Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.449
Πόντοι
2.606
Ο δικηγόρος τι έγινε τελικά...μαζεψε όπλα μπαλασκες κράνη πυρομαχικά και ξεκίνησε να ελευθερώσει κωλο μβια?

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.239
Πόντοι
456
Αποφοιτε ΜΙΤ που πηγες, εχει διαφορα ωρας στη Μασαχουσετη? Δε θα κοπεις. Περνα απο το γραφειο και θα τα βρουμε..

1689493619671.png

Τελευταία τροποποίηση:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.239
Πόντοι
456
Αητε γιατι διεγραψες μονο τα τελευταια posts? Τα χτεσινα δε τα προλαβαινεις?

Η μονη συνετη κινηση που σου εχει απομεινει να κανεις.

1689493998037.png

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
Το αφραγκο ναυαγιο δεν μπηκε να κλαψει σημερα για τις τιμες του φρεντο και του brunch ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.976
Πόντοι
9.297
τυπε καυσωνας στην ελλαδα δεν σημαινει παραλια και αραλικι (για το λαουτζικο, οχι για μενα :coffee:)
καυσωνας σημαινει διακοπες ρευματος, πυρκαγιες, και χτυπα ξυλο νεκροι.

τι θες να συζητανε στα καναλια; Εσυ το βλεπεις ως κουτσομπολιο, αλλα εχει κοινωνικη προεκταση. Η αθηνα βραζει επειδη δεν εχει μεινει δεντρο ορθιο, οι λογαριασμοι απο τα ερκοντισιον θα ερθουν φορτωμενοι, οι υποδομες ειναι αστειες κτλ.

Δεν γινεται, οταν χιονιζει να ακινητοποιειται ολη χωρα, οταν βρεχει να πλημμυριζει η μιση αθηνα, οταν εχει ζεστη να πεφτει ο κοσμος ξερος και να μην υπαρχει ασθενοφορο πχ. Αυτη ειναι η επικαιροτητα. Εσωκομματικες συριζα, ερτογαν-κουλης, καυσωνας. Τι αλλο να πουνε;
Τουλάχιστον τώρα δείχνουν πραγματικές πτυχές του καύσωνα...
Θυμάστε παλιότερα που μετά από δέκα λεπτά σοβαρών ειδήσεων το Star συνέχιζε και τελείωνε με life style του κώλου ;( Κυριολεκτικά...)!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.976
Πόντοι
9.297
Μεγάλη ήττα για τη χώρα,ο Ερντογάν πηρε τα πολυπόθητα f16 παζαρευοντας τη Σουηδία για να μπει στο ΝΑΤΟ
Η ελλαδα βγηκε χαμένη γιατί έπρεπε να αντιδραση,εδω τα τελευταία 4 χρόνια εξυπηρέτησε τα νατοικα συμφέροντα πιστά και το ευχαριστώ ηταν να γινουν τα τουρκικα συμφέροντα.
Ήταν καθαρά ηττα της κυβέρνησης να εχουν οι Τούρκοι εξελιγμένα f16
Θα μας πουν "μην μιλάτε εσείς ,θα πάρετε F-35".

Λουκι λουξ

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
179
Πόντοι
1
Ο δικηγόρος τι έγινε τελικά...μαζεψε όπλα μπαλασκες κράνη πυρομαχικά και ξεκίνησε να ελευθερώσει κωλο μβια?
Κολομβιανη και να μην εκμεταλλευτεί δεν παίζει,εκτος και αν πεσει καποιος σε τζακ ποτ.
Και δεν εκμεταλλευονται για να φάνε η να πάρουν τιποτα αλλα να δωσουν του άντρα η γκομενου να παρει πρεζα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.976
Πόντοι
9.297
Για να μη ξεχνιομαστε κιολας, το μωρο με το πρασινο μάτι στη βαση της φωτο ποιανου ειναι? Δυνατό πολυ…
Την κοντραρει το άλλο το μωρό της Πυροσβεστικής στο σποτάκι που λέει :"Η φωτιά έχει δύναμη μην την υποτιμάς"!:smiling-face-with-heart-eyes:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κολομβιανη και να μην εκμεταλλευτεί δεν παίζει,εκτος και αν πεσει καποιος σε τζακ ποτ.
Και δεν εκμεταλλευονται για να φάνε η να πάρουν τιποτα αλλα να δωσουν του άντρα η γκομενου να παρει πρεζα
Δεν νομίζω να τις χαλάει και ένα ωραιότατο διαβατήριο χώρας της Ε.Ε....

Λουκι λουξ

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
179
Πόντοι
1
Την κοντραρει το άλλο το μωρό της Πυροσβεστικής στο σποτάκι που λέει :"Η φωτιά έχει δύναμη μην την υποτιμάς"!:smiling-face-with-heart-eyes:

Δεν νομίζω να τις χαλάει και ένα ωραιότατο διαβατήριο χώρας της Ε.Ε....
Θα πρεπει να παντρευτεί πεο για να παρει διαβατηριο ΕΕ δεν ξέρω μηπως πρέπει να κάνει και παιδί,αλλιως δεν δινουν εύκολα ουτε βίζα για να έρθουν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.976
Πόντοι
9.297
Θα πρεπει να παντρευτεί πεο για να παρει διαβατηριο ΕΕ δεν ξέρω μηπως πρέπει να κάνει και παιδί,αλλιως δεν δινουν εύκολα ουτε βίζα για να έρθουν
Αν κάτσουν σε κάποιον ,πόσο θα αργήσει και ο γάμος;

Λουκι λουξ

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
179
Πόντοι
1
Αν κάτσουν σε κάποιον ,πόσο θα αργήσει και ο γάμος;
Εξαρτάται τυλίγουν πεους σε χρόνο ντε τε,απο χωρες της λατινικης μονο μεξικο εχω πάει στο μοντερει.
Βδέλλες σκετες οταν εδω οι ελληνίδες μας φτηνουν στα μούτρα εκεί δινουν κωλο.
Αυτές οι δυο αντιθέσεις κανουν πολλούς πεους να σκέφτονται τη κουλούρα σοβαρά και η Λατίνα να τσεπωνει πασπορτ ευρωπαϊκό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.976
Πόντοι
9.297
Εξαρτάται τυλίγουν πεους σε χρόνο ντε τε,απο χωρες της λατινικης μονο μεξικο εχω πάει στο μοντερει.
Βδέλλες σκετες οταν εδω οι ελληνίδες μας φτηνουν στα μούτρα εκεί δινουν κωλο.
Αυτές οι δυο αντιθέσεις κανουν πολλούς πεους να σκέφτονται τη κουλούρα σοβαρά και η Λατίνα να τσεπωνει πασπορτ ευρωπαϊκό.
Αυτό που έλεγα...

Και της Νότιας Μακεδονίας,θα πω εγώ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
Α ρε μαγικο μπου, ολοι οι μελλοντολογοι με τα «θα», ολοι οι φωστηρες της παγκοσμιας πολιτικης, ολοι οι οικονομολογοι, διεθνολογοι, στρατιωτικοι και γεωπολιτικοι αναλυτες μαζεμενοι…..

Ρε μαλακισμενα, αποκαλυφθειτε, ποσοι ταξιτζηδες και βενζιναδες εχετε μαζευτει εδω μεσα; :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom