Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Eχουν το απιστευτο επιχειρημα οτι πρεπει να βγαλουν τις ζημιες της διετιας της πανδημιας. Αλλά δεν φταιει κανενας αλλος, ο κοσμος φταιει, που παει και πληρωνει αντι να τους στειλει στο διαολο. Καρφιτσα δεν πεφτει στα καραβια, γιατι να ριξουν τις τιμες? Ακομη και τα πακετα που ανακοινωσαν τωρα, ειναι κοροιδία. Μιλαμε για αλήτες κανονικους.
Ναι αλλά Μητσοτάκης νευρίασε μαζί τους

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.814
Πόντοι
606
Μήπως ξέρεις κανέναν μαντρά εκεί κοντά ;
Μεταχειρισμένα από γερμανία , ντήζελ με 3.000.000 χλμ μόνο
και κοντέηνερ για μαγαζί ;
Έχει έμβλημα το γούντυ τον τρυποκάρυδο !

Επειδή δεν θα τον ξέρεις, είναι αυτός
crazy_woody_woodpecker_by_filipej22_df7i3kb-fullview.jpg
Ρε βλακα λαλακη έγραψα κάπου ότι είχες οδοντίατρειο και μου έστειλες πμ να το σβήσω. Και γράφεις συνέχεια για το επάγγελμα μου. Κάτσε κλάψε τη μοίρα σου στη δίαιτα και ζήσε με 400 ευρώ από το διαμέρισμα του 1960. Άντε κοπρόσκυλο μας ζαλησες τ αρχίδια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Ναι αλλά Μητσοτάκης νευρίασε μαζί τους
Να σου πω κατι? Δεν θελω να παρεμβει εδω με pass και μαλακίες. Το θεμα αυτο πρεπει να το αναλαβει ο ιδιος ο κοσμος απο μονος του. Αλλά δεν βλεπω καμια τετοια διαθεση.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Να σου πω κατι? Δεν θελω να παρεμβει εδω με pass και μαλακίες. Το θεμα αυτο πρεπει να το αναλαβει ο ιδιος ο κοσμος απο μονος του. Αλλά δεν βλεπω καμια τετοια διαθεση.
Χρειάζεται βοήθεια ο κόσμος

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.172
Πόντοι
5.506
έχω το ίδιο το iPhone 15 pro πρώτη αποστολή από την καλιφόρνια

επειδή το ζητάνε γενικά πρέπει να δώσεις προκαταβολή για να το κλείσεις και μετά παράδοση σε 3 εργάσιμες

η προκαταβολή είναι το ποσό +250 ευρώ εγγύηση που σου επιστρέφονται κατά την παράδοση :confused:
Αστο τυπε, ευχαριστω, απατη μου μυριζε να κλαιω τα 250, θα ακουσω το λακη. :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.677
Πόντοι
3.656
Συμφωνω απολυτως μαζι σου
Αν γίνει κάτι τέτοιο σε ένα κλάδο θα προχωρήσει και σε άλλους και στο τέλος θα φοβάται η αγορά τον καταναλωτή όχι όπως τώρα που φοβάται αυτός που πληρώνει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.677
Πόντοι
3.656
Αστο τυπε, ευχαριστω, απατη μου μυριζε να κλαιω τα 250, θα ακουσω το λακη. :confused:
όχι όχι δεν κατάλαβες....η προκαταβολή είναι όλο το ποσό.....1350 + την εγγύηση....δεν αρχίσαμε καλά :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.917
Πόντοι
22.266
Eχουν το απιστευτο επιχειρημα οτι πρεπει να βγαλουν τις ζημιες της διετιας της πανδημιας. Αλλά δεν φταιει κανενας αλλος, ο κοσμος φταιει, που παει και πληρωνει αντι να τους στειλει στο διαολο. Καρφιτσα δεν πεφτει στα καραβια, γιατι να ριξουν τις τιμες? Ακομη και τα πακετα που ανακοινωσαν τωρα, ειναι κοροιδία. Μιλαμε για αλήτες κανονικους.
Μπατζανακ μη γράφεις ασυνάρτητα πράγματα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗ
είμαστε δεξιοί ή τελικά αριστεριζουμε; Ελεύθερη αγορά έχουμε κ παταν πάνω στην καμπύλη προσφοράς κ ζήτησης

Καλά λέω ότι εσύ ο λεκλερκ κ μπαρόκ είστε κομμουνιστές καταβαθος κ οι άλλοι νομίζουν ότι τρολλαρω:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Αν γίνει κάτι τέτοιο σε ένα κλάδο θα προχωρήσει και σε άλλους και στο τέλος θα φοβάται η αγορά τον καταναλωτή όχι όπως τώρα που φοβάται αυτός που πληρώνει
Τυπε στην Ελλάδα είμαστε, ο επιχειρηματίας έχει πάντα δίκιο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Ελα ντε....Εχουμε ξεχασει και τα αυτονοητα. Ακριβαινει κατι, και αρχιζουμε "πού ειναι το κρατος να κυνηγησει τους κερδοσκοπους". Αρχιδια. Μην αγορασει κανενας το προιον που ακριβυνε αδικαιολογητα, και σου λεω εγω αν θα πεσει η τιμη ή οχι. Αλλά καταναλωτική συνειδηση δεν υφισταται στην Ελλαδα. Οπως το λες. Εχει καταντησει να φοβαται ο καταναλωτης, αντι να φοβαται η αγορα. Επρεπε καθε σεντ που ανεβαζουν τις τιμες, να τρεμει ο κωλος τους. Αλλά ο κοσμος στα παπαρια του

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Ελα ντε....Εχουμε ξεχασει και τα αυτονοητα. Ακριβαινει κατι, και αρχιζουμε "πού ειναι το κρατος να κυνηγησει τους κερδοσκοπους". Αρχιδια. Μην αγορασει κανενας το προιον που ακριβυνε αδικαιολογητα, και σου λεω εγω αν θα πεσει η τιμη ή οχι. Αλλά καταναλωτική συνειδηση δεν υφισταται στην Ελλαδα. Οπως το λες. Εχει καταντησει να φοβαται ο καταναλωτης, αντι να φοβαται η αγορα. Επρεπε καθε σεντ που ανεβαζουν τις τιμες, να τρεμει ο κωλος τους. Αλλά ο κοσμος στα παπαρια του
Άρα το κράτος τι θέση έχει;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.814
Πόντοι
606
Και τι να κάνει δηλαδή τυπε? Να αγοράζει ξύλα και πετρέλαιο τον Αύγουστο και εισητηριο για Φολέγανδρο τον Δεκέμβριο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Άρα το κράτος τι θέση έχει;
Αντε παλι.
Ο καταναλωτης ΕΧΕΙ καποια θεση?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και τι να κάνει δηλαδή τυπε? Να αγοράζει ξύλα και πετρέλαιο τον Αύγουστο και εισητηριο για Φολέγανδρο τον Δεκέμβριο?
Να μην πάει στην Φολεγανδρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom