Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.600
- Πόντοι
- 6.536
Τέλειωσε η δίαιτα με ξηρά τροφή Belcando?κανελονια
Τέλειωσε η δίαιτα με ξηρά τροφή Belcando?κανελονια
η ξηρα τροφη μαλλον τελειωσε , και δεν πηρε ο διπλανος του για τον σκυλο και δεν εχει να κανει ριφιφιΤέλειωσε η δίαιτα με ξηρά τροφή?
κανω συντηρηση....τωρα θα τα γαμησω ομως τα κανελονακια...Τέλειωσε η δίαιτα με ξηρά τροφή?
Σε ψάχνει να ξέρεις......η ξηρα τροφη μαλλον τελειωσε , και δεν πηρε ο διπλανος του για τον σκυλο και δεν εχει να κανει ριφιφι
ξερω περιπου που μενει....εν ευθετω χρονο θα κανω επισκεψη με Κουκλα και ενα ροπαλοΣε ψάχνει να ξέρεις......
θα ερθω και εγωξερω περιπου που μενει....εν ευθετω χρονο θα κανω επισκεψη με Κουκλα και ενα ροπαλο
εισαι ευπροσδεκτος φυσικα αγαπητε...θα ερθω και εγω
Τι τσιμπησες?εισαι ευπροσδεκτος φυσικα αγαπητε...
θα του καταχεσουμε τον κηπο-Σαχαρα και θα του κατουρησουμε 2 φοικους που του εχουν μεινει και με το ροπαλο θα κανω και μια αλλη δουλεια
κανελονια θα φαω σε λιγο....Τι τσιμπησες?
κανελονια θα φαω σε λιγο....
θα σκασω παλι
Γαμιολα ακόμα περιμένωθα σκασω παλι
ελα σου ειπα ρε μουνοπανο...παρε πρι πρι να σου βαλω ενα ταψακι και απο τα 3 ειδηΓαμιολα ακόμα περιμένω
Έχω λάστιχοελα σου ειπα ρε μουνοπανο...παρε πρι πρι να σου βαλω ενα ταψακι και απο τα 3 ειδη
Πρωην, πριν το λουκετο.Και οδοντίατροι με πτυχίο από την Τιμισοάρα.....
Να τα λέμε αυτά....
δεν πανε τα ταξι σε αυτον , ειναι μαυρη λιστα , σαν την ΖωφριάΣτείλε βρε μουνοπανο ένα ταξί θα το πληρώσω εγώ κωλομπαρα