Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.947
- Πόντοι
- 12.756
ρε μαν ειπαμε οχι τετοιες βρισιές στον τυπο. νταξει αλλο η καυλαντα αλλο η ΠΡΟΣΒΟΛΗ
για πες κανα παράδειγμα
ρε μαν ειπαμε οχι τετοιες βρισιές στον τυπο. νταξει αλλο η καυλαντα αλλο η ΠΡΟΣΒΟΛΗ
Λες τυπε; Να το κοιταξω. Εσεις που δεν πηγατε να ψηφισετε πρεπει να ειστε τερατα (ευφυιας).Εσυ είσαι λογικά από αυτούς που τους λείπει ενα χρωμόσωμα, σε βάζουν να τρέχεις μονος σου, βγαίνεις πρώτος και πανηγυριζεις.
Μαγκιά σου τυπε, εχεις βρει ηρεμία και γαλήνη. Ποιος να σου πει τι
Λες ε;;με το χρωμοσωμα δεν το καταλαβε
λαθος...αυτες τις ινφλουενσερ που λες εσυ και ειναι αντε καμια εκατοστη ,ναι θες λιγη δουλιτσα απο πριν γιατι ειναι πρημιουμ ...εχει ομως και κατουμα ,μαζα που ψαχνει την ευκαιρια της και κανα χορηγο να νιωσει λιγο πως ειναι ειναι η γκραντε φαση στη ζουλα....με ενα χαζομπουκαλο στο πρωτο ποδι ,ανοιγουν τα ποδια σε νανοσεκοντ...μην ξεχνας οτι το 90 αυτες με τα 20χιλιαρικα ηταν οι τελευταιες...τις καλες ,τις πολυ δυνατες με κατι εξωφυλλα σε περιοδικα και τετοια τις εβλεπαν μονο οι πολλοι δυνατοι ακουμπες ....Ρε τύπε ...... τις ινφλουένσερ για να τις φας .... θες προεργασία σε μαλακομάγαζα 3-4 χιλιάρικα και πόσες χαμένες βραδιές ....
και το κυρίως γαμίσι .... κανά 10χιλιαρο το ΣΚ ;;;
μη χέσω .........
ρωσίδες στα 90s ήταν 20.000δρχ η ώρα .... το αντίστοιχο των150€ η ώρα σήμερα .... βαριά ................
Και γω που νομιζα πως για τις τιμες στα καραβια εφταιγε η απλη αναλογικη, λαθος εκαναΝα το κάνουν τα μουνόπανα συστημικά κόμματα ηλεκτρονικά !!
Να μπορούμε να ψηφίζουμε κ εμείς που πηγαίνουμε μυκονο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόνο Κούλης ρε μουνια !!!!
Πλέον οι εφοπλιστές θα γίνουν Μούτσοι στα βαπόρια τους
Η δεύτερη παράθεση πάει σε εσένα ....Και γω που νομιζα πως για τις τιμες στα καραβια εφταιγε η απλη αναλογικη, λαθος εκανα
εβαλε και υδροπλανα ο αδωνις πριν 4 χρονια....Η δεύτερη παράθεση πάει σε εσένα ....
Σε ελληνικό φέρρυ δεν ανεβαίνω ποτέ.
Υπάρχουν κ τα ιδιωτικά αεροπλάνα του μπάρμπαπηδουλα!!!( Αυτός που χάθηκε πάλι)
δεν εχω διαβασει καν το μυνημα τύπε. απλα εδωσα λιγο λεβερατζγια πες κανα παράδειγμα
Δν μπορώ να κρίνω αν ειμαι η οχι τέρας ευφυίας αλλα εσεις οι νεο δημοκρατες που σκιζετε τα ιμάτια σας στο βωμο της δημοκρατίας , με 50+% αποχή δεν έπρεπε να μιλατε περί μιλησε ο ελληνικός λαός. Αν θέλουμε να ξεκινήσουμε απο τα βασικά δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει τώρα κυβέρνηση.Λες τυπε; Να το κοιταξω. Εσεις που δεν πηγατε να ψηφισετε πρεπει να ειστε τερατα (ευφυιας).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λες ε;;
Να ξεκινήσει ένας από Έβρο να κατέβει Αθήνα 300-400 ευρώ καύσιμα κ διόδια να πάει Κρήτη με αμάξι κ καμπίνα αλλά 400 να μείνει σε ξενοδοχείο δέκα μέρες αλλά 800 κ άλλο ένα εκατοστσρι ανά μέρα το δεκαήμερο για φαγητό ξαπλώστρες πρωινό βραδυνό καφέδες και ποτάκια ....φτάσαμε τα 2500 περίπου χωρίς πολλά πολλά .... .εβαλε και υδροπλανα ο αδωνις πριν 4 χρονια....
