Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.508
- Πόντοι
- 8.846
Όντως...Τι βυζγια είναι αυτά ρε μαλακά?
Αλλά όλο το σύνολο εξαιρετικό.
Χαίρεσαι τη σύλληψή σου
Όντως...Τι βυζγια είναι αυτά ρε μαλακά?
Τουλάχιστον τώρα δείχνουν πραγματικές πτυχές του καύσωνα...τυπε καυσωνας στην ελλαδα δεν σημαινει παραλια και αραλικι (για το λαουτζικο, οχι για μενα )
καυσωνας σημαινει διακοπες ρευματος, πυρκαγιες, και χτυπα ξυλο νεκροι.
τι θες να συζητανε στα καναλια; Εσυ το βλεπεις ως κουτσομπολιο, αλλα εχει κοινωνικη προεκταση. Η αθηνα βραζει επειδη δεν εχει μεινει δεντρο ορθιο, οι λογαριασμοι απο τα ερκοντισιον θα ερθουν φορτωμενοι, οι υποδομες ειναι αστειες κτλ.
Δεν γινεται, οταν χιονιζει να ακινητοποιειται ολη χωρα, οταν βρεχει να πλημμυριζει η μιση αθηνα, οταν εχει ζεστη να πεφτει ο κοσμος ξερος και να μην υπαρχει ασθενοφορο πχ. Αυτη ειναι η επικαιροτητα. Εσωκομματικες συριζα, ερτογαν-κουλης, καυσωνας. Τι αλλο να πουνε;
Θα μας πουν "μην μιλάτε εσείς ,θα πάρετε F-35".Μεγάλη ήττα για τη χώρα,ο Ερντογάν πηρε τα πολυπόθητα f16 παζαρευοντας τη Σουηδία για να μπει στο ΝΑΤΟ
Η ελλαδα βγηκε χαμένη γιατί έπρεπε να αντιδραση,εδω τα τελευταία 4 χρόνια εξυπηρέτησε τα νατοικα συμφέροντα πιστά και το ευχαριστώ ηταν να γινουν τα τουρκικα συμφέροντα.
Ήταν καθαρά ηττα της κυβέρνησης να εχουν οι Τούρκοι εξελιγμένα f16
Πώς πέρασε τα αθλήματα η κοπέλα με τόσο βάρος που έπρεπε να σέρνει;;;;;;Τι βυζγια είναι αυτά ρε μαλακά?
Κολομβιανη και να μην εκμεταλλευτεί δεν παίζει,εκτος και αν πεσει καποιος σε τζακ ποτ.Ο δικηγόρος τι έγινε τελικά...μαζεψε όπλα μπαλασκες κράνη πυρομαχικά και ξεκίνησε να ελευθερώσει κωλο μβια?
Την κοντραρει το άλλο το μωρό της Πυροσβεστικής στο σποτάκι που λέει :"Η φωτιά έχει δύναμη μην την υποτιμάς"!Για να μη ξεχνιομαστε κιολας, το μωρο με το πρασινο μάτι στη βαση της φωτο ποιανου ειναι? Δυνατό πολυ…
Δεν νομίζω να τις χαλάει και ένα ωραιότατο διαβατήριο χώρας της Ε.Ε....Κολομβιανη και να μην εκμεταλλευτεί δεν παίζει,εκτος και αν πεσει καποιος σε τζακ ποτ.
Και δεν εκμεταλλευονται για να φάνε η να πάρουν τιποτα αλλα να δωσουν του άντρα η γκομενου να παρει πρεζα
Θα πρεπει να παντρευτεί πεο για να παρει διαβατηριο ΕΕ δεν ξέρω μηπως πρέπει να κάνει και παιδί,αλλιως δεν δινουν εύκολα ουτε βίζα για να έρθουνΤην κοντραρει το άλλο το μωρό της Πυροσβεστικής στο σποτάκι που λέει :"Η φωτιά έχει δύναμη μην την υποτιμάς"!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν νομίζω να τις χαλάει και ένα ωραιότατο διαβατήριο χώρας της Ε.Ε....
Αν κάτσουν σε κάποιον ,πόσο θα αργήσει και ο γάμος;Θα πρεπει να παντρευτεί πεο για να παρει διαβατηριο ΕΕ δεν ξέρω μηπως πρέπει να κάνει και παιδί,αλλιως δεν δινουν εύκολα ουτε βίζα για να έρθουν
Εξαρτάται τυλίγουν πεους σε χρόνο ντε τε,απο χωρες της λατινικης μονο μεξικο εχω πάει στο μοντερει.Αν κάτσουν σε κάποιον ,πόσο θα αργήσει και ο γάμος;
Αυτό που έλεγα...Εξαρτάται τυλίγουν πεους σε χρόνο ντε τε,απο χωρες της λατινικης μονο μεξικο εχω πάει στο μοντερει.
Βδέλλες σκετες οταν εδω οι ελληνίδες μας φτηνουν στα μούτρα εκεί δινουν κωλο.
Αυτές οι δυο αντιθέσεις κανουν πολλούς πεους να σκέφτονται τη κουλούρα σοβαρά και η Λατίνα να τσεπωνει πασπορτ ευρωπαϊκό.
Και της Νότιας Μακεδονίας,θα πω εγώ....
Αυτα είναι στατιστικά για τα σκαμπό..Πολύ καλά παμε
Μάλλον κακοί είμαστε...Πολύ καλά παμε