωφα καριόλη γαμω τη πουτανα σου,1.81 είμαι αυτό είναι αλήθεια και κιλά 100

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Δε τον παίζω με τα κορίτσια μόνο για να τελειώσω έχω τελειώσει και μέσα αλλά πρέπει η άλλη να είναι πολύ καυλιάρα για να τελειώσω μέσα.Επισης τα χέρια μου μόνο ατροφικα δε είναι,άμα φας μπουνιά από το χέρι μου μπάρμπα θα σε κλαίνε οι ρέγκες γιατί κάνω push ups,δε με έχεις δει λάιβ από μια μονο φωτογραφία δε καταλαβαίνεις.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.113
Πόντοι
6.056
μην τον αποπαιρνεις ....δωσε του συμβουλες καλυτερα:coffee:
τον συμβούλεψα στρατηγέ μου αλλά
αντί να λέει ευχαριστώ ,επιτίθεται ο μπουχέσας
Έχει κακή επιρροή από έναν αντικέρ που πουλάει κιλίμια στη τουρκία...
ποιός ξέρει γιατί ..:boff:τουίταρε ο τούρκος πως είναι ορέο αγοράκι ο χοντρούλης
Ψωφα καριόλη γαμω τη πουτανα σου,1.81 είμαι αυτό είναι αλήθεια και κιλά 100
ο τούρκος φίλος σου στο τουίτερ σου έκανε χοντρή ζημιά χοντρέ κοντέ κ μπουγελόφατσα :2funny:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.266
Πόντοι
10.336

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
τον συμβούλεψα στρατηγέ μου αλλά
αντί να λέει ευχαριστώ ,επιτίθεται ο μπουχέσας
Έχει κακή επιρροή από έναν αντικέρ που πουλάει κιλίμια στη τουρκία...
ποιός ξέρει γιατί ..:boff:τουίταρε ο τούρκος πως είναι ορέο αγοράκι ο χοντρούλης

ο τούρκος φίλος σου στο τουίτερ σου έκανε χοντρή ζημιά χοντρέ κοντέ κ μπουγελόφατσα :2funny:
Ρε τραβά στο διάολο καριόλη που επειδή εσύ δε γαμας ούτε ιερόδουλες ούτε γκόμενες έξω θα τη πληρώσω εγώ,θα μας πεις κιόλας ότι μπορείς να βγάλεις όλες τις ιερόδουλες για φαγητό ενώ δε πας καν σε μπουρδέλα άχρηστες μαλακα,μουνοπανο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom