Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Αρκετοί από αυτούς που απείχαν ήταν Συριζακια που είδαν ότι δεν έχει νόημα να πιστεύουν πλέον στα είδωλα...
θα φας καλα τυπε ,πληρωνε σα μαλακας τωρα το καρπουζι 1.10 λες και το αγοραζεις απο την ισλανδια και ολα καλα με τα συριζακια ...εχουν να κυβερνησουν πανω απο 4 χρονια αλλωστε!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Αυτό είναι το προβλημα. Παει στο αυτόματο. Αυτό κ άλλα πολλά σε αυτή την χώρα. Κ μενει να δούμε αν ηταν η σωστή αντιμετώπιση
και βεβαια δεν ειναι..ολοι ξερουμε πως καταληγει το παμε και οπου βγει αλλωστε...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
θα φας καλα τυπε ,πληρωνε σα μαλακας τωρα το καρπουζι 1.10 λες και το αγοραζεις απο την ισλανδια και ολα καλα με τα συριζακια ...εχουν να κυβερνησουν πανω απο 4 χρονια αλλωστε!
Θα βολευτω με άλλα φρούτα..έτσι και αλλιώς το καρπούζι είναι οικογενειακό φρούτο και δεν ενδείκνυται για εργένηδες.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Οταν θα πας δαλματικες ακτες τοτε μιλαμε..
τυπε αστο...να σε παει ο πρασινος στο νερο-κατω κουφονησι ,να παραμιλας δεκαπεντε μερες απο το λαλα που θα παθεις....κροατιες και τα αρχιδια μας ....παραμιλανε αρχοντες που σκανε με σκαφη 500εκ και νιωθουν και συ μου λες για βουρκους με βολια και φυκια.....αστο σε γραφω.....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Θα βολευτω με άλλα φρούτα..έτσι και αλλιώς το καρπούζι είναι οικογενειακό φρούτο και δεν ενδείκνυται για εργένηδες.
Tυπε, εδω κανεις λαθος. Το καρπουζι ειναι φυσικο βιαγκρα, εγω τρωω τουλαχιστον ενα κιλο την ημερα και την νυχτα και 2 και 3 φορες.......

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
ωραιος...στο πνευμα της κουβεντας εισαι, θα βολευτεις με αλλο τυρι γιατι η φετα ακριβυνε ,θα βολευτεις με αλλο ποδι γιατι το πρωτο ζεματαει,θα βολευτεις με το αστικο γιατι η βενζινη πηγε δυο ευρω,θα βολευτεις με κανα πλαστικο γιατι τα αγγουρια εχουν φτασει για χρυσο...γενικα εσεις που ριξατε κουλη ειστε βολικοι τυποι ......με την ευχη μου τυπε!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Tυπε, εδω κανεις λαθος. Το καρπουζι ειναι φυσικο βιαγκρα, εγω τρωω τουλαχιστον ενα κιλο την ημερα και την νυχτα και 2 και 3 φορες.......
Και σηκώνεσαι την νύχτα δύο φορές για κατούρημα...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.339
Πόντοι
3.936
τυπε αστο...να σε παει ο πρασινος στο νερο-κατω κουφονησι ,να παραμιλας δεκαπεντε μερες απο το λαλα που θα παθεις....κροατιες και τα αρχιδια μας ....παραμιλανε αρχοντες που σκανε με σκαφη 500εκ και νιωθουν και συ μου λες για βουρκους με βολια και φυκια.....αστο σε γραφω.....
Δονουσα , Κουφονησι, Σχοινουσα, πηγαινα εφηβος καποτε με σκαφος με τους δικους μ. Επομενως γνωριζω τι παιζει και σε αυτα τα μερη. Γι αυτο εχω μετρο συγκρισης..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
ωραιος...στο πνευμα της κουβεντας εισαι, θα βολευτεις με αλλο τυρι γιατι η φετα ακριβυνε ,θα βολευτεις με αλλο ποδι γιατι το πρωτο ζεματαει,θα βολευτεις με το αστικο γιατι η βενζινη πηγε δυο ευρω,θα βολευτεις με κανα πλαστικο γιατι τα αγγουρια εχουν φτασει για χρυσο...γενικα εσεις που ριξατε κουλη ειστε βολικοι τυποι ......με την ευχη μου τυπε!
Με Τσίπρα θα τρώγαμε τυρί με χρυσές τρύπες;Εγώ λέω ότι θα τρώγαμε μόνο τις τρύπες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και 3 καμμια φορα και 4:confused:
Παρόλα αυτά δεν απαρνιεσαι το καρπούζι...είσαι αισθηματιας!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Και σηκώνεσαι την νύχτα δύο φορές για κατούρημα...
Σοβαρα τωρα, το καρπουζι βοηθαει πολυ στην κυκλοφορια του αιματος, οπως και το ροδι που βοηθαει πολυ στην παραγωγη σπερματος. Αν εισαι παντρεμενος και ξενογαμησεις το πρωι, το βραδι που θα γυρισεις σπιτι σου και εχεις συζυγικη "υποχρεωση" πιες ενα χυμο ροδι, η γυναικα σου δεν θα καταλαβει διαφορα στη παραγωγη σπερματος:grin:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.813
Πόντοι
6.056
Πας να θολωσεις τα νερα τωρα αλλα σε τσακωσα.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα,ψαχνεις να μειωσεις ο,τι μπορεις για να μεινει τιποτα να πληρωσεις λογαριασμους,ασφαλειες,υποχρεωσεις.Αλλιως πας να διαταραξεις τις κοινωνικες ισορροπιες:coffee::confused::confused::confused:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.421
Πόντοι
8.346
Αρκετοί από αυτούς που απείχαν ήταν Συριζακια που είδαν ότι δεν έχει νόημα να πιστεύουν πλέον στα είδωλα...
Αυτοί που απείχαν σίγουρα δεν ήταν Νέα Δημοκρατία.
Αν μπορούσαμε να έχουμε ποσοστά απο της βάσεις των κομμάτων θα βλέπαμε κάνα 99% προσέλευση σε ΟΝΝΕΔ ΔΑΠ κτλ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.339
Πόντοι
3.936
Επειδη περιεχει την κιτρουλινη. Η κιτρουλίνη μετατρέπεται σε αργινίνη. Ηαργινίνη μετατρέπεται απευθείας σε νιτρικό οξείδιο (ΝΟ) που παράγεται στην εσωτερική επένδυση των αιμοφόρων αγγείων (ενδοθήλιο). Και ετσι κανει κουκου ευκολοτερα ο Διαμαντης.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Με Τσίπρα θα τρώγαμε τυρί με χρυσές τρύπες;Εγώ λέω ότι θα τρώγαμε μόνο τις τρύπες...

Παρόλα αυτά δεν απαρνιεσαι το καρπούζι...είσαι αισθηματιας!!!
οπως τα γραφεις,ΘΑ ,ελα ομως που τα τελευταια 4 χρονια + 4 δεν κυβερναει ο τσιπρας και ελα που ολο απο βολεμα σε βολεμα το πας....θα βολευτω με μαρατα ,θα βολευτω με ανεμιστηρα ,θα βολευτω με δυο μπουφαν...θαθαθα,ολο στο βολεμα εισαι τυπε....ειστε βολικοι ,οπως στα λεω!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.615
Πόντοι
2.356
ο κοσμος δεν ειναι παντα το μονο που δινει το αποτελέσμα
Σε πολλες περιπτωσεις με λιγοτερο κόσμο και με πιο πλουσιους τουρίστες κάποια σημεια ειχαν αυξηση αφου καταναλωναν περισσότερο γενικα
Γενικά μιλώντας όμως, έχει πτώση φέτος στην κατανάλωση. Η σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα δεν είναι ενθαρρυντική. Και δεν φαίνεται ιδιαίτερη προοπτική για το τριμηνο που έρχεται.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Δονουσα , Κουφονησι, Σχοινουσα, πηγαινα εφηβος καποτε με σκαφος με τους δικους μ. Επομενως γνωριζω τι παιζει και σε αυτα τα μερη. Γι αυτο εχω μετρο συγκρισης..
αν ξερεις τι παιζει και εχεις μετρο συγκρισης και παρολα αυτα εχεις στο μπλοκακι σου δαλματικες ακτες για καλυτερα ,να το ψαξεις .....εχεις βουτηξει ποτε σου στην κροατια σε παραλια με νερα οπως το πορι στο ανω νησι...εχεις δει ποτε σου νερα παραλιας οπως το σπαθι στη τζια....εχει στη κροατια ρηνεια,μια και εισαι/ησουν σκαφατος...ασε ρε τυπε τις παλαβωμαρες....εχουμε και αν εχουμε παει σε μερη....ναι μας κλεβουν στα μουτρα μας ,ειναι αλητεια οι τιμες για μας τους ιθαγενεις ,αλλα οχι να τα βγαλουμε και σκαρτα επειδη ειναι μουνηδες οι ντοπιοι και δε νιωθουν!

Πας να θολωσεις τα νερα τωρα αλλα σε τσακωσα.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα,ψαχνεις να μειωσεις ο,τι μπορεις για να μεινει τιποτα να πληρωσεις λογαριασμους,ασφαλειες,υποχρεωσεις.Αλλιως πας να διαταραξεις τις κοινωνικες ισορροπιες:coffee::confused::confused::confused:
με τσακωσες ρε μουνι!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
οπως τα γραφεις,ΘΑ ,ελα ομως που τα τελευταια 4 χρονια + 4 δεν κυβερναει ο τσιπρας και ελα που ολο απο βολεμα σε βολεμα το πας....θα βολευτω με μαρατα ,θα βολευτω με ανεμιστηρα ,θα βολευτω με δυο μπουφαν...θαθαθα,ολο στο βολεμα εισαι τυπε....ειστε βολικοι ,οπως στα λεω!
Προσαρμοζόμαστε
Αυτοσχεδιάζουμε
Επικρατούμε
Just like U.S.Marines.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Προσαρμοζόμαστε
Αυτοσχεδιάζουμε
Επικρατούμε
Just like U.S.Marines.
αν εισαι εδω τελος τετραετιας ,απο τον πολυ αυτοσχεδιασμο ,σε βλεπω ντυμενο μουντζα με γκροβερ ανοιγμενο να περασει το φλαη οβερ ,να ψαχνεις για πελατες .....συνεχισε να βολευεσαι και θα πας μπροστα.....οσοι βολευονται στη ζωη να ξερεις,εξαφανιζονται!..νομος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom