tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.889
- Πόντοι
- 3.656
Τον μπατζανακη μου δεν τον έχεις όμως;;;
Ο Άλεξ δεν μπαίνει ιγνορ λιστ. Τι είναι αυτά που λες ;
Τον μπατζανακη μου δεν τον έχεις όμως;;;
Εμένα με είχε ο πιξη κ δεν το ξεπέρασα ποτέΟ Άλεξ δεν μπαίνει ιγνορ λιστ. Τι είναι αυτά που λες ;
Στις 16:00 η συνάντηση Σκέρτσου με ακτοπλόους - Κυβέρνηση: Ρίξτε τις τιμές, έχετε 30% περιθώριο
Τι θα ζητήσει η κυβέρνηση και τι λένε μέχρι τώρα οι ακτοπλόοι για τις τιμές-«φωτιά» - Από Μήλο Κουφονήσια που κόστιζε 107,70 ευρώ το Σαββατοκύριακο για τις 29 Ιουλίου, αυξήθηκε στα 116,70 ευρώ!
Μιάμιση ώρα διήρκεσε η σύσκεψη Σκέρτσου με ακτοπλόους - Κυβέρνηση: Ρίξτε τις τιμές, έχετε 30% περιθώριο
Τι φέρεται να ζήτησε η κυβέρνηση και τι λένε μέχρι τώρα οι ακτοπλόοι για τις τιμές-«φωτιά»www.protothema.gr
Εγω θα τους έλεγα δεν ριχνω ουτε σεντς , ισα ισα τωρα που με φωνάξατε θα κάνω και αυξηση άλλο 11% , γιατι να μην παει και εμενα το περιθωριο μου στο 41%
Και καθε φορά που θα με φωναζεται εδω να χανω τον χρόνο μου θα κάνω αυξησεις
Σιγουρα δεν περιμενουν εμενα γιατι παιζω σε διπλο ταμπλο εξοχικα. Αργοσαρωνικο και β.αιγαιο. Με ψηστιερα γκαζιου Broil king και στα δυο. Οποτε κλαιν μαιν στα κορακια που περιμενουν με το δικανοτυπε εσενα περιμενουν να κονομησουν στα νησια .....κατω απο σαρανταρι το κεφαλι δεν τρως ,εκτος αν πλακωθεις στους γυρους!
Πατε καλα ρε, ο αλεξ ειναι μαχιμος στο μπου.Ο Άλεξ δεν μπαίνει ιγνορ λιστ. Τι είναι αυτά που λες ;
Έλα ρε παπάρα που δεν το ξεπέρασες .......Εμένα με είχε ο πιξη κ δεν το ξεπέρασα ποτέ
Ρε μλκ πετανε καθε μερα οκτακοσια δισεκατομμυρια χιλιαδες αεροπλανα και θα φαω μια μερα στα καραβια να θαλασσοχτυπιεμαι;;;ποστ μνημειο !
Ισχυει απολυτως.ο κοσμος δεν ειναι παντα το μονο που δινει το αποτελέσμα
Σε πολλες περιπτωσεις με λιγοτερο κόσμο και με πιο πλουσιους τουρίστες κάποια σημεια ειχαν αυξηση αφου καταναλωναν περισσότερο γενικα
Τελικα τα μπουκαλια τα εβαλες μονος σου στον πατο σου;;;;Έλα ρε παπάρα που δεν το ξεπέρασες .......
Αυτά που δεν ξεπερνιούνται ....
Είναι μία ψηλή που την είχα πέσει το 2000 .... σε απογευματινό κυριακάτικο πάρτυ κλάμπ που ξεκίναγε στις 14.00 .... χειμώνα ........
Είδα μία μουνάρα 25άρα , κάπου 1.85 με φλατ μπαλαρίνες ........ έμαθα όνομα από σερβιτόρα δικιά μου ......
Σε μία φάση που έκοβε τούρτα γεννεθλίων και μάζευε φιλιά και δώρα ......... πάω τη φιλάω και της εύχομαι .......
και χρησιμοποιώ και το όνομά της που είχα μάθει από τη σερβιτόρα ........... οπότε έδειξε τελείως ξαφνιασμένη που .... ήξερα το όνομα .......
Και της είπα .... ότι δεν θυμάμαι που την είχα ξαναδεί ....... αναφέρθηκα σε δύο γιορτές που είχαν κάνει στο ίδιο στέκι γνωστοί μου ......
ότι και καλά μπορεί να την είχα δει εκεί ........ σκάλωσε .........
Της είπα ότι .... θα εκτιμούσα αν πέρναγε κάποια βράδια από .... κάτι μπουκάλια που είχα σκοπό να ανοίξω ......
οπότε να μου έδινε τηλέφωνο ................
Μου είπε ......... να της δώσω το δικό μου ..............
Αυτά δεν ξεπερνιόνται !
Μου λες για τη λίστα του ΔΕΗτζη πίξουλα και τα @@ μου ........
Για πολλές ροχαλες ο βαρυμαγκας Μάνεσης που στο πρώτο τσου ρε Λάκη, πέφτει κάτω κ φωνάζει θα σ κάνω μήνυσηΝαι οπως ο βλακεντιος Μανεσης του πρωιναδικου στον Αlpha tv. Αναμεταδοση live απο νησια. Κι ελεγε.. Να εδω ειχε τουριστες. Σε αυτη την πλατεια χθες γινοταν χαμος. Καρφιτσα δεν επεφτε σε αυτα τα ρεστοραν. Και εβλεπες πλανα με αδειες καρεκλες και γλαρους στο φοντο. Ποσα θελουν να μας τρελανουν τα τσιρακια του συστηματος, οι δημοσιοκαφροι
σιχαμένος εντελως ο τυποςΓια πολλές ροχαλες ο βαρυμαγκας Μάνεσης που στο πρώτο τσου ρε Λάκη, πέφτει κάτω κ φωνάζει θα σ κάνω μήνυση
Και αυτά που λες εσύ ωραία είναι...ιδιαίτερα αν δεν ξέρεις σε ποιον τα λες....Ωραια λογια. Ο Ζαχαριαδης στα υπαγόρεψε η ο χονδρος αλλά εκτός Βουλης Φιλης ?
Η απάντηση δόθηκε απο Αδωνη , μπηκε ειπε και ειδε την πληρότητα των καραβιων και ηταν φουλ.
Οποτε ειναι θέμα προσφοράς και ζήτησης, αυτη ηταν η απαντηση του.
Τωρα, μετά απο αυτο που είπε να θυμόμαστε οτι της ελευθερης αγοράς ειναι η ΝΔ , οποτε και μιά χαρά ειναι τα πράγματα , γιατι να επέμβουν ;;
Παντως δεν ειδα κανένα να παραπονιέται τον χειμώνα η την άνοιξη για τις τιμες των εισιτηρίων , τωρα τους επιασε ο πόνος που θελουν να πανε διακοπουλες και στα γαμωχώρια τους
Ας μην πάνε, δεν υποχρεώνει κανείς να μου πάνε ολοι στα νησιά
Όχι και δε βλέπουμε....γεμάτα είναι τα σοσιαλ...απλώς άλλαξε ο χαρακτηρισμός... σήμερα τις λέμε ινφλουενσερ...Το σκουτεράκι ξέχασες .....
Βέβαια έχει κάνει και άλλα επικά ποστ.
Πχ μπήκε 04.50 να γράψει ...
"πούτσα μου" .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε τύπε .......
Ελληνίδες .... που να παίζουν όπως οι ρωσίδες το 1995 δεν βλέπουμε όμως.
Μακεδονομαχοι μ εσεις.. Kαι το 2007 εγινε της π@υτανας απο τις φωτιες με τον Στρατηγο Ανεμο που καηκαν ζωες και καταστραφηκαν περιουσιιες. Αλλα ξεχασα οτι η νδ ευαισθησια ειναι επιλεκτικη. Τα καλα και συμφεροντα μονο. Φτανει να κερδαμε
Ο πιξη είναι θρησκείαΈλα ρε παπάρα που δεν το ξεπέρασες .......
Αυτά που δεν ξεπερνιούνται ....
Είναι μία ψηλή που την είχα πέσει το 2000 .... σε απογευματινό κυριακάτικο πάρτυ κλάμπ που ξεκίναγε στις 14.00 .... χειμώνα ........
Είδα μία μουνάρα 25άρα , κάπου 1.85 με φλατ μπαλαρίνες ........ έμαθα όνομα από σερβιτόρα δικιά μου ......
Σε μία φάση που έκοβε τούρτα γεννεθλίων και μάζευε φιλιά και δώρα ......... πάω τη φιλάω και της εύχομαι .......
και χρησιμοποιώ και το όνομά της που είχα μάθει από τη σερβιτόρα ........... οπότε έδειξε τελείως ξαφνιασμένη που .... ήξερα το όνομα .......
Και της είπα .... ότι δεν θυμάμαι που την είχα ξαναδεί ....... αναφέρθηκα σε δύο γιορτές που είχαν κάνει στο ίδιο στέκι γνωστοί μου ......
ότι και καλά μπορεί να την είχα δει εκεί ........ σκάλωσε .........
Της είπα ότι .... θα εκτιμούσα αν πέρναγε κάποια βράδια από .... κάτι μπουκάλια που είχα σκοπό να ανοίξω ......
οπότε να μου έδινε τηλέφωνο ................
Μου είπε ......... να της δώσω το δικό μου ..............
Αυτά δεν ξεπερνιόνται !
Μου λες για τη λίστα του ΔΕΗτζη πίξουλα και τα @@ μου ........
Κλείστε ραντεβού θανάτου την άλλη εβδομάδα όμως που γυρίζω ........Τι να βγαλει η κουραδα που η πουτσα του εχει βγει απο τον αφαλο, τολμαει να κατσει διπλα μου ο χεστης;;;
ξύνεσαι με τη Μακεδονία