Τα χρωμοσωματα σου τα εχεις τσεκαρει σιγουρα τυπε;Δν μπορώ να κρίνω αν ειμαι η οχι τέρας ευφυίας αλλα εσεις οι νεο δημοκρατες που σκιζετε τα ιμάτια σας στο βωμο της δημοκρατίας , με 50+% αποχή δεν έπρεπε να μιλατε περί μιλησε ο ελληνικός λαός. Αν θέλουμε να ξεκινήσουμε απο τα βασικά δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει τώρα κυβέρνηση.
Δεν γίνεται στην αυτοδυναμία μια κυβέρνησης να ισχύει ο νομος 150 +1 αλλά στην διαδικασία εκλογής κυβέρνησης να μην ισχύει ο ίδιος νόμος.
Αλλα τι να λεμε τωρα.
Νεα Δημοκρατία , με δημοκρατία ειναι δύο έννοιες που απέχουν 180 μοίρες
Σμρ θα πουλήσει το μισό Αιγαίο? Περιμένω διθυραμβικά σχόλια από τα πετσωμενα καναλια. Και τι πλάκα θα ειχε αν γινόταν το ιδιο απο προηγούμενη κυβέρνηση. Τι ομορφιές θα βλέπαμε κ ακούγαμεΣημερα συνανταει στριμωγμενο Έρντο ο κουλης;
δεν καταλαβες...το πληρωνουμε ηδηΝα ξεκινήσει ένας από Έβρο να κατέβει Αθήνα 300-400 ευρώ καύσιμα κ διόδια να πάει Κρήτη με αμάξι κ καμπίνα αλλά 400 να μείνει σε ξενοδοχείο δέκα μέρες αλλά 800 κ άλλο ένα εκατοστσρι ανά μέρα το δεκαήμερο για φαγητό ξαπλώστρες πρωινό βραδυνό καφέδες και ποτάκια ....φτάσαμε τα 2500 περίπου χωρίς πολλά πολλά .... .
Πάω Γκάνα με αυτά τα λεφτά κ έχω κ δύο αραπιμεε να μού κάνουν αέρα στην παραλία ..
Γενικά τώρα πέρα από την πλάκα είμαστε πανακριβοι κ θα το πληρώσουμε ....στο μέλλον..
Εφόσον δεν πανηγυρίζω την πρωτιά ενω ειμαι μονος στον στίβο, θεωρώ οτι ειμαι οκ.Τα χρωμοσωματα σου τα εχεις τσεκαρει σιγουρα τυπε;
Εψαξε στο γουγκλμε το χρωμοσωμα δεν το καταλαβε
Εσύ το λες για πλάκα αλλά πολλοί το πιστεύουν αυτόΣημερα συνανταει στριμωγμενο Έρντο ο κουλης;
Ασε τα πανηγυρια. Μπορεις να μας εξηγησεις το «μονος στο στιβο» να δω κατι;Εφόσον δεν πανηγυρίζω την πρωτιά ενω ειμαι μονος στον στίβο, θεωρώ οτι ειμαι οκ.
κατσε να στο κανω παραδειγμα συμφωνα με αυτα που ελεγε ο 71ς κολλητος σου πριν τις εκλογες.....ο κιτσος-τραπεζικος υπαλληλος και η νιτσα -εκπαιδευτικος μεση εκπαιδευση μαζευουν 2,500 το μηνα και εχουν δυο παιδια...συμφωνα με τον 71 αυτοι ειναι τυπικο παραδειγμα μεσαιας ταξης ..εστω λοιπον οτι η νιτσα θελει να λιασει λιγο το μουναρακι της αστυπαλαια ....για επτα μερουλες μονο .....θελουν 750 ακτοπλοικα και 1500 διαμονη ...βαλε και 150χ7 για να περασουν εκει χαλαρα χωρις παραλογισμους ,εχουμε 3300ευρω για επτα βραδυα...δηλαδη το εισοδημα εναμιση μηνα μιας μεσης οικογενειας κατα τον 71 για επτα μερες διακοπες.......οχι 41% ρε μαλακες ...81% και την πουτσα αμυγδαλες πρεπει,για να ειμαστε ξηγημενοι!Να ξεκινήσει ένας από Έβρο να κατέβει Αθήνα 300-400 ευρώ καύσιμα κ διόδια να πάει Κρήτη με αμάξι κ καμπίνα αλλά 400 να μείνει σε ξενοδοχείο δέκα μέρες αλλά 800 κ άλλο ένα εκατοστσρι ανά μέρα το δεκαήμερο για φαγητό ξαπλώστρες πρωινό βραδυνό καφέδες και ποτάκια ....φτάσαμε τα 2500 περίπου χωρίς πολλά πολλά .... .
Πάω Γκάνα με αυτά τα λεφτά κ έχω κ δύο αραπιμεε να μού κάνουν αέρα στην παραλία ..
Γενικά τώρα πέρα από την πλάκα είμαστε πανακριβοι κ θα το πληρώσουμε ....στο μέλλον..