ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 36.179
- Πόντοι
- 5.006
Τσιμπαμε μαν δε τρωμε
Καλά, τρώτε κιόλας???
Τέταρτη μέρα που τη βγάζω με αέρα κοανιστό.....
Ρε πως αντέχετε?
Τσιμπαμε μαν δε τρωμε
Καλά, τρώτε κιόλας???
Τέταρτη μέρα που τη βγάζω με αέρα κοανιστό.....
Ρε πως αντέχετε?
Οχι να φαω κάτι από εκεί, στο τραπέζι μόνο να κάτσω........πέθαναΤσιμπαμε μαν δε τρωμε
Οχι να φαω κάτι από εκεί, στο τραπέζι μόνο να κάτσω........πέθανα![]()
Παϊδακια αρνισια ειναι αυτα?Αν ναι,εχεις περασει σε αλλο επιπεδοΤσιμπαμε μαν δε τρωμε
Ε ναιΠαϊδακια αρνισια ειναι αυτα?Αν ναι,εχεις περασει σε αλλο επιπεδο![]()
Δεν είναι με το κσυσωνα,είναι με τη δροσούλα και τις βροχεςΕχει λιγη ζεστη γι' αυτο απορησα.Λιγη ομως![]()
αυτό που λέγανε οι συριζαίοι για το καστελόριζο πιο ωμά, οτι δεν είναι στο σαιγαίο, δεν έχει αοζ κλπείναι κάτι που δεν το γλυτώνουμε με καμμία κυβέρνηση.![]()
Για να ακούσω Νδαποψεις???
Είπε τέτοια κουβέντα ο Τσι?αυτό που λέγανε οι συριζαίοι για το καστελόριζο πιο ωμά, οτι δεν είναι στο σαιγαίο, δεν έχει αοζ κλπείναι κάτι που δεν το γλυτώνουμε με καμμία κυβέρνηση.
ναι, δεν το ξερες τάχα μουΕίπε τέτοια κουβέντα ο Τσι?
Σε κάνα χρόνο θα εμφανιστείς πάλι εσύ..
Ο Τσι εγώ σε ρώτησα...ναι, δεν το ξερες τάχα μου
Ακριβως.Μπαινει επαξια στα highlight ολου του μπου. Καντε το screenshot για να μπει στα hall of fame με ολο το υφακι 1000 καρδιναλιων.
Επικος κλοουν.
Ειναι παντα απολαυση να μπαινεις μπου. Τετοια τσαμπα διασκεδαση δε βρισκεις ευκολα αλλου.
Πολυ συντομα.Ο δικηγόρος τι έγινε τελικά...μαζεψε όπλα μπαλασκες κράνη πυρομαχικά και ξεκίνησε να ελευθερώσει κωλο μβια?
Με την ψηφο σου βεβαιαΚαζαν καζαν το αιγαιο, βεβαια θα το περασουν ως μεγαλη επιτυχια, οπως και οι Πρέσπες
Το Καστελοριζο ΔΕΝ ειναι στο Αιγαιο. Πώς να το κανουμε δηλαδη?ναι, δεν το ξερες τάχα μου
Το Καστελόριζο δεν ειναι στο Αιγαίο στη μεσογειο είναι.Πολυ συντομα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με την ψηφο σου βεβαια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το Καστελοριζο ΔΕΝ ειναι στο Αιγαιο. Πώς να το κανουμε δηλαδη?
Τα διεγραψε ή τον διαγραψανε γενικως?Αητε γιατι διεγραψες μονο τα τελευταια posts? Τα χτεσινα δε τα προλαβαινεις?
Η μονη συνετη κινηση που σου εχει απομεινει να κανεις.
![]()
Ελα ντε. Δεν μπορω να το καταλαβω. Αν δηλαδη πουμε οτι δεν ειναι στο Αιγαιο, αυτο το καθιστα αμφισβητούμενο? Δεν μπορω να καταλαβω πώς σκεφτονται μερικοι. Και η Γαύδος δεν ειναι στο Αιγαιο, ειναι στο Λιβυκό. Δεν ειναι ελληνική δηλαδη?Το Καστελόριζο δεν ειναι στο Αιγαίο στη μεσογειο είναι.
Το παραξενο που είναι?
Πότε τα πηρε, χθες? Τι λες μωρε?Μεγάλη ήττα για τη χώρα,ο Ερντογάν πηρε τα πολυπόθητα f16 παζαρευοντας τη Σουηδία για να μπει στο ΝΑΤΟ
Η ελλαδα βγηκε χαμένη γιατί έπρεπε να αντιδραση,εδω τα τελευταία 4 χρόνια εξυπηρέτησε τα νατοικα συμφέροντα πιστά και το ευχαριστώ ηταν να γινουν τα τουρκικα συμφέροντα.
Ήταν καθαρά ηττα της κυβέρνησης να εχουν οι Τούρκοι εξελιγμένα f16
Τύπε για να το τελειωνουμε, επειδη μαλλον εχεις κολλησει πολυ ασχημα, και θα το παμε με το "να Λολα ενα μηλο". 1,5/1000 κάνει 0,0015. Πάτησες τον υπολογισμό στο κομπιουτερακι και ανακαλυψες την Αμερικη. Φωστήρα μου.Σημασια δεν εχει τι λεω εγω σχετικα με το 1,5 τοις χιλιοις, αλλα τι λενε τα Μαθηματικα!