tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.721
- Πόντοι
- 3.656
Προκαλείς για φωτογραφίες μόρτη .ζήσε με 400 ευρώ
Προκαλείς για φωτογραφίες μόρτη .ζήσε με 400 ευρώ
Έχει , αλλά εγώ σου λέω ότι είναι μαλακας .. το κράτος τι θα κάνει;Αντε παλι.
Ο καταναλωτης ΕΧΕΙ καποια θεση?
Ναι αυτό ισχύει για την αγορά γενικά. Δεν μπορεί να ισχύει το ίδιο σε βασικά αγαθά απαραίτητα για την διαβίωση. Βέβαια ακόμα και στα σ/μ το 60% των αγαθών δεν είναι απαραίτητα...θα μπορούσαν να ξεκινήσουν με τα μπισκότα που από 0,80 έχουν φτάσει 3,80Ελα ντε....Εχουμε ξεχασει και τα αυτονοητα. Ακριβαινει κατι, και αρχιζουμε "πού ειναι το κρατος να κυνηγησει τους κερδοσκοπους". Αρχιδια. Μην αγορασει κανενας το προιον που ακριβυνε αδικαιολογητα, και σου λεω εγω αν θα πεσει η τιμη ή οχι. Αλλά καταναλωτική συνειδηση δεν υφισταται στην Ελλαδα. Οπως το λες. Εχει καταντησει να φοβαται ο καταναλωτης, αντι να φοβαται η αγορα. Επρεπε καθε σεντ που ανεβαζουν τις τιμες, να τρεμει ο κωλος τους. Αλλά ο κοσμος στα παπαρια του
Ξέρω από λαμόγια και τετελεσμενα γεγονόταΕίστε μάντης?
Γιατι?Αντε παλι.
Ο καταναλωτης ΕΧΕΙ καποια θεση?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να μην πάει στην Φολεγανδρο.
Κι εγω σου λεω ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. Ο καταναλωτης τι κανει? Αν δεν μπει κανενας σε καραβι για ενα μηνα, θα πεσουν οι τιμες ή οχι?Έχει , αλλά εγώ σου λέω ότι είναι μαλακας .. το κράτος τι θα κάνει;
Κερνά καμιά μεγαβατώρα ρε τύπε τόσες έχεις
Εσυ αγαπητε προμηθευτη (20%- ;;;)ανάμεσα σε μένα και τον Μυτηλινέο ποιος έχει δίκιο δηλαδή?
Για να τιμωρησει αυτους που εβαλαν εισιτηρια και διανυκτερευσεις στα υψη. ΑπλουστατοΓιατι?
Κι αυτός που έχει σπίτι σε νησί ;Να μην πάει στην Φολεγανδρο.
Θέλει και μπισκότα ο κώλος σου, πάρε φρυγανιά, και καλύτερα ακόμα πάρε ψωμί και κανε το φρυγανιάΝαι αυτό ισχύει για την αγορά γενικά. Δεν μπορεί να ισχύει το ίδιο σε βασικά αγαθά απαραίτητα για την διαβίωση. Βέβαια ακόμα και στα σ/μ το 60% των αγαθών δεν είναι απαραίτητα...θα μπορούσαν να ξεκινήσουν με τα μπισκότα που από 0,80 έχουν φτάσει 3,80
Δεκαδες προιοντα μπορω να φανταστω οτι ειναι δυνατο να γινει.Ναι αυτό ισχύει για την αγορά γενικά. Δεν μπορεί να ισχύει το ίδιο σε βασικά αγαθά απαραίτητα για την διαβίωση. Βέβαια ακόμα και στα σ/μ το 60% των αγαθών δεν είναι απαραίτητα...θα μπορούσαν να ξεκινήσουν με τα μπισκότα που από 0,80 έχουν φτάσει 3,80
εντάξει εμένα δε μαγαπάνε και τόσο πολύ οι πάροχοι γιατί χρωστάω κάποια μικροποσάΕσυ αγαπητε προμηθευτη (20%- ;;;)
ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΡΕ ΧΕΣΤΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΚΟΤΑ ΛΕΙΡΑΤΗ;;;;;;;Προκαλείς για φωτογραφίες μόρτη .
Στο κράτος είναι οι άριστοι , έτσι λένε , ο κόσμος είναι ο μαλακας .Κι εγω σου λεω ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. Ο καταναλωτης τι κανει? Αν δεν μπει κανενας σε καραβι για ενα μηνα, θα πεσουν οι τιμες ή οχι?
Και οι άλλες επιλογές? Να πάει στα Άγραφα τον Αύγουστο?Για να τιμωρησει αυτους που εβαλαν εισιτηρια και διανυκτερευσεις στα υψη. Απλουστατο
Και τι να κάνει δηλαδή τυπε? Να αγοράζει ξύλα και πετρέλαιο τον Αύγουστο και εισητηριο για Φολέγανδρο τον Δεκέμβριο?
Μονο οι rooms to let που θα παρουν με τις πετρες τα καραβια που θα πηγαινοερχονται μια εβδομαδα αδεια, αρκουν.Κι εγω σου λεω ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. Ο καταναλωτης τι κανει? Αν δεν μπει κανενας σε καραβι για ενα μηνα, θα πεσουν οι τιμες ή οχι?
Ποια βενζινη μωρε? Ποια βενζινη? Που ειχε παει 2.50 η απλη αμολυβδη περσι, και εβλεπα καθε πρωι μποτιλιαρισμενα αυτοκινητα επι χιλιομετρα στην Αθηνα, με ΕΝΑ ατομο σε καθε αυτοκινητο, και ηθελα να κατεβω να τους βαραω τα κεφαλια στο τιμονι? ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ μπορεις να κανεις μποικοταζ. Ακομη και στη βενζινη. Παρε το μετρό. Συνεννοησου με εναν φιλο να κατεβειτε Αθηνα μαζι και να μοιραστειτε τη βενζινη. Αλλά προφανως η ακριβεια ενοχλει πραγματικα ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ. Αυτο συμπεραινω εγω.Κι αυτός που έχει σπίτι σε νησί ;
Αυτός που επιλέγει ... χωρίς να έχει καμία σχέση ... ναι ... είναι βλάκας ....... ας πάει ηπειρωτική ελλάδα ή λευκάδα όπως λες .....
ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ .
Αλλά με τα τρόφιμα και τη βενζίνη και το ρεύμα ;;;;;