Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Ο Άλεξ δεν μπαίνει ιγνορ λιστ. Τι είναι αυτά που λες ;
Εμένα με είχε ο πιξη κ δεν το ξεπέρασα ποτέ
Που χάθηκες αυτή η ψυχή;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στις 16:00 η συνάντηση Σκέρτσου με ακτοπλόους - Κυβέρνηση: Ρίξτε τις τιμές, έχετε 30% περιθώριο​

Τι θα ζητήσει η κυβέρνηση και τι λένε μέχρι τώρα οι ακτοπλόοι για τις τιμές-«φωτιά» - Από Μήλο Κουφονήσια που κόστιζε 107,70 ευρώ το Σαββατοκύριακο για τις 29 Ιουλίου, αυξήθηκε στα 116,70 ευρώ!​

Εγω θα τους έλεγα δεν ριχνω ουτε σεντς , ισα ισα τωρα που με φωνάξατε θα κάνω και αυξηση άλλο 11% , γιατι να μην παει και εμενα το περιθωριο μου στο 41% :tooth::tooth::tooth:
Και καθε φορά που θα με φωναζεται εδω να χανω τον χρόνο μου θα κάνω αυξησεις :wanker:

Θα τους κάνει ντα η κυβερνηση

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.339
Πόντοι
3.936
τυπε εσενα περιμενουν να κονομησουν στα νησια .....κατω απο σαρανταρι το κεφαλι δεν τρως ,εκτος αν πλακωθεις στους γυρους!
Σιγουρα δεν περιμενουν εμενα γιατι παιζω σε διπλο ταμπλο εξοχικα. Αργοσαρωνικο και β.αιγαιο. Με ψηστιερα γκαζιου Broil king και στα δυο. Οποτε κλαιν μαιν στα κορακια που περιμενουν με το δικανο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.863
Πόντοι
6.256
Κριμα ρε, τους ξεσκισαν , δεν προκειται να ξανακλεψουν,

Κοροιδευουν τον κοσμο οι 41%

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.204
Πόντοι
1.056
Ρε μαλακες ΝΔκρατες;

Θα τ αφήσετε ησυχα τα Τεμπη επιτελους;

IMG_6389.jpeg

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.889
Πόντοι
3.656
Εμένα με είχε ο πιξη κ δεν το ξεπέρασα ποτέ
Έλα ρε παπάρα που δεν το ξεπέρασες .......

Αυτά που δεν ξεπερνιούνται ....

Είναι μία ψηλή που την είχα πέσει το 2000 .... σε απογευματινό κυριακάτικο πάρτυ κλάμπ που ξεκίναγε στις 14.00 .... χειμώνα ........
Είδα μία μουνάρα 25άρα , κάπου 1.85 με φλατ μπαλαρίνες ........ έμαθα όνομα από σερβιτόρα δικιά μου ......
Σε μία φάση που έκοβε τούρτα γεννεθλίων και μάζευε φιλιά και δώρα ......... πάω τη φιλάω και της εύχομαι .......
και χρησιμοποιώ και το όνομά της που είχα μάθει από τη σερβιτόρα ........... οπότε έδειξε τελείως ξαφνιασμένη που .... ήξερα το όνομα .......

Και της είπα .... ότι δεν θυμάμαι που την είχα ξαναδεί ....... αναφέρθηκα σε δύο γιορτές που είχαν κάνει στο ίδιο στέκι γνωστοί μου ......

ότι και καλά μπορεί να την είχα δει εκεί ........ σκάλωσε .........

Της είπα ότι .... θα εκτιμούσα αν πέρναγε κάποια βράδια από .... κάτι μπουκάλια που είχα σκοπό να ανοίξω ......
οπότε να μου έδινε τηλέφωνο ................

Μου είπε ......... να της δώσω το δικό μου ..............

Αυτά δεν ξεπερνιόνται !

Μου λες για τη λίστα του ΔΕΗτζη πίξουλα και τα @@ μου ........

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
Ρε μλκ πετανε καθε μερα οκτακοσια δισεκατομμυρια χιλιαδες αεροπλανα και θα φαω μια μερα στα καραβια να θαλασσοχτυπιεμαι;;;

ο κοσμος δεν ειναι παντα το μονο που δινει το αποτελέσμα
Σε πολλες περιπτωσεις με λιγοτερο κόσμο και με πιο πλουσιους τουρίστες κάποια σημεια ειχαν αυξηση αφου καταναλωναν περισσότερο γενικα
Ισχυει απολυτως.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
Βγάλε τον @barock από ignore list
Δεν του αξίζει διότι καταβαθος είναι αντικουλικος
Τριτεγγυουμαι για αυτό
Τι να βγαλει η κουραδα που η πουτσα του εχει βγει απο τον αφαλο, τολμαει να κατσει διπλα μου ο χεστης;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506

Είναι μία ψηλή που την είχα πέσει το 2000 .... σε απογευματινό κυριακάτικο πάρτυ κλάμπ που ξεκίναγε στις 14.00 .... χειμώνα ........
Είδα μία μουνάρα 25άρα , κάπου 1.85 με φλατ μπαλαρίνες ........ έμαθα όνομα από σερβιτόρα δικιά μου ......
Σε μία φάση που έκοβε τούρτα γεννεθλίων και μάζευε φιλιά και δώρα ......... πάω τη φιλάω και της εύχομαι .......
και χρησιμοποιώ και το όνομά της που είχα μάθει από τη σερβιτόρα ........... οπότε έδειξε τελείως ξαφνιασμένη που .... ήξερα το όνομα .......

Και της είπα .... ότι δεν θυμάμαι που την είχα ξαναδεί ....... αναφέρθηκα σε δύο γιορτές που είχαν κάνει στο ίδιο στέκι γνωστοί μου ......

Της είπα ότι .... θα εκτιμούσα αν πέρναγε κάποια βράδια από .... κάτι μπουκάλια που είχα σκοπό να ανοίξω ......

Αυτά δεν ξεπερνιόνται !

Τελικα τα μπουκαλια τα εβαλες μονος σου στον πατο σου;;;;

ΡΕ ΤΟ ΒΛΑΧΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΑΚΙ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΟΙΓΕ.

Και αναρωτιομαστε γιατι κουβαλας τοσα κομπλεξ μαλακα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.421
Πόντοι
8.346
Ναι οπως ο βλακεντιος Μανεσης του πρωιναδικου στον Αlpha tv. Αναμεταδοση live απο νησια. Κι ελεγε.. Να εδω ειχε τουριστες. Σε αυτη την πλατεια χθες γινοταν χαμος. Καρφιτσα δεν επεφτε σε αυτα τα ρεστοραν. Και εβλεπες πλανα με αδειες καρεκλες και γλαρους στο φοντο. Ποσα θελουν να μας τρελανουν τα τσιρακια του συστηματος, οι δημοσιοκαφροι :confused:
Για πολλές ροχαλες ο βαρυμαγκας Μάνεσης που στο πρώτο τσου ρε Λάκη, πέφτει κάτω κ φωνάζει θα σ κάνω μήνυση

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.950
Πόντοι
12.756

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.764
Πόντοι
3.656
Ωραια λογια. Ο Ζαχαριαδης στα υπαγόρεψε η ο χονδρος αλλά εκτός Βουλης Φιλης ?
Και αυτά που λες εσύ ωραία είναι...ιδιαίτερα αν δεν ξέρεις σε ποιον τα λες....

εννοείται ότι όποιος κάνει κρητική στην κυβέρνηση είναι κατσαπλιάς

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.950
Πόντοι
12.756
Αντε παλι η υπερφορολογηση :2funny::2funny::2funny:

Τα μέτρα που μπορεί να λάβει η κυβέρνηση
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κυβερνητικό επιτελείο και το υπουργείο Ναυτιλίας εξετάζουν είτε φορολόγηση των υπερκερδών, είτε πλαφόν στο περιθώριο κέρδους με βάση μια συγκεκριμένη ημερομηνία αναφοράς.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.764
Πόντοι
3.656
Η απάντηση δόθηκε απο Αδωνη , μπηκε ειπε και ειδε την πληρότητα των καραβιων και ηταν φουλ.
Οποτε ειναι θέμα προσφοράς και ζήτησης, αυτη ηταν η απαντηση του.

Τωρα, μετά απο αυτο που είπε να θυμόμαστε οτι της ελευθερης αγοράς ειναι η ΝΔ , οποτε και μιά χαρά ειναι τα πράγματα , γιατι να επέμβουν ;;

Παντως δεν ειδα κανένα να παραπονιέται τον χειμώνα η την άνοιξη για τις τιμες των εισιτηρίων , τωρα τους επιασε ο πόνος που θελουν να πανε διακοπουλες και στα γαμωχώρια τους

Ας μην πάνε, δεν υποχρεώνει κανείς να μου πάνε ολοι στα νησιά

Καλά τα λέει ο Άδωνης εν μέρη....αλλά αφού έτσι είναι η ελεύθερη αγορά γιατί έβαλαν τον σκαι να προμοτάρει τον έλεγχο που θα κάνει το κράτος?

Αν είναι να λέμε μαλακίες μόνο για το pr εντάξει...

είναι μάλακας ο κόσμος που αγοράζει εισητήρια λοιπόν...έπρεπε να κάνουν βουτιά 60% οι εταιρείες και θα έβλεπες πως πέφτουν οι τιμές...

αλλά ο σιγά μην είμαστε εμείς λαός για τέτοια....και 180ε κατάστρωμα αλέ μόνο να βρει ο Ελληνάρας θα πάει διακοπές....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Το σκουτεράκι ξέχασες .....
Βέβαια έχει κάνει και άλλα επικά ποστ.
Πχ μπήκε 04.50 να γράψει ...

"πούτσα μου" .

Ρε τύπε .......

Ελληνίδες .... που να παίζουν όπως οι ρωσίδες το 1995 δεν βλέπουμε όμως.
Όχι και δε βλέπουμε....γεμάτα είναι τα σοσιαλ...απλώς άλλαξε ο χαρακτηρισμός... σήμερα τις λέμε ινφλουενσερ...

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.878
Πόντοι
3.656
Μακεδονομαχοι μ εσεις.. Kαι το 2007 εγινε της π@υτανας απο τις φωτιες με τον Στρατηγο Ανεμο που καηκαν ζωες και καταστραφηκαν περιουσιιες. Αλλα ξεχασα οτι η νδ ευαισθησια ειναι επιλεκτικη. Τα καλα και συμφεροντα μονο. Φτανει να κερδαμε :confused:
n.jpg

τύπε ποστάρεις το βλακόμουτρο που για το Μάτι τουίταρε ότι φταίει ένας βουλευτής ,δεν έφταιγε το συριζομπάχαλο
Δεν ρίχνεις μιά ματιά στις εκατοντάδες συνεδριάσεις της δίκης που γράφονται στις εφημερίδες ώστε να σχηματίσεις μιαν αντικειμενική γνώμη ?
εκτός αν θεωρείς ότι οι συγγενείς των καμμένων και οι διασωθέντες είναι όλοι της νέας δημοκρατίας

Μη ξύνεσαι με τη Μακεδονία , ούτε τενεκές που περίμενε να τον σώσει ο ΓΑΠ δεν θα έκανε τέτοιο λάθος....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266

Αυτά δεν ξεπερνιόνται !

Ο πιξη είναι θρησκεία

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Τι να βγαλει η κουραδα που η πουτσα του εχει βγει απο τον αφαλο, τολμαει να κατσει διπλα μου ο χεστης;;;
Κλείστε ραντεβού θανάτου την άλλη εβδομάδα όμως που γυρίζω ........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom