Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.721
Πόντοι
3.656
καμία ντροπή δεν είναι δουλειά :confused::confused::confused:
Να γίνουμε λες μαντράδες ;
Να φέρνουμε τουαρέγκ του 2002 ;
Και saxo του 1993 με book service σε άψογη κατάσταση ;

Πιστεύω θα έχουν μεγάλη ζήτηση στα γαλάζια μέλη.

Του χρόνου που θα έχεις κλείσει το σκρουτζομάγαζο .... αν θες θα σε βάλω να ξεσκονίζεις τα τουαρέγκ με φτερό !

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.677
Πόντοι
3.656
Εσυ εναν τετοιο βλακα θα του κοβες μεροκαματο;;;;;

Πσυχουλααααα εισαι
α όλα κιόλα...

εγώ το μεροκάματο το δίνω δύσκολα...δίνω πολλά και ζητάω πολλά δεν έχει μαλακιες η δουλειά είναι δουλειά :ak:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.721
Πόντοι
3.656
φαντάσου την απογοήτευση σου όταν τα Χριστούγεννα δεν θα έχω φαληρησει ακόμα :confused:

Θα σε φτιάξει η κυβέρνηση . Για σένα δουλεύουν !

156036-gravedigger-upstreet-canada-beers-drinks.gif

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.294
Πόντοι
3.936
Θεωρίες θα μείνουν αν κανένας δε είναι διατεθειμένος να θυσιάσει το οτιδήποτε. Μπορούν να γίνουν πράξη αρκεί να το θέλουμε.

Ποια Κρήτη? Με 800 ευρώ μισθό μόνο αν έχει κάποιος εξοχικό μπορεί να πάει..και αυτό αν είναι μακρυά μπορεί να θες 150 ευρώ διόδια και άλλα 200 ευρώ καύσιμα.

Τα ακούς βερεσέ αλλά είναι η μόνη λύση. Αν υποθέσουμε ότι ο άλλος με 13,50 υπερκερδίζει....προτιμά να πουλήσει 13,50 σε 100 άτομα παρά 8,60 σε 300.....

Εαν θέλεις να πέσουν οι τιμές σε κάτι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απέχεις. Δηλαδή θεωρείς ξεφτίλα το παγωτό 15 ευρώ και δεν το αγοράζεις αλλά δεν σε νοιάζει που όταν πας διακοπές σε τουριστικά μέρη σε κλέβει (και γελάει από μεσα του) από τον πλοιοκτήτη μέχρι την καθαρίστρια που σου καθαρίζει το δωμάτιο?

Έχεις δει λίγο πόσο χρεώνουν κάτι μαύρες τρύπες πχ στην Πάρο, την Νάξο κτλπ???? Εκεί δεν είναι κοροιδία?
Δεν διαφωνώ σε τπτ. Η διαφορά όμως είναι εκτός από την οικονομική κατάσταση του καθενός είναι και η προσωπική όπως κ η ηλικιακή. Άλλο ένα ζευγάρι που έχουν εισόδημα συνολικό 15-20-30κ
Πηγαινε μεσω αγγλιας στην κρητη για οικονομια.
Μωρέ εγώ θα πάω χαλαρά.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.721
Πόντοι
3.656
α όλα κιόλα...

εγώ το μεροκάματο το δίνω δύσκολα...δίνω πολλά και ζητάω πολλά δεν έχει μαλακιες η δουλειά είναι δουλειά :ak:
Εϊναι μικρό το σκρουτζομάγαζο και τους έχεις έξω, από το φορτηγό τα βάζουν στο τράνζιτ και φεύγουν για την κούριερ ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.677
Πόντοι
3.656
Να γίνουμε λες μαντράδες ;
Να φέρνουμε τουαρέγκ του 2002 ;
Και saxo του 1993 με book service σε άψογη κατάσταση ;

Πιστεύω θα έχουν μεγάλη ζήτηση στα γαλάζια μέλη.

Του χρόνου που θα έχεις κλείσει το σκρουτζομάγαζο .... αν θες θα σε βάλω να ξεσκονίζεις τα τουαρέγκ με φτερό !
δεν έχω σκρουτζομάγαζο λέμε ρε τύπε...αλλά κορόιδευε το εσύ μερικά πάνε γαμιόντας με αποθήκες στο μενίδι και σάιτ λες και ψωνίζεις από το top shelf...τεσπα που να ξέρεις και τα κοροιδευεις

δε θέλω να ξεσκονισω τίποτα τύπε....αν είναι τώρα που έρχεται η ώρα για το τέλος επιτηδεύματος περνά για μεροκάματο :birdman::birdman::birdman:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.677
Πόντοι
3.656
Δεν διαφωνώ σε τπτ. Η διαφορά όμως είναι εκτός από την οικονομική κατάσταση του καθενός είναι και η προσωπική όπως κ η ηλικιακή. Άλλο ένα ζευγάρι που έχουν εισόδημα συνολικό 15-20-30κ
Εγώ δεν είπα αυτό...είπα ότι αφού είναι ακριβά τα εισιτήρια να κάνει ο κόσμος μποϊκοτάζ

• Like
Αντιδράσεις: alex71

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.721
Πόντοι
3.656
δεν έχω σκρουτζομάγαζο λέμε ρε τύπε..
Ντάξει ρε τύπε ... κωλομάγαζο ήθελα να πω .... απλά είμαι .... ευγενής !

Έχει ρήτρα ιούλιο .... το ξέρεις ε ;;;;
Κάπου θα σε πετύχουν !

Εγώ δεν είπα αυτό...είπα ότι αφού είναι ακριβά τα εισιτήρια να κάνει ο κόσμος μποϊκοτάζ

Μαλακίες λες ... αλλά επειδή είσαι μικρό βλαμμένο , συγχωρείσαι ..........
απλά ώρες ώρες σπας @@ ....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.677
Πόντοι
3.656
Εϊναι μικρό το σκρουτζομάγαζο και τους έχεις έξω, από το φορτηγό τα βάζουν στο τράνζιτ και φεύγουν για την κούριερ ;
η έδρα είναι το φορτηγό τύπε...ένα κοντέινερ σε μια αλάνα στον Ασπρόπυργο....μόλις πέσει παρεαγγελια το φορτώνουμε στη νταλίκα και πάμε για το μετρητό :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.721
Πόντοι
3.656
η έδρα είναι το φορτηγό τύπε...ένα κοντέινερ σε μια αλάνα στον Ασπρόπυργο....μόλις πέσει παρεαγγελια το φορτώνουμε στη νταλίκα και πάμε για το μετρητό :confused:

Μήπως ξέρεις κανέναν μαντρά εκεί κοντά ;
Μεταχειρισμένα από γερμανία , ντήζελ με 3.000.000 χλμ μόνο
και κοντέηνερ για μαγαζί ;
Έχει έμβλημα το γούντυ τον τρυποκάρυδο !

Επειδή δεν θα τον ξέρεις, είναι αυτός
crazy_woody_woodpecker_by_filipej22_df7i3kb-fullview.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.677
Πόντοι
3.656
Ντάξει ρε τύπε ... κωλομάγαζο ήθελα να πω .... απλά είμαι .... ευγενής !

Έχει ρήτρα ιούλιο .... το ξέρεις ε ;;;;
Κάπου θα σε πετύχουν !

Μαλακίες λες ... αλλά επειδή είσαι μικρό βλαμμένο , συγχωρείσαι ..........
απλά ώρες ώρες σπας @@ ....
έχεις γαμηθει με το μαγαζί να πούμε

ρήτρα έχει από 11/23 έτσι ξέρω εγώ. και να έχει για Ιούλιο δε πειράζει έχουμε γαμηθει στη δουλειά ας πιστολιασουμε και κάτι ακόμα χαλάλι

γιατί λέω μαλακιες ρε τύπε? εσύ δε θες να βρέξεις τον κώλο σου και να μην πας διακοπές με το καράβι θες και να πέσουν οι τιμές να επέμβει ο μπαμπάκας το κράτος. Ότι νάνε

• Like
Αντιδράσεις: alex71

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.172
Πόντοι
5.506
Εχεις θηκες για iPhone 15 Pro;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Χθές είχε το Ελ Βενιζέλος. Ήταν 100% στα οχήματα.

Σου ξανά λέω τι με ενοχλεί τυπε. Αυξήθηκαν το 22 τα καύσιμα και ανέβηκαν οι τιμές. Το 23 έπεσαν 45% και οι τιμές όχι μόνο δεν μειώθηκαν αυξήθηκαν και 2ευρω στο κατάστρωμα.
Eχουν το απιστευτο επιχειρημα οτι πρεπει να βγαλουν τις ζημιες της διετιας της πανδημιας. Αλλά δεν φταιει κανενας αλλος, ο κοσμος φταιει, που παει και πληρωνει αντι να τους στειλει στο διαολο. Καρφιτσα δεν πεφτει στα καραβια, γιατι να ριξουν τις τιμες? Ακομη και τα πακετα που ανακοινωσαν τωρα, ειναι κοροιδία. Μιλαμε για αλήτες κανονικους.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.677
Πόντοι
3.656
Εχεις θηκες για iPhone 15 Pro;
έχω το ίδιο το iPhone 15 pro πρώτη αποστολή από την καλιφόρνια

επειδή το ζητάνε γενικά πρέπει να δώσεις προκαταβολή για να το κλείσεις και μετά παράδοση σε 3 εργάσιμες

η προκαταβολή είναι το ποσό +250 ευρώ εγγύηση που σου επιστρέφονται κατά την παράδοση :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom